Влез

View Full Version : Въпрос за момиче ... ;x

vasilev94
08-01-2011, 20:19
Здравейте,значи вчера като тренирах на 1 площадка и видях 1 момиче и един приятел ми вика че тя му е съседка,много ме харесва ... просто не разбрах как се влюбих така бързо в нея, писах си с нея по фейсбук исках и скайпа,а тя каза че ще си "помисли" и до 2-3 ще ми каже .. не обичала момчета който и се подмазват .. и ме е страх как да и обесня всичко което изпитвам към нея,защото съм сигурен че ще ме отреже на момента и ще я загубя :( момичето е просто уникално за мен .. като я видя и ми се свиват колената ^^ :smt007 та въпроса ми е как да направя всичко за да е идеално и да не я загубя :( просто не мога да сдържа да не и го каза ;x 8-[

Chriiss
08-01-2011, 20:24
Ти не ходиш с нея, че да я губиш .. остави я да си мисли, пък квото измисли. Ти не й ходи по гъза, щото според мене под "подмазване" тфа е имала в предвид.. просто изчакай

c14m
08-01-2011, 20:24
Станете приятели. Опознайте се. Не знам на колко си, но е нормално да се отдръпне при положение, че не се познавате. Аз мисля, че не трябва веднага да я нападаш с "чувствата си". Покажи и, че си заинтересуван, но не и обсебен от нея. Но внимателно! А не да и го кажеш 2/3 дена след, като сте се запознали. :)
Успех иначе :)

jeezloxxy
08-01-2011, 20:27
Свиват ти се колената...Интересно, това дори възможно ли е?
А и не я ОБИЧАШ, по дяволите. :?
Не си се ВЛЮБИЛ :x .Божичко, така ли не разбрахте, че това е силно привличане, не ВЛЮБВАНЕ?
А и за да загубиш нещо, първо трябва да го спечелиш. Ммммхм.
Просто изчакай да ти даде Скайпа си. Ние не можем да ускоряваме времето. А и не й казвай това, защото ще избяга по-бързо от циганин при вида на желязо.

vasilev94
08-01-2011, 20:27
На 17 години съм,освен това имам проблем с общуването с нея .. не знам на какви теми какво да говоря с едно момиче :(

valdesbg
08-01-2011, 20:28
Да се научиш да пишеш поне грамотно? Може и смислено, ама това е като идея за бъдещо развитие.

Сериозен съм.. това би показало че притежаваш една торба плюсчета.

c14m
08-01-2011, 20:30
На 17 години съм,освен това имам проблем с общуването с нея .. не знам на какви теми какво да говоря с едно момиче :( Изглежда си срамежлив, но съм съгласна, че това е просто Силно привличане. Ами попитай я какво харесва, каква музика слуша и т.н. :)
П.п. Тя на колко е?

vasilev94
08-01-2011, 20:33
Може да ви се струва смешно но тя е на 14 и просто за мен това е момичето което съм искал .... много хора ми казват че ще има още момичета за напред но защо да не пробвам с нея ? :)

jeezloxxy
08-01-2011, 20:36
Може да ви се струва смешно но тя е на 14 и просто за мен това е момичето което съм искал .... много хора ми казват че ще има още момичета за напред но защо да не пробвам с нея ? :)

Смешно ми стана,когато каза,че може да ми се струва смешно.... :shock: :shock: :? Луда работа,какво да ти разправям.
Иначе прави,както ти казаха пичовете нагоре- не я плаши, а се сближи с нея. И когато моментът е подходящ, действай- само да не се откажеш в последния момент.

c14m
08-01-2011, 20:41
Не мисля, че има нещо смешно :) Разликата не е голяма :smt011 Така, че завържи едно приятелство с нея и след известно време като си сигурен, че не е поредното увлечение, действай смело :wink:

vasilev94
08-01-2011, 20:43
Благодаря ви много :grin:

cigarettekisses
08-01-2011, 20:52
изчакай да видиш какво е решила.
пишете си в скайп,вижте се,опознайте се и не избързвай с обясненията в любов или колко много я харесваш..още не се познавате даже.8-)
гледай да не си досаден,това само ще я отблъсне.

Audiophile
08-01-2011, 21:35
Пич, ако позволяваш на няква пикла на 14 години така да те разиграва с ' ще си помисля ', значи си голям балък. Ае направи се ти малко на интересен да видим кво ще стане, кво тичаш по гъза на тая?

VaMpiRKaTaaa
08-02-2011, 04:11
Говори открито с нея.

SisiStrange
08-02-2011, 06:42
Да се научиш да пишеш поне грамотно? Може и смислено, ама това е като идея за бъдещо развитие.

Сериозен съм.. това би показало че притежаваш една торба плюсчета.
+1

Я, Влади се върна. :)

sladkish_14
08-02-2011, 07:20
Ама, чакай малко сега ти брак ли ще й предлагаш?
Не усещаш ли, че прекалено си се вкарал във филма. По-спокойно го карай. Това, че още не ти дава скайп-а си е притеснително, може би тя не е влюбена в тебе?! Защо просто не започнеш да общуваш с нея по-често, но на живо. И така постепенно, постепенно ще се види дали има хляб и дали ще има връзка. ( ;д )

Pa3yMeH
08-02-2011, 07:23
Според мен не трябва да се занимаваш с нея. Прави ти се на интересна от сега, "ще си помисля". Няма какво да ти кажа просто, ако искаш се пробвай, но не смятам, че ще се получи ;)

magita
08-02-2011, 15:50
Станете приятели.

и като си станат приятели к'во ще стане... Освен да и стане най-добрата приятелка?

Прави и намеци, излизайте, кафета, разходки.

elii94
08-02-2011, 17:00
Толкова много любов от пръв поглед напоследък..!! :?

Bella5
08-02-2011, 20:34
Карай бавно нещата, бъди себе си, не бъди досаден и чакай чат-пат тя да те търси и ще видиш какво ще стане по-нататък. И недей да говориш за чувства веднага, че да не се стресне момичето!

c14m
08-03-2011, 06:07
Станете приятели.

и като си станат приятели к'во ще стане... Освен да и стане най-добрата приятелка?

Прави и намеци, излизайте, кафета, разходки. Ами да се поопознаят. Да види тя, че може да му се довери и да разчита на него. :)

antifashionshit
08-03-2011, 06:11
^ преднамереното сваляне е фейл, като нямаш достатъчно скил. просто се отпусни малко, наслаждавай се на компанията на хубавото момиче и се забавлявай, ако ти се отвори възможност(а възможностите често се отварят) действай.

dontcare
08-03-2011, 08:42
Добре-вчера сте се видели и след няколко часа осъзнаваш,че си яко "влюбен"? Как става тая работа?
Вие не се познавате,не знаеш почти нищо за нея и ти вече не знам в какви филми си се вкарал.
Знаете се от 1 ден,а говориш така,все едно сте първи дружки от години("не искам да я загубя")....

Мисля,че най-добре можеш да си спечелиш внимание с лееека грамотност.

Ти ако така се впрягаш за всяка свалка...

vasilev94
08-05-2011, 13:07
Даде си скайпа,но сега аз и намекнах малко какво чувствам и тя се прави на недостъпна ;x

mrfrzne
08-05-2011, 13:10
Свиват ти се колената...Интересно, това дори възможно ли е?
А и не я ОБИЧАШ, по дяволите. :?
Не си се ВЛЮБИЛ :x .Божичко, така ли не разбрахте, че това е силно привличане, не ВЛЮБВАНЕ?
А и за да загубиш нещо, първо трябва да го спечелиш. Ммммхм.
Просто изчакай да ти даде Скайпа си. Ние не можем да ускоряваме времето. А и не й казвай това, защото ще избяга по-бързо от циганин при вида на желязо.

NeverBack
08-05-2011, 13:19
Пич, ако позволяваш на няква пикла на 14 години така да те разиграва с ' ще си помисля ', значи си голям балък. Ае направи се ти малко на интересен да видим кво ще стане, кво тичаш по гъза на тая?
+1

kpackapgo
08-05-2011, 16:53
Не ставайте приятели - голяма грешка! Пробвай се преди да сте станали прекалено близки