PDA

View Full Version : Аз и моето гадже

FoLLowerMisa
07-28-2011, 05:42
Здравейте. Аз съм Миса и съм на 16. Последните две години прекарах с гаджето си. Имаше и щастливи мигове, имаше и много трудно. От близо два месеца сме разделени и на мен ми беше много трудно. Винаги съм го обичала, но през времето в което бяхме заедно се заглеждах и по други. Сега обмисляме варианта да се съберем, а аз направих огромна глупост. Спах с един мой приятел. На практика този мой приятел е вторият мъж, който е стигал толкова далеч. И сега се чувствам гузна. Чувствам се като носна кърпичка, защото съм имала 2 сексуални партньора. Защото обичам гаджето си... Бившото. И искам да оправя нещата. Но ако му кажа какво съм направила ще ми бие шута и аз ще потъна в земята. Момчета имам много, особено откакто сме разделени. 9-10 са се наредили, не ми е до това да остана сама. Проблема е, че го обичам страшно много. . . Изневерих, окей. Въпроса е .. Трябва ли да се чувствам като курва заради това?

в любов
сиско

valentinadr
07-28-2011, 06:36
здр,аз и моя приятел се разделихме преди 3 месеца,защото той и лични проблеми а разрешаване.През тези три месеца не съм била с друг мъж,не мога да си представя,че след като го обичами искам да си опрвим връзкта мога да спя с с друг.Но все пак не се обвинявай,това е лично мое мнение,ти не трябва да се чустваш виновна,всеки човек е различен и мисли и действа по индивидуален за него начин

IncendiaSanctus
07-28-2011, 06:36
Нали не сте били заедно тогава ?
Пък и... ти си имаш нужди, все пак. Или си го направила по някаква друга причина ? Кажи ни защо го направи, за да ти кажа дали трябва да ти е кофти и си постъпила кофти според мен xD

kriogenx
07-28-2011, 06:41
защо трябва да му казваш , че си спала с приятеля си понякога е по-добре да замълчиш

Me4encety
07-28-2011, 06:48
Или аз не съм те разбрала нещо или ти не си написала правилно.Не си ли спала с този твои приятел след като си се разделила с бившия си? А и не мисля,че тряба да се чустваш като курва или,както се изрази "ностна кърпичка".Нормално е да си имала повече от 1 сексуален партньор (ако не си на 13,разбирасе) на твоята възраст.

valentinadr
07-28-2011, 08:09
Нормално е да си имала повече от 1 сексуален партньор (ако не си на 13,разбирасе) на твоята възраст.големи разсъждения,нормално било на 16 да си била сповче от 1 на 20 сигаурно трябва да е спала с 10 човека :-D

VaMpiRKaTaaa
07-28-2011, 10:56
Еми глупаво си постъпила.
Трай си и продължавай живота си. ;)

schhhhhhh
07-28-2011, 12:24
Ако си спала с другия, докато сте били заедно и му го кажеш тва - никъв шанс да се съберете

П.С. Поясни кога точно се е случило, че нещо не разбрах

antifashionshit
07-28-2011, 12:35
нищо лошо не си направила. не си длъжна да даваш обет за въздържателство, когато сте разделени. все пак ще е по-умно да не отваряш дума пред приятеля ти за това.

'чувствам се като носна кърпичка, защото имам двама сексуални партньора' харесва ми патриархалното ти мислене

dami666
07-28-2011, 12:49
Нали не сте били заедно тогава ?
Пък и... ти си имаш нужди, все пак. Или си го направила по някаква друга причина ? Кажи ни защо го направи, за да ти кажа дали трябва да ти е кофти и си постъпила кофти според мен xD

Имала си нужди,ама теб трябва да те чакам да се върнеш,нали? :D

По темата-не би трябвало да се чувстваш като носна кърпичка,2ма мъже не са много като бройка,още повече,че е било за веднъж..

sh3_1s_7h3_0n3
07-28-2011, 12:50
Нормално е да си имала повече от 1 сексуален партньор (ако не си на 13,разбирасе) на твоята възраст.

Ти да не си "носната кърпичка" на махалата? :-o

IncendiaSanctus
07-28-2011, 12:53
Имала си нужди,ама теб трябва да те чакам да се върнеш,нали? :D

Хихихи, ами ще ми чакаш ами , аз съм готин и слушам... :oops:

Zarity
07-28-2011, 13:03
Ами фактически щот тогава не сте били заедно,не се води изневяра,но лошото е че ти го чувстваш така.Мисля че трябва да кажеш на гаджето си,защото дори и да се съберете,винаги ще я има тая тайна мужду вас.Ако ти прости,супер,ако не ...
И не мисля,че трябва да се чувстваш като курва,все пак не си се ебала с всеки срещнат.

wonderwall
07-28-2011, 16:17
Изневярата е и на психическо ниво,а ти явно го усещаш по този начин.Не е нужно да му казваш,важното е ако си дадете нов шанс да не го за*баваш.

xch0colattegiirlxx
07-28-2011, 16:35
Щом сте били разделени не си му изневерила..