- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кажете си сега..! ;д
Добре.. не изпитвате ли някаква нужда когато останете сами да започнете да си говорите? Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!Илии.. пък вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани
![]()
Споделеде .. ако искате естествено.. неща като тези които ви се струват малко или много нелепи
![]()
Пуф ;/ мен ме е страх от кухнята ;х побърквам се като вляза там вечерта сама![]()
мислех че аз съм странен...
когато се събудя вечер от "странен шум" веднага тичам да видя ква е тая гад която ме събуди
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
И аз обикновено си говоря сама. Поне знам,че разговарям с културен човек.Иначе много забавна тема.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ще викамПървоначално написано от CupcakeKitty
![]()
![]()
![]()
novasum![]()
nirvana13![]()
епа защо трябва да изпитвам нужда, за да си говоря сам?![]()
правя си го, съзнателно, несъзнателно...
и не вярвам да има човек, който не си говори сам със себе си..![]()
<N>
;Д еми да..то нормално при тийновете да си говорят сами...все пак това е възрастта, в която изперкваш тотално ;д;хх и да..на мен също ми се е случвало..и се надявам да нямам признаци на лудост ;дд а тва с леглото, дори през деня като чета някоя страховита книга ии ме хваща много шубето ;хх бутам се в стената...иии..абе ужас ;д добре, че е този тийнпроблем да си кажем всичко анонимно ;д
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
След като гледах Mirrors -да.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Страх ме е,когато съм сама и е тъмно да помръдна в каквато и да е посокаНо да,говоря си сама когато няма никой в нас
![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Ако нещо ме събуди през нощта, осмислям от какво може да е и си казвам "ще видя като стана сутринта" и пак заспивам. До сега не ми се е случвало шумът да се повтаря, че да се налага да ставам.
За огледалото: не поглеждам към него. Не че ме е страх, че ще изкочи нещо, просто не се харесвам.![]()
Не, но изпитвам нужда да пея. Не, че когато има хора ми пречи. На тях им пречи повече.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Чак да тичам - не. Случвало се е да минавам без да поглеждам към него, защото имам чувството, че ще видя непознат човек зад мен.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
Но това беше преди много години. Сега не издържам да не хвърля един бегъл поглед.
Зависи от къде идва шума. Ако е някъде от апартамента, значи е котката. Ако е нещо наистина странно светвам всички лампи и търся източника на шума.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Ако е от терасата обаче направо умирам. От малка имам усещането, че на терасата вечер стои нещо средно между разложен труп и Франкенщайн. За това винаги щорите в моята стая са спуснати. От седмица-две обаче щората на врата към терасата е свалена и ми е доста кофти.![]()
И спря да се върти за миг земята..
уфф и мен много ме е страх вечер в кухнята ... самаПървоначално написано от CupcakeKitty
не знам защо .. или пък коридора ..оле ужас докато е тъмно и не мога да намеря копчето за лампата и направо се побърквам блъскам се навсякъде накрая тичам до стаята и викам " бате светни ми в коридора "
![]()
Емии:
1.Като съм в кухнята вечерта през зимата имам чувството,че някой ме гледа от терасата докато си мия зъбите () ;
2.Като ходя до WC вечер и в коридора е тъмно взимам черните обувки за змия () .
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Вечер като ходя до банята, минавам през коридора, и на шкафа има огледало и аз гледам на другата срана като минавам покрай него , много ме е страх, че някоя сянка ще изскочи от него![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Говоря си сама, дори и да не съм сама вкъщи
Няма начин да притичам покрай огледалото, всеки път, когато мина покрай него спирам и се оглеждам мнооого хубаво
ако чуя някакъв шум отивам да видя от какво е, или ако е през нощта и спя, изритвам приятеля ми, защото ме мързи да стана
Проблема е обаче, че постоянно имам чувството, че някой ме гледа, затова щорите или завесите са винаги винаги винаги спуснати.
През нощта ме е страх да седя сама на терасата, не знам защо![]()
ОО аз много ме е страх от стълбите .. имам чувството че нещо ще искочи секи момент...
Мен ме е страх от холаКато е тъмно де..
А веднъж чух нещо като капане на вода в коридора
Веднага се шмугнах в леглото и.. завих се през глава..
![]()
Добре.. не изпитвате ли някаква нужда когато останете сами да започнете да си говорите?
Понякога си говоря сама, не че изпитвам нужда, просто ей така, съзнателно или не както каза някой преди мен.. всеки си говори..
Илиии пък да изтичате бързо за да не се видите в огледалото ..и случайно нещо да не излезе от там!![]()
Е чак пък.. не, това не.. знам една такава реална случка, непознат изскочил в огледалото .. лоша работа ;д колкото до мен - не съм се замисляла, обичам да се оглеждам
Илии.. пък вечешр когато се събудите и чуете нещо по странно не смеете да мръднете в леглото и стоите като препарирани![]()
![]()
Зависи от шума.. ако котката ми се разтакава из апартамента и събаря разни неща, отивам да видя и да подредя след нея.. :Д ако е вечер тъмно и съм си легнала, и примерно чуя подозрителен шум.. да кажем от терасата.. знам ли, каквато съм като се знам, сигурно ще стана да хвърля едно око, да надзърна леко ;д любопитството не прощава..
Споделете .. ако искате естествено.. неща като тези които ви се струват малко или много нелепи
Нещо да добавя .. понеже блока ни е такъв, че от коридора/стълбите всичко се чува, малък е, и например вечер когато е сравнително тихо навън и чуя входната врата да се отваря.. направо ставам нинджа.. почвам да се ослушвам - к'ъв е ся тоя, от нашия блок ли е, гост ли е, или някакъв нещастник случайно успял да влезе..
А това е нелепо ^![]()
Забелязала съм как мухите се блъскат в огледалото ми ... и какво ли си мислят че има там![]()
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Това за огледалото даже днеска си го мислех, мн ме е страх вечер да се гледам в него особено ако ми се е размазал грима, все едно гледам зомби![]()
Съдбата има пръст навсякъде.. и в повечето случаи той е среден !!