PDA

View Full Version : Не знам как да подходя с него?!

DarkFairy
07-26-2011, 14:54
Здравейте! Наскоро много си харесах едно момче и когато разбрах, че е близък приятел на един мой познат веднага решихме да излезем няколко човека на кафе. Вечерта преди кафето моят познат ми каза, че въпросното момче Х ме смятало за, цитирам "каза, че си яка". Не вярвам да ме лъже понеже аз дори не бях попитала какво мисли за мен. На другия ден, когато се видяхме, момчето Х не обели и дума, но след срещата казал, че си е прекарал добре и пак иска да излезем (под "излезем" имам предвид всички заедно). Намерих го в скайп и си пишем (аз му пиша първа обикновено, е ние да сме си писали 3 пъти) , понякога му подмятам разни закачки и той сякаш наистина ги взима под внимание и им се радва. Поканих го да излезем и той се съгласи, но някак остава да виси във въздуха, нито е искал да се уговаряме нещо.. нито нищо.. не знам какво да правя. Дали има интерес? Да продължавам ли със закачките и свалките? Дали направо да му кажа ден и час и да излезем? А ако продължа с флирта нещо по специфично, което да му казвам/правя , за да схване намеренията ми? Помогнете! :oops:

sasha_90
07-26-2011, 15:33
Хрумват ми две причини за държанието му.Едната е липса на интерес,а другата-типични признаци на срамежливост.И в двата случая нищо не прави,дори за известно време спри да го търсиш,да му пишеш.През това време ще разбереш каква е причината за държанието му.

iPurple
07-26-2011, 15:46
Виж сега момчето може да те харесва, но от личен опит ти казвам
въобще не се занимавай с такива момчета, които хич не действат
и са егати притеснителните! Просто трябва нещо да действа,
да показва интерес.. иначе нищо няма да стане!

DarkFairy
07-26-2011, 15:55
Амии при него не е като да не показва абсолютно никакъв интерес.. ;д просто аз май съм двигателя, така да се каже.. ;д

HeavenSent
07-26-2011, 16:01
Ох, със сегашния ми приятел нещата бяха точно такива... Уж има интерес, а нищо не прави! :-x Колко нерви похабих, да не ти казвам колко чаках за първата целувка... :? Нооооо не се отказах, нещата потръгнаха и сега от доста време сме заедно :D Затова препоръчвам и ти да не се отказваш...

SmilezZz
07-26-2011, 16:32
Не се отказвай.
Може да е срамежлив. Може да не е сигурен,че отговаряш на неговите чувства. Просто опитай още малко. Ако не стане - здраве да е,ще има и следващ.

dream1707
07-26-2011, 17:06
С бившия ми беше така ... Имах чувството, че все аз му пишех, аз все правех крачките... Личеше си, че има интерес, но нищо не правеше ;д

Пробвай ти да го поканиш... ако си измисли оправдание, значи е на лице липсата на интерес... Ако ли не, излезте и готово ;р

VaMpiRKaTaaa
07-26-2011, 18:24
момчето Х не обели и дума
Познато...
Момчетата като харесват някое момиче се срамуват да говорят особено пред повече хора и се държат глупаво.
Предразположи го да се отпусне...
Ти си жената..От теб се изисква да знаеш как да се държиш,какво да говориш.Да бъдеш внимателна,мила итн...
Късмет.

DarkFairy
07-26-2011, 19:10
Мерси много, наистина сега се чувствам по - надъхана и от преди ^__^