View Full Version : Недостъпна??
tanichxka
08-03-2011, 22:47
Здравейте ! :)) Всички казват,за да го спечелиш прави се на недостъпна :lol: а как по точно да съм недостъпна?? Да не му говоря да не го поглеждам даже или незнам :Д ? обяснете ми по - точно :lol: :lol:
wonderwall
08-03-2011, 22:53
На колко си?
tanichxka
08-03-2011, 22:54
На колко си?
14 ;pp :lol: :lol:
Говориш си с него и го гледаш, но малко по-хладно и безразлично, отразяваш го възможно най - малко - не да се връзваш на всичко, което ти предложи и да се съгласяваш с всичко, което казва или само да го дебнеш в скайп/фейсбук кога ще влезне, че веднага да му пишеш или съответно той ако ти пише пръв, ти да си му отговорила на секундата.
Точно на недостъпна НЕ трябва да се правиш! Момичета, които ми се правят на недостъпни ги отписвам веднага. За мен те са просто кифлички с голямо самочувствие!
Точно на недостъпна НЕ трябва да се правиш! Момичета, които ми се правят на недостъпни ги отписвам веднага. За мен те са просто кифлички с голямо самочувствие!
Мда и тук съм съгласна. Или си, или не се правиш. Аз като нямам интерес към някого, не го отразявам и съответно си отнасям коментари, че съм надута и се правя на недостъпна, а реално на нищо не се правя - просто не съм заинтересована. Ако някой ми харесва - се държа с него нормално, така, както на мен си ми идва отвътре. Ма за 14 години, не знам какъв съвет да дам, забравила съм ги малко тогавашните свалки или даже бих казала, че съм ги попропуснала малко, а да не говорим, че сега не е като преди.
elizabethg
08-03-2011, 23:24
Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Проличава си дали е момче на място,което ще се бори за да те спечели или е просто поредния бройкаджия.От личен опит ти го казвам!Преди 2 седмици бях в дискотеката и там беше едно момче,което отдавна ми подвикваше по улиците,а аз такива неща мразя.Личеше си,че е бройкаджия от далеч...Дойде при мен докато си танцувах и аз се държах хладно с него.Веднага се отказа и каза:"Ми па танцувай си сама..."-Пхаха кретен.Се едно съм го викала. Аз точно така ги разбирам кви са. :D Бъди недостъпна за да си интересна и да си желана!!!
lamer4e7o
08-03-2011, 23:33
Подкрепям.
Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Свестните и себеуважаващи се момчета няма да тръгнат след гъза на поредната недостъпна, в повечето случаи кифла/малолетна курва. Не пълнете главите на по-малките момичета с такива глупости. Казвам го от моята гледна точка, от гледната точка на МОМЧЕ. Не казвам, че момчето което ти е свиркало на теб е свястно, има и бройкаджии, които се отказват от такива. Шансът свястно момче да се занимава с "недостъпна" - минимален!
NightGuardian
08-03-2011, 23:55
като ни се надува и прави на недостъпна едно момиче , най-много да си кажем
"свободна си тук има достатъчно к***ви" 8)
elizabethg
08-03-2011, 23:59
Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Свестните и себеуважаващи се момчета няма да тръгнат след гъза на поредната недостъпна, в повечето случаи кифла/малолетна к***а. Не пълнете главите на по-малките момичета с такива глупости. Казвам го от моята гледна точка, от гледната точка на МОМЧЕ. Не казвам, че момчето което ти е свиркало на теб е свястно, има и бройкаджии, които се отказват от такива. Шансът свястно момче да се занимава с "недостъпна" - минимален!
Изобщо не съм съгласна с теб!Сериозните момчета обичат интересното...Обичат трудното,а не поредната куха лейка,готова да ги последва в кенефа.А и +това след като той е лайнар аз как трябва да се държа???
То щом ще ме последва веднага в кенефа, значи пак си е курва. Ако искам сериозна приятелка, и с такива няма да се занимавам. Това, че въпросното момче е било лайнар, ОК, разкарала си го, той си го е заслужил.
@авторката, бъди мила с момчето, така ще му направиш добро впечатление и шансът ти ще бъде много по-голям.
elizabethg
08-04-2011, 00:19
То щом ще ме последва веднага в кенефа, значи пак си е к***а. Ако искам сериозна приятелка, и с такива няма да се занимавам. Това, че въпросното момче е било лайнар, ОК, разкарала си го, той си го е заслужил.
@авторката, бъди мила с момчето, така ще му направиш добро впечатление и шансът ти ще бъде много по-голям.
Едно е да си мила и недостъпна с момчето,което ти допада,съвсем друго да си НЕзаинтерсована и недостъпна ако момчето е та*ак и не те интересува! :)))
Нещо ни се разминават понятията. Мила и недостъпна се изключват взаимно.
Alabalaportokala
08-04-2011, 01:10
Ох, Боже толкова компетентност кипи в тази тема... Не успях да се сдържа.
Недостъпна означава да покажеш на момчето което те харесва, че трябва да се напъне малко повече от обикновено за да те спечели.
Това е най- общо казано. Тук обаче ти трябва да прецениш колко трябва да бъде това "малко" защото ако се превърне в много ще откажеш човека отсреща, ако пък е прекалено "малко" може да няма кой знае какъв ефект. Както сама се досещаш ти е необходима златната среда или с други думи казано: нито прекалено "лесна", нито прекалено "недостъпна". Тук всичко зависи от теб и преценката ти за човека отсреща. В началото ще ти е трудно да избираш кога кое какво, но пък както гласи 1 приказка- добрия избор идва с опита,а опита идва с лошия избор. Въобще ако ще бъдеш или ще се правиш (или каквото е там) на недостъпна, трябва да го правиш не защото ти е кеф, а защото имаш основателна причина затова
Дано си ме разбрала
Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Свестните и себеуважаващи се момчета няма да тръгнат след гъза на поредната недостъпна, в повечето случаи кифла/малолетна к***а. Не пълнете главите на по-малките момичета с такива глупости. Казвам го от моята гледна точка, от гледната точка на МОМЧЕ. Не казвам, че момчето което ти е свиркало на теб е свястно, има и бройкаджии, които се отказват от такива. Шансът свястно момче да се занимава с "недостъпна" - минимален!
Изобщо не съм съгласна с теб!Сериозните момчета обичат интересното...Обичат трудното,а не поредната куха лейка,готова да ги последва в кенефа.А и +това след като той е лайнар аз как трябва да се държа???
Ще останеш стара мома.
Когато едно момиче се прави на недостъпно, но все пак момчето се занимава с нея, знаеш ли какво си мисли той ? Че момичето не го харесва. Така че си се правете на недостъпни, но не питайте после : "Ама той ме харесваше, аз го харесвах, защо спря да ми говори ? :( "
wonderwall
08-04-2011, 05:34
^^Не съм съгласна.Alabalaportokala каза каква е дефиницията на думата "недостъпна",вече съвсем различно е как едно момиче я прилага.
elysunny
08-04-2011, 06:14
просто бъди себе си
SisiStrange
08-04-2011, 06:21
Има разлика между това да се правиш на недостъпна и да се държиш на ниво.
Мхм. Именно.
Защо пък задължително, ако не си недостъпна се възприема, че трябва да последваш момчето в кенефа или да му скочиш на врата със засилка? Аз под "достъпно" момиче разбирам мацка, която дава да се разбере, че харесва точно това момче, усмихва му се и си говори с него. Това не значи да му се пусне на секундата. :-o С мусене, подминаване по улиците и правене на фасони в стил: "тоя пък кво ми говори; аз не го и забелязвам" не се постига нищо.
antifashionshit
08-04-2011, 06:28
ква недостъпност? :lol: че то момичето да не е няква награда, че да трябва да я печеля :lol:
Righteousness
08-04-2011, 11:02
В днешно време ние, момчетата, сме нищо. Те са цариците - трябва да водим войни, битки, въстания, експедиций и дори кръстоносни походи пък белким склоним някоя от тях да погледне надоло към нас, низшите...
Но какво знам аз...
tanichxka
08-04-2011, 11:28
Мерси все пак за мненията :))
kriogenx
08-04-2011, 11:45
според мен въобще не трябва да се правиш на недостъпна ако искаш той да те забележи или незнам там какво има между вас повярвай ми адски гадное когато момиче се прави на недостъпно
tanichxka
08-04-2011, 11:47
Май по-добре на нищо да не се правя :D :D
Говориш си с него и го гледаш, но малко по-хладно и безразлично, отразяваш го възможно най - малко - не да се връзваш на всичко, което ти предложи и да се съгласяваш с всичко, което казва или само да го дебнеш в скайп/фейсбук кога ще влезне, че веднага да му пишеш или съответно той ако ти пише пръв, ти да си му отговорила на секундата.
АКО случайно искаш да се правиш на такава .. да това е начина ;)
tanichxka
08-04-2011, 11:51
А в какъв смисъл да го отразявам по-малко ?? :D :D
Да не му обръщаш толкова внимание ;)
tanichxka
08-04-2011, 11:55
Да не му обръщаш толкова внимание ;)
Ахам мерси многооо :-) :-)
Ха,моля и успех :) Но знай,че не винаги да се правиш на недостъпна е най-добрия вариант.. някои момчета преследват такива момичета,наистина.. но има и такива,които не се занимават :)
tanichxka
08-04-2011, 11:58
Ха,моля и успех :) Но знай,че не винаги да се правиш на недостъпна е най-добрия вариант.. някои момчета преследват такива момичета,наистина.. но има и такива,които не се занимават :)
Всъщност той е заинтересуван , но искам малко да го дразня :D :D
Aми тогава давай,но внимавай.. да не пишеш после тука,аз се правих на недостъпна ама на него му писна и вече не иска да се разправя с мен :D
tanichxka
08-04-2011, 12:03
Aми тогава давай,но внимавай.. да не пишеш после тука,аз се правих на недостъпна ама на него му писна и вече не иска да се разправя с мен :D
хах ще гледам да не става така :D :D
Добре бе, като харесвате някое момче, защо му се правите на 'недостъпни'? И само аз ли смятам това за много глупаво? :shock:
Виждала съм момичета, които вместо да му подскажат, че имат чувства, те го подминават с вирнат нос, сякаш е пътен знак.
Определено.
Ако само симулираш, че имаш с какво да се занимаваш, а всъщност непрекъснато се взираш в телефона в очакване да ти пише или да звънне, той със сигурност ще го усети.
Показвай интерес, но не му се поднасяй на тепсия. Златната среда трябва да умееш да намираш.
И аз не съм съглана...Като видите малко повече затруднение да свалите някое момиче и е вече няква кифла, надута или по-абсурдното Курва...
1 е да се правиш, съвсем друго е да си точно такава :)
StarRrDusT
08-04-2011, 12:41
Ако харесваш даден човек и искаш да си с него трябва на първо място да си себе си.Дръж се на ниво,не изглеждай лесна.Относно това да се правиш на "недостъпна" няма лошо,стига да знаеш кога да спреш,все пак срещу теб стой човек който също има чувства :) Успех.
tanichxka
08-04-2011, 12:42
И аз не съм съглана...Като видите малко повече затруднение да свалите някое момиче и е вече няква кифла, надута или по-абсурдното к***а...
1 е да се правиш, съвсем друго е да си точно такава :) :smt023 :smt023
anonymous708973
08-04-2011, 12:42
Мхм. Именно.
Защо пък задължително, ако не си недостъпна се възприема, че трябва да последваш момчето в кенефа или да му скочиш на врата със засилка? Аз под "достъпно" момиче разбирам мацка, която дава да се разбере, че харесва точно това момче, усмихва му се и си говори с него. Това не значи да му се пусне на секундата. :-o С мусене, подминаване по улиците и правене на фасони в стил: "тоя пък кво ми говори; аз не го и забелязвам" не се постига нищо.
Точно.
Едно е малко да се дърпеш, че да стане игра на котка и мишка, друго е да се правим на голямото добрутро. То момчето като вижда, че не му даваш авански, защо да продължи да се занимава с теб. Освен това женските далеч не се делим на недостъпни и такива, които веднага биха последвали пича в кенефа. И двата вида не допадат никому. Май.
На мен винаги ми личи, когато харесвам някого - независимо дали като приятел/ка или в романтичния смисъл. Да го играя ледената кралица или разбивачката на мъжки сърца - not my thing.
дръж се добре с него, но не проявавай интерес за нещо повече, така ще има някакво напрежение у него, не му се предлагай, за да те иска повече :)
vakanciqta
08-04-2011, 14:50
Постъпи , както намериш ти за добре .
CherryMe123
08-04-2011, 15:25
Подкрепям.
И аз мисля 4е така трябва ! :D
@magita, повечето момичета прекаляват с "недостъпността" и се държат все едно въобще, ама ВЪОБЩЕ не съществуваме. Точно за това бих казал, че не е хубаво да се правите на такива, защото често прекалявате. Иначе, уважавам и вашите мнения, щом така мислите за по-добре, ОК.
SmilezZz
08-04-2011, 21:29
Не се прави на недостъпна,но не се прави и на лесна. Вярно е,че в началото недостъпността привлича вниманието на повечето момчета,но след време това им писва.
SmilezZz
08-04-2011, 21:32
Не се прави на недостъпна,но не се прави и на лесна. Вярно е,че в началото недостъпността привлича вниманието на повечето момчета,но след време това им писва.
everythingisrelative
08-04-2011, 22:06
именно
@magita, повечето момичета прекаляват с "недостъпността" и се държат все едно въобще, ама ВЪОБЩЕ не съществуваме. Точно за това бих казал, че не е хубаво да се правите на такива, защото често прекалявате. Иначе, уважавам и вашите мнения, щом така мислите за по-добре, ОК.
Е, да тука си прав. Ама аз ти говоря, че повечето момичета са станали толкова лесни, че когато някоя ви накара малко да дадете от себе си, да стане играта най-малкото, вие се отказвате от нея
autumn666
08-04-2011, 22:46
Пхах, цялата тая работа с тва "да се правим на недостъпни" никога не ми е била ясна. Тва да се правиш на недостъпна ква гаранция ти дава, че той ще продължава да те иска? Повечето момчета мразят някви кифли със самочувствие до небесата да им се правят на голямата работа и да ги разиграват. Ако го харесваш, общувай с него, намеквай му, показвай му, че е така, опитвай се да привлечеш вниманието му по други начини, не да го накараш да си мисли, че не изпитваш нищо към него или, че си поредната пача с тъпи номерца и веднага да те отпише. Аре бъдете малко по-различни от всички кифли бе хора! :?
оф к'во значи "да се правиш" .. ? То т'ва или си го имаш заложено, или не!
За мен също има разлика между фасоните на госпожиците летящи в небето и тези, които знаят как да се държат на ниво с момчето!!
Просто не лети още в началото като ти подметне нещо, или като те покани някъде! Не му дръж сметка що не ти е писал преди 10 минути, когато е бил на линия .. не го дебни! Факторите са много и пак казвам .. ако не ти идва отвътре просто колкото и да ти се описва няма да се получи!
anonymous708973
08-05-2011, 06:07
дръж се добре с него, но не проявавай интерес за нещо повече, така ще има някакво напрежение у него, не му се предлагай, за да те иска повече :)
Добре бе...
Айде сега ми кажи... как по тая гениална схема момчето да разбере, че ти всъщност го харесваш, когато ти се държиш с него просто като човек от компанията?
kpackapgo
08-05-2011, 16:57
Да се правиш на недостъпна не е начина да го спечелиш особено на тази възраст.... Малките момчета нищо не разбират така че директния подход е по добре :) А и по принцип правенето на недостъпна почти никога не е най-добрия подход повечето момичета се правят на недостъпни за да не изглеждат лесни или защото имат голямо самочувствие и се мислят за голямата работа...
tonito97
08-05-2011, 19:41
Моят съвет е да бъдеш себе си.Според това,как момчето,което харесваш, се държи с теб,ще разбереш дали си струва въобще да се занимаваш с него.Ти ще предцениш сама. :)
Ака ще те харесва ще си те харесва кват си! на нищо не се прави...
tanichxka
10-01-2011, 20:34
Там е работата че не мога да съм себе си когато съм с него ;дд :D
martito2
10-02-2011, 07:21
От личен опит мога да ти кажа, че ако се правиш на недостъпна ще спечелиш вниманието само И ЕДИНСТВЕНО на някой "сваляч", който може да има всяка, но просто с теб му е по-интересно, а когато и ти му вържеш ще си просто една от всички ;) Ако момчето е свястно няма кой знае колко да му се понрави това, че си "недостъпна" .. Прецени хубаво с кой, как ще се държиш, че после да не си патиш! :)
Когато ти захапе въдицата и му скочи интереса, тогава го пускай обратно във водата. Когато почне да му писва "недостъпността", закачваш го пак на кукичката и така 2 крачки напред, 1 назад.
Защо да сте недостъпни ли? Щото момчетата, които ще ви привлекат вниманието, си падат по такива.
ledenakrasota
10-02-2011, 08:50
Недостъпна и на 14г. е малко объркващо, защото представите се размиват на тези години. :D
Бъди себе си колкото и да е трудно. Само в първите 15 мин. ще си нервна и точно тогава започни разговора с по-неангажиращи теми.
:)
anonymous708973
10-02-2011, 11:07
Когато ти захапе въдицата и му скочи интереса, тогава го пускай обратно във водата. Когато почне да му писва "недостъпността", закачваш го пак на кукичката и така 2 крачки напред, 1 назад.
Защо да сте недостъпни ли? Щото момчетата, които ще ви привлекат вниманието, си падат по такива.
Съгласна съм, но говорим за тези, които умишлено се правят на дръпнати, на прекалено много дръпнати.
А аз не си падам по игрички.
nolovexxx
10-02-2011, 14:00
Ако харесваш даден човек и искаш да си с него трябва на първо място да си себе си.Дръж се на ниво,не изглеждай лесна.Относно това да се правиш на "недостъпна" няма лошо,стига да знаеш кога да спреш,все пак срещу теб стой човек който също има чувства :) Успех.
+1
Ок, ще ви дам магическата рецепта, а после може да ми се изплащате в Ариани.
Идеята е да си недостъпен и да си себе си ЕДНОВРЕМЕННО.
GL, HF, GG, FU!
ledenakrasota
10-02-2011, 14:07
Ок, ще ви дам магическата рецепта, а после може да ми се изплащате в Ариани.
Идеята е да си недостъпен и да си себе си ЕДНОВРЕМЕННО.
Аз съм това :-P :-P :-P :-P
При теб не работи, защото завръзваш хората и ги гримираш :x
ledenakrasota
10-02-2011, 14:17
При теб не работи, защото завръзваш хората и ги гримираш :x
Това е после. Първо трябва да ги изцедя до капка. :oops:
Брб, че чета нещата много буквално и трябва да си разхладя подсъзнанието. Ае, дерзайте!
ledenakrasota
10-02-2011, 14:20
Брб, че чета нещата много буквално и трябва да си разхладя подсъзнанието. Ае, дерзайте!
Ти имаш само съзнание! :D Айде, охлади си страстите! :D
Blitzcrank
11-13-2011, 12:44
Не бъди недостъпна просто бъди как да кажа, трудна
^Сякаш й казваш "Не пий Бор Чвор, пий Активия"
Недостъпна го приемам като... недостъпна. 8-) (горния пост ме заразява) Не му пиши първа, не се съгласявай с всичко, което каже.. общо взето го оставяй той да действа първи. ;d
Тва е сложна задача за неопитно момиче....
2miss4sixty8
11-13-2011, 13:42
ако искаш да спечелиш едно момче определено не трябва да се правиш на недостъпна, защото за да си недостъпна трябва да се държиш като надута овца.. момчетата не обичат някакви момичета, които са толкова сдухани и смешни, че понеже със себе си не могат да спечелят човека срещу тях, се надуват тъй като нищо друго не им остава.. бъди добричка и бъди себе си това е!
ако искаш да спечелиш едно момче определено не трябва да се правиш на недостъпна, защото за да си недостъпна трябва да се държиш като надута овца.. момчетата не обичат някакви момичета, които са толкова сдухани и смешни, че понеже със себе си не могат да спечелят човека срещу тях, се надуват тъй като нищо друго не им остава.. бъди добричка и бъди себе си това е!
А такаааа.. ходи му по гъза и каквото ти каже това ще правиш!!! Ясноо !? Той ти е господар! И не забравяй той трябва да е надут, а не ти!!!!
2miss4sixty8
11-13-2011, 13:57
^ въобще нямах това в предвид.. едно умно момиче има принципи и приоритети.. по никакъв начин тя не трябва да си наруша личния комфорт предпочитания и така нататъка.. но според мен един мъж който е свикнал на някакви момичета.. и постоянно е с различни.. появи ли се момиче което не се впечатлява от него и въобще е естествена и в същото време забавна и т.н. може да го спечели.. абе идеята е да го изиграеш.. да го заинтригуваш.. за всички е различно..
GOODNESS
11-13-2011, 16:51
Момичета не е, ли "сладко" доборсъвестно момче да ви харесва, а вие да сте недостъпни?
anonymous708973
11-13-2011, 16:56
Не бих използвала думата "добросъвестен", за да опиша мъжа мечта. 8-)
GOODNESS
11-13-2011, 17:06
Не бих използвала думата "добросъвестен", за да опиша мъжа мечта. 8-)
Човек, който има реални чувства и не е бройкаджия.
:-)
anonymous708973
11-13-2011, 17:09
Абе, да, ама... добросъвестен. Представям си някой, дето ми ходи по гъза като кученце :Д
Бъди себе си,не се опитвай да му се харесаш ,измисляйки си някаква самоличност. :)
GOODNESS
11-13-2011, 17:40
Абе, да, ама... добросъвестен. Представям си някой, дето ми ходи по гъза като кученце :Д
Ахам...начи искаш да си с нахалния а.к.а bad boy, който гледа на теб като кукла.
Thumbps up if you know what would happen after 2 weeks.
anonymous708973
11-13-2011, 17:45
И защо отиде в другата крайност?
Последното, което искам е някой да ме има за красива придобивка. Аз съм първо личност, после жена. Но много мразя да ми се върви по гъза като кученце, вече си имам едно, второ не ми трябва. Искам човек с мнение, на който няма да му е трудно да ме гледа в очите и да си го отстоява. Искам и много други неща. От претенциозните съм. Давам достатъчно, затова искам много. Намерила съм такъв човек.
Имам достатъчно опит и взаимоотношение със срещуположния пол, за да знам какво ще се случи след 2 седмици, така че моля, прибери си снизходителния тон.
GOODNESS
11-13-2011, 18:00
И защо отиде в другата крайност?
Последното, което искам е някой да ме има за красива придобивка. Аз съм първо личност, после жена. Но много мразя да ми се върви по гъза като кученце, вече си имам едно, второ не ми трябва. Искам човек с мнение, на който няма да му е трудно да ме гледа в очите и да си го отстоява. Искам и много други неща. От претенциозните съм. Давам достатъчно, затова искам много. Намерила съм такъв човек.
Имам достатъчно опит и взаимоотношение със срещуположния пол, за да знам какво ще се случи след 2 седмици, така че моля, прибери си снизходителния тон.
Просто си изказвам мнението, което не е целенасочено към теб. Моето мнение е, че примерно повечето момичета се правят на недостъпни пред момчета, които знаят какво искат и така ги отблъскват. В противен случай стават нахалници..
Извинявай, ако съм те засегнал, моята цел не е да спамя в този форум. Тука влизам от години и благодарение на това натрупах много опит.
anonymous708973
11-13-2011, 18:01
Peace.
Форумът определено помага. Най-малкото се учиш какви теми да не пускаш :ДД Не, сериозно. Помага. И аз от години го чета.
За това те подкрепям ... а и не е нужно да се правиш на такава каквато не си ... Бъди Себе си ... :) В днешно време недостъпна не значи да привлечеш момче,а по-скоро да му покажеш,че си поредната кифла която е с голямо самочувствие,и че той не е твой тип ...
Anichkaxxwee
11-13-2011, 21:38
Или си, или не се правиш.
+1
..Но ..Да си недостъпна - не го дебни в скайп и фейсбук .. Ако ти предложи нещо, не му отговаряй веднага или кажи, че ще си помислиш и разни такива, но не прекалявай, иначе веднага ще се откаже..
Бъди себе си, това е най-добрия съвет който някой някога може да ти даде 8)
Казано в следния смисъл -> Само жени с много високо самочувствие с основание (покритие както му се вика :D ) са така наречени "недостъпни" и то не за друго, а защото масата келеши имат грешен подход. Ако женската не харесва някое момче може да е недостъпна за него в буквалния смисъл, ама така разни 14-15-16 (има ги и в по-горните възрасти :D ) годишни дето се правят на недостъпни заради глупавите си комплеки и слабо развития им мозък..много малко хора (и от 4-те пола :D ) ги харесват, а шанса им да попаднат на някое свясно момче е прекалено малък :shock:
ScarletBite
11-14-2011, 00:03
да си недостъпна. няма такова нещо. не можеш да си изцяло недостъпна и да привлечеш мъж. забележи, не казвам момче, а мъж - и тук не говорим за години, а за зрялост. може би защото не си заслужава да привличаш момченца и лично аз никога не съм си поставяла за цел да го правя.
първото и най-важно нещо било да си красива. мда бе, как не. няма такова нещо. и най-противните мастии съумяват да се увесят на ръцете на готини пичове. и то не щото търгуват умело с тялото си, държат ги на разстояние и не им пускат еди-си-колко време (щото това се разбира масово под недостъпност). ами защото усещат интуитивно типа мъж, с когото са, и показват качества, които биха му харесали или айде - заинтригували. не е нужно да играеш - всеки има много неща в себе си, които, осветени от правилен ъгъл, слагат ударение на нещата, които искаш да покажеш... примерно като разкажеш как си спасила някво малко котенце се показваш нежна, състрадателна, грижовна, а като кажеш как примерно като малка са те набили батковците, щото си тръгнала да защитаваш приятелка, се показваш хем борбена, хем нежно-безпомощна. и тези две случки (за нищо по-интересно не се сетих в момента, не е нужно да са толкова тъпи) може да са се случили на един и същ човек, но казани поотделно и пред различни хора, правят определено впечатление.
цялата философия е за прецениш каква част от себе си да осветиш за човека пред теб. щото няма да впечатлиш едно боксьорче с книгите, които си прочела, нито пък един интелектуалец тва как си спечелила бутилка Джони за най-танцувална мацка в диското. с времето, ако връзката ви стане сериозна, ще научавате все повече неща един за друг, но той ще е толкова свикнал с теб и толкова променен от теб (ае нали имаше един лаф, че срещата на два характера била като хим. реакция - и двете се променяли необратимо), че откритието, че не си била винаги рокерка (примерно), ще му се струва забавно, като нещо ново, което е научил за теб.
и да, трябва да излъчваш секс. иначе ще си просто приятелка. или просто някоя си свястна пичка, но не и нещо повече. и тук говорим не само за готин стил на обличане. ами и за дребни неща в жестовете ти, които, съзнателно или не, го карат да си те представи гола. като уж да подръпнеш блузата си нагоре, за да не ти се вижда бюста... или да извадиш влязлото в цепката герданче. и също трикчета, които да скъсят дистанцията. примерно аз, когато пуша, се правя, че ми е влязъл дим в окото, и изхлипвам "червено ли е" и съвсем естествено се приближавам да види... и погледът трябва да е влюбен, не кравешки. ей такива работи.
недостъпността може би идва в това да не се натискаш явно и мазно. трябва да го оставяш той да поема инициатива. той да казва откритите комплименти, а за теб да остане само нещо в стил "хубава риза, очертава идеално бицепсите си. какво тренираш?", вместо "ехаа, колко си корав! адски много ми харесва така". не е чак такъв проблем и на третата среща да му пуснеш (освен ако не си девствена, тогава чакай, че туй нещо се помни после)... масовото мнение е, че е курвенско, но ще ти кажа една тайна: въпросът не е след колко време стигнете до секс... а колко силно те е желал и какво впечатление си му направила. имам едни приятели дето са двойка от 2 години почти и почнаха със секс за една вечер в дискотека и после повтаряния, докато изведнъж не се взеха и тъй и не се пуснаха.
накратко - трябва да оставиш правилното впечатление.
обаче знаеш ли къде идват проблемите? когато поискаш някой, който не е за теб, и почнеш да играеш роли, за да го впечатлиш. тогава или нищо не става, или става, ама после си толкова празна, че не си заслужава. само огорчение се извлича.
а относно тва да си себе си... оо, не! с последното момче бях себе си. ама 100% себе си. казвах, каквото мисля, показвах му твърде прямо симпатиите си към него, демонстрирах влечението си към чуждите езици, литературата, качествената музика, желанието си да го опозная, барабар с невероятно острия си език дето за мен е напълно нормално да кажа "егати козата" за изпълнителка в Х-фактор, която той мн харесва... тва пред един несериозен в любовта спортист, дето най-голямата му грижа на този свят е в коя дискотека да иде петъка. в началото ме търсеше, щото ме знае от една кръчма и ужасно късата ми пола въпросната вечер грабна очите на цялата му коч-компания... та, излязохме с пича, обаче аз, отново с моя си типичен характер, си тръгнах и го зарязах на партито без да му кажа чао... щото ме изнерви, понеже само ходеше да казва здр на някви негови фр и аз го чаках като шматка, да не говорим, че тва парти в последния момент ми го сервира, планът беше да отидем на кафе. както и да е. той не ме потърси повече. ама аз го потърсих - щото бях себе си. и кво? нищо. тва АЗ да търся момче... винаги и било под достойнството ми. и си преглътнах гордостта този път... обаче без резултат, като изключим това колко се озлобих и как се припознавах в 50% от момчетата на улицата в него и как се сдухвах, когато примерно го гледах как дреме от половин час във фейсбука и не ми пише...
та, ако не бях толкова себе си, щеше да е различно. едно момиче трябва да е по-сдържано, да следи поведението си и т.н. и да изпраща правилните сигнали.
anonymous708973
11-14-2011, 05:54
Скарлет, през ред четох, че още ми се спи, като се разсъня, ще коментирам, че темата е интересна, ама...
ужасно късата ми пола въпросната вечер грабна очите на цялата му коч-компания...
Лош ход от твоя страна. И аз да бях мъж, и на мен щеше да ми е тъпо. Едно е да си готина мацка, добре изглеждаща и очевидно умна и приятелите му да те заглеждат (от което на твоя му се качват акциите) и съвсем друго е да точат лиги по теб заради късата пола.
treisi90
11-14-2011, 09:11
Всичко си има граници. Как мислиш да го спечелиш ако не му говориш, за Бога :lol: Просто се дръж на ниво, не бъди леснодостъпна :wink:
gabsit000
11-14-2011, 09:15
трудно да ти обясня ... ти така или иначе ще ме разбереш по друг начин
anonymous708973
11-14-2011, 17:40
Скарлет, прочетох тоя роман горе. С голяма част от нещата съм съгласна, особено с триковете за привличане на внимание върху определена част от тялото. Ама спри да ги разгласяваш, имай малко солидарност към собствения си пол 8-)
Иначе... ако говорим за хармонична връзка, далеч няма да търся човек с един-единствен интерес, защото това е супер ограничена личност. Затова смятам, че разкриването на различни аспекти от характера е голям плюс. Това с химичната реакция е страшно вярно, особено ако се сблъскат два силни характера с желание да правят компромиси и да се съобразяват с другия.
Но за мен е важно да си красива и за мен пичове, които се подвеждат от описаните от теб мастии, са жалки, защото не виждат нищо зад преструвката и маската.
На колко си години?
ScarletBite
11-14-2011, 17:52
Пантерке, температурата и дремането вкъщи на антибиотици си казват думата :) Затова ми се занимава с романи, щото няма нищо за правене.
17-ка чакаме вече :) и да идва по-скоро, ако може. 8-)
Ам...да ти кажа като се правиш на недостъпна си проличава какво е момчето.Проличава си дали е момче на място,което ще се бори за да те спечели или е просто поредния бройкаджия.От личен опит ти го казвам!Преди 2 седмици бях в дискотеката и там беше едно момче,което отдавна ми подвикваше по улиците,а аз такива неща мразя.Личеше си,че е бройкаджия от далеч...Дойде при мен докато си танцувах и аз се държах хладно с него.Веднага се отказа и каза:"Ми па танцувай си сама..."-Пхаха кретен.Се едно съм го викала. Аз точно така ги разбирам кви са. :D Бъди недостъпна за да си интересна и да си желана!!! Абе аре бе да се докажел,да не е само 1 момиче на земята да се има за много голяма.От това да се прави на недостъпна показва колко слаб характер има като няма друг начин да заинтересова момчето още повече ;)
:lol:
^Аха, обаче ако се натиска на момчето , е поредната курва ? Еее, извинявай, предпочитам да съм надутата.
Отделно - нали се сещаш и ,че въпросното момче също не е единствено на света, така че и да не се бори за нея, какво? Има още много, много,много.. наистина много момчета.. и то по-свестни.
Демек когато сме недостъпни във всички случаи печелим:
1-во - гледаш дали момчето си струва
2-ро - ако не - здраве, идва другия ;d
3-то - собствен кеф
8-) 8-)
^Аха, обаче ако се натиска на момчето , е поредната к***а ? Еее, извинявай, предпочитам да съм надутата.
Отделно - нали се сещаш и ,че въпросното момче също не е единствено на света, така че и да не се бори за нея, какво? Има още много, много,много.. наистина много момчета.. и то по-свестни.
Демек когато сме недостъпни във всички случаи печелим:
1-во - гледаш дали момчето си струва
2-ро - ако не - здраве, идва другия ;d
3-то - собствен кеф
8-) 8-)
Детско мислене.
Подкрепям последното изречение, написано от funkey.
anonymous708973
11-16-2011, 06:52
Съгласна съм с Rookie.
Ако всеки вземе да се прави на недостъпен, кво става? Ще си играем игрички на гонене и доказване до края на света. И кво печелите? Вярно е, че мъжете са тия, на които им е заложено гинетично да са хищници (тоест, да свалят), но това не значи, да се правим на антилопи и да бягаме . Не ни гонят, за да ни убият все пак. Да, интересно е, като не се даваш от самото начало, но има една граница на преструвки, която, ако се прекрачи, става безинтересно и не можете да обвинявате момчето, че ви е било шута.
GossipGirl89
11-16-2011, 08:33
Сложно е. А и както каза miminko - има разлика между това да се правиш на "недостъпна" и просто да се държиш на ниво. Като цяло трябва да се стремиш да си себе си, да си имаш принципи и да си го отстояваш, но то това или го имаш и можеш, или насила няма как да стане.
Границата между недостъпността и неувереността е много малка, даже почти еквивалент. А неувереността, поне за мен, е крайно демотивиращо и негативно качество в една жена спрямо отношенията си с момче.
Само като чуя нещо в контекста на "ти ме искаш само за едното еб'ане", наистина момичето преминава в тая графа, и то не по мое съзнателно желание, а просто по подсъзнателната ми автоматизирана категоризация.
Ако една жена наистина притежава нужните качества, физически и интелектуални във всеки един смисъл, тя автоматично, след като бъде малко поне опозната и има химия в известен смисъл между двамата човека, става не само за секс. Всеки един такъв дебилен въпрос, нотки неувереност или заявление от типа "искаш ме само за секс" са като автогол на финала. Нормално е всеки един човек да изпитва неувереност, несигурност за някои неща, но специално за тва нещо, в тази ситация е определящо.
На мен ми се е случвало да искам сериозни отношения с момиче, да съм го показвал, но тя, щото беше голяма психоложка и разбирачка ме заклейми като патологичен женкар, дон жуан, омайник и кво ли не.. и реши, че не може да съществува сериозна връзка между мен и момиче, хвана я страх и се дърпаше, оттам на мен ми умря мотивацията. Ако бях продължил да се занимавам с нея, щеше да поддаде, но след като аз съм си променил мнението и желанията спрямо нея и тя ми поддаде, ще се окаже права, че я искам само за секс, макар че в началото, преди да усета неувереността не е било така от моята гледна точка. Затова просто се отказах. Дано сте ме разбрали Не, че не искаше, явно не й стискаше. Все едно с това, че съм я искал само за секс ми каза: "Аз знам, че много бързо ще ти стана безинтересна, нямам нужните качества да ти задържа вниманието, отделно не съм достатъчно красива, пък и съм много неуверена и не обичам да поемам рискове" Моята глава така го разбра това. Оттам следващата, и така..
. . .
В горната част от мнението ти има доста вярни неща.
Можеш ли да ми обясниш само защо, по дяволите, ще искаш сериозна връзка с някой, който целта в живота му да си мисли как да се напие всяка петък вечер. Да се нае'беш с такъв - ок, да го ползваш често за секс - пак добре, но да искаш нещо сериозно? Ти зле ли си, каква си? Или просто те е яд, че те е отрязал, а не че си била кой знае колко влюбена.. И аз да съм отишъл с някоя на дискотека и тя да си тръгне по тоя начин, не няма да й се обадя, ами ще й изтрия телефона. Ако си мислиш, че тва е показване на характер. Не е. Малко те е оставил на 2ро място, за да си види приятелите, и си тръгваш. Овца си.
Момчетата не обичат недостъпните, но по този начин можеш доста да го дразниш и предизвикваш. И все пак с недей да прекаляваш
ScarletBite
11-16-2011, 14:03
абе не съм искала сериозна връзка. то и аз като цяло хич не ги изтърпявам тия сериозни обвързвания. не... очаквах да го видя да тича след мен като някои други хора преди това, ама без да давам нещо специално от себе си или да го омагьосвам допълнително 8-) . а това, което исках, беше някаква емоция, да са забавляваме заедно, да го видя влюбен и дотам.
бтв, знам си, че съм овца. :wink:
rebeccaa
11-16-2011, 15:26
абе не съм искала сериозна връзка. то и аз като цяло хич не ги изтърпявам тия сериозни обвързвания. не... очаквах да го видя да тича след мен като някои други хора преди това, ама без да давам нещо специално от себе си или да го омагьосвам допълнително 8-) . а това, което исках, беше някаква емоция, да са забавляваме заедно, да го видя влюбен и дотам.
бтв, знам си, че съм овца. :wink:
Затова и ти се е случило каквото ти се е случило и не трябва да го приемаш много навътре. И това си е несигурност.. да изпитваш нужда някакви тъпанари да ти тичат след гъза. Самият факт, че го правят, автоматично ги превръща в такива и губят цената си. Щом ти действа положително на психиката и ти задоволява комплексите, давай. Не е като да си само ти. Масова практика е.
ItsMeBitchezz
11-18-2011, 13:38
Последния път като се правих на недостъпна не свърши особено добре....усещах че се бори и наистина много ме искаше и накрая се обвърза :shock:
ZaicheNaXeroin
11-18-2011, 16:21
нещо не съм съгласна с повечето мнения...
явно аз съм сбъркана,но мисля че един мъж трябва да спечели жената!
просто сега я няма романтиката и с тая еманципация жените не позволяват да бъдат охажвани а и мъжете не си правят труда,защото и без много зор може да им върже някоя.. според мен ако един мъж е решил да ме сваля трябва да се постарае,защото кaк ще ме оцени после ако ме е спечелил без капка пот на челото :D ?
bebblackcherry
11-18-2011, 16:46
нещо не съм съгласна с повечето мнения...
явно аз съм сбъркана,но мисля че един мъж трябва да спечели жената!
просто сега я няма романтиката и с тая еманципация жените не позволяват да бъдат охажвани а и мъжете не си правят труда,защото и без много зор може да им върже някоя.. според мен ако един мъж е решил да ме сваля трябва да се постарае,защото кaк ще ме оцени после ако ме е спечелил без капка пот на челото :D ?
Съгласна съм с ZaicheNaXeroin !! Не му се давай прекалено лесно, за да не му станеш бързо безинтересна ;)) Уважавай се момиче , за да те уважава и той !! :) ...
По-добре му покажи,че имаш интерес вместо да го игнорираш, както си мислиш че трябва...вярваш или не, момчетата днес не са телепати т.е. няма как ей така изведнъж да получат просветление какво искаш.
tedy_7879
03-24-2012, 18:11
hhahahahah abe hora kak moje da pi6ete takiva ne6ta ne se pravi na nedostapen nenene prosto tova e nachinaa da gi svali6
ako toi te hare4sva i se drazni i gleda da te zagovori ama toi za6to vse momicheto trqbva ----- taka 6te razberete eto edna moq sluchka
Vse go zagovarqm no toi ne mi obra6ta mn mn mn vnimanie za6toto momcheto e mn privlekatelno i apsulutno celiqt klas go haresva i se zakachat pravqt se na kifli i t.n
ama az ne az sikam drugak da mu dokaja
ii toi mn me gleda
i az i nego gledam ii takaa nooo re6ih che sam tvarde lesna ii se otkazah ot tozi nachin na flirt
na sledva6tiqt den az gledah partniora mu kadeto segat zaedno i ne svalqh ochi ot nego ( partniora) zada go nakaram da se drazni ii toi vse gleda6e i si vika6ee- eee kak bee 6too i taka
pisle zagovarqh vsichiki drugi ot klasa i kaeto me vidi gleda da se vkluchi v razgovora ili gleda da mi se izfuka s ne6to
no az ne obra6tah vnimanie vze che da me tarsi samo i da me zaglejda che da mu obarna vnimanie dee ii taka no ne biva da se prekalqva inache 6te si kaje tqq nee tq ne me haresva i krai MOMICHETA TOVA E MN DOBAR NACHIN
В тази тема ще се включа и аз, че от доста време не съм изръсвал простотии.
По начина по който разбирам аз думата "недостъпен" мога да ти кажа, че едни момичета така ни се правиха един път (бях с един приятел) и после определено съжаляваше, поне едната, като мина и попита защо не сме ги питали как се казват... Предполагам от тъпия ми пост, ми разбра мисълта.
IvanPetkov23
03-24-2012, 19:18
Омг колко са ми тъпи тея роли...
Да не стане само след дъжд качулка ;)
Елизабет, сериозните момчета обичат интересното и трудното, само когато е такова, а не когато момичето играе е ролята на такава ^^
melany12
03-27-2012, 13:53
Пхах, цялата тая работа с тва "да се правим на недостъпни" никога не ми е била ясна. Тва да се правиш на недостъпна ква гаранция ти дава, че той ще продължава да те иска? Повечето момчета мразят някви кифли със самочувствие до небесата да им се правят на голямата работа и да ги разиграват. Ако го харесваш, общувай с него, намеквай му, показвай му, че е така, опитвай се да привлечеш вниманието му по други начини, не да го накараш да си мисли, че не изпитваш нищо към него или, че си поредната пача с тъпи номерца и веднага да те отпише. Аре бъдете малко по-различни от всички кифли бе хора! :?
мега съгласна съм!!!!!!!!
Ако ти харесва да си играете на котка и мишка бъди недостъпна.
На мен лично тези игрички много ми харесват. Не всички се хващат на въдицата, ама хванат ли се ми става много интересно.
Със сегашния ми приятел така си играхме дълго време въпреки, че понякога той полудяваше в лошия смисъл на думата :D
heartlesandfreaky
03-27-2012, 19:34
Mного сте ми интересни такива... Правите се на недостъпни, и ако момчето не се откаже го мислите за нахалник и пр., а ако се откаже смятате, че е несериозен... защо първо не решите какво искате, пък после да се правите на недостъпни? (говоря не само за авторката, а като цяло за тези дето си мислят, че като се правят на недостъпни ще привлекат нечие внимание..)
ge6aaaa3
03-28-2012, 18:49
Ммм доста глупаво ми се струва да се правиш на недостъпна...Имаше едно момиче, което ми се правеше по този начин/не е някоя проста кифла/.Накрая ми писна, защото имах чувсвото, че само и досаждам и заебах всичко...Последва едно "Абе ти да не ми се сърдиш за нещо?" придружено от влажен кучешки поглед...Идеше ми да се гръмна, че въобще съм се хванал.Общо взето и при теб ще излезе подобна простотия.Естествено не да му се натискаш, защото ако е свестен ще ти бие шута, ми да си се държиш като човек.
@heartlesandfreaky се изказа и съм съгласен...напълно...
Според мен пък си бъди естествена. Няма смисъл да се правиш на такава, каквато не си! Ако не те харесва естествена тогава според мен не е за теб! Успех!
someonlikeyou
03-30-2012, 11:20
явно ''всички'' които са ти казали да се правиш на недостъпна са гадни, мазни кифли, мислещи,че по този начин някой ще ги аплодира едва ли не ... Не им вярвай, бъди себе си,е разбира се не да му се хвърлиш на врата, но му пиши отговаряй му нормално и бъди такава каквато си ! :) ако си решила все пак да бъдеш ''недостъпна'' още от сега ти казвам,че даденото момче няма дълго да ти пише и да се занимава с теб :) Успех