View Full Version : Аз и моето гадже
FoLLowerMisa
07-28-2011, 05:42
Здравейте. Аз съм Миса и съм на 16. Последните две години прекарах с гаджето си. Имаше и щастливи мигове, имаше и много трудно. От близо два месеца сме разделени и на мен ми беше много трудно. Винаги съм го обичала, но през времето в което бяхме заедно се заглеждах и по други. Сега обмисляме варианта да се съберем, а аз направих огромна глупост. Спах с един мой приятел. На практика този мой приятел е вторият мъж, който е стигал толкова далеч. И сега се чувствам гузна. Чувствам се като носна кърпичка, защото съм имала 2 сексуални партньора. Защото обичам гаджето си... Бившото. И искам да оправя нещата. Но ако му кажа какво съм направила ще ми бие шута и аз ще потъна в земята. Момчета имам много, особено откакто сме разделени. 9-10 са се наредили, не ми е до това да остана сама. Проблема е, че го обичам страшно много. . . Изневерих, окей. Въпроса е .. Трябва ли да се чувствам като курва заради това?
в любов
сиско
valentinadr
07-28-2011, 06:36
здр,аз и моя приятел се разделихме преди 3 месеца,защото той и лични проблеми а разрешаване.През тези три месеца не съм била с друг мъж,не мога да си представя,че след като го обичами искам да си опрвим връзкта мога да спя с с друг.Но все пак не се обвинявай,това е лично мое мнение,ти не трябва да се чустваш виновна,всеки човек е различен и мисли и действа по индивидуален за него начин
IncendiaSanctus
07-28-2011, 06:36
Нали не сте били заедно тогава ?
Пък и... ти си имаш нужди, все пак. Или си го направила по някаква друга причина ? Кажи ни защо го направи, за да ти кажа дали трябва да ти е кофти и си постъпила кофти според мен xD
kriogenx
07-28-2011, 06:41
защо трябва да му казваш , че си спала с приятеля си понякога е по-добре да замълчиш
Me4encety
07-28-2011, 06:48
Или аз не съм те разбрала нещо или ти не си написала правилно.Не си ли спала с този твои приятел след като си се разделила с бившия си? А и не мисля,че тряба да се чустваш като курва или,както се изрази "ностна кърпичка".Нормално е да си имала повече от 1 сексуален партньор (ако не си на 13,разбирасе) на твоята възраст.
valentinadr
07-28-2011, 08:09
Нормално е да си имала повече от 1 сексуален партньор (ако не си на 13,разбирасе) на твоята възраст.големи разсъждения,нормално било на 16 да си била сповче от 1 на 20 сигаурно трябва да е спала с 10 човека :-D
VaMpiRKaTaaa
07-28-2011, 10:56
Еми глупаво си постъпила.
Трай си и продължавай живота си. ;)
schhhhhhh
07-28-2011, 12:24
Ако си спала с другия, докато сте били заедно и му го кажеш тва - никъв шанс да се съберете
П.С. Поясни кога точно се е случило, че нещо не разбрах
antifashionshit
07-28-2011, 12:35
нищо лошо не си направила. не си длъжна да даваш обет за въздържателство, когато сте разделени. все пак ще е по-умно да не отваряш дума пред приятеля ти за това.
'чувствам се като носна кърпичка, защото имам двама сексуални партньора' харесва ми патриархалното ти мислене
Нали не сте били заедно тогава ?
Пък и... ти си имаш нужди, все пак. Или си го направила по някаква друга причина ? Кажи ни защо го направи, за да ти кажа дали трябва да ти е кофти и си постъпила кофти според мен xD
Имала си нужди,ама теб трябва да те чакам да се върнеш,нали? :D
По темата-не би трябвало да се чувстваш като носна кърпичка,2ма мъже не са много като бройка,още повече,че е било за веднъж..
sh3_1s_7h3_0n3
07-28-2011, 12:50
Нормално е да си имала повече от 1 сексуален партньор (ако не си на 13,разбирасе) на твоята възраст.
Ти да не си "носната кърпичка" на махалата? :-o
IncendiaSanctus
07-28-2011, 12:53
Имала си нужди,ама теб трябва да те чакам да се върнеш,нали? :D
Хихихи, ами ще ми чакаш ами , аз съм готин и слушам... :oops:
Ами фактически щот тогава не сте били заедно,не се води изневяра,но лошото е че ти го чувстваш така.Мисля че трябва да кажеш на гаджето си,защото дори и да се съберете,винаги ще я има тая тайна мужду вас.Ако ти прости,супер,ако не ...
И не мисля,че трябва да се чувстваш като курва,все пак не си се ебала с всеки срещнат.
wonderwall
07-28-2011, 16:17
Изневярата е и на психическо ниво,а ти явно го усещаш по този начин.Не е нужно да му казваш,важното е ако си дадете нов шанс да не го за*баваш.
xch0colattegiirlxx
07-28-2011, 16:35
Щом сте били разделени не си му изневерила..