Влез

View Full Version : Въпросите , които остават без отговор

vakanciqta
08-05-2011, 14:50
На мен винаги ми е било интересно какво става с мъртвите , какво ще стане ако изям пеперуда и т.н
Кой въпрос най-много ви мъчи ? :D :D

Joniwut
08-05-2011, 14:51
За мъртвите - чети Библията.

За пеперудата - пробвай и ще разбереш.

MojoJojo88
08-05-2011, 15:05
Нищо не ме мъчи.
За мъртвите колкото и да четеш в Библията няма да разбереш отговора, докато не умреш...

vakanciqta
08-05-2011, 15:17
Чела съм библията два пъти .
Искам да разбера другите какво си задават :Д :D

slicky
08-05-2011, 15:20
Като умреш идва онази от Шепот от Отвъдното,снимат те в 1 епизод и после отиваш при бялата светлина и близките ти реват. Виждаш Св.Петър,отваря дневника си и те праща в Рая при нормалните или в Ада при откачалките.

zlatit0o
08-05-2011, 15:58
^ Много филми гледаш ми се струва 8-)

п.т. никой не се е върнал, за да каже какво се случва.. :D

fenkaaa
08-05-2011, 16:23
Какво,какво за пеперуда ?! :D Ще ми е интересно да чуя ;д

CR0W
08-05-2011, 16:54
Всяка вечер преди да заспя ме мъчи различен въпрос.
Например какво е било преди вселената,космоса.Какво е било преди това...
Или пък какъв е живота през погледа на някой друг...

ТОЛКОВА МНОГО ВЪПРОСИ
:shock:
ТОЛКОВА МАЛКО ОТГОВОРИ

Thrombocyte
08-05-2011, 17:12
Като малък се чудех защо джуджетата не са питали Снежанка какво е било да си умрял...
Бил съм на 4-5.

Colouring
08-05-2011, 17:34
Никой не се е върнал от оня свят,за да обясни на чудещите се.И аз си задавам много въпроси-какво има след смъртта или изобщо има нещо,или просто те погребват в земята и те ядат червейте?Ами,гадно,ама истина.Не знам,аз лично не вярвам много-много на тези така популярни становища,че човек като умира отива на по-добро място.Да,няма как да знам,но няма как и другите да го твърдят,защото,както казах,никой не се е върнал,за да каже какво е.
Аз лично се измъчвам от въпроса защо животът е толкова несправедлив,но едва ли някога ще узная отговора,затова.. просто си го живея.

ameli
08-05-2011, 18:38
Аз пък се питам какво би било, ако можех да връщам времето назад и нищо от това което е в момента не би било по същия начин.. :-o

Biskfitka
08-05-2011, 19:16
Дали вселената има някакъв край? Защото то нали не може да продълава безкрайно,безкрайноооо...;д трябва да има някакъв край,а след него какво има? Ако е друга вселена ;д и тя трябва да има край и така... и след края на всички краища 8-) какво има? Искам някой да ми обясни! :D

Сега измислих и друго,дали ако нашите ме бяха направили 1 ден по-рано или късно...дали щях да съм същата както сега :D

08-05-2011, 19:17
аз съм яла пеперуда :D

Me4encety
08-05-2011, 20:02
Да не разпериш скоро крилцата и ти,а? 8-) Иначе чудя се,какво би било,ако можех да връщам времето и какво ме чака в бъдеще.Чудела съм се,какво би станало,ако имах някакви там "специални качества"(не такива,дето вървят с виза за лудницата,де).Какво е било преди първия човек.Чудя се,дали има русалки и другите митични създания,чудя се защо хората не вярват в магия и дали наистина има свръх естествени неща и хора,или всичко си има логично и научно обяснение.Абе много неща се чудя.Чудила съм се дали не живее "нещо' под града т.е. тунелите,бункерите(нали сте чували,че под Пловдив все едно има още един град)Наистина са много неща. :-o

Nqkuf
08-05-2011, 21:09
Чудя се, какво ли щеше да е чувството да нямаме бели дробове и да не дишаме... баси...
Чудя се, ако имах 3 очи как щях да свързвам образите и видяното
:-o

Ако земята беше квадратна, какво щеше да е чувството като стигнеш до ръба ;д

Съществуват ли понятията спиране на времето и телепортация ?
:-o

Как сънуваме?

Слънцето гори? Какво по-точно в него гори и защо никога не угасва?

Ако има извънземни, защо не слязат на Земята и просто не кажат "Здрасти, ние сме извънзени" :Д а се крият?
Ето, ние ако знаехме, че има извънземни на някоя планета, веднага щяхме да ги посетим :lol:

cigarettekisses
08-05-2011, 22:09
На мен ми се ще да вярвам,че се прераждаме..
Много тъпо ще е ако например живея еди колко си години и после просто изчезна и не съществувам..

08-06-2011, 00:04
Слънцето гори? Какво по-точно в него гори и защо никога не угасва

Това си има обяснение не е необяснимо :D

LambOfGod
08-06-2011, 07:10
Как може да съм толкова умна, а вие толкова тъпи?

Verminaard
08-06-2011, 07:12
Защо не мога да конвертирам моята божественост в енергия,да отида при диваците в африка и да почна 'хахахахаааа,имам си безплатно електричество'

Me4encety
08-06-2011, 08:56
Защо не мога да конвертирам моята божественост в енергия,да отида при диваците в африка и да почна 'хахахахаааа,имам си безплатно електричество'
Отговора ти се съдържа във въпроса ти. :lol: Аз пък се чудя,какво ли би било ако можех да летя и имах криле на гърба?И както се спъвам дори по асвалт без едно камъче,си отговарям,че едва ли би било добре да имам криле.То навсякъде табели,улични лампи,къщи,блокове абе всякакви предмети...

Verminaard
08-06-2011, 09:00
Отговора ти се съдържа във въпроса ти. :lol: Аз пък се чудя,какво ли би било ако можех да летя и имах криле на гърба?И както се спъвам дори по асвалт без едно камъче,си отговарям,че едва ли би било добре да имам криле.То навсякъде табели,улични лампи,къщи,блокове абе всякакви предмети...
Напротив,прочети отново.Въпросът е 'защо не мога' а не 'какво ли ще стане ако'.
/фейспалм

UniCoWN
08-06-2011, 13:45
Мисля си... какво ли ще е ако можех всичко? В смисъл, всичко.. да летя, да командвам неодушевени предмети 8-)
Винаги съм се чудела какво щеше да е, ако можех да чета мисли. Какво бих научила - за хората, за техните разбирания и мисли .. някой, който ме гледа и си мисли кой знае какво за мен, пха ..

Colouring
08-06-2011, 13:53
^И аз съм си го мислила това,но честно казано не искам да го мога.Не искам да знам какво си мисли всеки винаги..трябва малко тайни да има. 8-) Пък и сигурно ще науча доста гадни неща.. 8-)
Но пък винаги съм се чудила колко яко ще е,ако мога да накарам хората да правят каквото искам или пък ако мога да летя.
ЕХ,мечти.. 8-)

xoxi
08-06-2011, 16:29
Колко голяма е всъщност Вселената?
Кой е бил първия човек и как са се появи останалите? (не съм вярваща, нито вярвам, че произлизаме от маймуните)
Какво е привличането и защо го има?
Ако двама близнаци имат деца от две близначки, децата еднакви ли ще са?
Какво сънува котката ми?
А?

bloodyF
08-06-2011, 16:37
какво точно правя докато спя, как човек би могъл и дали изобщо би могъл да обиколи целия свят от австралия та до САЩ, как изглеждам през очите на някои хора..

Mirage3
08-06-2011, 16:46
Винаги ми е била интересна темата за сънищата...

vakanciqta
08-06-2011, 18:22
Ейй не съм била единствена :grin:

Bebee66
08-06-2011, 18:30
Хаха май всички сме така. И мен ме мъчат много въпроси, чийто отговори никой не знае. Честно казано не искам да знам какво става с мъртвите, предпочитам да си живея и да не мисля за тях,че каквато съм стресната, не мога да спя нормално седмици наред 8-)
Бтв като си говорим за сънища...едва ли някой има по-странни сънища от моите...имам е*ати развинтената фантазия :D.... Снощи сънувах кошмар блах! Мразя да сънувам кошмари 8-)

Въпроса, който най-много ме мъчи е хм... Има ли задгробен живот? Ще заместим ли самолетите с ракети за да пътуваме до друга планета вместо да разчитаме на късмета си за спечелим зелена карта до САЩ 8-)

Me4encety
08-06-2011, 20:00
Напротив,прочети отново.Въпросът е 'защо не мога' а не 'какво ли ще стане ако'.
/фейспалм
Аз прочетох внимателно. :wink: Помисли и ще се сетиш сам. :lol:

Verminaard
08-06-2011, 20:28
Добре де,като си го разгадала,обясни ми,ЗАЩО не мога да конвертирам моята божественост в енергия,да отида при диваците в африка и да почна 'хахахахаааа,имам си безплатно електричество[/b]

mArMaLaDkA
08-06-2011, 20:37
вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

класиката си е класика.

Verminaard
08-06-2011, 20:44
вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

класиката си е класика.

Действително,спор тука няма.
<3

UniCoWN
08-06-2011, 21:15

Не. :lol:
Зависи от съчетанието на хромозомите, а сещай се, вариантите са милиони. :shock:

По темата:
Когато един ден си отидем ... какво следва? Живот по-нататък? Къде е това, има ли го изобщо?

xoxi
08-07-2011, 17:16

Не. :lol:
Зависи от съчетанието на хромозомите, а сещай се, вариантите са милиони. :shock:

Може да стане и чудо, не бъди толкова сигурен/на. 8)

kokosety
08-07-2011, 19:29
Всяка вечер преди да заспя ме мъчи различен въпрос.
Например какво е било преди вселената,космоса.Какво е било преди това...
Или пък какъв е живота през погледа на някой друг...

ТОЛКОВА МНОГО ВЪПРОСИ
:shock:
ТОЛКОВА МАЛКО ОТГОВОРИ
И аз си задавам същите въпроси,бтв!!!

l0verch0y
08-07-2011, 20:15
Яйцето или кокошката?
Тиквата плод или зеленчук е ?
Що си блъскаме ръцете една в друга ,за да покажем одобрение?
Що не мога да виждам през стени?
Що не можеш да кажеш "повдигнатинка" ?

UniCoWN
08-07-2011, 22:35
Що не можеш да кажеш "повдигнатинка" ?

Мога, мога. :lol:

08-08-2011, 01:25
Да не разпериш скоро крилцата и ти,а 8-) ?
това искам :D

SmilezZz
08-08-2011, 08:34
Въпроси без отговор много. Но си си остават без отговор.

Яйцето или кокошката?
Спомням си в пети клас като спорехме по този въпрос. Преподавателката пита: "Кое е първото - яйцето или кокошката" и ние си отговаряме яйцето. И тя: "А яйцето откъде се е появило" "От кокошката", "А кокошката" и т.н. Спор без край. 8-)

darsit0
08-08-2011, 10:08
Аз пък все се чудя как щеше да ми изглежда светът ако имах очи по цялото тяло :D

nepowtorima
08-08-2011, 11:05
Винаги съм се чудила защо хората не могат да четат мисли? Или да разбират какво чувства другия. /или нещо от тоя род/ :?