- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля темата да се изтрие/заключи !
Не съм вярвала,че ще стигна дотук и да пиша това и то точно тук,но се отчаях.Обикновено аз се хиля на теми от сорта на "Седнах в него,бременна ли съм" или нещо такова,обаче ето че и аз дойдох до тва дередже.
Та:от понеделник насам ми е зле-боли ме корем,повръщах 2 пъти,гади ми се.Хапчета не помагат(спазмалгон и аналгин),а от понеделник вече болките в корема са на моменти само.Майка ми казва,че съм яла нещо развалено а и чух,че имало било плъзнал такъв вирус![]()
Последните дни на морето ми дойде цикъла и откакто се върнах с приятеля ми сме го правили няколко пъти.Ползваме презервативи и то Дюрекс и Спортекс,не съм забелязала да се късат.
Ох не знам,просто той като сподели на майка си ,че ми е зле и тя попита дали се пазим.Оттогава все едно ми е в акъла..
И все пак мен си ме е шубе,независимо жалка ли изглеждам или пък не.
Ъъъ?
Ама не разбирам това какво общо може да има?![]()
Не му обръщай внимание на тоя ban2011, пише всякакви глупости.Първоначално написано от dontcare
Относно темата. Ами ако са минали повече от 2 седмици от както е така защо просто не си направиш едно тестче и така поне ще си сигурна? И без това 3 дни вече са минали и е късно за Ескапел.
Да-Ескапел,а пари откъде?
А и защо да ги пия като някакви бонбонки,при положение,че сме ползвали надеждни презервативи?
Да поясня,на 20 се върнах от морето,болките почнаха в понеделник,т.е 25ти.
Аз си се надявам да е вирусче все пак.![]()
Ами точно това и аз си мислех. Сигурно е вирус щом сте ползвали презервативи и то от надеждните и не са се скъсали значи би трябвало всичко да е ОК.Първоначално написано от dontcare
Питах майка си за тоя вирус и тя каза,че имало нещо такова и пир едни избивало на повръщане,при други-на разстройство.
Пита ме идали съм пила чешмяна вода.Аз приницпно вода пия мнооого рядко,ама скоро бях пила от тая в банята и на морето май..не помня![]()
Отделно на всяко море получавам от тая т.нар морска болест с повръщане и гадене..Тая година не ми е било така и си викам,че може да е решило да се прояви като се прибрах? :Д
Ами ако си от Пловдив гледам масово болни от Хепатит А , болеста на мръсните ръце..Въможно е някаква инфекция от морето , водата там , не е толкова чиста .. може найстина да си хапнала нещо.. За да си сигурна както казаха по - нагоре купи си един тест ..някакви 3-5 лв мисля ,че са ..![]()
Дано да не е нищо сериозно !
От София съм..аз редовно си мия ръцете![]()
А теста не отчита ли 2 седмици след акта?
До тогава ще се побъркам..
Това исках да чуяПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Вместо да пишеш по форуми, можеш да изтичаш то аптеката да си купиш един тест.
Колкото повече се притесняваш,толкова повече ще ти закъснява.Успокой се![]()
Преди някой друг да си го помисли изобщо го бях изключила като вариант.. (:
Вече се поуспокоих като ми казаха,че има мои познати,на които им е същото г/д
Най-вероятно си пипнала нещо стомашно-чревно ( вирусче ), няма как да си бременна след като се ползвали презервативи.
Вирус е. Доста познати го прекараха след връщане от морето - явно там е плъзнал якоСпоко, не си бременна.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И аз се съмнявам,ама като ме наплашиха иии..Шубето е голяма работа![]()
![]()
Не се плаши толкоз лесно, голямо момиче си.Първоначално написано от dontcare
За протокола - и мен не ме подмина тоя шибан вирус.
Welcome to the Jungle...
Е колко толко да съм голямаПоне не съм на 11-12 ,щото и такива ги има..
Просто исках и мнението на други хора ,мои връстници.![]()
сори, тук сме предимно мръсници.Първоначално написано от dontcare
![]()
Welcome to the Jungle...
Е то едното върви с другото![]()
Защо не идеш на лекар?
Иди да провериш дали си болна. Няма смисъл да седиш у вас и да пишеш във форума за облекчение. Според мене си настинала.. В интерес на истината и аз се чувствам горе-долу така![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.