View Full Version : Моля темата да се изтрие/заключи !
dontcare
07-29-2011, 07:34
Не съм вярвала,че ще стигна дотук и да пиша това и то точно тук,но се отчаях.Обикновено аз се хиля на теми от сорта на "Седнах в него,бременна ли съм" или нещо такова,обаче ето че и аз дойдох до тва дередже.
Та:от понеделник насам ми е зле-боли ме корем,повръщах 2 пъти,гади ми се.Хапчета не помагат(спазмалгон и аналгин),а от понеделник вече болките в корема са на моменти само.Майка ми казва,че съм яла нещо развалено а и чух,че имало било плъзнал такъв вирус :-o
Последните дни на морето ми дойде цикъла и откакто се върнах с приятеля ми сме го правили няколко пъти.Ползваме презервативи и то Дюрекс и Спортекс,не съм забелязала да се късат.
Ох не знам,просто той като сподели на майка си ,че ми е зле и тя попита дали се пазим.Оттогава все едно ми е в акъла..
И все пак мен си ме е шубе,независимо жалка ли изглеждам или пък не.
dontcare
07-29-2011, 07:41
Ъъъ?
dontcare
07-29-2011, 07:43
Ама не разбирам това какво общо може да има? :-o
Ама не разбирам това какво общо може да има? :-o
Не му обръщай внимание на тоя ban2011, пише всякакви глупости.
Относно темата. Ами ако са минали повече от 2 седмици от както е така защо просто не си направиш едно тестче и така поне ще си сигурна? И без това 3 дни вече са минали и е късно за Ескапел.
dontcare
07-29-2011, 07:50
Да-Ескапел,а пари откъде?
А и защо да ги пия като някакви бонбонки,при положение,че сме ползвали надеждни презервативи?
Да поясня,на 20 се върнах от морето,болките почнаха в понеделник,т.е 25ти.
Аз си се надявам да е вирусче все пак. :(
Да-Ескапел,а пари откъде?
А и защо да ги пия като някакви бонбонки,при положение,че сме ползвали надеждни презервативи?
Да поясня,на 20 се върнах от морето,болките почнаха в понеделник,т.е 25ти.
Аз си се надявам да е вирусче все пак. :(
Ами точно това и аз си мислех. Сигурно е вирус щом сте ползвали презервативи и то от надеждните и не са се скъсали значи би трябвало всичко да е ОК.
dontcare
07-29-2011, 08:04
Питах майка си за тоя вирус и тя каза,че имало нещо такова и пир едни избивало на повръщане,при други-на разстройство.
Пита ме идали съм пила чешмяна вода.Аз приницпно вода пия мнооого рядко,ама скоро бях пила от тая в банята и на морето май..не помня 8-)
Отделно на всяко море получавам от тая т.нар морска болест с повръщане и гадене..Тая година не ми е било така и си викам,че може да е решило да се прояви като се прибрах? :Д
pilencaaa
07-29-2011, 08:08
Ами ако си от Пловдив гледам масово болни от Хепатит А , болеста на мръсните ръце..Въможно е някаква инфекция от морето , водата там , не е толкова чиста .. може найстина да си хапнала нещо.. За да си сигурна както казаха по - нагоре купи си един тест ..някакви 3-5 лв мисля ,че са .. :)
Дано да не е нищо сериозно !
dontcare
07-29-2011, 08:10
От София съм..аз редовно си мия ръцете :-o
А теста не отчита ли 2 седмици след акта?
До тогава ще се побъркам..
ThisIsMe
07-29-2011, 08:13
Щом сте ползвали презерватив и той не се е скъсал,всичко е наред.Спри да се филмираш!Не си бременна.Презервативите не се слагат за красота.
dontcare
07-29-2011, 08:18
Щом сте ползвали презерватив и той не се е скъсал,всичко е наред.Спри да се филмираш!Не си бременна.Презервативите не се слагат за красота.
Това исках да чуя :)
believemeimlying100
07-29-2011, 19:13
Вместо да пишеш по форуми, можеш да изтичаш то аптеката да си купиш един тест.
Zaharinka
07-29-2011, 19:14
Колкото повече се притесняваш,толкова повече ще ти закъснява.Успокой се :)
dontcare
07-29-2011, 19:18
Преди някой друг да си го помисли изобщо го бях изключила като вариант.. (:
Вече се поуспокоих като ми казаха,че има мои познати,на които им е същото г/д
SeXyMaCka
07-29-2011, 20:09
Най-вероятно си пипнала нещо стомашно-чревно ( вирусче ), няма как да си бременна след като се ползвали презервативи.
DarkTemplar
07-29-2011, 20:11
Дишай, нищо ти няма.
GossipGirl89
07-29-2011, 20:31
Вирус е. Доста познати го прекараха след връщане от морето - явно там е плъзнал яко :) Споко, не си бременна.
dontcare
07-29-2011, 20:33
И аз се съмнявам,ама като ме наплашиха иии..Шубето е голяма работа :) 8-)
DarkTemplar
07-29-2011, 20:35
И аз се съмнявам,ама като ме наплашиха иии..Шубето е голяма работа :) 8-)
Не се плаши толкоз лесно, голямо момиче си. ;)
За протокола - и мен не ме подмина тоя шибан вирус.
dontcare
07-29-2011, 20:37
Е колко толко да съм голяма 8-) Поне не съм на 11-12 ,щото и такива ги има..
Просто исках и мнението на други хора ,мои връстници. :)
DarkTemplar
07-29-2011, 20:39
мои връстници. :)
сори, тук сме предимно мръсници. 8-)
dontcare
07-29-2011, 20:41
Е то едното върви с другото 8-)
sladkish_14
07-29-2011, 21:05
Защо не идеш на лекар?
Иди да провериш дали си болна. Няма смисъл да седиш у вас и да пишеш във форума за облекчение. Според мене си настинала.. В интерес на истината и аз се чувствам горе-долу така :(