PDA

View Full Version : Изневяра?

fenkaaa
07-22-2011, 16:33
Какво ще направите ако гаджето ви изневери .. и ако се има предвид,че преди това ви е казвал неща от сорта " Ти си единствена за мен,щом имам теб не ми трябва никоя друга" .. но все пак го направи ?

И друг също много познат въпрос .. защо повечето мъже изневеряват на красивите си половинки с "непривлекателни" жени ( да не казвам грозни :D )

:)

SisiStrange
07-22-2011, 16:35
1. Няма да му го простя. Поне така мисля. Както се чувствам в момента с него, това би ме наранило много.

2. Защото... ами защото чуждото си е чуждо.

SomeRandomDude
07-22-2011, 16:41
1 - Случвало ми се е. От опит знам че реакцията може да е всякаква. Зависи от мен, от момичето, от ситуацията, случката, думите, мястото.... много неща.

2 - Ясно колко влюбено е било момчето щом дори по грозните ходи. Аз лично, на мястото на някой такъв пикльо, изобщо нямаше да тръгна сериозно с първото момиче.
Ако съм сериозен - сериозен съм, а ако не съм - не съм.
Просто е.

ShtrudeL
07-22-2011, 17:41
Така описания персонаж си го представям като лигав идиот, който не би ме впечатлил и изключвам вероятността да бъда с такъв. Иначе ако ми изневери някой пич ще го приема спокойно.

GrippingBosh
07-22-2011, 17:44
1 - Всеки може да приказва каквото си иска ,делата са важните ,не думите! Не бих простила изневяра ,явно нещо му е липсвало , някоя друга го е привлякла ,но смятам това за крайно неуважително....не ми се е случвало или поне така си мисля...и дано не!Оправдания от типа на Бях пиян или всякакви такива не се зачитат.Стореното остава
2 - Приказката за забраненият плод си остава и тук...да не говорим ,че когато имат стойностно момиче до себе си понякога момчетата не могат да оценят това ,жалко за тях

peace95
07-22-2011, 18:10
Изневяра не бих простила !

Не мисля , че винаги изневеряват с непривлекателни , просто някой момичета изглеждат привлекателни за момчетата , а момичетата не ги траят :)

vesito13
07-22-2011, 18:21
1. Изневяра не бих простила при никакви обстоятелства. Не бих могла да преглътна такава обида спрямо мен. Прекалено злопаметна съм.
2. Това, което за теб е грозно, за него може да не е. Всеки си има свои критерии. Може и самата приятелка да не му дава достатъчно, явно на момчето му липсва нещо..

Hilary_
07-22-2011, 19:49
1. Не бих простила ако ще преди това брак да ми е предложил!! :lol:
2. Чуждото си е чуждо ..

xXxPrivateLovexXx
07-22-2011, 20:45
1.Ще му простя защото аз съм му причинявала доста брутални неща .
2.Щото си нямат друга работа .

ivcheto0o
07-22-2011, 21:54
1.Не бих простила,по-добре да се сложи край на време,не да живеем в лъжи.
2.Както казаха чуждото си е чуждо

therichbitch
07-22-2011, 21:58
1. Това е едно от малкото неща, които не бих простила никога
2. Тя може да е грозна, но да може да "омайва" мъжете с държане, такива много ги има kуpви крокодили :)

xBadxApple
07-22-2011, 23:48
Значи...приятелят ти е изневерил с момиче, което автоматично приемаш като по-грозно, защото егото ти е на шитец? К.

Инак това за думите е супер смешно, щото може да ти се каже какво ли не.

mrazqkindergarten
07-23-2011, 08:26
1.Ще му бия шута.
2.Щото са тъпи бе! :lol:

gummybear
07-23-2011, 08:41
1.НИКОГА не бих простила такова нещо ..

2. ии аз съм се чудила .. може би ,защото са глупави 8-)

fenkaaa
07-23-2011, 08:53
Значи...приятелят ти е изневерил с момиче, което автоматично приемаш като по-грозно, защото егото ти е на шитец? К.

Инак това за думите е супер смешно, щото може да ти се каже какво ли не.

Ако въпросът ти е към мен - не,моят приятел не ми е изневерявал.За мен изневярата е най-противното нещо.. и ако го направи,не знам моята реакция каква ще е,но със сигурност няма да му го простя :?

SuNsEt
07-23-2011, 11:03
Ще го зарежа.

rebeccaa
07-23-2011, 11:49
Какво ще направите ако гаджето ви изневери .. и ако се има предвид,че преди това ви е казвал неща от сорта " Ти си единствена за мен,щом имам теб не ми трябва никоя друга" .. но все пак го направи ?

И друг също много познат въпрос .. защо повечето мъже изневеряват на красивите си половинки с "непривлекателни" жени ( да не казвам грозни :D )

:)

ДИРЕКТНО му бия шута.Няма да има просто за какво да говорим.Тези лъжи от типа на "Ти си единствена за мен,щом имам теб не ми трябва никоя друга" мисля, че повечето от вас са ги чували.Лично за мен изневярата е непростима :)

Та по другият ти въпрос : Може би защото приятелките им не им дават всичко което искат.Щом има изневяра във една връзка този който е изневерил не получава всичко от човека до него.Аз така го разбирам.