PDA

View Full Version : Кажете си сега..! ;д

YyoOnNiItTyY
08-03-2011, 16:53
Добре.. не изпитвате ли някаква нужда когато останете сами да започнете да си говорите? Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там! :razz: Илии.. пък вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани :D :D Споделеде .. ако искате естествено.. неща като тези които ви се струват малко или много нелепи :D

CupcakeKitty
08-03-2011, 17:20
Пуф ;/ мен ме е страх от кухнята ;х побърквам се като вляза там вечерта сама :D

CR0W
08-03-2011, 17:22
мислех че аз съм странен...
когато се събудя вечер от "странен шум" веднага тичам да видя ква е тая гад която ме събуди
:smt117

CupcakeKitty
08-03-2011, 17:25
когато се събудя вечер от "странен шум" веднага тичам да видя ква е тая гад която ме събуди

И ако го видиш нещото http://farm1.static.flickr.com/87/268136890_f627bb4bdb_m.jpg

SmilezZz
08-03-2011, 17:31
И аз обикновено си говоря сама. Поне знам,че разговарям с културен човек. :razz: Иначе много забавна тема. 8-)

CR0W
08-03-2011, 17:34

И ако го видиш нещото http://farm1.static.flickr.com/87/268136890_f627bb4bdb_m.jpg

ще викам
:lol: :lol: :lol:

Neftochimic
08-03-2011, 17:56
епа защо трябва да изпитвам нужда, за да си говоря сам? 8-)
правя си го, съзнателно, несъзнателно...
и не вярвам да има човек, който не си говори сам със себе си.. :-D

nessparty
08-03-2011, 18:20
;Д еми да..то нормално при тийновете да си говорят сами...все пак това е възрастта, в която изперкваш тотално ;д;хх и да..на мен също ми се е случвало..и се надявам да нямам признаци на лудост ;дд а тва с леглото, дори през деня като чета някоя страховита книга ии ме хваща много шубето ;хх бутам се в стената...иии..абе ужас ;д добре, че е този тийнпроблем да си кажем всичко анонимно ;д

jeezloxxy
08-03-2011, 19:52
Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там! :razz:

След като гледах Mirrors -да.

Yankee
08-03-2011, 20:51
Страх ме е,когато съм сама и е тъмно да помръдна в каквато и да е посока :( Но да,говоря си сама когато няма никой в нас :)

cigarettekisses
08-03-2011, 21:24
На 12 бях така. -.-

radeberger
08-03-2011, 21:36
Ако нещо ме събуди през нощта, осмислям от какво може да е и си казвам "ще видя като стана сутринта" и пак заспивам. До сега не ми се е случвало шумът да се повтаря, че да се налага да ставам.

За огледалото: не поглеждам към него. Не че ме е страх, че ще изкочи нещо, просто не се харесвам. 8-)

xoxi
08-03-2011, 22:16
когато останете сами да започнете да си говорите?

Не, но изпитвам нужда да пея. Не, че когато има хора ми пречи. На тях им пречи повече.

да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!

Чак да тичам - не. Случвало се е да минавам без да поглеждам към него, защото имам чувството, че ще видя непознат човек зад мен. 8-)
Но това беше преди много години. Сега не издържам да не хвърля един бегъл поглед.

вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани

Зависи от къде идва шума. Ако е някъде от апартамента, значи е котката. Ако е нещо наистина странно светвам всички лампи и търся източника на шума.
Ако е от терасата обаче направо умирам. От малка имам усещането, че на терасата вечер стои нещо средно между разложен труп и Франкенщайн. За това винаги щорите в моята стая са спуснати. От седмица-две обаче щората на врата към терасата е свалена и ми е доста кофти. 8-)

LoveChocolate
08-03-2011, 23:01

уфф и мен много ме е страх вечер в кухнята ... сама :shock: не знам защо .. или пък коридора ..оле ужас докато е тъмно и не мога да намеря копчето за лампата и направо се побърквам блъскам се навсякъде накрая тичам до стаята и викам " бате светни ми в коридора " :lol:

Bonbonchencetyy
08-04-2011, 08:57
Емии:
1.Като съм в кухнята вечерта през зимата имам чувството,че някой ме гледа от терасата докато си мия зъбите ( :lol: ) ;
2.Като ходя до WC вечер и в коридора е тъмно взимам черните обувки за змия ( :D ) .

C0okieMonster
08-04-2011, 09:05
Вечер като ходя до банята, минавам през коридора, и на шкафа има огледало и аз гледам на другата срана като минавам покрай него , много ме е страх, че някоя сянка ще изскочи от него :lol:

fuckme
08-04-2011, 11:03
alone at home-ninja mood

fenkaaa
08-04-2011, 12:28
Случват ми се такива неща,страх ме е вечер в коридора :D :D :D :D

Sigrina
08-04-2011, 13:23
Говоря си сама, дори и да не съм сама вкъщи :D
Няма начин да притичам покрай огледалото, всеки път, когато мина покрай него спирам и се оглеждам мнооого хубаво :D
ако чуя някакъв шум отивам да видя от какво е, или ако е през нощта и спя, изритвам приятеля ми, защото ме мързи да стана :D
Проблема е обаче, че постоянно имам чувството, че някой ме гледа, затова щорите или завесите са винаги винаги винаги спуснати.
През нощта ме е страх да седя сама на терасата, не знам защо :D

vakanciqta
08-04-2011, 14:20
ОО аз много ме е страх от стълбите .. имам чувството че нещо ще искочи секи момент...

Djenka
08-09-2011, 23:12
Мен ме е страх от хола :-o Като е тъмно де.. 8-) А веднъж чух нещо като капане на вода в коридора :shock: Веднага се шмугнах в леглото и.. завих се през глава.. :oops:

UniCoWN
08-10-2011, 00:32
Добре.. не изпитвате ли някаква нужда когато останете сами да започнете да си говорите?
Понякога си говоря сама, не че изпитвам нужда, просто ей така, съзнателно или не както каза някой преди мен.. всеки си говори..

Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там! :razz:
Е чак пък.. не, това не.. знам една такава реална случка, непознат изскочил в огледалото .. лоша работа ;д колкото до мен - не съм се замисляла, обичам да се оглеждам

Илии.. пък вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани :D :D
Зависи от шума.. ако котката ми се разтакава из апартамента и събаря разни неща, отивам да видя и да подредя след нея.. :Д ако е вечер тъмно и съм си легнала, и примерно чуя подозрителен шум.. да кажем от терасата.. знам ли, каквато съм като се знам, сигурно ще стана да хвърля едно око, да надзърна леко ;д любопитството не прощава..

Споделете .. ако искате естествено.. неща като тези които ви се струват малко или много нелепи :D

Нещо да добавя .. понеже блока ни е такъв, че от коридора/стълбите всичко се чува, малък е, и например вечер когато е сравнително тихо навън и чуя входната врата да се отваря.. направо ставам нинджа.. почвам да се ослушвам - к'ъв е ся тоя, от нашия блок ли е, гост ли е, или някакъв нещастник случайно успял да влезе..

А това е нелепо ^ 8-)

08-10-2011, 02:00
Забелязала съм как мухите се блъскат в огледалото ми ... и какво ли си мислят че има там :razz: :razz:

mynichka
08-10-2011, 05:31
И аз обикновено си говоря сама. Поне знам,че разговарям с културен човек. :razz: Иначе много забавна тема. 8-)

babyl0ve
08-10-2011, 23:15
Това за огледалото даже днеска си го мислех, мн ме е страх вечер да се гледам в него особено ако ми се е размазал грима, все едно гледам зомби 8-)

FantaMen
08-11-2011, 00:29
Имам странния навик всяка неделя да падам от леглото да спя :lol: :lol: :lol: :razz: ! Каквото и да правя винаги рано сутрин в понеделник се събуждам на пода :X Взех мерки да спя на 2-но легло не помага

TerryStiffler
08-11-2011, 10:07
страх ме е от някой сянки и като чувам стъпки(често) и вечер до тоалетната имам чувството че нещо ще ме хване за задника и много обицхам да си говоря сама, правя го на ум но когато ми е тъпо ми е много приятно да си отговарям само на въпросите :( :-D

Uncontrollable
08-11-2011, 13:55
Еми секи ден си говоря сам и дори споря със себе си.. нормално ;ддд май..... ии ако чуя шум през нощта.. примерно от терасата.. няя стоя кър идиот в леглото.. стаам да видя кво има.. ако има някой... БОЙЙ... и тва е :D :D

CupcakeKitty
08-11-2011, 15:40
Еми секи ден си говоря сам и дори споря със себе си.. нормално ;ддд май.....

Разбира се! Нормално е.. :D

kyon
08-11-2011, 17:34
Аз още не си говоря сама :D Иначе понякога имам чувството, че някой ме наблюдава и NINJA MODE :D

RRandoMM
08-11-2011, 18:51
Аз си говоря с котката по-често,но и сам се е случвало :D Шумовете предпочитам да не ги чувам,а що се отнася до огледалата нямам такъв страх и слава богу защото вкъщи всичко е в огледала :D

jump897
08-17-2011, 20:08
И аз си бърборя на ум със себе си .. Иначе като ходя на даскало голям зор да тръгвам в 6,40-6,45 нещо че почваме в 7,30 и като отивам към едно фр и на ъгъла на блока виждам двойна-тройна сянка и направо :booooomb: а иначе за звуци вечер като чуя и ставам на камък за малко и после си казвам-Ае бе голяма работа лека нощ :-D .. Обаче има нещо което хем ме плаши, хем ме дразни много.. От време на време чувствам , че някой ме следи :x Не знам с каква цел е това, да се усети че живея ли кво :? Чудя се на себе си просто ..

Nikolcheto24
08-17-2011, 21:07
Аз па като седа сама в стаята и ако съм си легнала и имам чувството, че некой ме гледа.Много е гадно.И много ме е страх от огледалото в детската.Ама след тея страшни филми как нема да ме е...

kyon
08-17-2011, 22:42
Аз па като седа сама в стаята и ако съм си легнала и имам чувството, че некой ме гледа.Много е гадно.И много ме е страх от огледалото в детската.Ама след тея страшни филми как нема да ме е...

Ужасно е :D

ccdesigns
08-17-2011, 23:30
Аз абсолютно всеки път, след като се изкъпя и тръгна да излизам и поглеждам в огледалото и съм готов там да видя всичко :D Не знам що. Но не ме е страх. Иначе по едно време като ходех вечер до кенефа вингаи излизах в коридора със стиснат бокс. Пак няква малка фобия, но вече маи си свикнах и с тва. Като по-малък ме беше страх от сичко. Имах ебаси фантазията :D

reperw
08-18-2011, 05:52
мен ме е страх от плаката на Хари Потър вечер като си легна имам чуството,че не гледа страшно.

Ама аз му тегля една майна и се оправят нещата :D

Colouring
08-18-2011, 08:42
А мислех,че аз съм странна. :lol:

punksss
08-18-2011, 08:53
И аз постоянно имам чувството, че някой ме следи и съм супер смешна като ходя по улицата и пред 30/40минути поглеждам назад. :D А номера с говоренето сама, отдавна го практикувам. :lol:

sladkish_14
08-18-2011, 10:40
Единственият човек, с когото мога да разговарям и той да ме разбира съм си аз. Не, че нещо, но не мисля никой друг от приятелите си за достатъчно зрял, за какъвто и да е по-сериозен разговор.

Иначе, когато бях малко по-малка ( 8-) ), когато ходех до тоалетна винаги си мислех, че в далечината, в тъмното има мечки и тем подобни зли животни и когато излизах от тоалетната броех до 3 и тичах с всичка сила към стаята си. Онзи ден ми се случи пак същото, май не съм пораснала много. :-|

superstar33
08-18-2011, 13:47

Да и аз съм така :) Мн е гадно. Когато чуя някакъв странен шум вечер направо тръпки ме побиват и святкам лампата :-# . Имам чувството че някви духове бродят :-D, а като малка съм имала страх от разпънати чадъри :lol: незнам защо

buzzzz
08-18-2011, 13:57
Когато бях на 11-12години бях гледала Предизвестена смърт. Малеее, сигурно 4-5 месеца съм се мъчила,горката. Първо, спах при наще и не исках да оставам сама. Когато се къпех съм викала мама да ми говори отвън, а когато не е имало кой да ми говори направо за 10 минути съм изкъпана и се изстрелвам нагоре по стълбите при наще :D Да не говорим ако станеше нещо с телевизора, да почне да пращи и т.н. тогава вече пълния ужас.
Апък сега когато се къпя винаги си затварям прозореца, имам чувството че някой ме гледа. Сама в тъмното никога не вървя, също защото си внушавам някакви работи и почвам сама да се тормозя психически.

jenya97
08-18-2011, 20:14
и аз много често като остана сама и почвам да си говоря сама а като минавам покрай огледалото особено вечер ме е страх да погледна а също много често като съм сама пея щот ако тръгна пея докато има някой вкъщи мога да го уплаша :D :D :D

borka94
08-19-2011, 07:47

След като гледах Mirrors -да.

:D :D :D И аз така след като изгледах Mirrors цяла седмица избягвах огледала, даже в моята стая имах едно голямо огледало :D него го покривах със халата си :D :D за да не се гледам :D

ForzaFelipe
08-19-2011, 14:25

И аз така,другото ми аз е много забавен тип,много обичам да си говорим 8-)

scarymovie
08-19-2011, 14:41
ММ аз говоря.ПОСТОЯННО.Сам ли съм - говоря.На английски.Нещо от филми,мисля си на глас на английски,коментирам си филми дето съм гледал същия ден на глас и сякакви такива.Може да ме мислите за ненормалник ама ми е се тая,то никoй не разбира .Ама пък сега знам 3-4 акцента и съм загубил отсякъде българския гаден акцент .

ForzaFelipe
08-19-2011, 15:35
ММ аз говоря.ПОСТОЯННО.Сам ли съм - говоря.На английски.Нещо от филми,мисля си на глас на английски,коментирам си филми дето съм гледал същия ден на глас и сякакви такива.Може да ме мислите за ненормалник ама ми е се тая,то никoй не разбира .Ама пък сега знам 3-4 акцента и съм загубил отсякъде българския гаден акцент .

Не си единствен споко 8-) и аз ги правя тея номера :-D

YyoOnNiItTyY
08-19-2011, 18:04

Ужасно е :D
:razz: и аз съм така.. :razz: :razz: :razz: :razz:

SilverRain
08-19-2011, 19:28
Страх ме е,когато съм сама и е тъмно да помръдна в каквато и да е посока :( Но да,говоря си сама когато няма никой в нас :)

хаха и мен ме е страх да мръдна ако е тъмно и чуя някакъв шум ;д

ri41
08-19-2011, 20:09
и мен ме е страх в коридора като вървя и все се оглеждам по стъпалата, страх ме е от тъмното и докато намеря ключа на лампата направо откачам от страх 8-) и да говоря си самичка по някога или на кучето :D

patence92
08-20-2011, 08:40
Когато бях на 11-12години бях гледала Предизвестена смърт. Малеее, сигурно 4-5 месеца съм се мъчила,горката. Първо, спах при наще и не исках да оставам сама. Когато се къпех съм викала мама да ми говори отвън, а когато не е имало кой да ми говори направо за 10 минути съм изкъпана и се изстрелвам нагоре по стълбите при наще :D Да не говорим ако станеше нещо с телевизора, да почне да пращи и т.н. тогава вече пълния ужас.
Апък сега когато се къпя винаги си затварям прозореца, имам чувството че някой ме гледа. Сама в тъмното никога не вървя, също защото си внушавам някакви работи и почвам сама да се тормозя психически.

И аз преди 2 години гледах предизвестена смърт, после 2 седмици не можех да спя .. само се сещах за момичето къде излиза от кладенеца или от тв-то ужас .. а да не говорим как веднъж си гледам тв и спира картината и почва да пръщи, подобно от филма направо настръхнах цялата .. и само гледах как да изляза от нас, че се побърквах :D :D :D :D :D 8-)

IlovEmyPuffYToY
08-26-2011, 07:13
мче то сичко се отнася зя мен-аз съм баси параноичката :lol: поонакога ими чувствтото че нещо ми диша ввъв врата :lol: като малка съм говорела в 3-то лице за себе си и съм си говорела сама тва някъде до 6 годишна възраст...........Ся имам около стотина фобии ама съм ги позабравила-аз кат ги забравя вече не ме е страх 8-)

Colouring
08-26-2011, 09:40
Не си говоря често,обаче понякога започвам на английски да споря със себе си.
Като малка постоянно пеех на някакъв измислен език.

nirvana13
08-26-2011, 10:24
тананикам си
говоря си глупости сама
страх ме е от тъмно
преди години се страхувах от тоалетната (бях гледала някакъв филм и 1-та сцена беше как някакви насекоми иэлиэат от тоалетната )
много често обичам да се правя на актриса от филм на ужасите :D
когато пътувам към даскало си говоря наум xD
когато слушам муэика имма чувството че някой ми гооври - дори и да няма никой при мен
когато е тъмно ми се струва че има цветни сенки около мен които ми говорят нещо

аэ съм трагедия :lol: :lol:

aLeXx4
09-11-2011, 21:39
Не изпитвам нужда, даже го правя.. 8-) Много е забавно просто сам се питам и си отговарям на въпроси :lol:

thebigsmile
09-15-2011, 12:32
Когато съм сама и чуя шум взимам нещо по-тежичко и обикалям стаите - да не би да е влязъл някой сериен убиец и да иска да ме убие :lol: или пък когато е вечер и с периферното си зрение видя нещо през прозореца се правя че нищо не е станало и излизам набързо от стаята за да не ме гледа :razz: и после се сещам че това съм била аз .. :-D

Ducky
09-15-2011, 18:20
Аз понякога си задавам въпрос на ум и си отговарям на ум, обаче ако реша, че този отговор не е добър казвам друг на глас, за да звучи по-убедително(че е правилният).. Иначе ме е страх от всеки неиндифициран звук, който чуя.. А вечер в кухнята стъпвам на пръсти докато стигна до лампата, да не би случайно да има някоя буболечка по пода :D

n3ri7ka
09-17-2011, 22:06
аз като си легна вечер и ако чуя някъв странен шум веднага звъня на милото :D а ако знам, че одавна е заспал викам котката да легне при мен, гушкам я и си заспивам веднага :P

sapphire5
09-18-2011, 10:07
....а аз си мислех, че аз съм странна. 8-)

страх ме е от тъмното..... /щото много пъти НЯКОИ хора обичат да ме плашат от някоя тъмна стая..или пък се скрива в мазето ии аз минавам вечер примерно и той ми изкарва ангелите :-o ;д /

понякога ме е страх и от отражението си....
/ особено след като гледах филма огледала/ :Д:Д :lol: 8-) 8-)

xXxAngerfisTxXx
09-18-2011, 10:22
не ме е страх от нищо, само имаше една странна случка една вечер... не съм бил пиян или надрусан, казвам истината... значи беше някъде преди 3 месеца, прибирам се аз, беше към 12 и 30 вечерта... тъмно във входа, аз отварям и гледам асансьора на кой етаж е - 7-мия... викам си кво ще го чакам 2 минути... тръгнах по стълбите и чувам асансьора тръгва и спира... викам си пак са е развалил... продължавам и той пак тръгва и пак спира... бях на втория етаж той на 4-тия... викам си кво стаа тука ?! продължавам бавно и той пак тръгна и пак спря... бях между 2-рия и 3-тия етаж той спря на 3-тия и като спря вратата почна да се тресе така да се каже... сякаш някой блъскаше отвътре... сърцето ми изкочи :-o чаках така към 20 секунди и той пак тръгна надолу... и аз газзззззз нагоре бягам по стълбите и го чувам асансьора върви... лампата във входа угасна и само го гледам как осветява долния етаж и върви нагоре... бях на 4-тия и бягам нагоре и гледам долу и той минава през 4-тия... стигам моя етаж 5-тия и бягам към вратата ни (тя е точно срещу асансьора) и гледам асансьора спира на 5-тия етаж... кво да ви кажа гледам като 3 лева на цяло и сърцето ми със 200 удара в минута... приближавам се към вратата и видях няква МЕГА ниската сянка... все едно на пода имаше нещо 50 сантиметрово... викам си да отворя ли, или не... гледам аз към 10 секунди ниското нещо през вратата и изведнъж пак взе да се блъска вратата... бързо бъркам в дънките, вадя ключа отключвам, затварям, заключвам и гледам през шпионката... седя така към 1 минута и тръгна надолу и пак спря... кво беше тва нещо не знам... асансьора ме преследваше :-o

sapphire5
09-18-2011, 10:59
не ме е страх от нищо, само имаше една странна случка една вечер... не съм бил пиян или надрусан, казвам истината... значи беше някъде преди 3 месеца, прибирам се аз, беше към 12 и 30 вечерта... тъмно във входа, аз отварям и гледам асансьора на кой етаж е - 7-мия... викам си кво ще го чакам 2 минути... тръгнах по стълбите и чувам асансьора тръгва и спира... викам си пак са е развалил... продължавам и той пак тръгва и пак спира... бях на втория етаж той на 4-тия... викам си кво стаа тука ?! продължавам бавно и той пак тръгна и пак спря... бях между 2-рия и 3-тия етаж той спря на 3-тия и като спря вратата почна да се тресе така да се каже... сякаш някой блъскаше отвътре... сърцето ми изкочи :-o чаках така към 20 секунди и той пак тръгна надолу... и аз газзззззз нагоре бягам по стълбите и го чувам асансьора върви... лампата във входа угасна и само го гледам как осветява долния етаж и върви нагоре... бях на 4-тия и бягам нагоре и гледам долу и той минава през 4-тия... стигам моя етаж 5-тия и бягам към вратата ни (тя е точно срещу асансьора) и гледам асансьора спира на 5-тия етаж... кво да ви кажа гледам като 3 лева на цяло и сърцето ми със 200 удара в минута... приближавам се към вратата и видях няква МЕГА ниската сянка... все едно на пода имаше нещо 50 сантиметрово... викам си да отворя ли, или не... гледам аз към 10 секунди ниското нещо през вратата и изведнъж пак взе да се блъска вратата... бързо бъркам в дънките, вадя ключа отключвам, затварям, заключвам и гледам през шпионката... седя така към 1 минута и тръгна надолу и пак спря... кво беше тва нещо не знам... асансьора ме преследваше :-o
интересно... 8-)

Djenka
09-18-2011, 14:36
..

:shock: :shock: :shock: :shock:

o.O

интересноо :-o

zlatit0o
09-18-2011, 14:43

Уау, на теб винаги се случват такива странни случки :shock:

dsweet
09-20-2011, 13:04
ами сега съм на 13 и да като чуя някав странен шум и е тъмно отначало остава малко вцепенена ама после по неква причина придобивам малко смелост и отивам да вида от къде идва шума и кай го причинява :razz: 8)

aLeXx4
09-20-2011, 16:12
Само първото -- даже си говоря сам и се псувам когато направя глупост :lol:

Anichkaxxwee
09-24-2011, 00:16

И мен .. 8-)

ZloboMiR
09-24-2011, 00:25

И мен .. 8-)
Зради вечните ви диети и храната в кухнята, или по друга причина?

Anichkaxxwee
09-24-2011, 00:27

И мен .. 8-)
Зради вечните ви диети и храната в кухнята, или по друга причина?

Много е зловещаа (кухнята)