View Full Version : Предложения за подарък на 13 годишно момиче?
CherryMe123
08-05-2011, 11:20
Здравеите,
Казвам се Мария и на 29 Септември ще ставам на 13...Всички ме питат какво искам за рожденният си ден и аз самата незнам.Имам всичко:
куче,телефон,фотоапарат,ка ера,мп4,дрехи,дранкулки,а ми трябва нещо оригинално а и имам и парфюми,но не ми дават да се гримирам.
Трябвам ми предложения и то бързо преди да са купили нещо тъпо :-D
Оле майко ! " Трябва ми предложение преди да са купили нещо тъпо"
Е НЕ !
Повярвай ако някой от приятелите ти прочете това,няма да дойде въобще на рождения ти ден! Важно е уважението,а не подаръците.. колко сте алчни децата в днешно време :-x
CherryBell13
08-05-2011, 11:26
По добре нещо тъпо отколкото нищо!!!
Щом ти самата не знаеш какво искаш никой няма да може да ти угоди... :?
Greennight
08-05-2011, 11:27
Кажи да ти дадат парите 8-)
На разглезени пикли не помагам :P
CherryMe123
08-05-2011, 12:19
[quote="fenkaaa"]Оле майко ! " Трябва ми предложение преди да са купили нещо тъпо"
Е НЕ !
Повярвай ако някой от приятелите ти прочете това,няма да дойде въобще на рождения ти ден! Важно е уважението,а не подаръците.. колко сте алчни децата в днешно време :-x[/quot
Е нее сега аз говоря за родителите ми и постоянно ме питат какво искам и аз незнам искам само малко помощ :shock:
radeberger
08-05-2011, 12:22
Пари.
DesireToFire
08-05-2011, 12:42
Пари. Екскурзия. Лаптоп. Книга. Обувки.
Ами най хубав подарък за мен са пари :P искай повече за да си купиш каквото решиш:)
CherryMe123
08-05-2011, 13:27
Да лап топ ще е мн готино , но е много скъп ама все пак ще попитам :D
Ами уточнявай се от кой ги търсиш тия подаръци.Щом са родителите .. пари.
Me4encety
08-05-2011, 20:05
Ако родителите ми имат възможност бих искала лаптоп,или професионален фотоапарат.Ако не са добре финансово някоя хубава книга,нещо което съм си харесала или най-добре колкото пари са отделили за подаръка ми да ми ги дадат на мен за да си купя сама нещо.
mArMaLaDkA
08-05-2011, 20:11
Къща за кукли. Розова. Огромна. Разкошна. Подходяща за възрастта ти.
CherryMe123
08-06-2011, 06:45
Сериозно??Къща за кукли :shock:
Verminaard
08-06-2011, 07:01
Здравеите,
Казвам се Мария и на 29 Септември ще ставам на 13...Всички ме питат какво искам за рожденният си ден и аз самата незнам.Имам всичко:
куче,телефон,фотоапарат,ка ера,мп4,дрехи,дранкулки,а ми трябва нещо оригинално а и имам и парфюми,но не ми дават да се гримирам.
1)Рядко би се намерил по-малоумен дегенерат от тебе.Баща ти трябва доста добре да ти смъкне кожата от бой,че да ти се притъпят готованските тенденции.
А ако искаш съвет - варел спермицид,кашон кондоми и буркан пеницилин.
LambOfGod
08-06-2011, 07:05
Авторке, поискай си среща с мен да те напердаша, както трябва, после нищо няма да искаш. :-)
Еми.... още едно куче! :D
Colouring
08-06-2011, 09:56
Сериозно??Къща за кукли :shock:
Fail. :lol:
Здравеите,
:razz: :razz: :grin: :grin: :P :P :-P :-P :lol: :lol: МАЙКОО МИЛА...МИ ТОГАВА КААТО ИМА6 ВСИ4КО ГИ ПИТАЙ ТЕ КАКВО ИСКАТ :grin: :grin:
Здравеите,
Казвам се Мария и на 29 Септември ще ставам на 13...
Ох боже много ме е страх да не остарея и тази година на 29 сеп ставам на 15 и няма да си го празнувам много ме е страх направо съм депресирана плс помогнете!!! :( :(
последно на колко :-o
и моят рожден ден е на 29-ти септември... :D по темата: може обувки...не се сещам за друго :D
IlovEmyPuffYToY
08-25-2011, 07:38
13 год. момче 8-) Ама трябва достатъчно голям кашон...
muhtesemfan
08-25-2011, 08:59
На разглезени пикли не помагам :P
+1 :-| :smt001 :smt003
association
08-25-2011, 09:42
1.И аз наскоро имах повод за подаръци по понеже не се нуждая спешно от нещо на самия ден ми подариха нещо малко, колкото да не е без нищо, а иначе отделно ми дадоха пари.
Не бъди алчна.. :P
2. пхахахахахахахахахаха :lol: ти ли си тази дето я е страх да не остарее? :razz:
В такъв случай една примка, въже, на едно дърво и няма да се тревожиш повече :smt068
Anesha17
08-25-2011, 09:49
Мхм + Барби и Кен вътре.
:D