PDA

View Full Version : За тези които упражняват телекинеза

HotLife
07-25-2011, 14:45
Кажете с какво се упражнявате или предложете някоя книга свързана с телекинезата. :-o

ShtrudeL
07-25-2011, 15:19
Първо мисля, че трябва да отвориш чакрите на ръцете си. Това става чрез медитация. Ще говоря от прочетеното до тук + малко опит ;д Сядаш си мирно и спокойно в стая, в която няма никой освен теб, на мен ми беше по-добре късно вечер...тая сядаш си като се сяда за медитация и отпускаш ума си, не мислиш за нищо и когато усетиш, че си достатъчно отпуснат и в нещо като транс натискаш с едната ръка (пръстите) дланта (най в средата) на другата и обратното. След това ги приближаваш ръцете една до друга на около 2-3 см и държиш така, но във въздуха, а не да си ги допрял някъде... държиш, държиш и в един момент започваш съвсем леко и с не резки и големи движения да ги размърдваш на различни страни...все едно държиш магнити...и наистина ще усетиш ръцете си буквално като магнити...след тоя номер опитах същото но с една ръка и с пердето до леглото ми ;Д и го помръднах! Не знам дали си въобразявам, но физически не съм го пипала, нито съм му правила вятър...
И така.. ^^

HotLife
07-25-2011, 15:32
Дам аз тея упражнения ги права от доста време и все пак не успявам да раздвижа листа. Чувствам енергията в ръцете си, но нищо не става. Ще продължавам с опитите.

ZipFail
07-25-2011, 15:54
И ако един ден мръдеш листа, какво ?

Никакъв смисъл да си хабиш енергията и концентрацията за нещо подобно. Всички от големите духовни учения и учители казват, че всички подобни дейсности са безмислени, а понякога и вредни. И са прави. Да работиш над вътрешния си свят с единствена цел някакъв външен резултат си е чиста проба гъзария, а смисъла - никакъв.

Това естествено в случай, че телекинезата съществува, в което никой не е успял да ме убеди досега..

HotLife
07-25-2011, 16:01
Телекинезата и другите кинези са интересни. Нужно ли е да имат някакво предназначение за да ги практикуваш?

gandalfepi4
07-25-2011, 16:09
^ миии... може би ДА!

мога да подпаля задника на папата, да си трансфигурирам мръсните чорапи в пица, да не си напикавам краката когато пикая на тъмно и още милиони готини неща!

Fraximus
07-25-2011, 17:42
Ми телекинезата е доказана вече.Древните атланти са имали "трето око" с което са можели да правят разни чудеса вкл. телекинеза.Това е че имат такъв орган е доказано от някакъв доктор за очи като изследвал някаква част от окото не знам как се наричаше ама беше нещо с к.Та сега от това трето око при нас е останало много малко само една част която е дълбоко в мозъка.Мисля че беше епифизна жлеза(не ми се смейте ако не е това знам може да съвсем различно)която е нишожна в сравнение с атлантите.Но все пак при някои хора по някаква причина тя е по-развита.И според мен това да можем да развием този орган е възможно но е много трудно. :)

gandalfepi4
07-25-2011, 17:54
^ момче, първо е хипофизна жлеза и второ тя не може да прави нищо такова. като аз да ти кажа че ако си развиеш много апендикса ще можеш да правиш секс по-дълго.

отделно че не може да е била око по какъвто и да е било начин. да не говориме и че целия ти пост беше пълен с глупости!

"ахЪЪЪМММммА. дохтор панагасиуз е доказал че древните псевдо-тевтонци са били правили любов с мравки на планетата алфа кентавър и това е довело до стагнация в пост-комунистическия пазар в третата ретина на съзвездието голотеус максимус."

вземай си твърденията малко по-насериозно са. сам се убиждаш като ръсиш простотии

HotLife
07-25-2011, 17:56
Не се карайте сега, ако не вярвате в телекинезата си е ваш проблем. Аз вярвам и чакам някой да сподели как се е научил, не да спорите за глупости.

Fraximus
07-25-2011, 18:03
^ момче, първо е хипофизна жлеза и второ тя не може да прави нищо такова. като аз да ти кажа че ако си развиеш много апендикса ще можеш да правиш секс по-дълго.

отделно че не може да е била око по какъвто и да е било начин. да не говориме и че целия ти пост беше пълен с глупости!

"ахЪЪЪМММммА. дохтор панагасиуз е доказал че древните псевдо-тевтонци са били правили любов с мравки на планетата алфа кентавър и това е довело до стагнация в пост-комунистическия пазар в третата ретина на съзвездието голотеус максимус."

вземай си твърденията малко по-насериозно са. сам се убиждаш като ръсиш простотии

Значи ти отричаш доказаните факти ли?????

Auriss
07-25-2011, 18:05
^и аз чакам някой да сподели. Ако и видя ще е още по-епично ,тъй като ще отговори на хилядите ми екзистенциални въпроси.

Дам. Чакам.

gandalfepi4
07-25-2011, 18:14
^
^

аха. ясно, трол. не бих се изненадал да е друг ник на анунака

HotLife
07-25-2011, 18:44
Не се карайте сега, ако не вярвате в телекинезата си е ваш проблем. Аз вярвам и чакам някой да сподели как се е научил, не да спорите за глупости.

ShtrudeL
07-25-2011, 20:27

Обичам те, човече! ^_^

Pa3yMeH
07-25-2011, 20:38

Значи ти отричаш доказаните факти ли?????

А тия доказани факти ще ги дадеш ли ? Или само ще си философстваш насам-натам ?

HotLife
07-25-2011, 22:21
Добре де стига с тия "доказани факти", за мен е важно да вярвам в нещо.

ScarlettS
07-26-2011, 00:04
Ами ако никога не помръднеш листа? Тогава няма ли да ти трябват все пак някакви доказателства, за да си сигурен, че това, което правиш, не е напълно безмислено,невъзможно и противоречащо на законите на физиката?

HotLife
07-26-2011, 00:17
Ами ако никога не помръднеш листа? Тогава няма ли да ти трябват все пак някакви доказателства, за да си сигурен, че това, което правиш, не е напълно безмислено,невъзможно и противоречащо на законите на физиката?
аз вече съм се убедил, че съществува и ако не помръдна листа ще реша, че проблема е в мен, а не, че не съществува телекинезата.

bazingaaaa
07-26-2011, 05:54
Телекинезата е факт.

gandalfepi4
07-26-2011, 06:07
^ pics or it didn't happen

(screenshotове от star wars не се броят)

HotLife
07-26-2011, 14:55
^ pics or it didn't happen

(screenshotове от star wars не се броят)
има много клипове, но разбира се винаги можеш да кажеш, че са фалшиви. То на скептик можеш ли да му затвориш устата :?

TheMightyNadenica
07-26-2011, 15:00
Е телекинезата си е факт...и се знае, че няма нищо особено в нея..и всеки може да я практикува...но трябва да се намери "ключа" към нея...което ВЕЧЕ не е никък просто за днешното ни закърняло от всякъде тяло!

gandalfepi4
07-26-2011, 15:07
има много клипове, но разбира се винаги можеш да кажеш, че са фалшиви. То на скептик можеш ли да му затвориш устата :?

да. само дето всеки един клип който съм виждал е бил трагично смешен или абсолютно изнасилен от експерти

ако имаш нещо оригинално просто го дай на джеймс ранди и получи 1 000 000 $

ако нямаш просто направи лесното нещо и започни да дрънкаш как си абсолютно уникален и постчовечен и кажи че всички перфектни доказателства които си предоставил просто не могат да бъдат приети от скепт... ъммм нищо

HotLife
07-26-2011, 15:24
http://www.youtube.com/watch?v=ZMj_bgzCUw8

виж и още на Нина Кулагина

Vivid
07-26-2011, 19:51
аз вече съм се убедил, че съществува и ако не помръдна листа ще реша, че проблема е в мен, а не, че не съществува телекинезата.
И аз така. А телекинеза практикувах преди (елементарни неща като упражнения с листи, чаши..) и се убедих, че е нещо реално. Но не съм от много време и може би съм загубила тренинг.
Запалих се по това от Carrie (http://www.imdb.com/title/tt0074285/) 8-)

Fraximus
07-26-2011, 20:36
http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/ian.van.helzing-ne.pipai.tazi.kniga.pdf ето доказателства.

8)

Fraximus
07-27-2011, 16:03
Май на никой не му се чете :-D

gandalfepi4
07-27-2011, 18:00
http://www.youtube.com/watch?v=ZMj_bgzCUw8

виж и още на Нина Кулагина

http://en.wikipedia.org/wiki/Nina_Kulagina#Criticism

ей това много точно пресъздава емоциите ми в момента

http://www.youtube.com/watch_popup?v=-wX8AbBWc08&vq=medium

http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/ian.van.helzing-ne.pipai.tazi.kniga.pdf ето доказателства.

face + palm

ScarlettS
07-27-2011, 18:25
Може ли някой от вас, които казахте, че сте практикували телекинеза, да пусне клип? Не виждам смисъл да си измисляте в някакъв форум, ама така без доказателства ми е трудно да повярвам.

HotLife
07-27-2011, 18:29
Аз все още не успявам, но ако успея ще го запиша :)

gandalfepi4
07-27-2011, 18:48
аз не мога да разбера какво ти пречи толкоз. почвай да си фъркаш из стаята, да вдигаш блокове във въздуха, да дишаш огън, да пърдиш мълнии, да стреляш лазери от дзъркелите, да си порастеш три глави...

ко ти пречи да го направиш а?

айде брат, хари потър, люк скайуолкър, гандалф не са ли живо доказателство че мое да си правиш меджик?

bazingaaaa
07-28-2011, 09:01
Защо не можете да практикувате телекинеза? Елементарно е.

luda4et0o
07-28-2011, 09:07
Защо не можете да практикувате телекинеза? Елементарно е.
ти практикуваш ли ?

commando1
07-28-2011, 15:00
Телекинезата е от сатаната. Това е сатанинско учение. То няма нищо общо с вярата а е практикуване на мракобесничество.

gandalfepi4
07-28-2011, 16:30
и това откъде го знаеш? мое да е начин бог да награди някой

аз поне не съм виждал некви зли атеисти да си пърхат из небесата и да се замерят с тирове

Pa3yMeH
07-28-2011, 19:01
Тука всички се извъдоха големи джедаи :\

HotLife
07-29-2011, 00:20
Да не си мислиш, че е толкова лесно!? Нужно е доста време за да се научиш да местиш един тъп лист хартия. А за тези, които казаха, че е от сатаната - не се филмирайте. Тва е нещо съвсем нормално, което всички преди са можели.

Pa3yMeH
07-29-2011, 04:19
Тва е нещо съвсем нормално, което всички преди са можели.

Както казах - големи джедаи сте тука.

А някакви доказателства,че преди/сега е възможно ?

ScarlettS
07-29-2011, 10:10
Не питай за доказателства, че ще ти пратят някоя статия или клип, ако не им повярваш, че кажат, че си скептик и че никога няма да повярваш каквото и да става. Аз затова чакам да Hotlife да помръдне листа :D

gandalfepi4
07-29-2011, 10:38
^ ще има да чакаш.

ей хотлайф, нека да ти кажа как ще се развият тези ти дарби - ще се занимаваш още време, току-таме ще ти се струва че наистина го местиш, но не би могъл да го докажеш дори пред себе си, ако наистина се филмираш може и да продължиш с опитите повече и от година.

най-сетне поради липса на какъвто и да е било успех ще кажеш че не ти е стигнала воля и си се отказъл НО ако наистина си се напънал си щял да помръднеш не само листа но и пишката на 90 годишен дядка даже

а ние ще ти се смеем

talche
07-29-2011, 10:40
Аз вярвам в телекинезата. Може да се постигне след мн време ако се упражняваш, така съм чела

ScarlettS
07-29-2011, 16:54
Гандалф, и на мен ми се струва, че доста ще си почакам.. учудвам се, че още не се е отказал, но все пак щом някой е чел, че може , няма как да не е истина.. :D

HotLife
07-29-2011, 17:50
Еми аз чакам още хора, КОИТО УПРАЖНЯВАТ ТЕЛЕКИНЕЗА да се включат и да споделяме опит. Направих темата за да ми предложат някакво упражнение или книга, защото това, което правя не е достатъчно. Не е зле да спрете с простотиите разбрах, че не вярвате :?

Auriss
07-30-2011, 01:11
Като всестранно развита личност ( 8-) ) и това ми е минавало през опита. Само че ,за разлика от теб ,аз разрових чуждите форуми за инфо. Даже тема си бях пуснал. Не беше само за разните кинези ,а като цяло за всичко окултно.
Набра 20 страници глупости и това ,което установих е ,че всички 'практикуващи' обясняват ,че трябват години четене и невероятна проникновеност за дори най-елементарното нещо. Само дето ... ВНИМАНИЕ! ... никой от тях не каза в прав текст - да ,аз мога да направя "Еди-какво-си" или да ,аз съм правил "еди-какво-си".
Понеже съм още по-любопитен (а тоя път за щастие любопитството не уби котката 8-) ) реших ,че трябва да призовавам демони ,за да разбера сам пародии ли са това или не. Е ,нужно ли е да ти казвам ,че единственото ,което постигнах ,е да се почувствам като идиот ?

gandalfepi4
07-30-2011, 04:21
Еми аз чакам още хора, КОИТО УПРАЖНЯВАТ ТЕЛЕКИНЕЗА да се включат и да споделяме опит. Направих темата за да ми предложат някакво упражнение или книга, защото това, което правя не е достатъчно. Не е зле да спрете с простотиите разбрах, че не вярвате :?

бе я се стресни бе лапе! ако просто не вярвахме нямаше да си правим труда да пишем, номера е в това че ти вярваш в смешни глупости и е време да го разбереш - няма дядо мраз, няма баба марта и няма начин едно парче кайма 350-400 гр. да помръдне стационарен обект

ако аз направя тема за това как се надявам със самовнушение да си пораста трета пишка ти ще ми се смееш ли или ще ме окуражаваш в тъпотията ми

Auriss
07-30-2011, 04:49
няма начин едно парче кайма 350-400 гр. да помръдне стационарен обект

Виж ,не споря с твърдението ти ,но само като лъч светлина за ОПто - по принцип няма начин и 1123123 тона обект да привлича друг ,да кажем 100 пъти по-лек ,без да взаимодейства пряко с него по какъвто и да било начин (за гравитацията говоря).
Та - бих казал ,че със сигурност Е вероятно ,но чакам някой да ми го докаже.

ScarlettS
07-30-2011, 15:37
Като всестранно развита личност ( 8-) ) и това ми е минавало през опита. Само че ,за разлика от теб ,аз разрових чуждите форуми за инфо. Даже тема си бях пуснал. Не беше само за разните кинези ,а като цяло за всичко окултно.
Набра 20 страници глупости и това ,което установих е ,че всички 'практикуващи' обясняват ,че трябват години четене и невероятна проникновеност за дори най-елементарното нещо. Само дето ... ВНИМАНИЕ! ... никой от тях не каза в прав текст - да ,аз мога да направя "Еди-какво-си" или да ,аз съм правил "еди-какво-си".
Понеже съм още по-любопитен (а тоя път за щастие любопитството не уби котката 8-) ) реших ,че трябва да призовавам демони ,за да разбера сам пародии ли са това или не. Е ,нужно ли е да ти казвам ,че единственото ,което постигнах ,е да се почувствам като идиот ?

Това с демоните и аз съм го пробвала.. нищо не стана и аз се почуствах по същия начин :D

HotLife
07-30-2011, 17:12
Аз пък по едно време влизах в един окултен форум, но ми се сториха доста страшни тея хора :shock:

HotLife
07-30-2011, 17:13

бе я се стресни бе лапе! ако просто не вярвахме нямаше да си правим труда да пишем, номера е в това че ти вярваш в смешни глупости и е време да го разбереш - няма дядо мраз, няма баба марта и няма начин едно парче кайма 350-400 гр. да помръдне стационарен обект

ако аз направя тема за това как се надявам със самовнушение да си пораста трета пишка ти ще ми се смееш ли или ще ме окуражаваш в тъпотията ми
защо ми даваш за "пример" някви тъпотии?

gandalfepi4
07-31-2011, 19:19
щото за тъпотии говориш - "вижте ме, аз още вярвам в дядо мраз и костенурките нинджа са истински и телекифезата е реална и баба ми като умря я сънувах и това какво означава и вярно ли е че атлантида е в перник и защо най-вече ми се смеете?"

Pa3yMeH
07-31-2011, 19:35
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: LOLOLOLOLOLOLOLOLOL Съгласен съм с гандалф :D:D:D:D:D:D:D:D

HotLife
07-31-2011, 20:59
щото за тъпотии говориш - "вижте ме, аз още вярвам в дядо мраз и костенурките нинджа са истински и телекифезата е реална и баба ми като умря я сънувах и това какво означава и вярно ли е че атлантида е в перник и защо най-вече ми се смеете?"
поставям ти диагноза: тежко детство ;-)

gandalfepi4
08-01-2011, 05:01
^ прав си. най-тежкият момент беше когато хамстера ми презвитер евлампий се спомина. какви белези и болка ми нанесе това и колко изврати и зачерни моята душа!

сигурно по тази причина съм толкоза зъл, антисоциален и страдащ от хронично разстройство

TheMightyNadenica
08-01-2011, 13:23
^ прав си. най-тежкият момент беше когато хамстера ми презвитер евлампий се спомина. какви белези и болка ми нанесе това и колко изврати и зачерни моята душа!

сигурно по тази причина съм толкоза зъл, антисоциален и страдащ от хронично разстройство

Започвам да ти вярвам!

Rikity
08-25-2011, 17:06
я дайте малко повече информация, че ми стана интересно :D

Fraximus
09-06-2011, 20:22
Гандалф имаш чувство за хумор и е логично да мислиш така.Но щом мислиш че не съществува докажи го тогава!Аз лично вярвам че съществува но просто не ми трябва тази дарба.

gandalfepi4
09-07-2011, 12:15
^ ми ок - мозъка никога не е бил засичан да проявява такива функции след стотици (ако не и повече експерименти), няма и каквито и да са били придатъци и проспособления да прави такива работи като телекинеза, телепатия, пирокинеза и сие, а и не е особенно логично като се позамислиш малко

Q.U.E.D.

a сега е мой ред - аз вярвам в гигантски, невидим, лилаво-черен, ненапипаем или засечим, морков който лети с гигантска пишка-перка на гърба си и се мотае на стадион българска армия

докажи че не съществува ако обичаш

bishkotka
09-08-2011, 21:06
Ми телекинезата е доказана вече.Древните атланти са имали "трето око" с което са можели да правят разни чудеса вкл. телекинеза.Това е че имат такъв орган е доказано от някакъв доктор за очи като изследвал някаква част от окото не знам как се наричаше ама беше нещо с к.Та сега от това трето око при нас е останало много малко само една част която е дълбоко в мозъка.Мисля че беше епифизна жлеза(не ми се смейте ако не е това знам може да съвсем различно)която е нишожна в сравнение с атлантите.Но все пак при някои хора по някаква причина тя е по-развита.И според мен това да можем да развием този орган е възможно но е много трудно. :)

докторът се казва Мулдашев, а частта от окото - корнеата
но неговите изследвания са свързани с очната геометрия, благодарение на която възстановява образи от рисунките на тибетските храмове и според неговите опити и проучвания на тези рисунки са изобразени атлантите.

''третото око '' - незнам защо повечето си го представят като истинско око :( ... чрез данни от ембриологията е доказано съществуването му при древните. днес е останала само епифизата...

TheMightyNadenica
09-08-2011, 21:09

докторът се казва Мулдашев, а частта от окото - корнеата
но неговите изследвания са свързани с очната геометрия, благодарение на която възстановява образи от рисунките на тибетските храмове и според неговите опити и проучвания на тези рисунки са изобразени атлантите.

''третото око '' - незнам защо повечето си го представят като истинско око :( ... чрез данни от ембриологията е доказано съществуването му при древните. днес е останала само епифизата...

И днес го има...но просто е закърняло...но има малко на брой йоги, които са го отключили...

bishkotka
09-08-2011, 21:17
мдамм, а колкото до кинезите и т.н.
дори за една успешна медитация са необходими месеци, а камоли за 3-4 седмици да помръднете лист или каквото и да е ..

ZipFail
09-08-2011, 21:26
За медитацията по-точно са нужни години, не месеци :)

TheMightyNadenica
09-08-2011, 21:30
мдамм, а колкото до кинезите и т.н.
дори за една успешна медитация са необходими месеци, а камоли за 3-4 седмици да помръднете лист или каквото и да е ..

Е сега са повече разни във филма...И си нямат и на идея за какво става на въпрос, но обикновено всички мърдали пердетата, листа, чашата и тн...и то само с мисълта...всички се изкарват телекинезмастари! Ама малко прекаляват с кофеина/коСчИтУ/алкоГолеца и тн...! Вярно, наистина има способни на това...но това са си масър скилове...и в повечето случай отключват тези скилове при силен стрес! Но са малко способните на тези умения!

bishkotka
09-09-2011, 18:27
За медитацията по-точно са нужни години, не месеци :)

аз казах ''успешна медитация" , т.е. са необходими месеци за да успееш да достигнеш вътрешна концентрация (върху мисъл,предмет,състояние ... )
аз примерно още на 7-8 опит почувствах релаксация, но не ми е минавало и през ума да се опитвам да движа нещо :D

Incadeptus
08-18-2012, 13:02
Гандалф,не трябва да се спори с хора като теб.Хотлайф ако видиш съобщението ми и те интересува още телекинезата или такива работи ;д ми искай пълномощно на скайп radi_transformar ;)

Auriss
08-18-2012, 14:51
^Верно е....Вземеш, че се заразиш с разсъдък.

Incadeptus
08-20-2012, 15:42
умен си е човека наистина. ;) и не се бой за мен ;)