View Full Version : Ами сега?
След като се разделих с голямата ми любов (3 годишна връзка), аз не мога да правя пълноценен секс. Тя беше моя афродизиак, но сега след като сме разделени, аз имам проблеми със секста. Никоя не може да ме възбуди достатъчно, не мога да стигам до еякулация и изобщо е доста кофти...
Някакви идеи?
лепни си нейна снимка на тавана и докато клатиш я гледай :smt026
Опитайте да се съберете пак ?! :?
SisiStrange
07-23-2011, 18:24
Първо се опитай да имаш връзка, която да е основана на чувства с друго момиче. Не избързвай със секса.
Прекалено много си свикнал с бившата и се притесняваш, отделно се самонавиваш. Поотпусни се и всичко ще е ок. Не си и помисляй да се събирате. Веднъж бивша - завинаги трябва да остане бивша. Щом се е стигнало дотам, че един от двамата да каже край, нямаш работа повече с нея.
Първо се опитай да имаш връзка, която да е основана на чувства с друго момиче. Не избързвай със секса.
Попринцип не бързам. Сега дор съм обвързан. Но сигурно нямаш представа, какво е да си на момче на 20 и да ходиш с 22 годишна( за момента). Варианта "Остави да възникнат някакви чувства" няма как да стане. Пробвах, но не става... :oops: Явно не ми е писано :)
Прекалено много си свикнал с бившата и се притесняваш, отделно се самонавиваш. Поотпусни се и всичко ще е ок. Не си и помисляй да се събирате. Веднъж бивша - завинаги трябва да остане бивша. Щом се е стигнало дотам, че един от двамата да каже край, нямаш работа повече с нея.
Предполагам, че си прав.
marin4itu
07-23-2011, 18:37
И аз мисля, че всичко е в главата ти. Писах ти вече в другата тема.
И аз мисля, че всичко е в главата ти. Писах ти вече в другата тема.
Абсолютно съм сигурен, че всичко ми е в главата. Не съм и малък да знам къде ми е проблема. Но не знам как да го реша. За това и събирам мнения :) Поставил съм две теми понеже смятам, че се засягат две съвсем различни неща. Благодаря ти за мненията ти :)
ubuntureload
07-23-2011, 19:19
Бате нещо много си се филмирал... Не живей с миналото, там е проблема! А с кака е почти перфектно, от личен опит знам, че мита "Хвани си как да те отрака" не важи ... Последната кака аз я отраках! 8)
Бате нещо много си се филмирал... Не живей с миналото, там е проблема! А с кака е почти перфектно, от личен опит знам, че мита "Хвани си как да те отрака" не важи ... Последната кака аз я отраках! 8)последните ми три са каки и резултата е 50:50 :) 1 една страхотна, 1 дърво и 1 става :razz:
ubuntureload
07-23-2011, 19:27
последните ми три са каки и резултата е 50:50 :) 1 една страхотна, 1 дърво и 1 става :razz:
Само като я видя как ходи.. или как танцува в дискотеката и вече знам как се е6е ;) :P
последните ми три са каки и резултата е 50:50 :) 1 една страхотна, 1 дърво и 1 става :razz:
Само като я видя как ходи.. или как танцува в дискотеката и вече знам как се е6е ;) :P абе и аз уж така... ама бате тая " страхотната " изобщо не подозирах какъв талант притежава...
ubuntureload
07-23-2011, 19:48
абе и аз уж така... ама бате тая " страхотната " изобщо не подозирах какъв талант притежава...
Е има и изключения. Иначе аз като си разменя 2 приказки с някоя мога да ти кажа дали е девствена или не... и там има изключения ама от 10 при 9 познавам! :D
абе и аз уж така... ама бате тая " страхотната " изобщо не подозирах какъв талант притежава...
Е има и изключения. Иначе аз като си разменя 2 приказки с някоя мога да ти кажа дали е девствена или не... и там има изключения ама от 10 при 9 познавам! :Dе... кви девствени бе.... сега и да търся няма да мога да ги намеря :D отдавна вече минах 18-19 годишната таргет група
ubuntureload
07-23-2011, 20:10
е... кви девствени бе.... сега и да търся няма да мога да ги намеря :D отдавна вече минах 18-19 годишната таргет група
Брато в днешно време да е6еш девственица си е супер лукс :D Има ги, срещат се ама на задниците им пише прокорор! Те вече набор 94-95 се чykaт като за 86 :д Девиците са от набор 98 нагоре :Д :D Останалите обикновено или са ужасници или са много издухани,стараещи се да разсъждават като лелички... Има и изключения познавам 2.. едната 92 другата 93 , абе главно тази която е 93 е стабилната и пекана мацка !
xXxPrivateLovexXx
07-23-2011, 21:18
Бе , и на мен секс с други не ми харесва , само с приятеля ми и аз си мислех ,че е проблем.Всичко опира до чувствата , никой друг не ме е карал да се чувствам така както той успява.Предполагам при теб е същото .Както казаха преди мен - не бързай със секса.Много време ще отнеме , ама ... май нямаш друг избор ...
Бе , и на мен секс с други не ми харесва , само с приятеля ми и аз си мислех ,че е проблем.Всичко опира до чувствата , никой друг не ме е карал да се чувствам така както той успява.Предполагам при теб е същото .Както казаха преди мен - не бързай със секса.Много време ще отнеме , ама ... май нямаш друг избор ...
За съжаление, май найстина нямам ... :)
sh3_1s_7h3_0n3
07-24-2011, 08:04
Ако си обвързан с някоя, към която нямаш чувства, к'во ви държи заедно? Явно не е сексът.
Ако не говориш с нея за това, не поставите картите на масата, те очакват доста срамни нощи, ако не успееш да си свършиш работата като един нормален млад мъж...