.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    burgas

Прав ли сам за размера ???

Истината е че размера има главо значение за мьжа повоче от колкото за жената поради пречината че вкарва повече самочуствие което рефлектира за по лесното намиране на приятелка или така да се каже партьорка .А друг е вьпроса че си е по добре да имаш по голям пенис но неможе при всеки да е така пак и нали знаете ако приятелката ви е курвичка и е минала на трицифрено число и раката да си вкараш вьтре няма да има голямо значение .Пениса не е всичко дори не играе голямо значение но може да заложите повече на вьншния си вид добра хигиена като цяло и малко в дьражанието си да се промените. А за тези който вече са наистина в трагично положение си има уреди за по 300-700 лева ,хапаове и тем подобни да почетат малко вьв форумите и ще стигнат до нужния продукт.

Голям фен Аватара на Done
    не си прав

Прочетох до половината и се отказах.
    Не разбрах за какво ми говориш.
    Първо се научи да пишеш, после да се изразяваш по-добре и накрая помисли дали е важен размера на пениса или не е важен.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Прочетох до половината и се отказах.
    Не разбрах за какво ми говориш.
    Първо се научи да пишеш, после да се изразяваш по-добре и накрая помисли дали е важен размера на пениса или не е важен.
    съгласна..

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не. Не си прав. И пишеш като комплексирано лапе с 10-12см. пишка, което се самоубеждава, че му е точно идеален.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

На тоя свят има 2 вида жени, едните си падат по големи пишки, а другите твърдят, че размера нямал значение
    To и моя не е кой знае какво, ама с повече желание и труд...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от straus
    На тоя свят има 2 вида жени, едните си падат по големи пишки, а другите твърдят, че размера нямал значение
    To и моя не е кой знае какво, ама с повече желание и труд...
    Размерът няма значение за жени, които не са попадали на човек с по-голям от средностатистическия. Чак след това усещат огромната разлика.
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не. Не си прав. И пишеш като комплексирано лапе с 10-12см. пишка, което се самоубеждава, че му е точно идеален.

Еми да ти кажа нямам пречина да сам комплексиран при положение че ми е 18 в момента а до 2 месеца ще ми е околко 20.Друг е вьпроса дали ти не си комплексирана като седиш по цял ден пред комп и за по малко от 4 месеца си изписала 1000коментара и се опитваш да се заяждаш с хора които не познаваш.Един сьвет вземи да се оправиш като характер защото визуално си чиста 3ка по десетобалната но между нас да си остане.И не желая твоите излишни кументари които ще последват .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от eminator

Еми да ти кажа нямам пречина да сам комплексиран при положение че ми е 18 в момента а до 2 месеца ще ми е околко 20.Друг е вьпроса дали ти не си комплексирана като седиш по цял ден пред комп и за по малко от 4 месеца си изписала 1000коментара и се опитваш да се заяждаш с хора които не познаваш.Един сьвет вземи да се оправиш като характер защото визуално си чиста 3ка по десетобалната но между нас да си остане.И не желая твоите излишни кументари които ще последват .
    Да, ок. А до 5 месеца ще го навиваш на колче и ще го вееш вместо знаме. Самият факт, че се обиждаш дълбоко от коментари във форум говори достатъчно. И мнението ти за външния ми вид си го запази за себе си. Мен ми стига приятелят ми да ме харесва.
    Все пак не аз пускам теми с надеждата някой да ми каже: Да, разбира се, че размерът не е от значение. Успех с... уголемяването за 2 месеца.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бате къв е тоя kyр ... за 2 месеца 2 санта расте ти след 2-3 години ще си го влачиш по земята!!!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на NomNomNom

ЕВАЛАТА БРЕ !

По темата - да , кофти е да имаш къса пишка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom

Абе, пишка, я дай снимка да те видим . Дай гол, пък ние ще зуумваме да дирим тия 18 санта
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Бегай учи български,защото размера на акъла е по-важен,повярвай ми !!

виж пич, малко си комплексиран и ми е някво странно да ти пишаа.. амаа не си прав, няма как да си прав превъзнасяш се доста..

А бе стига да знаеш как да го използваш(и не само него) размера не е от особено значение...

Стига да не си в областта супер малък, макар и тогава стига да искаш можеш да задоволиш една жена...

А бе общо взето си е до желание...

Размера по-скоро е важен при по сериозни връзки и цялостанта идея е да не ти под 10 санта... И 25 да ти е все по някое време ще й писне и ще поиска някаква разнообразие и нещо различно...

Жените се адаптират според това дали имат 13 санта или 20... По скоро е важно да ти идва от вътре!
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

АХАХАХАХАХХА във виртуалния ти живот всичко е възможно

Освен че си комплексиран (и надали ти е повече от 12 сантиметра),ловя бас и че си девствен.Един съвет вземи да се оправиш като характер,защото си чиста 3ка по десетобалната система и още дълго ще си си девствен,между нас да си остане.И не желая излишните ти кУментари,които ще последват.

Не cи прав. Точка.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си