- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кървене след втори сексуален контакт
отворих приятелката си по нормалния начин, просто го вкарах няколко пъти и до там...
оставих я да си почива една седмица
снощи го направихме, първоначално я болеше и тя ми го казваше и то си личеше по реакциите и изражението на лицето, но постепено започна да и харесва и болката да намалява.. или поне тя твърдеше така
правихме много бавен, нежен секс, който продължи около два часа като междувременно и давах почивки по 1-2 минутки
не забелязахме нищо смущаващо...
на сутринта като се събудихме всичко нормално, пихме кафе,хапнахме... и го направихме отново
след като свърших и отидох до банята забелязах кървави петънца по потника си... върнах се в спалята и забелязах същото по чаршафа...
след като приятелката ми излезе от банята ми каза, че е кървяла леко и че я боли леко корема
след като си я закарах у тях след 2 часа тя ми се обади и ми кажа че отново е видяла кръв по гащичките си и ми каза че болката в корема още я има и че краката я болят също, което аз си обяснявам с това, че краката и бяха в пози в които до сега не са били и нещо мускулна треска...
кажете това нормални симптоми ли са?
да я оставя ли да почине 1-2 дена или да си водим нормален полов живот и да речем след 2 дни ако кървенето и болните продължат - генеколог
даПървоначално написано от mr1night
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
да какво?Първоначално написано от Dyany10000
1вото
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
благодаря за отговорите
за сега съм спокоен
сега ще я остава да почине 1-2 дена след което ще я следя под окоако след 3тия път продължи всичко това ще я водя на генеколог
cross that line, fuck around, and get yo` ass kicked
Нормално е първите пъти да кърви,но засега можеш да я оставиш няколко дни да си почине.Няма повод за притеснние.![]()
някой път се получава така че хименът не се къса напълно не се притеснявай![]()
Мен краката са ме боляли на 9654678 полов контакт. Сериозно, тогава едни стълби ми се виждаха като ебаси препятствието.![]()
Споко ,пич! Нормално е , не се притеснявай , дайте си малко почивка и всичко ще е ок!![]()
maDamn
И при мен беше същото като се събудих имах кръв по гащите, имах мусколна треска и ужасни болки като сядам и ходя до тоалетната :д
и даже и сега след секс почти винаги ме болят краката![]()
само първия път когато я отварях, защо?Първоначално написано от Me4encety
Напълно нормално... до 3-тия път да кърви и до 10-тия да боли е "клишето", но е вярно.. не спичай ше се оправи![]()
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
благодаря за загрижеността, но не съм и лепнал нищоПървоначално написано от Me4encety
правя си прегледи редовно
При моята сладурана, единствено при сефтето имаше проблеми - в смисъл след първият секс на следващият ден каза, че корема я боли, краката й треперят и т.н. Спряхме за 3-4 дена, по - нататък нямаше проблеми.![]()
I would love to beat the face of every motherfucker that is thinking he can change me!
Пикам прав a.k.a. мъжко съм
как така я болял корема? тфа едва ли е имало нещо общо със секса...Първоначално написано от Dismember