Влез

View Full Version : Хиляди Благодарности на Моето Прекрасно Семейство

malkasladka
07-21-2011, 13:10
Понеже тук всеки се оплаква, искам аз споделя нещо хубаво!
Искам да благодаря на родителите ми, че се ме създали и са ме направили това, което съм, че винаги са ме подкрепяли и са били до мен, не мога да отрека-карали сме се, но без това не може.
Хиляди блгодарности и на най-прекрасната баба и адашка на света. Това е жената, която се е грижила за мен като майка, жената, която ме обича повече от всичко на света. Благодаря ти бабо, че винаги си била с мен, и че на всичкото отгоре сега се грижеш чудесно за моята малка принцеса-Аква.
Благодарности и на най-добрия дядо на света, който е готов да ми залепи гумата на колелото ако ще и 100 пъти на ден, но нали той ме научи да карам-няма избор.
Не мога да изброя нещата, за които съм им благодарна, това са хората, за които давам живота си и ги обичам ужасно много!
Благодаря на Господ, че ме е дарил с това уникално семейство.
Пожелавам на всички да разберат какво означава семейство и да оценят на време! Прекарвайте повече време с тях, обичайте ги и им го показвайте, дори и когато ви ядосват, защото по-добри приятели от тях няма да намерите на този свят! :)

Jumbie483
07-21-2011, 13:17
Не във всички семейства положението е розово. :)

pcdfan
07-21-2011, 13:19
Първо,кажи им го на тях защо го пиеш тук нас не ни интересува това!
Второ,повтаряш "благодаря" на всеки ред,а отдолу си написала че благодарността е изпетвана от кучетата!?

malkasladka
07-21-2011, 13:29
Първо,кажи им го на тях защо го пиеш тук нас не ни интересува това!
Второ,повтаряш "благодаря" на всеки ред,а отдолу си написала че благодарността е изпетвана от кучетата!?

Защо трябва да им го казвам??? Аз им го ПОКАЗВАм, което е по-важно според мен. Ако теб не те интересува, не означава, че тук няма хора с по-големи сърца от твоето, които биха се радвали с мен, биха се замислили и биха си казали, че и те може би дължат много на семейството си. Много жалко е, когато не можеш да се радваш с другите...
А ако искам ще повтарям "благодаря" на всяка втора дума, защото темата е за това, че им БЛАГОДАРЯ и ги ОБИЧАМ!

Djuff
07-21-2011, 16:07
Радвам се за теб и семейството ти и аз бих казала че и моито е подобно, но в момента съм им толкова ядосана че немога да кажа нищо хубаво.продължавай да ги обичаш, защото няма по-хубаво от това някой винаги да е до теб и те подкрепя!

malkasladka
07-21-2011, 17:54
Ехх един добър човек, който да схване смисъла на темата! :) Благодаря ти и късмет с ваще, то не може без ядосваници. :)

BlackEyedPeas
07-21-2011, 19:38
Радвам се, че си го написала, но истината е, че не при всеки всичко е така. Има родители, които пребиват децата си по какви ли не начини. Други пък ги изоставят.

scrooper
07-21-2011, 20:08
Да, но също така има страхотни, мили, готини, всеотдайни, обичливи родители, чиито деца по неясни обстоятелства са... боклуци. Хубаво е те да се замислят, не другите.

malkasladka
07-22-2011, 09:07
Радвам се, че си го написала, но истината е, че не при всеки всичко е така. Има родители, които пребиват децата си по какви ли не начини. Други пък ги изоставят.

Съгласна съм, но на този свят има какви ли не хора... не е нужно да гледаме нещата от лошата страна, защото има и много хубави неща и хора и животни на този свят, на които не им обръщаме внимание и не осъзнаваме, че им дължим много, и че са направили много за нас.

WesCraven
07-22-2011, 11:07
Усещам,че на някой са му купили нещо желано. :D

malkasladka
07-22-2011, 11:16
Усещам,че на някой са му купили нещо желано. :D

Ако за всяко нещо, което ми купуват, пускам тема...
Не е така, защо трябва да има някакъв повод или да съм получила нещо, че да се сетя, колко много са направили за мен тези хора??? :)

WesCraven
07-22-2011, 11:28
За какво тогава пускаш тема как им благодариш?Нас какво ни интересува?"Благодариш" им във форум , който те няма да видят и защо?Това ,че твоето семейство ти помага и е добро,не значи ,че всички са такива.Да- и моите родители са чудесни,но аз не отварям теми,защото не навсякъде положението е розово.Отиди и им благодари и им го кажи в очите,а не тук.

malkasladka
07-22-2011, 11:43
За какво тогава пускаш тема как им благодариш?Нас какво ни интересува?"Благодариш" им във форум , който те няма да видят и защо?Това ,че твоето семейство ти помага и е добро,не значи ,че всички са такива.Да- и моите родители са чудесни,но аз не отварям теми,защото не навсякъде положението е розово.Отиди и им благодари и им го кажи в очите,а не тук.

Както вече по-горе казах, предпочитам да им го ДОКАЗВАМ, а не да им го казвам, знам че не навсякъде всичко е розово, но може би пък тази тема да вдъхне доверие на такива хора и да им покаже, че винаги положението може да оправи, а за тези, които имат подобни семейства, да се замислят, че може би и те трябва да благодарят на близките си, ако не са го правили.
Темата е със съвсем добри чуства, не искам да обиждам и да наранявам никого, нито пък да се "фукам", просто...защо не се усмихнете като го прочете, не ги пожелайте и на вас да се оправят проблемите в семейството или да си кажете: Да! Супер! Браво на това семейство и моето е такова и супер много си обичам родителите! Защо все с лошо, защо все с такава злоба, бе хора, отворете си душите и за чуждата радост, радвайте се и вие с другите, това може би ще ви помогне да бъдете по-щастливи! :) Недейте така, усмихвайте се и бъдете щастливи! :)

WesCraven
07-22-2011, 11:47
Стига писа глупости,никой не вдъхновяваш ,а само доказваш ,че си лигла и че всичко ти е супер в живота.

malkasladka
07-22-2011, 12:07
Стига писа глупости,никой не вдъхновяваш ,а само доказваш ,че си лигла и че всичко ти е супер в живота.

Да, супер лигла съм, тъпа съм, още нещо? А ти какъв си освен един комплексар? Айде ако обичаш избивай си комплексите в други теми!

WesCraven
07-22-2011, 12:11
Добре,ти що си мислиш,че нас ни интересува?Хората ако ще искат да благодарят на семействата си за нещо,те ще намерят вдъхновение от другаде или просто ще го направят,а няма да ти видят някаква лигава тема и да им благодарят.Темата е безсмислена.

malkasladka
07-22-2011, 12:24
Добре,ти що си мислиш,че нас ни интересува?Хората ако ще искат да благодарят на семействата си за нещо,те ще намерят вдъхновение от другаде или просто ще го направят,а няма да ти видят някаква лигава тема и да им благодарят.Темата е безсмислена.

Виж, аз съм човек, който спори с хора на негово ниво, а не ей така, защото си няма друга работа или защото комплексиран човек няма къде да си избива комплексите, като не ти харесва темата, има ощееее тоооолкова много в този форум, защо четеш тази и постоянно я коментираш?
Айде довиждане и приятен живот, дано някой ден разбереш, какво е да имаш хора, на които можеш да се довериш. :)

iBloodSucker
07-22-2011, 13:28
Случайно родителите ти да имат регистрация тука? Нас ни е през оная работа, че незнам кво са направили за теб.Не сме ти семейство, че на нас да го казваш.И не сега да ми кажеш, че им го доказваш, щото с писането ти в един форум малко ми е чудно как им го доказваш .. Или ги викаш всичките да видят кво си написала? :?

malkasladka
07-22-2011, 13:41
Случайно родителите ти да имат регистрация тука? Нас ни е през оная работа, че незнам кво са направили за теб.Не сме ти семейство, че на нас да го казваш.И не сега да ми кажеш, че им го доказваш, щото с писането ти в един форум малко ми е чудно как им го доказваш .. Или ги викаш всичките да видят кво си написала? :?

Точно така правя! ИИИИ как се сети! Боже мой толкова ли завиждате??? Айде вземете си гледайте работата мили злобари. :)

С най-добри чуства: малкасладка

uniquenessx
07-22-2011, 13:50
Лапе,защо ни занимаваш с глупости?

iBloodSucker
07-22-2011, 16:08
И какво по-точно завиждаме, че не ми е ясно, малкасладка? :)

Yankee
07-22-2011, 16:42

Точно :) Радвам се че имаш такова прекрасно семейство,а още повече се радвам че го оценяваш.Но знай че не всеки е имал шанса да изживее детството си в нормално семейство :)

malkasladka
07-22-2011, 17:32

Точно :) Радвам се че имаш такова прекрасно семейство,а още повече се радвам че го оценяваш.Но знай че не всеки е имал шанса да изживее детството си в нормално семейство :)

Благодаря ти! Да знам, но какво можем да направим ние. Мисля, че единственото, което можем да направим е да сме доволни от нашите семейства, дори и не идеални!

Mirage3
07-22-2011, 18:26
Радвам се за теб, ти си една от малкото или многото, които имат прекрасно семейство и го оценяват. На доста хора това им липсва в отношенията и е тъжно... Понякога не са виновни те самите, а родителите им. :( Може би успя с една такава тема да отвориш няколко очи, за да се усетят хората, да се замислят. Според мен семейството е най-ценното...

Djuff
07-22-2011, 19:20
Е кво я нападете де...Един човек да не се оплаче и темата е тъпа!?Защо не оплювате темите на тези които се оплакват за тъпи неща?

malkasladka
07-22-2011, 20:45
Благодаря на тези, които разбраха смисъла на темата, много се радвам, че не всички са толкова озлобени. :)

VampireGirl95
07-28-2011, 23:20
:razz: :razz: :razz: :razz:

martin97
07-29-2011, 10:29
Някой трябва да заключи тази тема

UnkNoWn12
07-29-2011, 21:36
Ама какво я нападате, всички сте мн зле,честно. Темата не е безсмислена, сега аз например се замислих,затова колко много са ми дали моето семейство и особено майка ми и баба,а колко рядко съм им казвал едно "Благодаря"...

iiordanova
07-29-2011, 22:16
О,Боже колко сте ограничени. Темата си е много положителна. Тя е точно за такива,които не се замислят за семейството си и не им пука за тях. Браво на авторката,че е осъзнала колко ценно е семейството и им благодари по свой си начин.

VampireGirl95
07-30-2011, 17:35
О,Боже колко сте ограничени. Темата си е много положителна. Тя е точно за такива,които не се замислят за семейството си и не им пука за тях. Браво на авторката,че е осъзнала колко ценно е семейството и им благодари по свой си начин.

И от какъв зор ни го казва?

UnkNoWn12
07-30-2011, 18:08

А ти от къв зор се заяждаш?

brutaLxxbunny
07-30-2011, 20:50
А кой от вас,мили,реши,че форумът е само за излеянията на емота и проблемите на психично лабилни? Може би, само се замислете, някои са тук да споделят И нещо хубаво.

VampireGirl95
07-31-2011, 09:12

А ти от къв зор се заяждаш?

Аз не се заяждам, не виждам смисъл да го пише, вместо да го каже. :D