PDA

View Full Version : ревност заради флирт

SweetZizu
07-24-2011, 15:06
Здравейте,искате ли да поговорим за темата,че хванете гаджето си да си пише с така наречена бивша,която не е виждал никога а са общували само по нета.както да си пишат ,но с влюбени думи примерно: "още си ми в сърцето";"искам да се гушна в теб"...и.т.н буквално неща който казва и на вас всеки ден?!какво мислите че означава това и смятате ли че трябва да се ревнува и да има забрани и всякакви такива неща?!мислите ли че трябва да му покажете че не е единствен от сорта да се държите по хладно да си пишете с който си искате.да му правите напук и да го карате да ревнува?! :-x :-x :(

xXxPrivateLovexXx
07-24-2011, 15:10
Не са се виждали никога , ама са ходили , тъй ли ? :lol:

Hilary_
07-24-2011, 15:11
Изобщо дори не бих се занимавала с такова момче .. :lol:

SweetZizu
07-24-2011, 15:20
те са уж ходили преди много години когато са били малки и са общували малко време и отдавна не си бяха писали.до сега!изведнъж и нз какво го е накарало,не ми казвайте че е било само флирт защото флирта не е точно това?!как да почна пак да му вярвам,след като виждам че се разкайва,но ми казва че го задушавам щот му правя скандалчета за малки неща и го проверявам,както и невярвам на нищо казано вече от него.знам че ме обича,казва и показва инак нямаше да сме заедно 2 години и да правим всичко заедно.искам да продължим,но не му вярвам!!!

eminemfenka
07-24-2011, 15:58
един въпрос:

К'во праиш още с него? Ако не ти се занимава с глупости,тегли му една ма*на , ако ти е гот да си във филма> продължвай. :-o

bloodyred
07-24-2011, 16:29
Ама има и по-лоши случаи .. един познат ходи с едно момиче, обаче доста странни неща ми пише на мен лично, а и предполагам не само .. с такъв как да бъдеш?! .. Аз съм сигурна, че момичето не знае, защото я познавам и ако разбере кви неща пише, не би стояла и минута, но от друга страна не искам да съм причината за развалянето на ничия връзка, при положение, че може и всичко да е на майтап, но такива майтапи .. както и да е, отплеснах се ...
Остави го, забрави го .. и точка..

SweetZizu
07-24-2011, 16:33
ми нз аз така или инак му дадох 2ри шанс да се докаже!дали ако го накарам да ме ревнува и някакви такива ще се усъзнае?!

sexytty
07-24-2011, 17:05
Покажи му пътя. ;-)

BrainDamage
07-24-2011, 17:14
Не го карай да ревнува, а му кажи направо кое те дразни. Адски тъпо е тва и не смятам, че е редно да и пише така.. смисъл тяхното ходене е било някво псевдо такова, но щом и пише така, както говори на теб, ИМАШ повод да ревнуваш! Постави му някакъв ултиматум. Кажи му, че ако не я отреже пред теб и т.н., т.е. да гледаш кво и пише всичко свършва.. ако все още искаш да си с него де 8-) Не вярвам да предпочете онлайн любовта :lol:

therichbitch
07-24-2011, 17:34
Те всички така викат: "ама то не е нищо, ти прекаляваш" и накрая момичето излиза виновно, че е прекалено ревниво и тормози, задушава момчето, но моето мнение е : да, има повод за ревност и мисля, че трябва да поговорите и да му кажеш, че така те наранява и той, ако те обича, ще се съобразява повече и няма да допуска такива волности.

DevilWish
07-24-2011, 18:35
Не го карай да ревнува, а му кажи направо кое те дразни. Адски тъпо е тва и не смятам, че е редно да и пише така.. смисъл тяхното ходене е било някво псевдо такова, но щом и пише така, както говори на теб, ИМАШ повод да ревнуваш! Постави му някакъв ултиматум. Кажи му, че ако не я отреже пред теб и т.н., т.е. да гледаш кво и пише всичко свършва.. ако все още искаш да си с него де 8-) Не вярвам да предпочете онлайн любовта :lol:
И аз съм на това мнение :)

marti93
07-24-2011, 19:13
тва че си пишат няма лошо ,стига да не се стига до срещи и т н !тъпо е да го ревнуваш да правиш скандали .покажи му ,че го обичаш ,говори с него и разнообрази нещо във връзката ,щом е стигнал до там да си пише с нея ,значи му е скучна и безинтересна връзката ви

treisi90
07-24-2011, 20:28
те всички така викат: "ама то не е нищо, ти прекаляваш" и накрая момичето излиза виновно, че е прекалено ревнива и тормзи, задушава момчето, но моето мнение е : да има повод за ревност и мисля, че трябва да поговорите и да му кажеш, че така те наранява и той, ако те обича, ще се съобразява повече и няма да допуска такива волности
;-) Съгласна съм!

SweetZizu
07-24-2011, 20:57
немисля че нещо му липсва?!просто му позволих да ми се качи на главата и си мисли каквото и да направи все му е простено,щот много му покавам че го обичам!!!като говорим за това ,той се обраща и казва да нямам незаконно дете или да съм с нея нали с теб спя до теб съм?!а аз какво да му кажа браво,много те обичам какво да ти направя та да не си пишеш с някоя друга?!!

BrainDamage
07-24-2011, 21:13
^Кажи му, че за теб не е важно само физически да е до теб! Кажи му, че ако го нямаше разстоянието между тях [предполагам, че за тва не са се виждали] едва ли щяха да стоят така нещата. Общо взето му кажи всичко, което мислиш и чувстваш. Успех :)

antifashionshit
07-24-2011, 21:19
loveNET с продължение!

я го оставяй този.

fenkaaa
07-25-2011, 06:39
Не бих била с такова момче,но ако ми се случи.. ще се издразня естествено и ще си поговорим.

BloodRunsCold
07-25-2011, 06:54
Нали ти е ясно, че това не са "приятелски" думички. Наистина много тъпо. Имам чувството, че момчето (или момичето, забравих какъв пол пишеше темата 8-) ) е някъв филмар... ама яко във филма, разбираш ли ме??? Не главна роля ми режисурата е на негово име. Това е изключително тъпо държание, с което не трябва да се съобразяваш. Ако толкова е момче за много момичета да си строи харем, а ти бягай от такива.

xch0colattegiirlxx
07-28-2011, 16:55
Аз каквато съм ревнива не мисля, че гаджето ми ще посмее да направи тази грешка..