Влез

View Full Version : Къс гащеризон

dream1707
07-31-2011, 20:15
Такам и аз да пусна една тема, за да ми помогнете... ;д
Искам да си взема къс гащеризон (така май му се викаше) ... но не от тия по-плажните по увисналите, а нещо подобно на това - http://fashionsupreme.co.uk/images/products/2000/10257-0.jpg .. ама по яко :D ... Та от Търново съм, където обикалях намерих само един подобен, много хубав, но днес като отивах да си го взема ми го бяха взели под носа :-x

Та.. ако някой знае, къде в Търново мога да намеря такъв... или някой интернет магазин, че не съм много наясно с тях ;д

tonie__
07-31-2011, 20:18
на това мисля,че му се вика ромпър(или джъмпър..) и ако имаш баба,която може да шие направо и кажи да ти направи,супер лесно е(в ютуб има клипчета даже) иначе не знам дали имате НюЙоркър,Калиопе и Теранова обаче си залагам главата,че там има

dream1707
07-31-2011, 20:31
на това мисля,че му се вика ромпър(или джъмпър..) и ако имаш баба,която може да шие направо и кажи да ти направи,супер лесно е(в ютуб има клипчета даже) иначе не знам дали имате НюЙоркър,Калиопе и Теранова обаче си залагам главата,че там има

Мойта 73 годишна баба няма да се върже да ми шие ... тя майка ми дето е шивачка няма да иска да ми шие, пък и няма да го направи баш както аз искам :D:D:D
Иначе ги нямаме тия магазини ;х

wonderwall
07-31-2011, 20:32
В Tally Weijl и Bershka има. :)

JustBelieve
07-31-2011, 20:35
Кирилица!
ShtrudeL

tonie__
07-31-2011, 20:40
^ ами лично моята баба,която минава 70 години има личен компютър,сърфира из интернет,играе игри,гледа телевизия и ДА,шила ми дрехи по картинки или клипчета :) няма как да знам нейната баба на колко е и какво може да прави,сеш' ли се? ;)

dream1707
07-31-2011, 20:56
Моята баба се отказа и да готви, защото и купихме нова печка... Камоли да пожелае да се научи с машината да работи ;д ... А майка ми просто няма време да се занимава, пък и ако почне ще го направи през пръсти набързо ;д

malka_sladkka
07-31-2011, 23:38
^ ами лично моята баба,която минава 70 години има личен компютър,сърфира из интернет,играе игри,гледа телевизия и ДА,шила ми дрехи по картинки или клипчета :) няма как да знам нейната баба на колко е и какво може да прави,сеш' ли се? ;)

:shock: :shock: :shock: :shock: Човек, убивам за баба ти! :D :D :D

Cucko0
08-01-2011, 08:04
в Eden-a над ЦБА гледах такова -беличко..ного сладко влюбих се в него

SiNiStEr
08-01-2011, 08:24
Взех си подобно от Eden,само,че мойто не е с толкова къси гащички и е малко по официално.Имаше и такива като това в различни цветове.
Провери там,аз в петък си го взех,там трябва да са още.

dream1707
08-01-2011, 10:26
Аз точно по-официално искам.
Иначе гледах само в долния Идън( явно и не съм огледала като хората, защото обикновено имат еднаква стока горе и долу).. Над ЦБА не съм, благодаря ще проверя ;р