View Full Version : Помогнете
kwadratnaYbik0lkaMissKiss
07-25-2011, 10:57
МОМЧЕТО КОЕТО ОБИЧАМ ХАРЕСВА НАЙ-ДОБРАТА МИ ПРИЯТЕЛКА.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.И СТИГА СТЕ СЕ ПОДИГРАВАЛИ
LambOfGod
07-25-2011, 10:59
Спри се, бе...
07-25-2011, 11:02
Спри се, бе...
Кфо искаш бате другите могат да имат проблеми а аз не мога ли? някой ше ми помогне ли или не :x
LambOfGod
07-25-2011, 11:04
Не.
DoublePleasure
07-25-2011, 11:07
Скъсай с него и пребий приятелката си :grin: :grin: :grin:
07-25-2011, 11:10
Скъсай с него и пребий приятелката си :grin: :grin: :grin:
Хаха. :-D Само че аз не ходя с него там е проблема :P Кво да правя за да хареса мен не нея
Priceless
07-25-2011, 11:12
Искаш ли да си менкаме лепенки ?
DoublePleasure
07-25-2011, 11:20
Сложи 2 тона фон дьо тен,мацни малко пудра около 1 кило и полвина,черен молив за очи 3 килограма,спирала 2 кг и пусни малко повече от 5 кг черни сенки и си готова :-) :lol: :lol: :lol:
Имам някакви подозрения, че това е новия профил на bleskawotokotencce :lol: :lol:
Uneversal66
07-25-2011, 11:29
честно да ти кажа в такава ситуация трябва да избираш между приятелката си и момчето, но затова сега си земи поука и разбери че кой превари, той завари - в любовта е като на воина - НЯМА ПРАВИЛА ако искаш толкова това момче воюваи :) :) :) Пожелавам ти успех.
shokoladchety
07-25-2011, 11:32
Така,начи Утиваш и намираш някой по-голям,по-силен,по-готин...Караш го да пусне слух,че та е чукал и че сте гаджета.После като твоя там дет си Флюбена иска да тръгнете,пусни наистина на тоя по-големия и го накарай да набие/изнасили/унижи/нахапе/оближе/и прочие твоята БФФ...После тръгни с твоя и се чукайте...После с някой друг и така нататък докато не станат поне 20,иначе не си вървежна...
П.С.-На колко години каза,че си...?
07-25-2011, 11:35
На 16 съм и аре спрете да се подигравате
slunchoobs
07-25-2011, 11:50
:D малко ма съмняаа да си на 16 ама ае .... ама все пак няаа смисал да са занимааш с него щом хар приятелката ти !
Така,начи Утиваш и намираш някой по-голям,по-силен,по-готин...Караш го да пусне слух,че та е чукал и че сте гаджета.После като твоя там дет си Флюбена иска да тръгнете,пусни наистина на тоя по-големия и го накарай да набие/изнасили/унижи/нахапе/оближе/и прочие твоята БФФ...После тръгни с твоя и се чукайте...После с някой друг и така нататък докато не станат поне 20,иначе не си вървежна...
тва е нашта приятелка бе Гери ! как не я позна :D
IvCheToOoOo
07-25-2011, 12:01
Покажи му подписа си.
Стрелата на Амур пасти да яде, ако го види, ще получи ерекция, температура и слюнкоотделяне на макс. :idea:
cigarettekisses
07-25-2011, 12:03
няма да стане.
откажи се.
бтв,едва ли си на 16,според мен още ти е рано за любов. :D
OnlyMeAndYou
07-25-2011, 12:05
Значиииииииии първо върви се научи да пишеш или поне мини първи клас. Това, че си Флюбена, не е извинение. Второ научи се кво е това животно, дето му викат ЗАПЕТАЙКА /пише се така ,,,,,,,,,/ и разбери къде се слага /не между краката!/. А за този любовен триъгълник - тип листопад ще ти кажа само, че приятелката ти не ти е приятелка. Ония пич, дето ти е казъл, че си досадна е адски прав. А за най-добрия ти приятел мога просто да кажа, че не бих искала да съм на неговото място. След 4 години, като си изкараш лична карта пиши пак. :wink:
shokoladchety
07-25-2011, 12:06
Познах я бе познах я,ама реших да й помогна,пък тя -не ми се подигравайтее.... Как ти се подигравам,аз съвет най-чист и давам,тя кфи ги говори.... тц,тц,тц...
Бтв: бичкам ;ppp :-) :-) :-) :-)
Познах я бе познах я,ама реших да й помогна,пък тя -не ми се подигравайтее.... Как ти се подигравам,аз съвет най-чист и давам,тя кфи ги говори.... тц,тц,тц...
Бтв: бичкам ;ppp :-) :-) :-) :-)
тя е ужасницаааааа не й помагай повече :x
btw : и аз бичкам :mrgreen: :smt007 :mrgreen:
nolovexxx
07-25-2011, 13:13
Ако и приятелката ти го харесва по-добре не се занимавай с него, ако не искаш да я изгубиш..
vas4e3to0
07-25-2011, 13:24
16 годишна .. уоу, и това как го измисли? Извинявай, ама си твърде глупава, за да можеш да броиш до 16, па камоли да бъдеш на такава възраст. :)
justgirl19
07-25-2011, 14:13
Aвторке, нямаш равна,ейййй :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: