Влез

View Full Version : Как да постъпя?

neeDaLove
07-26-2011, 10:20
Здравейте.
Нямам точно проблем, но просто не знам как да постъпя.
Имам гадже от 3 месеца. Харесвах го от доста преди това. Нещо важно: той беше или е от тези момчета, които постоянно си сменят приятелките и не могат повече от 1 месец да останат с тях. Предполагам, че беше такъв, защото с мен вече е 3 месеца и повече. Имам приятелка която е ходела с него преди година и знае, че когато му кажеш някакъв проблем той просто решава и те зарязва. Аз търпях.. търпях, но искам да му кажа това, че не ми е приятно да ме ревнува. Не съм му давала никакви признаци за това. Излизаме с приятелките ми и аз с неговите. Нито той, нито аз сме се занасяли по приятелите си. Не знам защо го прави постоянно .. иска ми парола за скайп и за фейсбук.. влиза ми, а аз му нямам паролата за нито едно от двете.
Много го обичам, но ме е страх, че ако му кажа това той ще се раздели с мен. Страх ме е от това. Не искам да го загубя заради това. Но пък ако продължа да мълча няма да мога да издържа.
Посъветвайте ме какво да правя.

dimitar_ak
07-26-2011, 10:26
Ами отговорила си сама защо не изкарва дълго с някое момиче. Какво е това чудо? В кафез ли искаш да те гледа?

fenkaaa
07-26-2011, 10:28
Щом се е задържал толкова време с теб,значи явно наистина има чувства.Щом ти иска паролите и те ревнува толкова много,според мен ако му кажеш какво мислиш за тези неща,няма да те зареже ей така.

marin4itu
07-26-2011, 10:33
Ами отговорила си сама защо не изкарва дълго с някое момиче. Какво е това чудо? В кафез ли искаш да те гледа?

Абсолютно съм съгласна.

vas4e3to0
07-26-2011, 11:20
Кажи му го, не може да продължава така.

bodomchild45
07-26-2011, 11:25
Говори с него. Ако наистина има силни чувства към теб, няма да те зареже заради това. :)

sasha_90
07-26-2011, 11:32
Поговори с него.Не може вечно да се държи така.А в случай,че те зареже,значи не си била нещо по-различно от останалите му приятелки.Вярно,ще ти е гадно,но всяко зло за добро.

OnlyMeAndYou
07-26-2011, 11:35
Говори с него. Добре обичаш го, но всичко си има граници. Говори с него да престане, но без да го нападаш или упрекваш. Кажи му го най-спокойно. И виж кое при теб ще проработи. Моята "запазена марка" е "Ако исках да съм с него /с някой дръг/, нямаше да бъда с теб". Щом не му даваш повод за ревност го разпитай за миналите му връзки. Може би си има причина толкова да ревнува.