PDA

View Full Version : уриниране

thefreak93
07-31-2011, 20:35
Здравейте!

Имам малък проблем, който се появи тази сутрин. Значи всичко започна снощи, когато спах в приятеля ми. Все още съм девствена, но той проникна в мен с пръсти. Малко ме боля, но беше търпимо. И сега се появява и проблемът ми. Когато се събудих на сутринта адски много ми се ходеше по малка нужда. И оттогава през половин час ми се ходи и не е нормално, ами трябва да се напъвам, за да успея да пишкам. Не ме пари или нещо подобно, но със сигурност това не е нормално! Моля ви, ако на някой му се е случвало нещо такова да ми каже как се е оправило. Дали само ще мине или да търся медицинска помощ...?

Извинявам се, ако има и други такива теми и благодаря предварително за отговорите ви.

JuStElly
07-31-2011, 23:47
По - добре отиди на лекар... едва ли някой е имал същият проблем, а дори да е имал няма гаранция,че при теб няма да се получи по - друг начин, пък и мисля,че никой тук няма медицинско образование и не може много да ти помогне..

thefreak93
08-01-2011, 12:59
Благодаря ти, че единствена ми отговори. :)

MaLkaTa_LaDy
08-01-2011, 16:12
Случва ми се нещо подобно понякога след секс и след половин-един ден преминава, но при мен има и леко парене. Изчакай ден и ако не мине, иди на лекар.

mynichka
08-07-2011, 13:10
Случва ми се нещо подобно понякога след секс и след половин-един ден преминава, но при мен има и леко парене. Изчакай ден и ако не мине, иди на лекар.
и на мен ми се е случвало, но бързо отминава

08-07-2011, 19:13
аз съм така от 1 година, но мисля, че е на психическа основа..поне при мен де...