View Full Version : Проблем :/
Днес приятелят ми се опита да ми бръкне с пръст обаче мен много ме заболя. Няколко пъти пробвахме и пак не стана. :( Девствена съм. :!: На какво може да се дължи тази болка :?:
NightGuardian
07-31-2011, 18:09
че се притесняваш и го мислиш твърде много , т.е не си отпусната :)
Ми болката се дължи на това, че си девствена. Повечето ни е боляло, споки. Отпусни се и не му мисли, поиграйте си малко преди това за да се овлажниш добре. :) Успех :-)
Играхме си поне 2/3 часа. О_o ` ама пак не става. :? Но когато съм сама с пръсти - влизат.
Me4encety
07-31-2011, 19:18
Е щом сама можеш,значи и той може.Да си изреже ноктите като за начало и да е нежен.Да си добре овлажнена.Общо взето това е :wink:
SeXyMaCka
07-31-2011, 19:20
Щом сама нямаш проблеми, значи е на психическа основа. Отпусни се и не го мисли, така няма и да има болка.
ubuntureload
07-31-2011, 19:25
След като е опитал с пръст... ще опита и с kyр!
dream1707
07-31-2011, 21:02
" Девствена съм. "
Сама си отговаряш на въпроса :)
wonderwall
07-31-2011, 21:25
Всичко е в главата ти,отпусни се. :smt011
Darinella
08-01-2011, 16:04
Преди и при мен се случи същото. Много ме болеше с пръсти и спряхме до там. Бях се притеснила от болката и си мислех какво ли ме чака следващия път. Няколко пъти след това той продължаваше да опитва с пръсти и болката намаля, дори взе да става приятно. През тези няколко пъти той ме разшири и първият ми път беше почти безболезнен. Ще ти дам един съвет - вземи си лубрикант. Нека момчето си намаже пръстите и тогава влезе. Така хем влиза по-лесно, хем ти става по-приятно. Горе главата и не се панирай! :)