Влез

View Full Version : руси кичури

hriska95
08-03-2011, 07:44
Здравейте! искам да чуя и други мнения косата ми е кестенява но тъмно кестенява и искам да си направя няколко руси кичура не на цялата коса разбирасе как мислите дали ще стои добре

ledenakrasota
08-03-2011, 11:32
Зависи какво русо ще използваш. :) Фризьорката най-добре може да ти препоръча. :)

hriska95
08-04-2011, 15:17
аз вече ги направих използвах по светло русо харесва ми как стои

CherryMe123
08-04-2011, 15:35
И аз имам тъмно кистенява коса но не искам да си правя никакви кучури защото те изтощават косата (само най-доброто за моята коса) и с риск да прозвочи егоистично , аз обичам косата си :grin: :D :-D :oops:

pressiana
08-04-2011, 17:44
^Мерси, че сподели.

Авторке, защо не пуснеш снимка да видим как е станало? :)

megan13
08-06-2011, 07:34
Аз също съм с тъмно кестенява коса и съм си правила 2 пъти руси кичури! Много се харесвах,но мисля,че скоро няма да си правя пак! :)

beb0ranka
08-06-2011, 09:24
Ами тъй като има такава тема реших,че няма нужда да пускам нова а направо да ви попитам тук :) Моята коса е тъмно руса води се пшеничено русо, през лятото изсветлява още повече от слънцето и като изсветлее изглежда все едно съм я правила на много много руси кичури и то цялата,на много малко места ми остава по-тъмното русо.. та исках да попитам дали да си направя наистина такива кичури защото се харесвам така ии искам и през зимата да ми е такава косата :) според вас да рискувам ли? Никога досега не съм си боядисвала косата,защото по принцип си харесвам цвета,но това по светло русото много ми харесва как стои и много се чудя да си направя ли тези кичури,а знам,че доста увреждат косата :(

08-06-2011, 10:55
аз су6то имам тъмно кестенява коса и си направих кичури,но медно русо

Minerva
08-06-2011, 11:35
Ами тъй като има такава тема реших,че няма нужда да пускам нова а направо да ви попитам тук :) Моята коса е тъмно руса води се пшеничено русо, през лятото изсветлява още повече от слънцето и като изсветлее изглежда все едно съм я правила на много много руси кичури и то цялата,на много малко места ми остава по-тъмното русо.. та исках да попитам дали да си направя наистина такива кичури защото се харесвам така ии искам и през зимата да ми е такава косата :) според вас да рискувам ли? Никога досега не съм си боядисвала косата,защото по принцип си харесвам цвета,но това по светло русото много ми харесва как стои и много се чудя да си направя ли тези кичури,а знам,че доста увреждат косата :(

Щом се харесваш, прави се и не се бой ;) Косата расте :)