View Full Version : Срамен проблем
kirilbgto
08-04-2011, 15:08
Здравейте хора,
тъй като четох много относно моя проблем :-o обаче пак ми е малко трудно да разбера какъв ми е проблема.Ще си призная ужасно много ме е срам да споделя :oops: ,но ме е срам и супер много да говоря с нашите за този проблем затова се надявам да ми дадете добри съвети какво да правя :).Значи на 18 години и досега съм правил секс така :shock: ,но все пак ми е странно тъй като мисля ,че това което съм правил досега не е мн правилно.Става въпрос за моя член.Нямам късо гемче.Нямам и точно това фимоза.Нямам и онова другото страшното кво беше :D.Става въпрос ,че когато ми е в спокойно положение съвсем спокойно кожичката може да ми минава през главичката,обаче когато ми се "надърви" с извинение кожата минава до средата на главата максимум и не мога да я сваля под главичката защото болката е ужасна :? .Разбира се това не ми е пречило досега.И съм спазвал добра хигиена на члена си досега ,но както и да е .Според вас какъв е проблема и как е възможно да го оправим?
Благодаря ви предварително,
Кирил
Eclipsercho
08-04-2011, 15:12
Кирчо, ходи при специалист. Тук няма какво да ти се каже.
kirilbgto
08-04-2011, 15:19
На уролог или гинеколог?
На уролог или гинеколог?
Ако имаш и вагина, отиди на гинеколог.
На уролог или гинеколог?
Кире ти сериозно ли :lol:
Първото.
kirilbgto
08-04-2011, 15:29
На уролог или гинеколог?
Ако имаш и вагина, отиди на гинеколог.
Е хубаво де в рамките на майтапа беше :D
Не ми е толкова за притеснението защото вече ви казах ,че го правя дори и без да забелвам напълно главичката ама все пак момичетата не обичат така :(
maybeone
08-04-2011, 15:30
Посъветвай се с уролог.
Чувала съм за такива проблеми и бъди спокоен, оправя се.
Иди на лекар, той ще ти каже какво да правиш :)
kirilbgto
08-04-2011, 15:36
Посъветвай се с уролог.
Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасност :shock: :o
maybeone
08-04-2011, 15:45
Посъветвай се с уролог.
Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасност :shock: :o
Да, има такава опастност, но не е нищо кой знае какво. Съвсем леко разрязване на кожичката, за да може да се забелва по-лесно. Не е страшно и бъди спокоен. Би търпял много по-сурови болки, ако оставиш проблема така.
kirilbgto
08-04-2011, 15:46
Има.
По-добре при специалист, отколкото в леглото с някоя мацка, пък и никой не е казал че задължително ще те обрежат.Тези операции са леки.
Абе ок малко ме е срам щото уж е трябвало това да го направя по рано :oops: ама по добре късно отколкото никога както се казва.Още утре ще отида да проверя :-o :)
bubblef93
08-04-2011, 15:46
В форума нищо друго няма да ти кажат освен да идеш на лекар и това ще е най доброто решение вместо да си блъскаш главата и да се чудиш какъв ти е проблема
Пич... и аз имах този проблем нарича се фимоза ама още на 12 ми го отстраниха ... Само ще те обрежат , операцията трае 30 мин , мисля че в Токуда най - добре , а и е евтино около 200 лв , без предпочитание за екип и 400 за предпочитание , помоли ваще за малко пари , няма как да не ти дадат...
kirilbgto
08-04-2011, 16:14
400ЛВ???УХАУХА :shock:
много е
на мен ми казаха ,че операция с упойка максимум 50лв и няма да чувствам нищо и до седмица съм тип топ.Обаче хич не ми се ляга под ножа както се вика....
400 лева ако искаш .... но мисля че 200 са доста добре за една нормална операция , а и тези 200 лева бключва нещо като гаранция че всичко че мине успешно....
Ако исках е така да отидеш и заминеш 50 лв .... но в Токуда тфа е сичко .... Изледвания не е толкова лесно ... а и ти насрочват дата..
Еми аз тогава бях на 12 и бях мамино детенце ... ти си голям ти решаваш , както казах на 12 ми го оправиха и сега съм си обрязан и да ви кажа е мн по добре ....
kirilbgto
08-04-2011, 16:26
Еми аз тогава бях на 12 и бях мамино детенце ... ти си голям ти решаваш , както казах на 12 ми го оправиха и сега съм си обрязан и да ви кажа е мн по добре ....
Ама вие май не разбирате ,че не искам да се обрязвам :?
АБЕ ТИ ИДИОТ ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ТФА НАЙШ ЛИ КФИ ПРОБЛЕМИ ДОКАРВА БАХМУ ЧОВЕКА АЗ С ТАКИВА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ >>>>>>>>>>>>>> ЕГАТИ ЛОГИКАТА ЕГАТИ ЧУДОТО
Няма друг начин пич , тфа с цепването е временно нали ще ЗАРАСНЕ
Или обрязване или като цепиш някоя мацка ше има яко кръв ИЗБИРАЙ
И Аз да ти кажа аз съм обрязан и приятелката ми мн. си ме харесва така
kirilbgto
08-04-2011, 16:29
Хубаво, чакай да ти се скъса докато правиш секс.
Пък и токуда в моя град няма :(
Амааа нее пак не ме разбрахте ...нали има нещо като леко сцепване само :? не като обрязване...охх незнам и аз..аама хич не искам да съм обрязан..ако има други начини ще се радвам :-o
LambOfGod
08-04-2011, 16:32
КИРИЛЬЕЕЕЕЕ! ЕЛА ТУКА, МА!
MojoJojo88
08-04-2011, 16:33
АБЕ ТИ ИДИОТ ЛИ СИ БЕ ЧОВЕК ТФА НАЙШ ЛИ КФИ ПРОБЛЕМИ ДОКАРВА БАХМУ ЧОВЕКА АЗ С ТАКИВА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ >>>>>>>>>>>>>> ЕГАТИ ЛОГИКАТА ЕГАТИ ЧУДОТО
АБЕ ЧОВЕК, АКО ИМА КЪСО ГЕМЧЕ, НЯМА ДА ГО ОБРЯЗВАТ...
Tи явно си решил, че само обрязването е решение на проблема и друго такова не съществува.
Автора, не се шашкай. Първо отиди на лекар, за да установи какъв точно е проблема, след което ще те посъветва какви мерки да вземеш.
Не го слушай тоя обрязания, дето мисли че това ти е единствения шанс в живота.
АБЕ ЧОВЕК, АКО ИМА КЪСО ГЕМЧЕ, НЯМА ДА ГО ОБРЯЗВАТ...
Tи явно си решил, че само обрязването е решение на проблема и друго такова не съществува.
Автора, не се шашкай. Първо отиди на лекар, за да установи какъв точно е проблема, след което ще те посъветва какви мерки да вземеш.
Не го слушай тоя обрязания, дето мисли че това ти е единствения шанс в живота.
Ем да каже тънко ли му кфо е да не съм му правил инспекция ...
Кирчо, споко няма да те обрязват ! Пак ти се каза иди на лекар ! Като искаш съвети по форумите не очаквай да ти кажат: Лъскай много и сам ще се цепне! Няма такива екстри , отиваш на лекар , там ти казват кво- що! Ако искаш после да имаш проблеми си стой на гъза и не предприемай нищо :-x
kirilbgto
08-04-2011, 19:04
Кирчо, споко няма да те обрязват ! Пак ти се каза иди на лекар ! Като искаш съвети по форумите не очаквай да ти кажат: Лъскай много и сам ще се цепне! Няма такива екстри , отиваш на лекар , там ти казват кво- що! Ако искаш после да имаш проблеми си стой на гъза и не предприемай нищо :-x
Благодарим много!! :grin:
ми ние сега кво мойеме да ти кажеме ходи на уролог !!!!!
everythingisrelative
08-04-2011, 19:32
оха тва е шото като си бил малък майка ти е трябвало да ти топка чурката в нещо като топъл чай... :) поне на мен са ми го правили тва и ся нямам такива проблеми :-D
Me4encety
08-04-2011, 20:37
Абе Кирчо,ходи на лекар.Обрязания, да не се прави на специалист. :) Наистина е най-добре на лекар.По-добре кажи на вашите.Не е срамно това.Все пак не е по твоя вина или нещо такова.Все едно да те е срам,че имаш пенис.
проблемът ти не е "срамен", а "физиологичен" и се случва при доста момчета. добре е да се реши в пубертета, защото освен чисто физическите притеснения създава и проблем в поддържането на интимната хигиена.
"мъжкият гинеколог" (т. е. специалистът по половата система) се нарича "андролог", но най-често тази длъжност я съвместяват уролозите.
доколкото зная се прави леко цепване на препуциума за да може да оголва добре главичката на члена. прави се с местна упойка.
най-добре е, както и по-горе те посъветваха, да отидеш при специалист и от него да научиш подробностите, както и реалните финансови измерения на манипулацията. най-добре е да черпиш вода от извора. ;)
Момче ти ходил ли си на училище? Малко "неправилно" се изказваш... Какъв гинеколог? Да не си някъв траверс? :D Както и да е това не е голям проблем и се среща често. Най-простото решение - обрязване. Отиваш при Джи-Пи-то си и му казваш за какво става дума. Дава ти направление за хирург отиваш с направлението сега откъм цени не знам как е, ама мисля че не става дума за 400лв (нещо такова мярнах в началото)... може и без пари да ти излезе, освен ако не се нацакаш с разни "задължителни" избори на екипи и т.н таа това е няма страшно... чудя се само до сега как не си имал проблем при секс.. принципно кожичката се цепва и става мазало и или я шият или я лепят.. и пак се цепва и така докато не се обрежеш... ай със здраве :)
Maaggiiee
08-11-2011, 06:54
Абе Кирчо,ходи на лекар.Обрязания, да не се прави на специалист. :) Наистина е най-добре на лекар.По-добре кажи на вашите.Не е срамно това.Все пак не е по твоя вина или нещо такова.Все едно да те е срам,че имаш пенис. Най-доброто мнение няма нищо срамно все пак това са родители те ти. :)
qwerty234
08-11-2011, 13:29
Аз имах същото и се оказа, че е фимоза.
оха тва е шото като си бил малък майка ти е трябвало да ти топка чурката в нещо като топъл чай... :) поне на мен са ми го правили тва и ся нямам такива проблеми :-D
представих си една малка детска пишка потопена в ментов чай :lol:
по темата - все пак ще отидеш на уролог , нали ? :-o
ето малко специализирано инфо (http://www.urology.bg/phimosis/)
Споко, и при мен беше така. Имах късо гемче и съвсем лека форма на фимоза. Бях на 15, когато казах на нашите. Отидох с майка ми на уролог, не знам защо с майка ми, но все пак :D . Така де , уролога ме прегледа и каза да се мажа с някакъв крем, който ще разхлаби положението и ако нищо не стане до 2 седмици ще ме обрязват. Мазах се 2 дена, отидох при доктора и му казах да ме обрязват. Е, обрязаха ме и сега съм много доволен, даже мога да ти кажа, че е по-добре така. Вече няма никакви проблеми. Не знам на момичетата как им харесва повече, но тва няма голямо значение. 8)
Пич... и аз имах този проблем нарича се фимоза ама още на 12 ми го отстраниха ... Само ще те обрежат , операцията трае 30 мин , мисля че в Токуда най - добре , а и е евтино около 200 лв , без предпочитание за екип и 400 за предпочитание , помоли ваще за малко пари , няма как да не ти дадат...
Отиди във ВМА с направление без пари ще те оправят ;]
Poison94
08-16-2011, 11:36
Кирца имах подобен проблем. Дори до скоро неможех да го забелвам до край, в смисъл както ти каза под главичката неможех да свлеча кожичката и чисто и просто вместо само да го мия отвън и да го поливам с вода (става дума за члена) започнах около 2-3 мин. да дърпам кожичката на доло и в същото време тече вода върху него и така и с течение на времето успях :)
и на мен са ми го правили..
Спомням си как една вечер (бях сигурно на 5-6) паднах от леглото и явно с краката или незнам как е станало съм го затиснал
и зелия ми беше станал кърваво червен
и майка и баштата ми го потопиха в гореща вода или чай , не помня какво е било
от тогава нямам никакви проблеми
СПРЕТЕ ДА ШАШКАТЕ ЧОВЕКА С ОБРЯЗВАНЕ
DiabolicalSoul
08-16-2011, 20:41
Посъветвай се с уролог.
Добре ,но във всички случай не искам да се стига до операция или някакво рязане има ли такава опасност :shock: :oабе и аз съм имал същия проблем и си беше точно "късо гемче".... операцията не боли - 1 седмица там имаш неква раничка и 1-2 шева, след тва си като нов. всичко друго, което ти говорят са глупости - ходи на лекар, той шти обясни 8)
blahblaah
08-21-2011, 23:33
попринцип когато са малки момченцата тая кожичка им се дърпа надолу за да се скъса и явно боли много защото помня че брат ми ревеше ужасно много ... предполагам че тва не са ти го правили и някой беше писал че на топла вода лека полека като се ''подръпваш'' може и да стане, щом толкова много се ужасяваш от този доктор ...