View Full Version : Възможна бременност ?
Значи на приятелката и закъснява вече повече от седмица
правихме го и бях с презерватив като дори не съм свършвал единствения шанс е когат слагах презерватива и се докоснах част от предекулационната течност да ми е попаднала на ръката и възможно ли е след това при допир с нейните части от там да е станало много ми е странно ?
Тя се оплаква от болки и днес ще вземеме тест но все пак възможно ли e според вас :oops:
SeXyMaCka
07-25-2011, 09:34
Болките, които мъчат приятелката ти ПМС ли са? Иначе може и от ред други причини да и закъснява. Иначе не мисля, че е възможно да е бременна.
Болките, които мъчат приятелката ти ПМС ли са? Иначе може и от ред други причини да и закъснява. Иначе не мисля, че е възможно да е бременна.
еми най-вече отпадналост болки в гърдите и долната част на корема и гадене и болки сутрин
MojoJojo88
07-25-2011, 09:51
еми най-вече отпадналост болки в гърдите и долната част на корема и гадене и болки сутрин
Честито, момиченце е :grin:
Честито, момиченце е :grin:
Смях се с глас на последното! :lol: :lol: :lol:
По темата: Няма шанс да е бременна, най-вероятно й закъснява защото се притеснява прекалено много. Направете тест, за да сте спокойни и ще й дойде. Може да има и други причини да не й идва, прочети малко за да се информираш. А такова нещо да си барнеш леко предякулационната течност а след тва да я пипнеш по нейния полов орган и да забременее е като да я оплоди господ. Запомни, че сперматозоидите не са черни нинджи! (а и много рядко в тази течност въобще има сперматозоиди)
Biskfitka
07-25-2011, 13:55
Не.
SeXyMaCka
07-25-2011, 14:33
На мен тези симптоми ми приличат досущ на ПМС само, че от онези дето минават малко по тежко ;) Споко не е бременна, но ако искате да ви е мирна главата, кажи и да си направи тест за бременност ;)
Me4encety
07-25-2011, 15:15
Наистина,едва ли е бременна.Освен ако докато си докосвал пениса си си загребал цяла шепа и после си си пъхнал ръката във вагината й. 8-) Направете един тест и пиши да кажеш,дали ще купуваш количка. :D
Трябва да сте най-големите каръци на света,че да е бременна. :D
Споко,няма как да е бременна,малко да се успокой и ще и дойде.
Наистина,едва ли е бременна.Освен ако докато си докосвал пениса си си загребал цяла шепа и после си си пъхнал ръката във вагината й. 8-) Направете един тест и пиши да кажеш,дали ще купуваш количка. :D
не съвсем малко и хванах завивката за да я оправя преди да я барам долу, но ми се оплаква 3-4 дни и вече започнах да въртя всички възможни начини да е станал гаф :oops:
като цяло излиза, че шанса да съм татко е нулев така ли ? :grin:
утре като си направи теста ще казвам мерси за отговорите :-o
IvCheToOoOo
07-25-2011, 21:27
Шансът ти да си татко е колкото Мария Илиева да вземе Грами.
marin4itu
07-25-2011, 21:52
Едва ли е бременна, ако е сте мнооогооо големи каръци. Но такова закъснение е сериозно, най-добре да посети гинеколог.
според мене не възможно да е бременна.. кажи й да отиде на генеколог, защото е възможноо болките да са от киста :)
освен ако не се е плякала с някой друг-няма шанс :D
dream1707
07-25-2011, 23:25
Ти не знаеше ли, че жената само като подуши течност съдържаща сперматозоиди може да забременее :shock: