View Full Version : Невнимание!
nana1234
08-02-2011, 07:41
Имам един въпрос за които ще съм благодарна да помогнете . Една моя приятелка го е направила за първи път по време на цикъл и без презерватив ..... попита ме дали може да е бременна ? и дали може да е хванала някоя болест? Аз все още не съм го правила , но до колкото знам не може да забременее докато е в цикъл .. , но съвсем възможно е да прихване нещо .. какво мислите вие
dimitar_ak
08-02-2011, 07:52
Бременност е малко вероятна, а за другото няма ли доверие на момчето?
nana1234
08-02-2011, 08:03
Никакво той е бил с дръги преди това и едва ли го еправил със кондом и преди ... , отгоре на всичкото буквално я е използвал за една вечер
Me4encety
08-02-2011, 08:09
Бременността наистина е малко вероятна,защото по време на менструацията неоплодената яйцеклетка се отделя,а заедно с нея и парченца от матката.(по скоро самия факт,че яйцеклетката не е оплодена е причина за менструацията).А за болестите вече,ако момчето има е възможно да е прихванала и тя.И за стотен път поне се повтаря това ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!
nana1234
08-02-2011, 08:15
И аз това и казах , но няма кой да слуша пък послеее :(
ако бяха ползвали презерватиж са ти няма6е од пуска6 тема бременна ли е или тем подобни
П.Т едва ли е бременна по скоро да хване некоя болест
ПОЛЗВАИТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ БЕ ХОРА
Whathurtsthemost
08-02-2011, 08:21
Не ми се вярва да е бременна, но може да е прихванала някоя болест.
FleurDeLys
08-02-2011, 10:43
Не не може да забременее.В месечния си цикъл оголемената матка започва да спада поради неоплождането на отделената яйцеклетка и това предизвиква течение а именно мензис.През това време няма яйцеклетка ,която да може да бъде оплодена.Много е възможно обаче да прихване някоя болест затова СЪС ПРЕЗЕРВАТИВ ВИНАГИ :-x :-x :-x
SeXyMaCka
08-02-2011, 10:46
Бременност е много малко вероятно, но щом оня си пада някакъв курвар и го прави повечето пъти без, шанса да е пипнала някое болест от него е голям, така че като и свърши менструацията веднага да тича при гинеколога!
И тея презервативи не са за украса!!!!
runway27
08-02-2011, 11:08
Тоя номер с "една приятелка" го знаем. :D
ubuntureload
08-02-2011, 11:29
Кажи на "твоята приятелка" да ходи да си направи изследвания за венерически болести! А ти как може да си толкова тъпа да дадеш на първия срещнат да ти разпори пеперудата без кондом!
Абе невъзможно било .. Я стига глупости !!! ВИНАГИ е възможно и ВИНАГИ има поне малък шанс. А за болестите ... ако момчето е било заразено, то най-вероятно и тя ще е. Но сама си е виновна ... акъл нямате ли?!? За какво са ви тия глави на раменете? А? :!: :?: :!:
Бременност е малко вероятна, а за другото няма ли доверие на момчето?
+1
И ако му няма доверие.. защо го е направила БЕЗ презерватив ?? :x
nana1234
08-02-2011, 14:21
Хах ако щете ми вятвайте (тоя номер с прителката го знаеме :-D :-D :-D ) аз просто споделям и понеже ми е добра приятелка искам да и помогна .. , ако няма с кои да се заяждате проблема си е ваш
Fiction7577
08-02-2011, 14:35
Както ти казаха, шанса да забременее е минимален, но не и този да е хванала някоя болест.
Да ходи да се прегледа.
sladkish_14
08-02-2011, 15:07
Тоя номер с "една приятелка" го знаем. :D
Да, писна ми от тези 'една моя приятелка', пък после се оказва, че говорела за себе си.
Иначе не знам какво може да й има. Да иде на лекар, да се прегледа. Може да е прихванала нещо, тъкмо ще видят и дали е бременна, което е малко вероятно.
nana1234
08-02-2011, 15:24
Пак ще повторя тази прителка не съм аз ... ако искайте втрваите .. за моя си проблем си имам тема .... а не мисля че някои ме познава че да се крия че съм аз хахаха
Шансът да забременее е малък, както казаха преди мен, но болест може да хване. Деца, научете се да ползвате презервативи...
повтаряте едно и също мнение 1000 пъти...
elizabethg
08-02-2011, 22:37
Може и да е "Малко вероятно да е бременна" ама има някакъв риск!Тъй,че....ако приятелката ти е карък,може и да е в "цветна бременност".
горките латексопреработвателни компании ще фалират от липса на покупателната ви дейност!!!
NightGuardian
08-02-2011, 23:23
брях тея жени много обичат да им вътре :? чак и в цикъл го правила :(
bub0linna
08-03-2011, 11:20
+1
Ама ще ми обесните ли кое нормално момиче ще ходи да се е** в цикъл ?? :shock: За мен това е не само не хигиенично, но и гнусно.. :? :-o
По темата МНОГО вероятно е да е хванала некоя болест, а да е бременна лично на мен не ми се вярва като е била в цикъл :)
+1
Ама ще ми обесните ли кое нормално момиче ще ходи да се е** в цикъл ?? :shock: За мен това е не само не хигиенично, но и гнусно.. :? :-o
По темата МНОГО вероятно е да е хванала некоя болест, а да е бременна лично на мен не ми се вярва като е била в цикъл :)
Има повече смазка :D Това е в плюс
А за момчето от къде го е намерила ? да бърка в казаните ли ? или е момчето е ку*ва ?
bub0linna
08-03-2011, 11:25
+1
А за момчето от къде го е намерила ? да бърка в казаните ли ? или е момчето е ку*ва ?
:D:D:D
До колкото аз разбрах май е к*рвар :D
+1
:D:D:D
До колкото аз разбрах май е к*рвар :D
Е тогава има шанс. Това ми напомня за един приятел.
Направил си сефтето със една курва, и тя му лепнала трипер-че :D :D А майка си лъгал, че кремчето за тия ципури там доло, бил за ръце, пък курвата му казала, че ТОЙ и е лепнал трипер.. УЖАС :D :D :D :D
Zaharinka
08-03-2011, 11:30
Децаа,заради 1 секс цял живот ще си блъскате главите ама... :)
SmilezZz
08-03-2011, 16:31
Винаги има поне малка вероятност. В случая наистина е малко,но все пак има възможност да е бременна.
А за болестите: момчето ако е заразено,100% е заразена и тя. Така,че наистина да се прегледа за венерически болести и за не знам кой път:
Ползвайте презервативи.
ако момчето не е било заразено, най-вероятно вече е. секс по време на МЦ без кондом не води много благоприятни последици за момчето... а и - да има възможност да се забременее, ако овулацията и се пада по време на мензис...
Me4encety
08-04-2011, 08:41
ако момчето не е било заразено, най-вероятно вече е. секс по време на МЦ без кондом не води много благоприятни последици за момчето... а и - да има възможност да се забременее, ако овулацията и се пада по време на мензис...
Ти усети ли що за слупост каза? :lol:
защо? има случаи, в които овулацията и менструацията съвпадат...
MojoJojo88
08-04-2011, 11:25
Ти усети ли що за слупост каза? :lol:
Изобщо не е казала глупост.
Има случаи (много малък процент), в които само едната яйцеклетка е в овулация, докато другата изхвърля ( с други думи, има вариант, по време на М да е и в овулация).
Щом е била в цикъл малко вероятно да забременее.. с приятелят ми много пъти сме го правили докато съм в цикъл и много пъти е свършвал в мен,но това не е гаранция .. то 1 път става ;)
langosta
08-04-2011, 12:38
Щом е била в цикъл малко вероятно да забременее.. с приятелят ми много пъти сме го правили докато съм в цикъл и много пъти е свършвал в мен,но това не е гаранция .. то 1 път става ;)
Съгласен съм, и аз съм свършвал докато е била в цикъл и не е имало проблем, може да стане 1 на 1 млн.
Само не мога да си обясня, какво момиче трябва да си, първият ти път да е кат си в цикъл и да му дадеш да те напълни ??? Бил съм с кви ли не, ама такова нещо не бях чул. :shock:
kalpazanka
08-04-2011, 14:05
Питай тая твоя приятелка колко дни е МЦ, пичът свършвал ли е вътре и кога се пада О?
Да се приготви и да се пооръси за изследвания за венерически- поне ХИВ и хламидии да види.