View Full Version : Караници и страсти
Не исках да пиша тук, но имам отчаяна нужда някой да ми даде съвет... Приятелите ми са прекалено пристрастни, за да кажат каквото и да е.
Та с приятеля ми ходим от повече от 2 години. Но от малко повече от половин година почнаха проблемите. Честотата на караниците се увеличи многократно и особено напоследък направо е ужас... Измежду всичките караници сме говорили и за раздяла, обаче в крайна сметка после се осъзнаваме, че не е това решението, защото въпреки всичко се обичаме много. Но не мога да издържам на тези караници, просто до гуша ми идва. Всеки ден се караме за ужасните простотии и дреболии, колкото да си развалим деня, да се сдърпаме сериозно, да се нацупим и после да прекараме няколко часа в опити да се разберем - неуспешно, просто накрая или ни писва, или се разбираме нещо и следващият път е същото. Просто вече наистина не знам какво да правя. Мислех си, че е просто период и ще отмине, но прекалено дълго време се задържа този "период". Знам, че вие не се хората, които ще ми оправят проблемите, но все пак моля за съвет. Говорили сме сериозно много пъти, но или не се разбираме, или празни обещания повече да не се повтаря.
Моля ви, кажете как вие се справяте с редовните караници с половинките ви...
Whathurtsthemost
08-02-2011, 17:08
Във всяка връзка има скандали и караници. И за да е пълноценна трябва да се правят компромиси, но ако си като мен голям инат това се оказва доста трудно. Опитвай се да не обръщаш внимание на тези караници. Подминавай ги по някакъв начин знам, че е трудно, но се постарай. :) Успех :)
Просто сте си омръзнали, според мен! Ограничете срещите. :)
Може би пък проблемът ни е, че сме правили прекалено много компромиси и в един момент всичко избива... А за омръзването не мисля, че е така. Не се виждаме насила, желанието е и от двете страни. Има и дни, в които не можем да си се нарадваме, както в началото... Но тези караници развалят всичко. :?
DontSpeak
08-02-2011, 17:29
А от кого произлизат караниците, кой повече се сърди ти или той?
Ами не мога да кажа... Повечето пъти почват като обсъждаме нещо, за което имаме различни мнения или просто единия не го устройва ситуацията. После продължаваме, като всеки си държи на неговото и нататък е ясно... И двамата сме инати, той много лесно се ядосва. Аз не чак толкова, но ядосам ли се, и аз не съм много мила... Просто имам чувството, че водим буквално едни и същи спорове и колкото и да говорим, не можем да се разберем. Като някакъв омагьосан кръг, ужасно е... :( Много искам всичко да се оправи, защото знам колко хубаво може да ни е заедно...
Ами не мога да кажа... Повечето пъти почват като обсъждаме нещо, за което имаме различни мнения или просто единия не го устройва ситуацията. После продължаваме, като всеки си държи на неговото и нататък е ясно... И двамата сме инати, той много лесно се ядосва. Аз не чак толкова, но ядосам ли се, и аз не съм много мила... Просто имам чувството, че водим буквално едни и същи спорове и колкото и да говорим, не можем да се разберем. Като някакъв омагьосан кръг, ужасно е... :( Много искам всичко да се оправи, защото знам колко хубаво може да ни е заедно...
Поговopи с него , сериозен разговор , ние няма как да помогнем , всичкo зависи от вас.
Ами много пъти сме го правили... Говорили сме сериозно, казвали сме си всичко, което мислим. Казваме си, че повече няма да става така и съвсем скоро същата история. Не знам дали проблема е в мен или в него, или може би и в двама ни. Но какво става, ако не можем да се оправим... :-o :( Знам, че най-вероятно няма да намеря отговор тук, но все пак ми е интересно да видя какво мислят другите. А ако някой е имал подобен проблем, нека сподели.
^ Ами , както казаха , може би една седмица, ако не се виждате , после няма да ви е до каране.
^ в началото. Първопричината трябва да се отстрани. :)
wonderwall
08-02-2011, 19:49
Няколко дена просто не се виждайте и през този период от време обмисли какво точно те дразни в него/във връзката ви и го обсъдете на трезва глава след като си осмислила какво става във връзката ви.Говорете си за всичко,за твоите и неговите плюсове и минуси,трябва да си изясните с какво ще може да се прави компромиси и с какво не.
Нормално е да има караници при сериозните връзки,все пак една двойка е създадена от два постоянно развиващи се характера,няма как да не се променят и отношенията ви.Но на всичкото му се намира решението,щом се обичате.
sladur4etyYy
08-02-2011, 19:59
а ти опитваш ли да избягваш караниците и да се контролираш, да говориш напълно спокойно, или се оставяш да те залеят емоции и им се оставяш да те водят? при него явно става така, щом много лесно се ядосва, но опитай се ти да се поправиш. и следващия път, когато той тръгне да избухва, му кажи, че не желаеш да става, както всеки друг път и че ще говорите, когато се успокои. кажи го спокойно. ако продължи да вика, ясно е, че нещата няма да се оправят.
а има възможност и наистина да сте си омръзнали.
Може би просто е дошъл края, а понеже сте заедно 2 години, така сте свикнали един с друг, че не искате да си представите живота си ако не сте заедно. Със сигурност не е лесно, но има ли смисъл да се карате всеки ден и да си правите живота гаден, когато сте млади?! Някой беше казал "По-добре ужасен край, отколкото безкрайни ужаси."
В крайна сметка се съгласихме да разредим срещите и да се виждаме по-рядко.
Колкото до караниците - опитвала съм се и да ги избягвам, но рядко се получава, защото той ме провокира да говоря. Но напоследък става така, че емоциите обземат и двама ни до такава степен, че после осъзнаваме, че сме казали работи, които не мислим...
marilyn, може и да си права, както и всички други, които предположиха варианта за омръзването. Но честно казано не мисля, че е така. Да, наистина не мога да си представя живота си без него. Имаме толкова много планове за в бъдеще, сериозни планове, които се надяваме да изпълним. Той също беше казал, че единия път, след като се скарахме жестоко пак, се опитал да си представи живота без мен и не знаел какво ще прави занапред... Обичаме се и ако не бяха тези караници, всичко би било перфектно...
Сега ще видим какво ще стане като си разредим срещите. И без това и двамата знаем, че като се виждаме по-рядко, си липсваме повече и после е по-хубаво. Надявам се това да ни оправи малко. Ако не - ще опитаме да говорим пак сериозно.
Благодаря ви много за отговорите ! :)
FleurDeLys
08-03-2011, 08:55
Just give a little less FUCK about stuff....
marilyn, благодаря! :-)
Ами да, определено все за дреболии се караме... :(
Все пак, ако някой има мнение и иска да го изкаже - ще продължавам да следя темата.
those3brokenwords
08-03-2011, 10:55
Не че пожелавам лошото, ама съм реалист и знам, че няма смисъл.
Изчерпано е.. сама каза...омагьосан кръг :)
marin4itu
08-03-2011, 11:56
Според мен става въпрос за това да осъзнаете, че като се скарате и няколко часа сте сърдити, не правите нищо друго освен да губите и то губите от часовете си заедно в нерви.. И аз понякога се ядосвам на приятеля ми, нормално е, но после се ядосвам още повече, че сме си загубили времето в караници... Не мисля, че сте си омръзнали, щом все още се радвате един на друг като се виждате..
Животът е прост, а ние сами си го усложняваме..
Омагьосаният кръг се отнасяше само до караниците за глупости... Всичко останало е добре.
marin4itu, права си. Няма нищо по-лошо от загубено време. Вместо да прекарваме времето си хубаво заедно, ние го губим в безсмислени спорове... Имам надежда, че можем да се оправим. Явно просто ни трябва време. Надявам се...
Просто когато започне "ужаса" едната страна просто трябва да каже "обещахме си нещо" и да замълчи..
JustAngel
08-03-2011, 21:26
И аз имам същия проблем като твоя,абсолютно същия :( С приятеля ми сме заедно от година и седем месеца.Караниците започнаха преди около половин година.През повечето време се караме за пълни глупости.Аз лично съм голям инат и се ядосвам твърде лесно,а той рядко,но като се ядоса,трудно му минава.След това аз се сърдя цял ден,той се опитва да забравим за това,но аз съм прекалено разстроена.Постоянно си подхвърляме словестни атаки един на друг. :smt014
Опитвали сме какво ли не - сега сме на обещания,но и двамата понякога ги нарушаваме.Не сме си омръзнали опредлено,защото също така има много моменти,по време на които летим от щастие и не можем да се разделим на тръгване.Много се обичаме - няма съмнение,защото сълзите и на двама ни го доказват.Според мен проблема е,че сме много,много различни по характер,държание и мислене,но пък се допълваме.Не знам точно как бих могла да ти помогна,но напълно те разбирам.Просто при началото на всеки един спор за глупости,се прегърнете и прекарайте няколко минутки с целувки и нежни думи.Накрая дори ще забравите за какво сте се карали преди малко.
Пожелавам ви късмет :-) ..
.. Но и на нас няма да ни е излишен. 8-)
Благодаря за разбирането. :-D Явно наистина имаме много общи работи. Всичко, което каза, важи и за нас. Уж сега и ние си обещахме да не се караме повече за глупости, но ще видим какво ще стане. То е ясно, че няма как без караници, но се надявам поне да не са толкова чести. Колкото за различията - определено ги има и при нас, но по-скоро бих казала, че намирам повече общи мисли и мнения, отколкото различни. Просто мисля, че при нас проблемът е, че и двамата сме инати ( и огнени зодии, ако има изобщо значение :lol: ) и винаги трябва да сме прави.
Трябва да преглъщаме дребните недостатъци, да си изясним проблемите и да се опитаме да не се повтарят.
Успех и на вас! :)
bebchoOoOoOo
08-04-2011, 08:23
Ние сме заедно от година и 8 месеца и сме в абсолютно същата ситуация... Сега от няколко дни има момент на затишие, дано да продължи така :D
Във всяка сериозна връзка има такива моменти. Важното е дали отношенията ще се запазят след тази 'буря' или тя ще изкорени и разруши всичко. Ако връзката е достатъчно силна, няма да има проблем.
Според мен не става въпрос за омръзване, нито пък решението е да се разреждат срещите и т.н.
Прочетох, че имате сериозни планове за бъдещето, които предполагам включват и съвместно съжителство. Ако живеете заедно и настъпи отново такъв период, какво ще правите? Единият си стяга багажа и си отива, докато работите не се успокоят?! Това няма да е решение.
Не знам как е за другите, но за мен караниците са хубаво нещо. Когато се карам с приятелят ми, разбирам едни такива дребни неща за него, които няма как да разбера по друг начин. След всяка караница и двамата чувстваме, че сме опознали още една малка част от другия.
Вярно, че е имало моменти, в които ми се е искало да тегля чертата на всичко, но не съм го правила. Той ми е казвал, че в такива моменти и той е искал отношенията ни да прекъснат. Както прочетох, ти си написала, въпреки караниците, не си представяте живота един без друг. Така сме и ние, за това сме се измъквали от тези периоди без последици и още по-сигурни във връзката си. Знаем, че има още много изпитания пред нас, но това не ни притеснява.
Вие щом се обичате, няма нужда да се притеснявате от нищо.
Вярно, че сега са много главоболия, но след това ще видите, че всичко си е струвало.
При нас няма конкретна причина за тези караници, идват и си отиват като шарка. А след това тялото вече имам изграден имунитет.
Съжалявам, че стана толкова дълго. Просто искам да те уверя, че всичко ще се оправи. :)
anonymous708973
08-04-2011, 09:41
Ние сме заедно от година и 8 месеца и сме в абсолютно същата ситуация... Сега от няколко дни има момент на затишие, дано да продължи така :D
По-добре е отколкото да не се чувате и виждате.
Във всяка сериозна връзка има такива моменти. Важното е дали отношенията ще се запазят след тази 'буря' или тя ще изкорени и разруши всичко. Ако връзката е достатъчно силна, няма да има проблем.
Според мен не става въпрос за омръзване, нито пък решението е да се разреждат срещите и т.н.
Прочетох, че имате сериозни планове за бъдещето, които предполагам включват и съвместно съжителство. Ако живеете заедно и настъпи отново такъв период, какво ще правите? Единият си стяга багажа и си отива, докато работите не се успокоят?! Това няма да е решение.
Не знам как е за другите, но за мен караниците са хубаво нещо. Когато се карам с приятелят ми, разбирам едни такива дребни неща за него, които няма как да разбера по друг начин. След всяка караница и двамата чувстваме, че сме опознали още една малка част от другия.
Вярно, че е имало моменти, в които ми се е искало да тегля чертата на всичко, но не съм го правила. Той ми е казвал, че в такива моменти и той е искал отношенията ни да прекъснат. Както прочетох, ти си написала, въпреки караниците, не си представяте живота един без друг. Така сме и ние, за това сме се измъквали от тези периоди без последици и още по-сигурни във връзката си. Знаем, че има още много изпитания пред нас, но това не ни притеснява.
Вие щом се обичате, няма нужда да се притеснявате от нищо.
Вярно, че сега са много главоболия, но след това ще видите, че всичко си е струвало.
При нас няма конкретна причина за тези караници, идват и си отиват като шарка. А след това тялото вече имам изграден имунитет.
Съжалявам, че стана толкова дълго. Просто искам да те уверя, че всичко ще се оправи. :)
Благодаря за успокоението. :) Както си бяхме казали, че ще разредим срещите, така още същата вечер се видяхме и всичко беше наред. :) Знам, че ако го минем този период, всичко ще бъде наред. Да, плановете ни включват съвместно съжителство и съм сигурна, че и тогава отначало ще имаме проблеми, защото когато една двойка заживее заедно, винаги изникват такива. Все пак ще разберем и нови работи един за друг. Но това е в малко по-далечен план. Мисля, че просто трябва да се запазва самообладание при тези караници, за да може да не се казват или правят работи, които не искаме или не мислим.
Между другото не знам дали изобщо е вярно, но който е гледал филма Сексът и градът 2 - там Кари говореше за проблемите около втората година от сватбата. 8-) Просто като се загледам повечето двойки започват по-сериозните караници и проблеми след като мине 1 година, т.е. между 1та и 2рата година от връзката. Ха дано всичко да се оправи след това. :D
JustAngel
08-04-2011, 10:16
Аз също не мисля,че раздялата или по-малкото срещи са решение.Ние с приятеля ми още нямахме годинка заедно,когато се преместих да уча и живея в друг град.Виждахме се 1-2 пъти в месеца за няколко дни.Това си е доста рядко,но пак се караме като сбъркани :D Е,поне доказахме,че връзката ни е силна и здрава,и че се обичаме въпреки разстоянието.Сега,лятото,с е като сиамски близнаци,абсолютно неразделни и пак се караме :D От всичките неща,които съм преживяла,мога да ти кажа,че едно от най-важните е да не говорите или правите неща,за които после ще съжалявате.Човек в яростта си може да оплеска всичко.Като се замисля,разбирам,че точно караниците ни правят още по-близки от преди.Точно те ни помагат да изградим по-добре връзката си и колкото и да са ни досадни,трябва да преминем през тях,за да се заздравят отношенията ни още повече.Понякога като тръгнем да се караме с приятеля ми,той казва,че вече би трябвало да сме надживели повечето караници,защото и двамата знаем,че не си заслужават и че няма да се разделим заради тях.Един последен съвет,за който се сетих.Доказано е,че прегръдките заздравяват една връзка.Затова е добре още в началото на една караница да се гушнете и да останете в прегръдките на другия няколко минути.Поне аз после се чувствам много по-спокойна и понякога готова да забравя за спора.Надявам се нещата между вас да се оправят.Пиши ни тук,когато ти хрумне някое съветче,което би ни било от полза :)
flowerlina
08-04-2011, 10:22
Ние сме от около 2 години заедно и зимата минахме през този период, да беше изключително трудно, но сега виждам, че не е имало сериозна причина да се караме толкова. Просто това е неизменна част от една връзка и отминава. Разреждането на срещите не е решение според мен. Проблемът е в начина на мислене и на двама ви и това как по отделно приемате ситуацията. За 2 години се познавате достатъчно, за да знаете какво дразни другия. Аз мога да предвидя на ~98% как ще реагира приятелят ми на нещо. Просто не е толкова трудно да се стараете да избягвате нещата, които ви дразнят. Успех
Съгласна съм с всичко. Определено се познаваме много добре. Заедно сме от повече от 2 години, но се познаваме от 3, като преди време пак ходихме за малко. Преминали сме през страшно много неща, даже като се замисля, се радвам, че сме ги преживели, защото както казвате - това заздравява връзката. Преди доста време той даже ми беше казвал, че една малка част от него се радва, когато се караме, защото после ни е много по-хубаво заедно. Докато бяхме на училище и се случваше да не се виждаме по няколко дена, защото сме заети ( а поначало всяка свободна минута сме заедно ). И тогава си спомням как като се виждахме след няколко дена и ни беше толкова хубаво заедно, все едно току-що сме се събрали. Но сега като се замисля това няма да е същото сега, защото ако сега си дадем "почивка", докато не са ни много добри отношенията, може и да стане по-зле.
И да, при нас почти никога няма сериозна причина за каране. Винаги са някакви абсолютни глупости и после като се замисля и ми става тъпо, че сме се скарали за това. Самообладание и повече компромиси трябва да има. Въпреки че прекалено много компромиси също не е добра идея - така другия свиква, че това, което прави или казва е нещо нормално и продължава по същия начин. Повече разговори, старание да не дразниш другия и много любов. :)
Благодаря на всички за мненията. Само от това, което чета и пиша тук, ми става по-добре! :-)
flowerlina
08-04-2011, 11:40
Опитайте се да си припомните, кое ви е впечатлило у другия и ви е накарало да се влюбите, а не да си мислите за отрицателните черти, които изпъкват при караниците. Не знам какъв друг съвет да ти дам. Вярвам, че този период ще отмине. :-D
dontcare
08-04-2011, 17:05
И при нас имаше такъв период,но май в по-лек вариант.Просто за каквато и глупост да се сдърпаме,осъзнавам,че е глупост.Прегръщам го,целувам го,поплаквам си там квото имам да си изплача и му казвам,че го обичам.Докато се караме просто осъзнавам,че ако евентуално се разделим ще ми бъде много по-тежко и не искам да го загубя и него,и това,което имаме. :)
JustAngel
08-04-2011, 20:29
Искам да подкрепя мнението на flowerlina и да кажа,че аз също познавам много добре гаджето си и точно това е една от причините за караниците.И двамата знаем слабите си места,знаем недостатъците на другия и какъв ефект биха могли да имат думите и действията ни.Друга важна точка е,че и двамата споделяме всчико по между си,което ни прави още по-близки и уязвими.Уязвими,защото се разкриваме напълно пред другия и по този начин излизат наяве както плюсовете,така и минусите.Защо например не се караме толкова с приятелите си?Защото вече сме допуснали един единствен човек в сърцето си.
Много хубаво казано. :)
Така е, аз нямам друг по-близък човек от него. Той ми е всичко и именно затова ми пука толкова много, дори и за дребните работи... Но не трябва да се отдаваме на дребните емоции, за да не загубим това, което имаме.
marin4itu
08-05-2011, 08:06
Сетих се още нещо да напиша аз :D
Недейте да си разреждате срещите, защото е по-трудно. С моя не сме се виждали вече от седмица, което за нас е много, въпреки че сме от различни градове. Но аз сега карам шофьорски курс и карам всеки ден, за да мога да свърша по-бързо, за да отида да живея при момчето ми, а той ходи всеки ден на работа с един почивен ден в седмицата, в който няма как да пътува, за да може края на август, когато аз се преместя да почива повече дни един след друг. И в момента си липсваме, той се нерви на работа и сме едни раздразнителни и ми идва за зарежа всичко и да отида при него поне за една вечер, но после като знам, че тези 2 дена могат да ми отложат преместването, се спирам..
Малко дълго стана, но мисълта ми беше, когато имате възможност, виждайте се, защото ако не се виждате това си е някакво допълнително напрежение..
Ами да, това с разреждането на срещите отпадна. :D Смисъл мислехме си да го направим, но още същата вечер се видяхме, вчера пак, днес пак ще се виждаме и така. 8-) Мисля обаче, че няма да стане всичко от раз, ще ни трябва време да се стабилизираме.
Колкото до вас - изтрайте още малко, за да може после да ви е по-хубаво. :) Ако и двамата имате камери, може да пробвате някой друг разговор по тях. 8-)
marin4itu
08-05-2011, 17:17
:D .. Ами нямаме камери, ама се справяме за сега, защото знаем, че остава още малко и да се спре с пътуването, ама това малко най-трудно се дочаква..
Мимка, искам да се запознаем с тебе на живо, честно ти казвам! Съгласна ли си? :)
anonymous708973
08-05-2011, 18:33
Малко дълго стана, но мисълта ми беше, когато имате възможност, виждайте се, защото ако не се виждате това си е някакво допълнително напрежение..
Тъпото е, че като се видим, не си говорим въобще за проблемите, а иначе се ядем с парцалите. Като днес...
tonito97
08-05-2011, 20:37
Ако казваш,че се карате за дреболии,мисля,че ако се обичате наистина много,може би след известно време ще спрете да обръщате внимание.Има и такава възможност - да не успеете. Ако наистина ти е омръзнало от всичките тези караници може би не бива да сте заедно повече.Може би е най-добре да изчакаш още малко и ще разбереш как да постъпиш :) :)
marin4itu
08-05-2011, 20:44
Пантерке, как така? По телефона ли се изяждате?
:D .. Ами нямаме камери, ама се справяме за сега, защото знаем, че остава още малко и да се спре с пътуването, ама това малко най-трудно се дочаква..
Мимка, искам да се запознаем с тебе на живо, честно ти казвам! Съгласна ли си? :)
Съгласна съм, ще ми е интересно да се запознаем на живо. :)
Иначе по темата - няколко дена нещата бяха добре и вчера пак... Не знам какво да правя, всичко пак се повтаря, а знам, че ако се разделим - ще съжаляваме ( както стана преди 1-2 седмици за няколко часа ). Може би пък трябва да пробваме да не се виждаме 1-2-3 дена, защото иначе всеки ден сме заедно. Трябва да се поуспокоим и както някой беше казал по-горе - после като се видим няма да ни е до караници, надявам се... Че и след 1-2 седмици той ще идва с мен и нашите на почивка, не може и пред тях да се караме така, трябва да се научим и двамата на повече самоконтрол. :?
anonymous708973
08-07-2011, 11:31
Последният път беше с смс-и.
Последният път беше с смс-и.
И ние сме се карали и с смс-и, и по скайп, и по телефона. Зависи в каква ситуация сме.
marin4itu
08-07-2011, 19:28
И ние се караме повече по телефона, някак си на живо не сме така. Но по телефона като говорим нито можем да се гушнем и да се успокоим, нито нищо... Но като се видим определено си ценим всеки миг заедно, защото така сме от началото, разстояние какво да правиш..
Връзките са компромиси, няма как..
И ние се караме повече по телефона, някак си на живо не сме така. Но по телефона като говорим нито можем да се гушнем и да се успокоим, нито нищо... Но като се видим определено си ценим всеки миг заедно, защото така сме от началото, разстояние какво да правиш..
Връзките са компромиси, няма как..
Нормално е при вас да е така. Вие наистина сте се научили да цените времето заедно, заради разстоянието, което ви дели. А при нас е така, че си знаем, че по всяко време може да си тръгнем и после бързо и лесно може да се видим пак...
BumpyRide
08-07-2011, 21:32
Може да си тръгнете по всяко време...но това няма да оправи нищо - от опит го казвам.. И ние с моето момче имаме периоди, когато се караме до отчаяние!! Просто .. Но пък се обичаме..наистина се обичаме и правим планове за съвместното ни бъдеще.. Дано да е все така.. Караниците са нож с две остриета.. до един момент си мислите, че заздравяват връзката ви, щом ги преодолеете, но може да дойде такъв, в който чашата за един от двама ви да прелее и всичко, колкото и хубаво да е било, да свърши.. Нашите караници вече са по-рядко, защото и двамата се учим от грешките си.. Аз лично не смятам, че ако започнат чести караници това непременно означава, че връзката се е изчерпала. Връзката няма да се изчерпи дотогава, докато двама души се обичат и залагат много неща един на друг. :) А по постовете ти разбирам, че се обичате.. щом е така заедно винаги може да намерите изход. :) Разчитайте на това истинско и красиво нещо, което ви свързва - любовта ви. :)
malkasladkaku4ka
08-08-2011, 07:19
и аз съм в същата ситуация :x . опитай се поне ти да предотвратяваш постъпките с които разпалваш скандала ??
Хаха,колко познато..И ние с приятеля ми сега се караме постоянно,защото е далече и това мен много ме изнервя и буквално сме водили един и същи спор поне 10 пъти :D Няма да е лошо да се опитате да намерите първопричината за тези караници за дреболии и какво всъщност ви пречи на връзката..
Lorein пробвай известно време дори да те дразни ти да си мила да си мила и ако продалжи той а не някои друг да ти прави дните черни или незнам точно как е тогава няма да се спре. Но минимум един месец си траеш даржиш се добре и ако тои не се кротне Може да си дадете кратка почивка защото чак когато изгубиш нещо го отценяваш и тои и ти ще го направите
BumpyRide, и аз знам, че от тръгването нищо не се печели. Но понякога толкова много се ядосвам или просто ми писва да се караме и да си повтаряме едни и същи реплики, че просто си хващам нещата и си тръгвам... Да, обичаме се, именно заради това не мисля, че тази връзка е изчерпана. Просто сме в някакъв такъв период, че не знам как и кога ще излезем от него... Искрено се надявам да е скоро. :?
malkasladkaku4ka, опитвам се... Обяснявам каквото имам спокойно, на него му става тъпо, после нещата се преобръщат и пак се караме.
dami666, и ние сме водили едни и същи спорове по няколко пъти. Затова понякога просто му казвам, че не ми се говори повече, защото няма смисъл да си повтаряме споровете. Щом 1, 2, 3 пъти не сме успели да се разберем, няма и да го направим след още толкова пъти. Колкото за първопричината - няколко човека от форума вече го предложиха, но идея си нямам откъде идва всичко това. Може би защото дълго време нямахме никакви караници, никакви спорове ( говоря в началото на връзката ) и всичко, което ни е дразнело и т.н. сме го запазвали за себе си, за да не се караме. Явно в един момент ни е писнало да си траем и веднъж като се отвори вратичката, трудно се затваря, както някои хора казват. Не знам дали е това, но е единственото нещо, с което си го обяснявам. :-o
lugera, това с милото държание ми мина през главата. Даже единия път съвсем на скоро се опитах всичко да стане спокойно, но някои негови реплики просто ме провокират и не мога да си замълча. За почивката не знам... Много пъти сме си казвали айде почивка, да се поуспокоим, ала-бала, но още на следващия ден се виждаме...
BumpyRide
08-08-2011, 12:39
Офф... ии БАМ! Тъкмо казах, че се караме по-рядко напоследък.. и днес, сутринта за едно "добро" начало на деня, се скарахме.. и което е по-лошо - беше за една голяма глупост :? Беше заради това, че той милия ми, много бързо се нервира, много бързо му кипва.. Имаше малко цупене, каране ама.. той се опита да се поправи, извини ми се.. Аз го преглътнах, защото не е нещо толкова важно и всичко е ок. Ама защо..Защо трябваше пак да си кажем такива неща и да хабим излишни нерви?! :x Мисля тази вечер да го накарам да се позабавляваме..да направим нещо различно и така.. Охх Lorein дано нямаш нищо против, че взех да си изливам душата в темата ти, но видях, че не съм единствена и ми си стори подходяща. Имам сродни души тук със сходни проблеми като моите :D :)
Нямам против, разбира се. Това, че аз създадох темата, не значи, че и други не може да споделят. :) Иначе ми е позната историята ти. При нас много често, да не кажа само заради глупости се дърпаме и после съжаляваме, че сме си казали някои неща... Просто наистина трябва повече самоконтрол в такива ситуации.
Иначе ние вчера прекарахме много хубав ден. Отдавна не бяхме прекарвали такъв и много добре ни се отрази. Хапнахме тортички, пихме кафенце, разходихме се по новия център на Русе и се поснимахме. :) После естествено трябваше в края на вечерта пак да се посдърпаме и то ПАК за дреболия, но поне този път бързо се оправихме и избегнахме караница. Дано се подобряваме. :neutral:
anonymous708973
08-09-2011, 08:46
BumpyRide, и аз знам, че от тръгването нищо не се печели. Но понякога толкова много се ядосвам или просто ми писва да се караме и да си повтаряме едни и същи реплики, че просто си хващам нещата и си тръгвам... Да, обичаме се, именно заради това не мисля, че тази връзка е изчерпана. Просто сме в някакъв такъв период, че не знам как и кога ще излезем от него... Искрено се надявам да е скоро. :?
malkasladkaku4ka, опитвам се... Обяснявам каквото имам спокойно, на него му става тъпо, после нещата се преобръщат и пак се караме.
И аз си тръгвам. Ама за разлика от теб, изобщо не мога да остана спокойна. Тоолкова се ядосвам, че не е истина.
marin4itu
08-09-2011, 09:00
Ние пък, понеже когато сме в един град живеем заедно и няма как всеки да си тръгне по къщата, приятеля ми като се ядоса слиза пред входа, изпушва една цигара, за да се успокои и се връща. Аз пък трябва да си го изкажа и говоря, говоря и когато много се изнервя, просто искам да не ме пипа и да не ми говори, защото дори с пръст да ме бутне избеснявам.
BumpyRide
08-09-2011, 09:33
При нас, когато сме се посдърпали за нещо, но поради някаква причина аз съм по-ядосаната, изнервенатаа и направоо много много раздразнена (до такава степен, че да не ми се иска да го погледна :D ), а той е успял да запази контрол (което му се случва рядко), просто няма как да си тръгна, защото той прави следното - сграбчва ме силно, ама много силно и колкото и да се дърпам, той не ме пуска докато не се успокоя.. :D просто няма мърдане, няма къде да бягам, защото той като ме прегърне така силно и аз съм безсилна 8-) Но този негов метод винаги работи..и е много сладко :smt007 Използва го, когато и двамата знаем, че сме се скарали за глупост, която не заслужава повече вниманието ни, но аз продължавам да се нервя.. :)
Rebirthing
08-09-2011, 11:41
Аз с моя също живеем заедно и като се скараме той отива да спи в някой приятел. Имало е случаи в които като сме скарани нито аз спя в къщи, нито той, а апартамента си остава необитаем :D . Даже веднъж се скарахме за това кой да се прибере първи...Абе, тъпа работа.
Никога не съм разбирала обаче защо трябва караницата да се повтаря и повтаря...отново и отново :-o . Направо всякаш от вътре ми идва 8-) .
BumpyRide
08-09-2011, 12:00
Това май няма обяснение.. :D Просто се случва..Когато караниците са за дреболии, може да се каже, че разнообразяват малко връзката. Важното е да не стават сериозни и да има любов. :)
marin4itu
08-09-2011, 16:24
Не знам за вас, но ние с моя сме си обещали да не заспиваме без да сме се разбрали, независимо на кой колко му се спи, просто да не завършваме деня скарани.
А какво мислите за секса за сдобряване? 8-)
anonymous708973
08-09-2011, 16:25
Изобщо не ми е до секс. Ама грам. Чувствам се разочарована и предадена. Откъде настроение да си легна с него?
Priceless
08-09-2011, 18:13
Не знам за вас, но ние с моя сме си обещали да не заспиваме без да сме се разбрали, независимо на кой колко му се спи, просто да не завършваме деня скарани.
Оф да. И ние сме си го обещали същото, щото ми е много гадно един от двамата като е нацупен - обръща се и заспива. Нене. Всичко трябва да е точно, защото иначе се превръща в повод за караница и на следващия ден. Моята връзка е по абсолютно същия начин. Онзи ден - епичен скандал. До бой не стигнахме само. Ама го замерих с бутилка с вода. Това е гадно, щото аз като се ядосам не мога да си сдържам нервите - той също. Той като ми се развика - трябва и аз да се развикам. И обратното. Много често се караме за дреболии. Днеска замалко да се изпокараме дали един мъж е мулат или циганин. Лелее. И ей такива неща - постоянно.
Секса за сдобряване е добре, но искам да е минало малко време, защото след скандал не искам да ме докосва.
anonymous708973
08-09-2011, 19:15
Днеска замалко да се изпокараме дали един мъж е мулат или циганин.
:razz: :razz: :razz: Ние се скарахме дали един е травестит :razz: :razz:
Не сме добре всички, нененне :lol:
Priceless
08-09-2011, 19:17
Определено. 8-)
BumpyRide
08-09-2011, 19:30
Това за травестита и мулата е интересно :-D
marin4itu
08-09-2011, 20:30
:lol: Вие ме разбихте.. :D
Иначе и аз не мога веднагически да правя секс с него, но после започвам много да го желая и му налитам :D А той, разбира се, не се дърпа :D
Изобщо не ми е до секс. Ама грам. Чувствам се разочарована и предадена. Откъде настроение да си легна с него?
И аз съм така. Трябва да мине повечко време и тогава може. 8-) Иначе ние не живеем заедно и даже понякога честно казано предпочитам след като сме се скарали някоя вечер и не сме могли да излезем на глава, да преспим и на другия ден вече сме се успокоили и т.н. Но естествено, ако живеем заедно, ще е много гадно да заспиваме скарани. Случвало се е, когато аз спа в тях и ли той в нас да се сдърпаме и дори и да легнем скарани, след няколко минути най-често той предприема стъпката, гушва ме и аз омеквам. :D
Ох, и ние за какви работи сме се каралииии... Последният път беше, защото бях с пола и цял ден се пазя като седна и да не ми се види бельото и за секунди явно съм се разсеяла и съм се поразкрачила ( 8-) ). И той се понацупи, защото бяхме с компания и имаше и момчета. И накрая беше още ядосан като ми каза забранявам ти да си показваш гащите. :lol: При което хем ми стана смешно, хем нещо от вътре почна да ме гложди откъде накъде пък ще ми забранява нещо и пак продължихме... Абе пълни глупости... :)
more SEX vmesto da se chydite za kakvo da se sdurpate , zapulvaite vremeto sus sex .. ako i togawa ne stava znachii posto st e si omruznali
BumpyRide
08-10-2011, 06:47
И аз съм така. Трябва да мине повечко време и тогава може. 8-) Иначе ние не живеем заедно и даже понякога честно казано предпочитам след като сме се скарали някоя вечер и не сме могли да излезем на глава, да преспим и на другия ден вече сме се успокоили и т.н. Но естествено, ако живеем заедно, ще е много гадно да заспиваме скарани. Случвало се е, когато аз спа в тях и ли той в нас да се сдърпаме и дори и да легнем скарани, след няколко минути най-често той предприема стъпката, гушва ме и аз омеквам. :D
Ох, и ние за какви работи сме се каралииии... Последният път беше, защото бях с пола и цял ден се пазя като седна и да не ми се види бельото и за секунди явно съм се разсеяла и съм се поразкрачила ( 8-) ). И той се понацупи, защото бяхме с компания и имаше и момчета. И накрая беше още ядосан като ми каза забранявам ти да си показваш гащите. :lol: При което хем ми стана смешно, хем нещо от вътре почна да ме гложди откъде накъде пък ще ми забранява нещо и пак продължихме... Абе пълни глупости... :)
Lorein това последното ми е до болка познато.. нашите най-чести караници са за дрехи (в частност моите ) :D
Priceless
08-10-2011, 06:49
ДАААААААААА. Последно беше : Значи това потниче не искам да го носиш. Еее, само докато си с мене може. 8-)
BumpyRide
08-10-2011, 07:10
Лелее абсолютно същата работа.. някои по-отворени блузчици иска само пред него да си ги обличам. Обаче другите да ме гледат такаа :D .. ужс
bebchoOoOoOo
08-10-2011, 07:13
Всичко, което описвате ми е до болка познато. И ние се караме за всякакви глупости, дори след ден-два вече съм забравила за какво сме се карали, но явно е било толкова "сериозно", че сме стигнали чак до бой.. :lol: И така, бием си се, крещим си 8-) Живеем заедно и няма как някой от двамата да си тръгне, за това най-често аз отивам в друга стая, той понякога излиза с най-добрия си приятел, за да се успокои и накрая спим в различни стаи.. И така, общо взето през няколко дни се заформя скандал за някоя глупост, но пък много си се обичаме, имаме си планове за бъдещето и всичко е 6 :-D Говорим, (или по-скоро крещим), за раздяла само когато се караме, той вика как съм щяла да си хвана пътя, аз пък викам, че ще си събера багажа и ще се махна от живота му :razz: но като се оправим, всичко това се забравя. Даже няколко пъти се е случвало като се скараме, аз да изляза някъде сама (например в парка) късно вечер и да си изключа телефона. Абе, луди сме... :D
Priceless
08-10-2011, 07:16
Вчера му казах, че ще го вкарам в затвора :lol:
BumpyRide
08-10-2011, 07:19
Хех .. ние до бой поне не сме стигали :D
При нас пък като се скараме, той говори супер тихо, едва ли не под носа си, аз се ядосвам, че не го чувам и че го карам да повтаря по няколко пъти, почвам да викам, той почва да ми се сърди, че викам... Пълни глупости. :D
Сега, пак да чукна на дърво, сме добре и си поприпомних как беше всичко преди караниците. :)
Priceless
08-10-2011, 07:43
Аз се замислих много дали трябва да се караме така. Вчера си бях сложила на скайп една песен, която ми напомня на него и бях сложила сърце .. той преди им се радваше на песничките - сега не вярва, че е за него. И се замислих.. чак така ли съм го отблъснала...
BumpyRide
08-10-2011, 07:48
Аз се замислих много дали трябва да се караме така. Вчера си бях сложила на скайп една песен, която ми напомня на него и бях сложила сърце .. той преди им се радваше на песничките - сега не вярва, че е за него. И се замислих.. чак така ли съм го отблъснала...
"Всичко с мярка – това е най-доброто правило в живота" - Тази мисъл ми е любима. Все пак всичко с мярката си - не може без сдърпвания, караници, но не трябва да се прекалява и понякога са необходими опити да се предотвратят и ВЪЗДЪРЖАНИЕ (или самоконтрол все там ;д ) :)
Zaharinka
08-10-2011, 08:08
Прекалените караници изтощават,но когато са редки подклаждат страстта в 1 връзка така,че както каза съфорумничка,всичко трябва да е с мярка. :)
bebchoOoOoOo
08-10-2011, 09:20
Хех .. ние до бой поне не сме стигали :D
Е, то бой е силно казано, по-скоро бутане, дърпане и ритници от време на време :razz: 8-)
marin4itu
08-10-2011, 09:22
Като споменахте дрехите, аз този проблем го нямам. Моя ми дърпа блузките, за да ми се покажат малко гърдите и седи и се радва :D На плаж като сме ми вика "Кукло, махни си горнището" :D Разбира се, аз го махам само като съм с него на плаж.
JustAngel
08-10-2011, 10:21
Понякога,при караниците за глупости,когато много се дразним,аз започвам да го драскам с ноктите си и той много се дразни 8-) Доста често и белези му остават.Той мен обикновено само ме бута леко или нещо такова - не ме е удрял за щастие :grin: защото ако го направи,ще си умра на място.Той е толкова по-висок,едър и силен от мене,че го е страх дори да ме гъделичка 8-) Когато така се боричкаме и "бием" е много сладко и много често помага за по-бързото приключване на спора,защото си изкарваме цялата енергия (е,поне аз де) :D
Прекалените караници изтощават,но когато са редки подклаждат страстта в 1 връзка така,че както каза съфорумничка,всичко трябва да е с мярка. :)
Това е повече от вярно. :)
Иначе при нас принципно няма проблем с дрехите. Но това с поличката напоследък се случва по-често и явно го дразни. :D То не че аз искам да се показвам, ама както му казах - явно него го бърка повече, отколкото мен.
Priceless
08-10-2011, 21:10
Значиии много съм доволна. Последните няколко дни всичко при нас е перфектно ( да чукам на дърво, де ). Не сме се карали, не сме спорили за глупости .. пф, дано периода да е отминал. 8-)
XTREMEFREERIDE
08-11-2011, 06:30
Ех, тези периоди. Винаги се появяват отново и отново...
anonymous708973
08-11-2011, 06:32
явно него го бърка повече, отколкото мен.
Божее, винаги е така.
BumpyRide
08-11-2011, 06:41
явно него го бърка повече, отколкото мен.
Божее, винаги е така.
Даа...
Priceless
08-11-2011, 06:43
И аз съм с вас 8-)
BumpyRide
08-11-2011, 07:05
Значиии много съм доволна. Последните няколко дни всичко при нас е перфектно ( да чукам на дърво, де ). Не сме се карали, не сме спорили за глупости .. пф, дано периода да е отминал. 8-)
И при нас вече почти една седмица всичко върви много добре (мир и спокойствие ;д).. и двамата сме спокойни и се разбираме :D Ехх, то било хубаво да не сме постоянно скарани за нещо.. 8-)
И при нас вече почти една седмица всичко върви много добре (мир и спокойствие ;д).. и двамата сме спокойни и се разбираме :D Ехх, то било хубаво да не сме постоянно скарани за нещо.. 8-)
И при нас е така. :) Колко време и нерви се спестяват като няма спорове за глупости... 8-)
BaffaLsc
08-11-2011, 09:15
по - тъпо нещо не можа да кажеш
bebchoOoOoOo
08-11-2011, 10:34
по - тъпо нещо не можа да кажеш
+1
Ние пък снощи пак се скарахме, легнахме си и продължихме да се заяждаме и накрая той отиде в друга стая, пък аз се заключих в спалнята :-D И пак си спахме отделно, а аз сутринта отидох и легнах при него и беше все едно нищо не е било снощи.. Абсолютно детинско държание, просто нямам думи... :? 8-)
titinkaa
08-11-2011, 10:48
Дайте си малко свобода 1-2 седмици,и после виж дали ще са пак така нещата.А колкото до компромисите-мисля,че наистина са били много щом сте стигнали до тук.