View Full Version : Варненски свободен университет
SlowDownBaby
07-24-2011, 14:03
Някой може ли да ми каже колко е семестъра там,защото търсих,но нищо не намерих :-o смисъл знам,че би трябвало да пише в сайта им,но просто не можах да се оправя там,ако някой знае ще съм много благодарна :)
reni7o0o
07-24-2011, 14:21
около 1000лв. Една позната плаща 1200..
mlakniwe2
07-24-2011, 14:27
За кво ще ходиш в частен университет да даваш излишно пари!
SlowDownBaby
07-24-2011, 14:54
Ами и аз бях чула,че е 1200,но ще ходя в частен защото само там има моден дизайн,както и в Пловдив,но там не искам...така че мисля че нямам друг избор...Иначе просто не бях сигурна за тези 1200 лева и се надявах да съм сбъркала и да ми кажете по малка сума но.... ще видя какво ще правя :(
reni7o0o
07-24-2011, 14:56
В техническия има интериорен дизайн.
В техническия има интериорен дизайн.
Двете неща са коренно различни!
Моден дизайн има и в НХА София, въпреки че като гледам темата, май е късничко, че отговарям, сигурно вече си се записала в Свободния.
В НХА мисля, че модния вървеше към 800 на семестър, ако не се заблуждавам, а на Свободния таксите са си соленички - поне 1000, че и отгоре. Архитектура в свободния е 1800 май, най-вероятно и модния ще е някъде толкоз.
Sarafina
07-26-2011, 08:56
Не знаех, че Варненският свободен университет е частен :shock:
Не знаех, че Варненският свободен университет е частен :shock:
Е нали затова се води "Свободен Варненски Университет"- плащаш си и влизаш...няма изпит, а само мотивационно есе.
Свободния... :lol: :lol: :lol: само ще си изгубиш времето.Който не е записал там,той не го е завършил...Една позната го завърши и кво?Потърси си работа ама като покаже тази диплома се едно е със средно образование..пълна тъпня е.никой няма да те вземе на сериозно със завършен свободния 8)
Свободния... :lol: :lol: :lol: само ще си изгубиш времето.Който не е записал там,той не го е завършил...Една позната го завърши и кво?Потърси си работа ама като покаже тази диплома се едно е със средно образование..пълна тъпня е.никой няма да те вземе на сериозно със завършен свободния 8)
Вярвай си
Moderatorius
07-26-2011, 19:33
Вярвай си
Точно така си е. Нормален университет не приема чрез изпращане на съчинения по интернет :lol:
Sarafina
07-27-2011, 11:01
Медицинският във Варна не е частен, нали?
Медицинският във Варна не е частен, нали?
Не, не е! Вие не правите ли някакво частчно проучване, като решите да кандидатсвате ?
Sarafina
07-28-2011, 12:22
Да, влизала съм в сайтовете и на двата университета, айде кажи ми къде пише, че първият е частен...
Заповядай, умнико/це:
http://www.vfu.bg/
"Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ е най-големият частен университет в България със седалище в гр. Варна."
Източник: Wikipedia
Прекланям се пред щателната ти и крайно изчерпателна проверка.
Да, влизала съм в сайтовете и на двата университета, айде кажи ми къде пише, че първият е частен...
Заповядай, умнико/це:
http://www.vfu.bg/
Никога ли не си се питала защо му казва "Варненски свободен университет Ч.Храбър" ?
Sarafina
07-29-2011, 14:30
Не, не съм се питала... Направих най-голямата грешка в живота си. Май ще се самоубия :(
Ровила съм в сайта, но явно наистина Уикипедия знае всичко...
Не, не съм се питала... Направих най-голямата грешка в живота си. Май ще се самоубия :(
Ровила съм в сайта, но явно наистина Уикипедия знае всичко...
ОК...това и без това го пише във всеки справочник. Плюс това няма как да не пише това, или поне какви са таксите- около 1200 лв на семестър.
Хайде със здраве.