Влез

View Full Version : Всички низши ми се подчиняват

nokoment
07-31-2011, 22:18
С всеки изминал ден след завършването на гимназията, силата ми расте. ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ!

След като се разделих с хората, които ми се подиграваха и след трагичните ми приключения с несподелената ми любов, се съсредоточих в кариерата си в университета, и мога с пълно гърло да изкрещя, че... УСПЯХ!!!

Няма шанс да ме помните. Дори аз не се помня и като се зачетох ми досмеша и ми дотъжа. Да, аз съм изгубилия надежда обект, който преди 3 години мрънкаше в темата "Всички низши ми се подиграват" (търсете в гугъл), но вече съм променен.

Изглежда ИМА правосъдие! Мъчителите ми сега са без висше образование, безработни и гниещи на улицата, докато аз завършвам висше, взеха ме на работа в Австрия LIKE A BOSS и командвам хора ;) Вече съм мулти хилиярдер (хаха, от хиляда :D) и дори ми викат АРХИТЕКТА :|

Но да се върнем по същество... Да, може да съм успешен в кариерата си, но в любовта отново ми куца. Симонааа. Симонааааа...

Колкото и момичета да срещна, колкото и пъти да пробвам... подсъзнанието ми се връща към филмите, в които Симона ме вкарваше и режеше пред всички, което породи у мен един неприязън към повечето момичета.

Парите не са проблем. Тялото ми вече не е извън форма, а доволно атлетично. Казвали са ми (индиректно) че съм магнетичен.

Единствено натрупването на толкова много спомени и сцени са ме обградили като сапунен балон, който се издига нависоко и се пука, оставяйки ме на свободно падане към бездната на провала.

Това ли е американската мечта? Много пари и самота? Особено изпепелен се чувствам, след като разбрах че Симона е ходила с почти всеки мой познат, "искала е сол" (знаете какво означава това) на много мои съученици и дори чух че е правила фелацио за татуировка (tramp stamp)... но това са само измислици от съучениците ми...

След такова покушение над мен, в разцвета на силите ми, което да остави вечен отпечатък в развитието ми, аз ходя безцелен, и ни пари, ни власт биха ме направили по-щастлив...

Е, поне има правосъдие на този свят. Когато й се върне и на нея, може да направя и трета тема. Засега о ревоар и... колеги, ако някой се отнася с вас зле - не губете надежда. Възмездие ще има 8)

Ashenvale
07-31-2011, 22:23
cool story bro.

Fiction7577
07-31-2011, 22:24
cool story bro.

nokoment
07-31-2011, 22:31
Прави сте. Няма начин да докажа че те са се провалили и че има възмездие, но за мен най-важно е че си осигурих нормален стандарт на живот в чужда страна и съм далеч от миналото си.

Колкото и тъпо да звучи, искам съвети от дамите тук за това как да преодолея неуспехите си в романтичната сфера.

Fiction7577
07-31-2011, 22:36
Прави сте. Няма начин да докажа че те са се провалили и че има възмездие, но за мен най-важно е че си осигурих нормален стандарт на живот в чужда страна и съм далеч от миналото си.

Колкото и тъпо да звучи, искам съвети от дамите тук за това как да преодолея неуспехите си в романтичната сфера.

Ми продължаваш напред. Ако дълго време не виждаш въпросната Симона, рано или късно ще истинеш към нея.

LambOfGod
07-31-2011, 23:11
Ааааа, помня тееее!
Радвам се, че си се оправил, продължавай в същият дух!
Кво стана с Клоуна, Фешъна и Прилежния? 8-)

van1
07-31-2011, 23:42
Сигурно и вие ще ми се подигравате, но вече не ме интересува. Решил съм да отбивам вербалните им низши атаки още 1 година и после съм свободен. Благодаря за вниманието.

От което си вадя извода, че учебната 2009/2010 си бил 12ти клас.

Как успя да завършиш висше :D

van1
07-31-2011, 23:45
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 8:06 pm

Сигурно и вие ще ми се подигравате, но вече не ме интересува. Решил съм да отбивам вербалните им низши атаки още 1 година и после съм свободен. Благодаря за вниманието.
линк (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=4854247&sid=e74a9e8a2ca9512f8e524ff5c4069941)
От което си вадя извода, че учебната 2009/2010 си бил 12ти клас.

Как успя да завършиш висше :D

Vilsy
08-01-2011, 00:05
Не мога да разбера защо се утешаваш с това,че на всички им се връща? :-o/на мен ми звучи егоистично/ Защо не продължиш напред радвайки се на това което имаш и не забравиш хората оставили гадни спомени?След като знаеш каква е била Симона и си даваш сметка,че не си струва,не мисли за нея.За всеки влак си има пътници,сигурна съм,че и твоята пътничка те чака някъде...за това,продължавай напред! :)

VaMpiRKaTaaa
08-01-2011, 05:26
ЕДНО ще ти кажа,ако не оставиш спомените в миналото ти,и не оставиш цялата съвкупност от миналото ти да си отиде..и милярдер да си никога няма да си напълно щастлив.

dimitar_ak
08-01-2011, 05:53
Добре :lol:

Sashakiss
08-01-2011, 12:49
Не съм дама, но мога да ти кажа да не се предаваш. Това, че Симона те е отрязала, не означава, че е наближил краят. Ще намериш друга Симона, която за теб ще е съвършена и която наистина ще те хареса. Всичко е въпрос на увереност. Имаш ли я - шансът да те отреже някоя мома ще намалее драстично.

Има и една много готина цака - наричам я "метода на войника". Вдъхнови ме от Call of Duty 1, когато в един момент американският сержант каза, че войникът се бие във войната, защото отдавна е приел, че е мъртъв. Идеята е предварително да преодолееш "мъката" от отрязването, още преди да си започнал да се занимаваш с избраната дама. И така, вече психически подготвен за най-тежкия възможен край, отиваш и я заговаряш. Ако изпитва интерес към тебе - идеално, страхотно, успех. Ако не показва интерес и те отреже - за какво ти е да умираш, като вече си умрял? Все 1 от 3/5/7/9/11/37 ще каже "да".

Аз веднъж си приложих схемата и даде положителен ефект. Можеш да я пробваш - няма да загубиш нищо.

П.С. Аз хубаво си говоря. Рано или късно сам ще разбереш нещата.

Alabalaportokala
08-01-2011, 13:11
Мани ми дори и да е завършил висше как веднага ще го назначат за шеф, че и в чужда страна. Без опит без практика по съответната професия и най- тлъстия връзкар да е няма как да стане. Но нищо за мечти пари не се дават :D