PDA

View Full Version : Прав ли сам за размера ???

eminator
07-26-2011, 19:44
Истината е че размера има главо значение за мьжа повоче от колкото за жената поради пречината че вкарва повече самочуствие което рефлектира за по лесното намиране на приятелка или така да се каже партьорка .А друг е вьпроса че си е по добре да имаш по голям пенис но неможе при всеки да е така пак и нали знаете ако приятелката ви е курвичка и е минала на трицифрено число и раката да си вкараш вьтре няма да има голямо значение :D.Пениса не е всичко дори не играе голямо значение но може да заложите повече на вьншния си вид добра хигиена като цяло и малко в дьражанието си да се промените. А за тези който вече са наистина в трагично положение си има уреди за по 300-700 лева ,хапаове и тем подобни да почетат малко вьв форумите и ще стигнат до нужния продукт. 8-)
:booooomb:

Done
07-26-2011, 19:45
не си прав

sladkish_14
07-26-2011, 19:49
Прочетох до половината и се отказах.
Не разбрах за какво ми говориш.
Първо се научи да пишеш, после да се изразяваш по-добре и накрая помисли дали е важен размера на пениса или не е важен.

07-26-2011, 19:51
Прочетох до половината и се отказах.
Не разбрах за какво ми говориш.
Първо се научи да пишеш, после да се изразяваш по-добре и накрая помисли дали е важен размера на пениса или не е важен.
съгласна..

SisiStrange
07-26-2011, 20:21
Не. Не си прав. И пишеш като комплексирано лапе с 10-12см. пишка, което се самоубеждава, че му е точно идеален.

straus
07-26-2011, 20:29
На тоя свят има 2 вида жени, едните си падат по големи пишки, а другите твърдят, че размера нямал значение 8-)
To и моя не е кой знае какво, ама с повече желание и труд... ;)

HeavenSent
07-26-2011, 20:33
На тоя свят има 2 вида жени, едните си падат по големи пишки, а другите твърдят, че размера нямал значение 8-)
To и моя не е кой знае какво, ама с повече желание и труд... ;)
Размерът няма значение за жени, които не са попадали на човек с по-голям от средностатистическия. Чак след това усещат огромната разлика.

eminator
07-26-2011, 20:41
Не. Не си прав. И пишеш като комплексирано лапе с 10-12см. пишка, което се самоубеждава, че му е точно идеален.

Еми да ти кажа нямам пречина да сам комплексиран при положение че ми е 18 в момента а до 2 месеца ще ми е околко 20.Друг е вьпроса дали ти не си комплексирана като седиш по цял ден пред комп и за по малко от 4 месеца си изписала 1000коментара и се опитваш да се заяждаш с хора които не познаваш.Един сьвет вземи да се оправиш като характер защото визуално си чиста 3ка по десетобалната но между нас да си остане.И не желая твоите излишни кументари които ще последват . :lol:

SisiStrange
07-26-2011, 20:49

Еми да ти кажа нямам пречина да сам комплексиран при положение че ми е 18 в момента а до 2 месеца ще ми е околко 20.Друг е вьпроса дали ти не си комплексирана като седиш по цял ден пред комп и за по малко от 4 месеца си изписала 1000коментара и се опитваш да се заяждаш с хора които не познаваш.Един сьвет вземи да се оправиш като характер защото визуално си чиста 3ка по десетобалната но между нас да си остане.И не желая твоите излишни кументари които ще последват . :lol:

:razz: :razz: :razz: Да, ок. А до 5 месеца ще го навиваш на колче и ще го вееш вместо знаме. Самият факт, че се обиждаш дълбоко от коментари във форум говори достатъчно. :wink: И мнението ти за външния ми вид си го запази за себе си. Мен ми стига приятелят ми да ме харесва.
Все пак не аз пускам теми с надеждата някой да ми каже: Да, разбира се, че размерът не е от значение. :wink: Успех с... уголемяването за 2 месеца. :D

ubuntureload
07-26-2011, 20:54
Бате къв е тоя kyр ... за 2 месеца 2 санта расте ти след 2-3 години ще си го влачиш по земята!!! :D

NomNomNom
07-26-2011, 21:03
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

ЕВАЛАТА БРЕ !

По темата - да , кофти е да имаш къса пишка.

NomNomNom
07-26-2011, 21:04

Абе, пишка, я дай снимка да те видим . Дай гол, пък ние ще зуумваме да дирим тия 18 санта :razz: :razz: :razz:

misterianboy
07-26-2011, 22:19
Бегай учи български,защото размера на акъла е по-важен,повярвай ми !!

littleW
07-26-2011, 22:39
виж пич, малко си комплексиран и ми е някво странно да ти пишаа.. амаа не си прав, няма как да си прав превъзнасяш се доста.. :D

Drako89
07-26-2011, 23:05
А бе стига да знаеш как да го използваш(и не само него) размера не е от особено значение...

Стига да не си в областта супер малък, макар и тогава стига да искаш можеш да задоволиш една жена...

А бе общо взето си е до желание...

Размера по-скоро е важен при по сериозни връзки и цялостанта идея е да не ти под 10 санта... И 25 да ти е все по някое време ще й писне и ще поиска някаква разнообразие и нещо различно...

Жените се адаптират според това дали имат 13 санта или 20... По скоро е важно да ти идва от вътре!

Sh@d0w
07-27-2011, 04:06

АХАХАХАХАХХА във виртуалния ти живот всичко е възможно :lol:

Освен че си комплексиран (и надали ти е повече от 12 сантиметра),ловя бас и че си девствен.Един съвет вземи да се оправиш като характер,защото си чиста 3ка по десетобалната система и още дълго ще си си девствен,между нас да си остане.И не желая излишните ти кУментари,които ще последват. :razz:

GregoryHouse
07-27-2011, 04:24
Не cи прав. Точка.