.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Голям фен

Въпросите , които остават без отговор

На мен винаги ми е било интересно какво става с мъртвите , какво ще стане ако изям пеперуда и т.н
    Кой въпрос най-много ви мъчи ?

За мъртвите - чети Библията.

За пеперудата - пробвай и ще разбереш.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Нищо не ме мъчи.
    За мъртвите колкото и да четеш в Библията няма да разбереш отговора, докато не умреш...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Голям фен
    Чела съм библията два пъти .
    Искам да разбера другите какво си задават :Д

Супер фен Аватара на slicky
    Като умреш идва онази от Шепот от Отвъдното,снимат те в 1 епизод и после отиваш при бялата светлина и близките ти реват. Виждаш Св.Петър,отваря дневника си и те праща в Рая при нормалните или в Ада при откачалките.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Много филми гледаш ми се струва

п.т. никой не се е върнал, за да каже какво се случва..

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Какво,какво за пеперуда ?! Ще ми е интересно да чуя ;д

Голям фен Аватара на CR0W
    Всяка вечер преди да заспя ме мъчи различен въпрос.
    Например какво е било преди вселената,космоса.Какво е било преди това...
    Или пък какъв е живота през погледа на някой друг...

ТОЛКОВА МНОГО ВЪПРОСИ

ТОЛКОВА МАЛКО ОТГОВОРИ

novasum
    nirvana13

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Като малък се чудех защо джуджетата не са питали Снежанка какво е било да си умрял...
    Бил съм на 4-5.

Мега фен Аватара на Colouring
    Никой не се е върнал от оня свят,за да обясни на чудещите се.И аз си задавам много въпроси-какво има след смъртта или изобщо има нещо,или просто те погребват в земята и те ядат червейте?Ами,гадно,ама истина.Не знам,аз лично не вярвам много-много на тези така популярни становища,че човек като умира отива на по-добро място.Да,няма как да знам,но няма как и другите да го твърдят,защото,както казах,никой не се е върнал,за да каже какво е.
    Аз лично се измъчвам от въпроса защо животът е толкова несправедлив,но едва ли някога ще узная отговора,затова.. просто си го живея.

Мега фен Аватара на ameli
    Аз пък се питам какво би било, ако можех да връщам времето назад и нищо от това което е в момента не би било по същия начин..

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Дали вселената има някакъв край? Защото то нали не може да продълава безкрайно,безкрайноооо...;д трябва да има някакъв край,а след него какво има? Ако е друга вселена ;д и тя трябва да има край и така... и след края на всички краища какво има? Искам някой да ми обясни!

Сега измислих и друго,дали ако нашите ме бяха направили 1 ден по-рано или късно...дали щях да съм същата както сега

Guest
    аз съм яла пеперуда

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    аз съм яла пеперуда
    Да не разпериш скоро крилцата и ти,а? Иначе чудя се,какво би било,ако можех да връщам времето и какво ме чака в бъдеще.Чудела съм се,какво би станало,ако имах някакви там "специални качества"(не такива,дето вървят с виза за лудницата,де).Какво е било преди първия човек.Чудя се,дали има русалки и другите митични създания,чудя се защо хората не вярват в магия и дали наистина има свръх естествени неща и хора,или всичко си има логично и научно обяснение.Абе много неща се чудя.Чудила съм се дали не живее "нещо' под града т.е. тунелите,бункерите(нали сте чували,че под Пловдив все едно има още един град)Наистина са много неща.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Чудя се, какво ли щеше да е чувството да нямаме бели дробове и да не дишаме... баси...
    Чудя се, ако имах 3 очи как щях да свързвам образите и видяното

Ако земята беше квадратна, какво щеше да е чувството като стигнеш до ръба ;д

Съществуват ли понятията спиране на времето и телепортация ?

Как сънуваме?

Слънцето гори? Какво по-точно в него гори и защо никога не угасва?

Ако има извънземни, защо не слязат на Земята и просто не кажат "Здрасти, ние сме извънзени" :Д а се крият?
    Ето, ние ако знаехме, че има извънземни на някоя планета, веднага щяхме да ги посетим

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    На мен ми се ще да вярвам,че се прераждаме..
    Много тъпо ще е ако например живея еди колко си години и после просто изчезна и не съществувам..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nqkuf
    Слънцето гори? Какво по-точно в него гори и защо никога не угасва
    Това си има обяснение не е необяснимо

Как може да съм толкова умна, а вие толкова тъпи?

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Защо не мога да конвертирам моята божественост в енергия,да отида при диваците в африка и да почна 'хахахахаааа,имам си безплатно електричество'

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Защо не мога да конвертирам моята божественост в енергия,да отида при диваците в африка и да почна 'хахахахаааа,имам си безплатно електричество'
    Отговора ти се съдържа във въпроса ти. Аз пък се чудя,какво ли би било ако можех да летя и имах криле на гърба?И както се спъвам дори по асвалт без едно камъче,си отговарям,че едва ли би било добре да имам криле.То навсякъде табели,улични лампи,къщи,блокове абе всякакви предмети...

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Отговора ти се съдържа във въпроса ти. Аз пък се чудя,какво ли би било ако можех да летя и имах криле на гърба?И както се спъвам дори по асвалт без едно камъче,си отговарям,че едва ли би било добре да имам криле.То навсякъде табели,улични лампи,къщи,блокове абе всякакви предмети...
    Напротив,прочети отново.Въпросът е 'защо не мога' а не 'какво ли ще стане ако'.
    /фейспалм

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Мисля си... какво ли ще е ако можех всичко? В смисъл, всичко.. да летя, да командвам неодушевени предмети
    Винаги съм се чудела какво щеше да е, ако можех да чета мисли. Какво бих научила - за хората, за техните разбирания и мисли .. някой, който ме гледа и си мисли кой знае какво за мен, пха ..

Мега фен Аватара на Colouring
    ^И аз съм си го мислила това,но честно казано не искам да го мога.Не искам да знам какво си мисли всеки винаги..трябва малко тайни да има. Пък и сигурно ще науча доста гадни неща..
    Но пък винаги съм се чудила колко яко ще е,ако мога да накарам хората да правят каквото искам или пък ако мога да летя.
    ЕХ,мечти..

Мега фен Аватара на xoxi
    Колко голяма е всъщност Вселената?
    Кой е бил първия човек и как са се появи останалите? (не съм вярваща, нито вярвам, че произлизаме от маймуните)
    Какво е привличането и защо го има?
    Ако двама близнаци имат деца от две близначки, децата еднакви ли ще са?
    Какво сънува котката ми?
    А?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    какво точно правя докато спя, как човек би могъл и дали изобщо би могъл да обиколи целия свят от австралия та до САЩ, как изглеждам през очите на някои хора..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си