View Full Version : кървене след втори сексуален контакт
mr1night
08-06-2011, 13:13
отворих приятелката си по нормалния начин, просто го вкарах няколко пъти и до там...
оставих я да си почива една седмица
снощи го направихме, първоначално я болеше и тя ми го казваше и то си личеше по реакциите и изражението на лицето, но постепено започна да и харесва и болката да намалява.. или поне тя твърдеше така
правихме много бавен, нежен секс, който продължи около два часа като междувременно и давах почивки по 1-2 минутки
не забелязахме нищо смущаващо...
на сутринта като се събудихме всичко нормално, пихме кафе,хапнахме... и го направихме отново
след като свърших и отидох до банята забелязах кървави петънца по потника си... върнах се в спалята и забелязах същото по чаршафа...
след като приятелката ми излезе от банята ми каза, че е кървяла леко и че я боли леко корема
след като си я закарах у тях след 2 часа тя ми се обади и ми кажа че отново е видяла кръв по гащичките си и ми каза че болката в корема още я има и че краката я болят също, което аз си обяснявам с това, че краката и бяха в пози в които до сега не са били и нещо мускулна треска...
кажете това нормални симптоми ли са?
Мисля че е нормално да кърви аз кървях да 3-ят полов контак така че спокойно.НО ако подължава да кърви и да я боли корема нека отиде на лекар. :)
mr1night
08-06-2011, 14:12
да я оставя ли да почине 1-2 дена или да си водим нормален полов живот и да речем след 2 дни ако кървенето и болните продължат - генеколог
Dyany10000
08-06-2011, 14:43
да я оставя ли да почине 1-2 дена или да си водим нормален полов живот и да речем след 2 дни ако кървенето и болните продължат - генеколог
да
mr1night
08-06-2011, 14:58
да
да какво?
Dyany10000
08-06-2011, 15:03
1вото
И при мен беше така.. нормално е :)
mr1night
08-06-2011, 15:16
благодаря за отговорите
за сега съм спокоен :)
сега ще я остава да почине 1-2 дена след което ще я следя под око :) ако след 3тия път продължи всичко това ще я водя на генеколог
nymphadora
08-06-2011, 16:25
Нормално е първите пъти да кърви,но засега можеш да я оставиш няколко дни да си почине.Няма повод за притеснние. :)
HapkoMaH
08-06-2011, 16:57
някой път се получава така че хименът не се къса напълно не се притеснявай :)
anonymous708973
08-06-2011, 17:49
Мен краката са ме боляли на 9654678 полов контакт. Сериозно, тогава едни стълби ми се виждаха като ебаси препятствието. 8-)
Споко ,пич! Нормално е , не се притеснявай , дайте си малко почивка и всичко ще е ок! :)
Me4encety
08-06-2011, 19:21
Ако до седмица продължават болката и кървенето-на лекар.Презервативи използвахте,нали?Иначе дай и почивка и не я барай поне седмица.
И при мен беше същото като се събудих имах кръв по гащите, имах мусколна треска и ужасни болки като сядам и ходя до тоалетната :д
и даже и сега след секс почти винаги ме болят краката 8-)
sugargirl94
08-06-2011, 21:30
според мен може да и е дошло ! аз съм пример: когато ми идва ме болят и корема, и краката :o
Me4encety
08-07-2011, 12:31
според мен може да и е дошло ! аз съм пример: когато ми идва ме болят и корема, и краката :o
Според мен,пък не. :?
mr1night
08-07-2011, 17:15
Презервативи използвахте,нали?
само първия път когато я отварях, защо?
Напълно нормално... до 3-тия път да кърви и до 10-тия да боли е "клишето", но е вярно.. не спичай ше се оправи :)
Me4encety
08-07-2011, 17:56
За да не си й лепнал нещо,за това....Не вярвам,че ще го кажа на теб,но ползваите презервативи!
mr1night
08-07-2011, 18:26
За да не си й лепнал нещо,за това....Не вярвам,че ще го кажа на теб,но ползваите презервативи!
благодаря за загрижеността, но не съм и лепнал нищо :)
правя си прегледи редовно
Dismember
08-07-2011, 18:30
При моята сладурана, единствено при сефтето имаше проблеми - в смисъл след първият секс на следващият ден каза, че корема я боли, краката й треперят и т.н. Спряхме за 3-4 дена, по - нататък нямаше проблеми. :)
При моята сладурана, единствено при сефтето имаше проблеми - в смисъл след първият секс на следващият ден каза, че корема я боли, краката й треперят и т.н. Спряхме за 3-4 дена, по - нататък нямаше проблеми. :)
как така я болял корема? тфа едва ли е имало нещо общо със секса...