View Full Version : Първата целувка
Здравейте! Знам, че има такава тема, не ми се ядосвайте, моля! Пускам нова тема, защото правя нещо като анкета за моя блог и ми трябват мненията ви, които да пусна като анкета (ако сте съгласни, разбира се).
Та питам ви на колко години беше първата ви целувка? Притеснявахте ли се и как се справихте с притеснението? Какво беше усещането - хареса ли ви, почувствахте ли се като в някой тийн филм, или никак? И в крайна сметка - толкова важна ли е първата целувка за един човек или е просто целувка като всички останали?
Speak your mind! (((:
sasha_90
07-26-2011, 17:35
Първата ми целувка беше малко късно-на 17.Въпреки,че беше тогава,не съжалявам.Радвам се,че беше точно с този човек.Как беше?Беше ми странно,но ми хареса и исках още и още. :grin:
SlowDownBaby
07-26-2011, 19:39
Първата ми целувка беше малко късно-на 17.Въпреки,че беше тогава,не съжалявам.Радвам се,че беше точно с този човек.Как беше?Беше ми странно,но ми хареса и исках още и още. :grin:
Хаха и на мен ми беше на 17 :D И аз не съжелявам,найстина беше невероятно,жалко само,че човека не си заслужаваше,но поне ми остави невероятен спомен за цял живот :)
Mishoka93
07-27-2011, 13:29
ВНИМАНИЕ! Кирилицата е задължителна. Теми или коментари на латиница ще бъдат изтривани без предупреждение!
Хауc
Здравейте! Знам, че има такава тема, не ми се ядосвайте, моля! Пускам нова тема, защото правя нещо като анкета за моя блог и ми трябват мненията ви, които да пусна като анкета (ако сте съгласни, разбира се).
Та питам ви на колко години беше първата ви целувка? Притеснявахте ли се и как се справихте с притеснението? Какво беше усещането - хареса ли ви, почувствахте ли се като в някой тийн филм, или никак? И в крайна сметка - толкова важна ли е първата целувка за един човек или е просто целувка като всички останали?
Speak your mind! (((:
Моята.. в предочилищната :D
Не се притеснявах,. стана неочаквано :D
Усещането беше.. все едно съм го правила и преди
Целувка като всички останали.
againstyou
07-27-2011, 19:38
На 14,нищо не почувствах,защото човека ми беше безразличен.Много ме е яд.. ;х
Shaolina
07-27-2011, 20:13
Еми на 12 :D Беше ми доста притеснено но не го показвах , просто спрях да мисля за момент. Усещането беше както всички други целивки нищо по различно. Според мен важното на първата целувка е , че се помни дълго нищо друго общо взето като всички останали 8-)
SisiStrange
07-27-2011, 20:18
Първата ми целувка беше, когато бях в детската градина в един гардероб, благодарение на един филм по телевизията. Не беше специално.
Първата ми съвсем истинска целувка вече беше на 13-14. Беше с момиче, колкото и да е странно и всъщност беше хубаво.
Първата ми целувка беше, когато бях в детската градина в един гардероб, благодарение на един филм по телевизията. Не беше специално.
Първата ми съвсем истинска целувка вече беше на 13-14. Беше с момиче, колкото и да е странно и всъщност беше хубаво.
SEAL OF APPROVAL.
cigarettekisses
07-27-2011, 22:38
просто целувка е и не мисля,че се помни цял живот.не се почувствах като в 'тийн филм'.честно казано-нищо особено не беше,а и не го харесвах.
бях на 14.
autumn666
07-27-2011, 22:46
Моята беше на 13 години... беше наистина невероятно изживяване. Не се почувствах като в "тийн филм" :D но наистина мига си го биваше... въпреки, че не беше с точния човек и ме е малко яд за това... :o
На 14,нищо не почувствах,защото човека ми беше безразличен.Много ме е яд.. ;х
elizabethg
07-27-2011, 23:17
И моята първа целувка беше на 17.Много се бях панирала как ще стане а-У и си бях бая притеснена!Ама да ви кажа братя и сестри изобщо не е за притеснение. :lol: Много е важно с кого ще бъде,човека е много важен!!!За да не съжалявате после. :wink:
Първата ми целувка беше когато бях на 15.Беше с момче,което не харесвах истински и ме е яд..Като си го мислех предварително какво ще е,как ще стане,дали ще разбере,че ми и 1ва целувка,се бях панирала и си мислех,че ще съм пълен провал.Но то си му дойде момента ей така спонтанно и нямаше време за паника.И въпреки,че беше с момче,което не харесвах,още си я спомням. :-D
нямам такава а съм на 19 :) доста интересна статистика ще е :)
valkotooo
07-28-2011, 12:26
Моята беше на 12. :grin: Независимо дали бе с правилната или неправилната, приятната или неприятната. Ще я помня цял живот. Първата целувка, първият секс, доста първи неща се помнят за цял живот. Не съжалявайте за човека с който сте направили някое от изброените неща. :)
KateInTheWonderland
07-29-2011, 20:49
5-ти клас, вече горе-долу осъзната целувка.
иначе в детската градина бая си ги целувах ;-)
KremProtivBru4ki
07-29-2011, 22:29
Мойта беше на 5 някъде в детската.1 от единствените неща коит помня от тогава.беше с няква малка мацка.и беше по време на час.даскалката ни се скара и всички ни се смяха
Първата ми целувка или по - точно целувки бяха на 15. С 4 различни момичета в интервал от 6 минути 8-) Беше уникално 8-)
nirvancho
07-30-2011, 09:38
моята беше на 13. и то с момиче, което харесвах, но не исках да си разваляме приятелските отношения, защото тийн влюбванията не винаги са с човека, който трябва. та, за тогава ми беше яко, ма после съжалих, щото очаквах да бъде с някой по-спешъл. иначе първата истинска целувка беше на 15 с наай-готиното момиче на света. ако имам едно желание дето ше ми се сбъдне - да сме завинаги заедно.
ShtrudeL
07-30-2011, 09:47
Та питам ви на колко години беше първата ви целувка? 16
Притеснявахте ли се и как се справихте с притеснението? Да. Никак. Просто се случи без да се дърпам и съпротивлявам.
Какво беше усещането - хареса ли ви, почувствахте ли се като в някой тийн филм, или никак? Странно. Нещо лигаво ми влезе в устата. Не бих казала, че ми е харесало, но не бих казала и че не ми е харесало. За сметка на това сега пък мога да си играя с езиченце с часове, денонощно нях нях. <3
И в крайна сметка - толкова важна ли е първата целувка за един човек или е просто целувка като всички останали? Чак пък важна. Не мисля, че сега като си направя сметка ми е важна. Просто запомняща се и носеща хубави спомени.
Да,ще я помня виниги.
Беше с човек,който обичах....
lolabunny7
07-30-2011, 19:26
Първата ми целувка беше, когато бях на 13 ... беше зад физкултурния салон в двора на училището ми с тогавашното ми (първо) гадже :D :D той беше по-притеснен и от менн 8-) :D :D
Nadislawaa
07-31-2011, 09:31
На 14 и беше адски неочаквана.. така че нямах време за притеснение. :D
sasha_90
07-31-2011, 17:38
Хаха и на мен ми беше на 17 :D И аз не съжелявам,найстина беше невероятно,жалко само,че човека не си заслужаваше,но поне ми остави невероятен спомен за цял живот :)
При мен стана обратното-човекът си струваше.
моята беше много тъпа щото беше от игра на шише.. и нямаше кои знае кви чувства и не съм я запомнил добре
На 12.Винаги ще го помня този момент :D :D
Verminaard
08-01-2011, 22:05
Мислиш ли че хората ще си правят труда да помнят такива маловажни нещ...*забелязва две страници със съмнителни коментари*...а-ха...добреееее.
WhereIsTheLove
08-02-2011, 12:09
Амии моята първа целувка мисля че бешее , когато бях на 13 хд беше на стълбите в дск .. никой не ни видя ;д знаех че ще стане тогава ии бях доста притеснена .. защото на него не му беше за 1-ви път .. но какво пък стана си и винаги ще я помня , дори сега това момче да ми е доста смешно хд . За всички ,които пишат ,че първата им целувка е била в детската градина .. милички .. това не е първа целувка ;Д това са детски работи :lol:
vakanciqta
08-02-2011, 13:12
Ми преди 3 години май , беше мн яко а и беше с човек , който много обичах :P
На мен първата ми целувка беше на 15, с една моя много добра приятелка. Просто исках да ме научи да се целувам, за да "не се изложа" пред един батко...
Първата ми целувка ми беше на 13, и да много се притиснявах. Дали ми хареса? Ами даа :grin:
AggravatioN
08-02-2011, 22:08
на 20 съм и още не съм се целувал wtf :D
xxcookiemonsterxx
08-29-2011, 13:20
просто целувка е и не мисля,че се помни цял живот.не се почувствах като в 'тийн филм'.честно казано-нищо особено не беше,а и не го харесвах.
бях на 14.
+1
annonimnna
08-29-2011, 14:26
Моята си беше съвсем нормална, първа, ЯКА целувка 8-)
Притеснение? Боже, та аз чаках тоя миг от цял живот :D Бях на 13 с тогавашното ми гадже... Е верно, че бяхме малки ама си беше супер хубаво... Стана неочаквано, той беше 1 година по-голям от мен, седяхме си и си говорихме, той ми каза да го погледна и неочаквано ме целуна... Като за първи път се справих НЕВЕРОЯТНО (не, че се хваля :D ) . Ииии така де, хубаво си беше. Няма да я забравя никога.
14...не беше нищо особено.Следващите бяха по-хубави :-D
Бях някъде на 10-на, играхме на розичка на село. Май и на момичето й беше за първи път, другите се спукаха от смях. Тя ме гледаше неадекватно и се чудеше как да реагира, а аз си опънах палатка 8-)
Аз дори не помня кога беше първата ми целувка.
Леле
аз още не съм имала такава ... :oops: ...ама като му дойде времето 100% ще направя някоя простотия.... :lol: 8-) :D ...
(сори за спама)
blaaablaaablaaa
08-29-2011, 17:40
1-вата беше в детската градина. Нищо не усетих, просто тогава целувах който както ми падне. Да не го броим... Да кажем на 13, беше ме много страх да не оплескам нещо, момичето много се дърпаше. И оплесках всичко. Но истинска целувка... Някой да даде кълбото... :D Първата целувка е важна за всеки... Преди да се състои. Тогава не ти пука и просто искаш повече. :)
dilqnkata
08-29-2011, 22:32
Moята първа целувка беше, когато бях на 12 ... (за което много съжелявам) .. Беше с момче което познавах едва от 2 3 дена и целта беше да се науча да се целувам .. лапешка работа с 2 думи !! :(
dessyslawa
08-30-2011, 09:14
Бях на 14. Бях пияна, и се целувах с момче, което не харесвах кой знае колко. Но няма значение, не съжалявам за това. :)
( не броя целувките в детската градина, те не са истински )
много отдавна беше, не знам кво толкова се притеснявате за една целувка... все едно ще раждате майна... представям си за първото чукане кви мнения ще има
sapphire5
08-30-2011, 09:25
14 .....