Влез

View Full Version : бръснене

dev22
07-31-2011, 06:35
нужно ли е да се бръсна отдолу? На 14 съм.Искам сериозни отговори! :)

flyingmonkey
07-31-2011, 06:39
Голямата част от мъжете харесват отдолу да е гладко, включително и аз ;D

SisiStrange
07-31-2011, 06:42
НЕ! Не се бръсни. Кола маска.

Done
07-31-2011, 07:16
НЕ! Не се бръсни. Кола маска.Тия 14 годишните само с пинсетка няма ли да минат ?

dev22
07-31-2011, 08:18
НЕ! Не се бръсни. Кола маска.Тия 14 годишните само с пинсетка няма ли да минат ?оо вервай ми не стават запинсета,щот са ''дърти'' и доста големи! Чувал съм,че после сърбяло,ама защо? 8)

sp33der
07-31-2011, 08:24
най-добре ги подстригвай с машинка,не се бръсни

runway27
07-31-2011, 09:06
Не сме те виждали отдолу, за да ти кажем дали е нужно. Толкова малоумни ли сте или се правите не знам...

Zaharinka
07-31-2011, 09:11
Подстрижи ги и отиди на кола маска :)

MojoJojo88
07-31-2011, 09:24
Защо да ги подстригва първо?

Nadislawaa
07-31-2011, 09:36

:D Защото тя каза, че са 'дърти и дълги' и ако отиде в този вид на кола маска.. ще я чуе целия град как пищи от болка.

dev22
07-31-2011, 09:41

:D Защото тя каза, че са 'дърти и дълги' и ако отиде в този вид на кола маска.. ще я чуе целия град как пищи от болка.ее аз съм момче! 8)

MojoJojo88
07-31-2011, 09:42

:D Защото тя каза, че са 'дърти и дълги' и ако отиде в този вид на кола маска.. ще я чуе целия град как пищи от болка.
Точно, ако са дълги, залепват по-добре и боли по-малко...като са по-къси, по-трудно се захващат :?

07-31-2011, 09:43
като са по-къси боли по-малко и се отскубват по-лесно.

MojoJojo88
07-31-2011, 09:53
като са по-къси боли по-малко и се отскубват по-лесно.
Мда, успех.... :-D
Ами, приятелю, щом си момче недей за сега да махаш всичко. Подстригвай си ги периодично.

BeFree
07-31-2011, 10:13
Кола маска ! растът по-бавно и стават по рядки.След колата маска се намажи с Baby Oil за да не се обринеш.

SisiStrange
07-31-2011, 11:52
НЕ! Не се бръсни. Кола маска.Тия 14 годишните само с пинсетка няма ли да минат ?
Не знам. Всичко е възможно. Но кола маската ще отнеме колко? Половин час? А с пинсета има да си играе до довечера. :D Накрая толкова ще се отегчи, че ще им тегли една майна и ще хване сатъра. :D

Авторе, ако си от София, ми пиши на лично. Ще ти препоръчам една страхотна козметичка, която взима евтино, прави много добра кола маска и преди това ти пръска мъничко упойка - лидокаин (като тая при зъболекаря) та да не те боли толкова много, че първата кола маска в живота е ужасяваща.

norain
07-31-2011, 11:59
Абе брат давай с машинката 1-во после със бикчето. Не ти трябва кола маска! Растат по-бързо със бикчето това е нормално. Предполагам, че не се къпеш през месец, два. Няма да ти коства много усилия да ги бръснеш когато се къпеш.

SisiStrange
07-31-2011, 12:07
Абе брат давай с машинката 1-во после със бикчето. Не ти трябва кола маска! Растат по-бързо със бикчето това е нормално. Предполагам, че не се къпеш през месец, два. Няма да ти коства много усилия да ги бръснеш когато се къпеш.
След бръснене стават по-твърди и дебели и след всяко ново бръснене растат все по-бързо. Освен това понеже не им се вадят корените се появяват едни черни точици от набили косъмчета и е супер грозно. С кола маската ще е идеално гладък поне 3 седмици.

norain
07-31-2011, 12:14
След бръснене стават по-твърди и дебели и след всяко ново бръснене растат все по-бързо. Освен това понеже не им се вадят корените се появяват едни черни точици от набили косъмчета и е супер грозно. С кола маската ще е идеално гладък поне 3 седмици.

Знам, че е така, но дали той ще се съгласи да му дърпат космите там доло. Аз едвам краката съм си правил и то един път само, и то направих само единия, не издържах другия. Та мисълта ми е ,че боли и не е за всеки. Докато по-бързо е да удари една контра там доло.

SisiStrange
07-31-2011, 12:18

Знам, че е така, но дали той ще се съгласи да му дърпат космите там доло. Аз едвам краката съм си правил и то един път само, и то направих само единия, не издържах другия. Та мисълта ми е ,че боли и не е за всеки. Докато по-бързо е да удари една контра там доло.
Дам, зависи си дали автора търпи на болка. XD Забелязала съм, че за точно тоя тип процедури ви е много нисък прага на болка.

norain
07-31-2011, 12:21

Дам, зависи си дали автора търпи на болка. XD Забелязала съм, че за точно тоя тип процедури ви е много нисък прага на болка.

Ами за пример аз, мога да търпя болка по други части, но става ли въпрос за кола маска просто не издържам.
Вие някак сте свикнали и търпите.

CrunKinG
07-31-2011, 16:03
Вие не разбрахте ли, че е момче?
И пич, на идиот ли се правиш?
Много ясно, че тряя се бръснеш!
Кое момиче ще те търпи с косми, по-дълги от оная ти работа?!

marilyn
07-31-2011, 18:57
^^Че аз харесвам гладичко, ок, ама на 14 к'ви момичета, к'ви 5 лева. Деца, ходете да ритате футбол и да си играете със съседските деца, не си задавайте такива ексзистенциални въпроси...

bub0linna
07-31-2011, 22:20
^^Че аз харесвам гладичко, ок, ама на 14 к'ви момичета, к'ви 5 лева. Деца, ходете да ритате футбол и да си играете със съседските деца, не си задавайте такива ексзистенциални въпроси...

Съгласна...те още сигурно не знаят кво ги боли и кво ги сърби косми тръгнали да махат.. :razz: :razz: :razz:

djmitimix
07-31-2011, 22:27
То може да го е срам момчето да отиде на козметик, не е само до страхът :D За това най-добре ги " подстрижи " с машинката и си готов :wink:

h47
07-31-2011, 23:33

Съгласна...те още сигурно не знаят кво ги боли и кво ги сърби косми тръгнали да махат.. :razz: :razz: :razz:Напротив. Момчето е на 14, а това, че е девствен и може би това скоро няма да се промени, не му пречи да си махне космите.

Lidka2
08-01-2011, 06:26
Ето с това ти препоръчвам http://www.igra4kite.com/images/klein_2702.jpg 8-) 8-) :grin: :D :) :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: 8-) :D :-D :grin: :) :) :)

DownloadVirus
08-01-2011, 06:45
Най-добре без гора,защото трябва излишно да цепя тия дърва :D

bub0linna
08-01-2011, 07:32
Ето с това ти препоръчвам http://www.igra4kite.com/images/klein_2702.jpg 8-) 8-) :grin: :D :) :lol: :razz: :lol: :lol: :lol: 8-) :D :-D :grin: :) :) :)

Не чак толкова грубо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin:

dev22
08-01-2011, 07:54

Не чак толкова грубо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :D :D :grin: :grin: :grin:нямам думи за тия дет са у форума,сао зн да се присмивате на хората :x ВИЖТЕ СЕ ВИЕ<ЧЕ ТОГАВА ГОВОРЕТЕ ЗА ДРУГИТЕ!!!! :-x

marilyn
08-01-2011, 09:27

Съгласна...те още сигурно не знаят кво ги боли и кво ги сърби косми тръгнали да махат.. :razz: :razz: :razz:Напротив. Момчето е на 14, а това, че е девствен и може би това скоро няма да се промени, не му пречи да си махне космите.

Абе той да си се бръсне колкото си иска, ама стана дума за това какво харесваме момичетата. Като е на 14 се замислих какви момичета просто ще го гледат отдолу...

FleurDeLys
08-01-2011, 18:07
Порасни ? :shock:

Phreak
08-02-2011, 08:43
Според мен е нужно аз никога не бих си легнал с вунясала а ина4е даваи с кола маска или пък със самобрасна4ката !