PDA

View Full Version : Разхождане на кучета

loca10
07-21-2011, 10:16
Искам да започна да разхождам кучета, но майка ми не е много съгласна, а баща ми се колебае да ми се довери. Как да ги убедя да ми разрешат? Ето плана: Пускам обяви в квартала, в който има доста кучета, и все ще се намери някой стопанин с по- натоварен график или пенсионерка, която не може да излиза в горещото време... Смятам да взимам по 1,50 лв. на час и сметнах, че ще печеля средно по 7-8 лв. на седмица. Освен това, когато се запознавам с ново куче, ще му давам бисквитка, за да ме хареса. Майка ми смята, че няма да се справя с големите песове, а баща ми- че ще ми е гадно и няма да успея да се затвърдя на пазара, тъй като имам само 1 свободен месец. Много обичам кучета и ми е интересна идеята. Въпросът е ясен.

ПП- ако някой го е правил, моля да ми даде съвет и, нали, ако има някой от Бургас, чието куче се нуждае от дълга и освежаваща разходка, да пише лично :wink:

Rikity
07-21-2011, 10:27
направо, като тия по филмите, ама българите сме малко недоверчиви и едва ли много хора ще ти доверят кучетата си, но все пак Успех :)

malkasladka
07-21-2011, 13:23
Първо да започна с това, че не всяко куче ще те хареса като му дадеш бисквитка, има и доста кучета, които са по агресивни или просто не обичат разходките с чужди хора. Когато някой ти се обади и каже, че иска да му разходиш кучето и ти каже каква порода е, бих погледнала и попрочела малко в интернет за характера му.
Лично аз никога не бих доверила кучетата си на непознат, ама НИКОГА, а пък разходката не е само разходка ами и тренировка, която друг човек едва ли ще може да прави с кучетата ми, а и държанието на рахождащия е много важно...ако той не прави забележки когато аз бих направила? Просто ако не знае нищо за възпитание??? Абсурд е да си оставя някой друг да ми разхожда кучетата :) , но късмет, все ще се намери някоя пенсионерка, която няма да иска да води кучето си на изложби и т.н., то кой знае и въобще колко расови кучета ще намериш, така че имаш шанс... :) КЪСМЕТ!КЪСМЕТ!КЪСМЕТ!

loca10
07-21-2011, 13:32
Чакай сега, изобщо не те разбрах. Какви забележки, какви изложби... Хората в квартала ме познават и знаят колко обичам животните, пък и не е в мой интерес да нападам хъски :D Просто разхождам кучето и го връщам, нищо повече

malkasladka
07-21-2011, 13:41
Пиши ми на ЛС ако искаш, че тука вече ще изнервя сериозно обществото с моите кучешки познания. :)