View Full Version : Ласките..
mackataa
07-30-2011, 12:11
Искам да попитам момчетата ,или мъжете по точно какво ви харесва в леглото,какво предпочитате.
Знам,че на всеки му харесват различни неща..Да така е ,но вие споделете вас какво ви подлудява...
И по какъв начин да върна страстта в връзката ни.. :)
И моля без ОБИДИ!
SisiStrange
07-30-2011, 12:39
Темата ти е за друг раздел.
ubuntureload
07-30-2011, 15:22
Обичам почти всичко... Не обичам да ми казва "НЕ", както ида прави опити да ми бръкне в ГЪ3А!
Zaharinka
07-30-2011, 15:35
1 път бъди мръсница,1 път остави него да води парада.Разни роли,изненадващият сексуален порив е мн готин 8-)
бъди секси,палава,целувай го там където обича,сменяй позите !а може да питаш и партньора си ,какво обича и да осъществиш някоя от фантазииките му
tosheccc
07-30-2011, 16:43
Зависи какво обича човекът срещу теб.. Предполагам знаеш сексуалните му фантазии, така че действай .. Бъди такава каквато той иска, само така ще можеш да върнеш изгубеното /малко силна дума/.
mackataa
07-30-2011, 16:55
Амии чесно казано нищо не знам
Аз го питах къде ти харесва да те целувам докосвам и той
на всякъде и аз къде най-много и тои пак нявсякъде бе,а не е малък на 20+ ,че да не разбира какво му говоря.И незнам просто веднъж му намекнах
На теб маи не ти е хубаво когато си с мне, и тои ми каза ,че не е вярно и ,че си личи че му е хубаво с мен..
А момчета с какво бельо предпочитате да е момичето и примерно с прибрана коса или вързана или пък примерно къдрава ,права..Чувала съм,че и тези неща имат значение :) И знам ,че всеки има различен вкус,но все пак искам да чуя вашите мнения :P :P
MojoJojo88
07-30-2011, 17:16
Амии чесно казано нищо не знам
Аз го питах къде ти харесва да те целувам докосвам и той
на всякъде и аз къде най-много и тои пак нявсякъде бе,а не е малък на 20+ ,че да не разбира какво му говоря.И незнам просто веднъж му намекнах
На теб маи не ти е хубаво когато си с мне, и тои ми каза ,че не е вярно и ,че си личи че му е хубаво с мен..
А момчета с какво бельо предпочитате да е момичето и примерно с прибрана коса или вързана или пък примерно къдрава ,права..Чувала съм,че и тези неща имат значение :) И знам ,че всеки има различен вкус,но все пак искам да чуя вашите мнения :P :P
Госпоице, слушай са да те светна нещо.
Мъжете по дефолт обичат да ги целуват навсякъде в леглото.
Мразят да им се пипат анусите (или поне повечето мъже), да ги гъделичкаш или скубеш.
Където и да го целуваш-няма да сбъркаш.
Играй си повече с уста около члена и топките, езиче, целувка, леко засмукване. Бъди малко мръсница. Каквото и да правиш-ако не ти каже "спри", "недей", "не ме пипай там", значи всичко е чук.
Дали ще си с бельо или без-значението е почти нулево. Така или иначе ще го свалиш ако си. Гледай поне цветово да си подхожда и да подчертава женствените ти извивки. По-тъмните цветове са по-секси-лилаво, червено, черно, тъмно синьо. И боксерките са по-секси от прашките.
Дали ще си с вързана коса, пак няма значение, по-удобно е да е хваната на свободна опашка/кок, ако ще му правиш орална любов, в останалото време я пускай.
Бъди чистичка и гледай да миришеш свежо.
Не се филмирай и спри да го питаш безумни неща.
Priceless
07-30-2011, 17:29
Чак за косата си недей да мислиш. Като си разтвориш краката момчетата стават като коне с капаци.
mackataa
07-30-2011, 17:43
Е как няма да мисля за нея :grin: :grin:
Все пак си е коса 8-)
Обичам почти всичко... Не обичам да ми казва "НЕ", както ида прави опити да ми бръкне в ГЪ3А!
То имало ли е :lol: :lol: :lol: ето от къде си изкарал пари за мерцедес
ubuntureload
07-30-2011, 21:36
Kak си искарвам парите си е моя работа и ще те разочаровам не е по този начин по който ти се иска ти да си ги изкарваш.
bachacho
07-30-2011, 22:12
Не се прави на много хитър ;)
Ти нямаше ли червенобуза костенурка са и тарантула... :razz:
SisiStrange
07-31-2011, 06:05
Ти нямаше ли червенобуза костенурка са и тарантула... :razz:
Имам ДВЕ червенобузи костенурки и тарантула. :D
mackataa
07-31-2011, 08:18
ОФФФФФ ПИШЕТЕ САМО ПО ТЕМАТА :)
MojoJojo88
07-31-2011, 09:12
Аз съм ти писала по темата, не е зле да го прочетеш.
Аз съм ти писала по темата, не е зле да го прочетеш.
абсолютно..
това бяха най-полезните неща, които може да се кажат..
а момчетата не забелязват нокти, коси, обувки, рокли и тем подобни..
може да се лакираш в червено, чувала съм че им харесва повече
Не забелязват, ама друг път.
Дали ще си с вързана коса, пак няма значение, по-удобно е да е хваната на свободна опашка/кок, ако ще му правиш орална любов, в останалото време я пускай.
Винаги пусната косата.
mackataa
07-31-2011, 18:22
^ 2-ро мнение няма,хах и тои ми е казвал,че ме харесва повече с пусната коса,но ми се набива в очите,че като съм с прическа нищо не казва 8-)
Аз на него му казвам,честита прическа а тои на мен нищо,то не е кои знае кво ,ама все пак(дрислю) :(
MojoJojo88
08-01-2011, 14:24
^ 2-ро мнение няма,хах и тои ми е казвал,че ме харесва повече с пусната коса,но ми се набива в очите,че като съм с прическа нищо не казва 8-)
Аз на него му казвам,честита прическа а тои на мен нищо,то не е кои знае кво ,ама все пак(дрислю) :(
Такава дума няма :D
Пусната коса винаги е секси.
Говорех специално за орален секс, ако той не й хване косата с ръка, може да я захване тя с някаква шнола/ластик, но да седи свободно....
Съжалявам, ама с пусната коса не е удобно да се правят свирки.
tosheccc
08-01-2011, 14:37
Абе незнам защо, ама интуицията ми подсказва, че ходиш с не когото трябва ? :D
anonymous708973
08-02-2011, 08:57
Винаги пусната косата.
Дааа, пробвай да духаш на някого с пусната коса 8-)
не е голям проблем, освен ако не се изпълнява face fucking....
Винаги пусната косата.
Ше пробвам. Пробвай и ти. Може да ти я държи с едната ръка.
Аз винаги с пусната коса духам!
edited;
MojoJojo88
08-02-2011, 17:31
Винаги пусната косата.
Ше пробвам. Пробвай и ти. Може да ти я държи с едната ръка.
Еми нали и аз това казах :o
Едно е да е вързана, друго е да ти я държат! дгд
MojoJojo88
08-02-2011, 17:44
Колега, не четеш....
дгдпвди :?
Колега, не четеш....
дгдпвди :?
k
anonymous708973
08-02-2011, 18:38
Все тая е, само да не ми се размята навсякъде, щото всеки път се каня да я обръсна 8-)