View Full Version : Срамота...
Как може в сайта да няма опция "Изтрий профила" и "Изтрий темата" ...просто нямам думи наясно ли сте че има десетки не използвани профили?? :-x :-x :-x :-x :-x Има хора които съжеляват че са си направили регистрация и сега немогат да си е изтрият!
Има хора които не осъзнават че са умопомрачително неграмотни !!!!
Какво значение има моята громотност при положение че съм права :x ?
Целта не ми е да се заяждам!Просто има много хора,които не използвот профилите си или пускат някоя тема по грешка!
И как така случайно се пускат теми? Е добре може да не се пускат случайно теми,но някой може да съжелява че ги е пуснал и да иска да изтрие цялата тема!
whiteterror
07-21-2011, 20:53
Да ти кажа аз пиша в доста форуми и в никой от тях не можеш да си изтриеш регистрацията... :-o
hamilcar
07-22-2011, 06:06
За да няма такива опции значи си има причина.
SmilezZz
07-22-2011, 12:11
И как така случайно се пускат теми?Вместо да натиснат "отговор",по невнимание натискат "нова тема". Всъщност съм съгласна с pcdfan..
whiteterror - Да ти кажа и аз често посещавам различни форуми,и почти на всяка си имаше за изтриване на профила/регистрацията.
sh3_1s_7h3_0n3
07-22-2011, 17:13
Нали трябва да има контрол? Ако всеки почне да си трие темите, то може да не останат теми...
'Дзърта-пърта изтрих си профила, алоуууууууу адмнье, върни ми профила, че без да искам'. После същото със страници... и тука в раздела ще се сополивят през час да им възстановят профил/тема. ;)
Да не говорим, че и индексация у гуглето ще намалее и разни джиджи-биджи...
То не е една беля. ;)
И аз те подкрепям... Знам, че не може, но би било хубаво!