View Full Version : Изхлузен презерватив
lady_blue
08-03-2011, 18:23
Бях на море с приятеля ми. Използвахме си винаги презервативи, но ме е страх, дали в една ситуация може да е станал гаф. Приятелят ми свърши в мене, в презерватива, или поне така мислехме, като изкара пениса си, трябваше в пръсти да изкарва презерватива от мен. В презерватива имаше сперма, но знам ли, дали нещо не е попаднало и в мен. Някак си смятам, че дори и част от спермата да е останала в мен, презервативът дори и да е бил изхлузен е бил бариера, но знам ли. Беше 19-ти ден от цикъла ми, смятам,ч е овулацията ми е минала, но и за това не съм съвсем сигурна. Според вас има ли възможност за гаф? Благодаря за отговорите! :)
Ако не си сигурна - Отиваш в аптеката зимаш тест и си готова ...
lady_blue
08-03-2011, 18:30
Ще го направя, естествено, но се иска време и чакане, а като ти е спечено, не е особено лесно ...
Спечено , не спечено тфа е секи си носи отговорност .... Ама ако искаш да се успокоиш , отиде заедно някаде , на някое готино място , и геледайте да не го направите пак :Д:Д :razz: :razz:
sladkish_14
08-03-2011, 19:02
Има огромна възможност за гаф. Не че искам още да те 'спичам', ама много сте загазили. Изчакай достатъчно време и си вземи тест. Всъщност това преди колко време се случи?
П.С - Научете се да си смятате овулацията и в самият ден, както и преди, и след него се ограничавайте да правите секс. Нито ти, нито партньора ти ще умрете без секс за 3 дни.
lady_blue
08-03-2011, 19:04
Преди 5-6 дена се случи - достатъчно, за да не мога да пия Ескапел. Ще изчакам и ще направя тест, естествено, няма как иначе. Смятам си овулацията, и по мои сметки не би трябвало да съм била в овулация, но знам ли - все пак овулацията е променлива.
sladkish_14
08-03-2011, 19:06
В такъв случай ние не можем да ти помогнем с нищо. Чакаш още 5 дни и отиваш за тест. Дано да е отрицателен. Божа работа.
DragonLady
08-03-2011, 19:25
Ако ти е редовен цикъла можеш да си изчислиш точно в кой дни си била в овулация ето тук: http://www.azibebe.com/index.php/novini/novini/kalkulator-za-ovulaciq-i-termin/menu-id-157.html
Стискам палци теста да е отрицателен!!!
lady_blue
08-03-2011, 19:41
Благодаря!
Както и да го погледнеш... освен да си чакаш 2 седмици за тест, друг избор нямаш :(
ако се е случило в 19 ден от цикъла, чакаш още 10 дена и ако не ти дойде-тест. ако ти дойде..чеситио.. но предполагам, че ще ти дойде все пак овулацията ти е минала отдавна :)
lady_blue
08-03-2011, 20:16
И аз доста се надявам, че овулацията ми е минала. Просто няколко дена преди морето имах един ден с по-обилна белтъкообразна цервикална слуз (не бяло течение) и смятам, че бях в овулация.
най-вероятно да..сега ти остава просто да седиш и да чакаш МЦ... даже с тебе ще чакам и аз моя :-D
lady_blue
08-03-2011, 20:24
:-) благодаря за подкрепата :)
SmilezZz
08-04-2011, 09:54
Наистина има доста голяма вероятност да си бременна,но се надявам да не си. А защо не взе Ескапел още тогава,а се сети чак след време за това. Както и да е. Чакаш още една седмица и си правиш тест.Хайде,стискам палци да ти няма нищо.
Zaharinka
08-04-2011, 10:56
Дано всичко е наред... :)