Влез

View Full Version : Явно е прекалено късно..

scandalousLady
07-29-2011, 13:18
Преди време имах най-добър приятел,влюбих се в него,всичко беше наред пак си бяхме добри приятели.Скарахме се за глупост дори не помня точно за какво,започна да се държи тъпо,развалихме си прекрасните отношения.Запознах се с момче,което не знаеше какво иска,отказах се от него и тогава се сети,че ме обичал,но моите чуства вече ги нямаше и той започна да се заяжда с мен и т.н. и този моят приятел е приятел на това момче,което не знае какво иска и покрай него явно си изгради лошо мнение за мен [ хах сигурно защото ми е писнало да угаждам на човек,който не знае какво иска и щом му отговарям на заяждането вече съм незнам каква :? еми не съм човек,който позволява да го мачкат,не си мълча ама онзи нали му е приятел и е на негова страна] . Искам си стария най-добър приятел просто отново да сме добри приятели,но явно няма начин.Не си говорим.. ,нищо.Ще се радвам някой да сподели какво мисли.

Благодаря за отделеното време :) .

klaww
07-29-2011, 13:51
първо , тва момче което не знае кво иска и се заяжда с теб само защото не отговаряш на чувствата му е бахти лапето. мисля че трябва първо да си поговориш с него и да му кажеш да порасне , а после да се оправяш с въпросния стар приятел , щото явно неговото мнение за теб идва от онзи първия. пък ако и двамата ти се инатят , значи няма смисъл да се занимаваш

Bender
07-29-2011, 13:52
навън е хубаво време

balu4ka
07-29-2011, 14:00
Нито единия,нито другия.И двамата си приличат,не се занимавай.Лято е ,забавлявай се излизай ..мислите за тези два индивида ще се изпарят.Този твой приятел,толкова ти е и приятел,а другия е някак си ,абе думата си е "дечко" (:.

scandalousLady
07-29-2011, 14:05
Нито единия,нито другия.И двамата си приличат,не се занимавай.Лято е ,забавлявай се излизай ..мислите за тези два индивида ще се изпарят.Този твой приятел,толкова ти е и приятел,а другия е някак си ,абе думата си е "дечко" (:.

Другия не ме интересува.Просто се дразня,че момчето,което ми беше приятел си изгради мнение заради онзи. Благодаря за отговорите ще се радвам ако още някой сподели мнение.

Bender
07-29-2011, 14:06
спокойно не съм си изграждал мнение според него .. на теб така ти се струва :) излиза ли ти се да се видим днес?

scandalousLady
07-29-2011, 14:07
спокойно не съм си изграждал мнение според него .. на теб така ти се струва :) излиза ли ти се да се видим днес?

моля ? айде без спам :wink:

Bender
07-29-2011, 14:08
после не ме вини че не искам да говорим ... :x

sasha_90
07-29-2011, 14:08
Мисля,че няма как отново да си върнете старите отношения с твоя най-добър приятел.

scandalousLady
07-29-2011, 14:10
после не ме вини че не искам да говорим ... :x

Омг, спри да спамиш бе човек . sasha_90 явно е тка..

Bender
07-29-2011, 14:12
край ... не искам да те виждам повече , замисли се малко как се държиш :(

TheNewReligion
07-29-2011, 14:37
Правилно си постъпила, няма за какво да съжаляваш. Онея са двама недорасляци, които си мислят, че някой им е длъжен за нещо. Е, да, ама не. Продължавай напред и ги забрави.
Много станаха напоследък тея, 'дето го раздават тежки и си мислят, че никой не може да им се противопостави и да ги затапи.

VaMpiRKaTaaa
07-29-2011, 17:05
Дам..лошо е хората да си вадят изводи от чуждото мнение,преди да са преценли САМИ ,че човекът срещу тях е такъв,какъвто е.Поговори на саме с най-добрият си приятел.

scandalousLady
07-29-2011, 17:14
Дам..лошо е хората да си вадят изводи от чуждото мнение,преди да са преценли САМИ ,че човекът срещу тях е такъв,какъвто е.Поговори на саме с най-добрият си приятел.

Няма как да си поговорим,не си говорим пък той едва ли ще ме разбере,след като вече си е изградил мнение.

VaMpiRKaTaaa
07-29-2011, 17:23
след като вече си е изградил мнение.
Промени го.

scandalousLady
07-29-2011, 17:45
след като вече си е изградил мнение.
Промени го.

Де да можех.

Luidgie
07-29-2011, 17:52
Щом слуша простотиите на някакъв пикльо. Не си заслужава. :-o Предполагам, онзи с нещо ще го издразни, и на него ще му домъчнее за добрата му приятелка, която този урунгел е оплюл.

VaMpiRKaTaaa
07-29-2011, 17:56
Де да можех.
Стига да искаш,но наистина силно да го искаш,МОЖЕШ.
Невъзможни неща няма,НЕмога е само синоним на думата слабост.
Отиваш в тях,притискаш го до вратата и не мърдаш от там до като не се съгласи да поговорите и да се разберете.Ако и тогава откаже ,не ти е бил никакъв приятел.

Zaharinka
07-29-2011, 18:04
Лошо е,когато се влияе от друг.Ако наистина те познава и знае много добре,че не си такава според мен може и да се сдобрите,но този другият може да започне да му мъти главата...

scandalousLady
07-29-2011, 18:25
Лошо е,когато се влияе от друг.Ако наистина те познава и знае много добре,че не си такава според мен може и да се сдобрите,но този другият може да започне да му мъти главата...

Лошото е,че от доста време вече не сме в добри отношения и явно вече е свикнал.
VaMpiRKaTaaa дори да ме чуе едва ли ще ме разбере щом се влияе от мнението на онзи ;/

Priceless
07-30-2011, 06:34
НЕмога, написано по този начин, е синоним на думата неграмотност.

Иначе и аз мисля, че не си заслужава. Щом не е достатъчно пораснал да си изгражда мнението за хората на основа собствени впечатления ...

VaMpiRKaTaaa
07-30-2011, 06:40
Аз лично няма да мръдна от тях,до като не ме разбере.
Бъди упорита ,упоритостта и търпението води до успех.