View Full Version : фитнес
kuklata_90
07-30-2011, 14:39
От 5 месеца ходя на фитнес, постигнах г/д това,което искам (отслабнах с 5кг, постегнах се малко). Обаче има има един проблем. С тренировките ми се смалиха много гърдите. Дори когато спрях да отслабвам, а тренирах за стягане продължиха да ми намаляват гърдите и сега да ми изпъкнали много кокалите и ребрата.
Инструктура ми каза за горната част на гърдите да тренирам с 4-5 повторения, за да може да ми се развият мускулите и да ми се скрият изпъкналите кокали,но за сега няма ефект, а даже мисля, че още повече ми намаляха гърдите и ми изпъкнаха кокалите на деколтето.
Моля за съвет какво да правя? Кои упражнения са най-подходящи за женски гърди и колко повторения да правя? И има ли шанс да продължат да ми намаляват гърдите като тренирам за гърди?
От тежестите ще направиш мускули, а женските гърди не са изградени от мускули, трябва да качих малко мазно, за да се "напълнят" отново 8-)
DownloadVirus
07-30-2011, 14:51
Оф Боже,като чуя или прочета такава глупост,от тежестите жените на гърдите ставали малки :lol:
kuklata_90
07-30-2011, 14:52
Да обаче съм предразположена да качвам мазно само в ханша и трябва много мазно да кача, за да се отрази и на гърдите, а едвам го изчистих. За това ми се искаше ако може по някакъв начин с тренировки да има резултат...
Еми да, то първо там се качва, да ти кажа и преди са ме питали как да качат само на едно място, но не става, има вариант силикон, ама да ти кажа не ти тряят много големи, аз примерно на почти всички се кефя 8-)
TodorMarkov
07-30-2011, 15:00
Явно сваляш мазнини,за това и гърдите ти стават по-малки.Всички жени са склонни на трупат мазнизни в областа на ханша,бедрата и като цяло около корема,това е свързано и с детеродни функции.
firstdiesel
07-30-2011, 15:16
качването на мускулна маса си е по-трудно от отслабването ... а при жените е още по-трудно.
Но след време сичко ще е O'RIGHT!
Ми ако искаш мини на диета за качване, ВМ-НВД ... та след 2-3 седмици пиши пак
kuklata_90
07-30-2011, 15:37
не искам да качвам, защото за да има ефект върху гърди трябва поне 4-5кг да кача и няма да се харесвам.
Само с тренировки може ли да се пстигне нещо и с какви упражнения?
DownloadVirus
07-30-2011, 15:42
Освен като трупаш кг в мускулна маса,няма друг начин ем слаба талия,eм големи гърди :)
firstdiesel
07-30-2011, 19:52
не искам да качвам, защото за да има ефект върху гърди трябва поне 4-5кг да кача и няма да се харесвам.
ако ядеш по тая диета, повече от 80% от каченото ша е мускулна маса ;)
ама ти кво си мислиш, че кат караш по тая диета, няма да тренираш ли??
kuklata_90
07-31-2011, 17:13
ако ядеш по тая диета, повече от 80% от каченото ша е мускулна маса ;)
ама ти кво си мислиш, че кат караш по тая диета, няма да тренираш ли??
за каква диета става въпрос? аз не спазвам никаква диета. Само гледам да си поддържам сегашните килограми.
firstdiesel
07-31-2011, 19:28
http://www.bb-team.org/articles/913_pokachvane-na-teglo-s-nisko-vaglehidratna-visoko-mazninna-dieta-nvd-vm