- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Предложения за подарък на 13 годишно момиче?
Здравеите,
Казвам се Мария и на 29 Септември ще ставам на 13...Всички ме питат какво искам за рожденният си ден и аз самата незнам.Имам всичко:
куче,телефон,фотоапарат,ка ера,мп4,дрехи,дранкулки,а ми трябва нещо оригинално а и имам и парфюми,но не ми дават да се гримирам.
Трябвам ми предложения и то бързо преди да са купили нещо тъпо![]()
Grumni se x.x
По добре нещо тъпо отколкото нищо!!!
Щом ти самата не знаеш какво искаш никой няма да може да ти угоди...![]()
Кажи да ти дадат парите![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
[quote="fenkaaa"]Оле майко ! " Трябва ми предложение преди да са купили нещо тъпо"
Е НЕ !
Повярвай ако някой от приятелите ти прочете това,няма да дойде въобще на рождения ти ден! Важно е уважението,а не подаръците.. колко сте алчни децата в днешно време[/quot
Е нее сега аз говоря за родителите ми и постоянно ме питат какво искам и аз незнам искам само малко помощ![]()
Grumni se x.x
Пари. Екскурзия. Лаптоп. Книга. Обувки.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами най хубав подарък за мен са пари :P искай повече за да си купиш каквото решиш![]()
Да лап топ ще е мн готино , но е много скъп ама все пак ще попитам![]()
Grumni se x.x
Ако родителите ми имат възможност бих искала лаптоп,или професионален фотоапарат.Ако не са добре финансово някоя хубава книга,нещо което съм си харесала или най-добре колкото пари са отделили за подаръка ми да ми ги дадат на мен за да си купя сама нещо.
Къща за кукли. Розова. Огромна. Разкошна. Подходяща за възрастта ти.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Сериозно??Къща за кукли![]()
Grumni se x.x
1)Рядко би се намерил по-малоумен дегенерат от тебе.Баща ти трябва доста добре да ти смъкне кожата от бой,че да ти се притъпят готованските тенденции.Първоначално написано от CherryMe123
А ако искаш съвет - варел спермицид,кашон кондоми и буркан пеницилин.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Авторке, поискай си среща с мен да те напердаша, както трябва, после нищо няма да искаш.![]()
Еми.... още едно куче!![]()
Кажи на човека, който обичаш, че го обичаш... побързай... БЪРЗАЙ, защото не се знае... утре може да е късно!
Fail.Първоначално написано от CherryMe123
![]()
Първоначално написано от CherryMe123
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
МАЙКОО МИЛА...МИ ТОГАВА КААТО ИМА6 ВСИ4КО ГИ ПИТАЙ ТЕ КАКВО ИСКАТ
![]()
![]()
Първоначално написано от CherryMe123
последно на колкоПървоначално написано от CherryMe123
![]()
и моят рожден ден е на 29-ти септември...по темата: може обувки...не се сещам за друго
![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
13 год. момчеАма трябва достатъчно голям кашон...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
+1Първоначално написано от CR0W
![]()
![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн