- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хиляди Благодарности на Моето Прекрасно Семейство
Понеже тук всеки се оплаква, искам аз споделя нещо хубаво!
Искам да благодаря на родителите ми, че се ме създали и са ме направили това, което съм, че винаги са ме подкрепяли и са били до мен, не мога да отрека-карали сме се, но без това не може.
Хиляди блгодарности и на най-прекрасната баба и адашка на света. Това е жената, която се е грижила за мен като майка, жената, която ме обича повече от всичко на света. Благодаря ти бабо, че винаги си била с мен, и че на всичкото отгоре сега се грижеш чудесно за моята малка принцеса-Аква.
Благодарности и на най-добрия дядо на света, който е готов да ми залепи гумата на колелото ако ще и 100 пъти на ден, но нали той ме научи да карам-няма избор.
Не мога да изброя нещата, за които съм им благодарна, това са хората, за които давам живота си и ги обичам ужасно много!
Благодаря на Господ, че ме е дарил с това уникално семейство.
Пожелавам на всички да разберат какво означава семейство и да оценят на време! Прекарвайте повече време с тях, обичайте ги и им го показвайте, дори и когато ви ядосват, защото по-добри приятели от тях няма да намерите на този свят!![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!