View Full Version : Какво да правя?? HELP PLS!!
gotinataAa
08-06-2011, 18:43
Значи аз съм на 13 и излизах с едно момче на 20. В началото не правихме почти нищо , но после започнахме да се разхождаме.. целуваме , прегръщаме,,, и така горе-долу 1/2 година. Но след известно време идва и ми казва че искал по-голяма. На мен ми стана много гадно отначало защото ми твърдеше че ме обичал и някви такива. след като скъсахме пак се засичахме навънка и го виждам че ме гледа и като го погледна и аз се прави че се едно не ме познава и не ме вижда. И така.. заминах за Гърция и бях там месец и нещо и почти го бях забравила. Като си дойдох само ме търсеше по телефона и ме караше да излизаме.. да ходим да бягаме заедно и по кафенца.. даже каза че ме сложил в безплатните си минути в телефона. Та въпроса ми е дали е възможно пак да иска да се виждаме и да ходим?? Аз го харесвам малко. Какво да правя? Извинявам се за грешките и ви благодаря предварително ! :*
Малка си още,не се занимавай с глупости.
SisiStrange
08-06-2011, 18:46
Иска секс и голямата, която си е набелязал, не му е пуснала.
Нормално да иска по-голяма. Та ти си на 13, а той на 20... лол.
Ако каже някои на полицията и ако е истинска тая история ще гние в затвора бая време тъкаче несе занимавай с него да нямате и двамата проблеми..
ImmortalForever
08-06-2011, 18:47
Я, бегай на криеница да играйкаш :)
BumpyRide
08-06-2011, 18:49
"Аз го харесвам малко?!" Не мила... така и така тъкмо си го била забравила.. не се връщай назад. Смисъл, лично моето мнение е, че няма да се получи, а и тая голяма разлика..
leadyflame
08-06-2011, 18:49
Иска да се виждате с намерението да ти продупчи билета.
gotinataAa
08-06-2011, 18:57
БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИИИИ !!! :-) :-) :-) :-) :-)
elysunny
08-06-2011, 19:01
имате прекалено голяма разлика в годините, не се занимавай с него
slunchoobs
08-06-2011, 19:04
и какво като е на 13 аз съм на 15 а приятеля ми е на 21 ии вс е съвсем нормално!! ......
по темата: недей да се връщаш при него иска само СЕКС !!! нищо друго!!
elysunny
08-06-2011, 19:08
и какво като е на 13 аз съм на 15 а приятеля ми е на 21 ии вс е съвсем нормално!! ......
има разлика да м/у тва да си на 13 и на 15, в периода 12-17 годишна възраст човек се променя не веднъж и израства.. затова тяхната разлика е прекалено голяма, вярно, че момчетата се развиват по-бавно, ама все пак..
slunchoobs
08-06-2011, 19:16
има разлика да м/у тва да си на 13 и на 15, в периода 12-17 годишна възраст човек се променя не веднъж и израства.. затова тяхната разлика е прекалено голяма, вярно, че момчетата се развиват по-бавно, ама все пак..
е да, но някой каза че разликата им била голяма щели да го вкарат в затвора и т.н казвам просто че разликата нее е чак токова голяма
е да, но някой каза че разликата им била голяма щели да го вкарат в затвора и т.н казвам просто че разликата нее е чак токова голяма
А ти да си чувал до колко години,даден човек се смята за малолетен и че е наказуемо да се занимаваш с малолетни?
elysunny
08-06-2011, 19:19
ами могат да го вкарат в затвора да, в България едва ли ще се случи, но си е "против закона"
musicbaby
08-06-2011, 19:20
Тегли му майната :)
slunchoobs
08-06-2011, 19:24
А ти да си чувал до колко години,даден човек се смята за малолетен и че е наказуемо да се занимаваш с малолетни?
мм да чувала съм .. ии съм момиче не ми пиши в мъжки род ......... аа представиси тя го обича ко да пр тогава заради ттъпите куки да не е с него ли кво
leadyflame
08-06-2011, 19:25
:razz:
мм да чувала съм .. ии съм момиче не ми пиши в мъжки род ......... аа представиси тя го обича ко да пр тогава заради ттъпите куки да не е с него ли кво
Да обърках се от аватара ти че си момче :shock:
Та на 13 години много знае тя какво харесва,именно затова под 14 години се водиш малолетен,защото всеки 20 годишен батко с пари кола и лъскави дрешки може да те манипулира.
Got the point?
DragonLady
08-06-2011, 19:34
Разликата ви в годините е прекалено голяма. А и след като един път си го забравила недей се връща назаде! Единствената ( според мен ) причина е да започне пак да те търси, е че с тая по голямата не са се получили нещата, а на нашият човек му се е доебало.
slunchoobs
08-06-2011, 19:35
Да обърках се от аватара ти че си момче :shock:
Та на 13 години много знае тя какво харесва,именно затова под 14 години се водиш малолетен,защото всеки 20 годишен батко с пари кола и лъскави дрешки може да те манипулира.
Got the point?
мм да така си е , но зависи далии е някоя тъпа и доверчива .... на нейните години ходех с момчета до 17 г. а тя търгнала да са занимаава с 20 годишни
Иска секс и голямата, която си е набелязал, не му е пуснала.
Нормално да иска по-голяма. Та ти си на 13, а той на 20... лол.
mynichka
08-07-2011, 06:21
:shock: не се занимавай с глупости
BumpyRide
08-07-2011, 07:07
Мне.. по това, което е написала си правя извод, че определено не го обича. Да го оставя да си търси големи какички дето да му пускат. :?
jeezloxxy
08-07-2011, 07:20
Ако каже някои на полицията и ако е истинска тая история ще гние в затвора бая време тъкаче несе занимавай с него да нямате и двамата проблеми..
:shock: :shock: :shock:
Приличаш ми на мъжкия вариант на блескавотокотенце.... :?
Спри да пишеш глупави коментари,plz.
Vilencety
08-07-2011, 07:38
Малка си още,не се занимавай с глупости.
dontcare
08-07-2011, 07:50
Не го харесваш,просто ти е кеф той да ти ходи по гъза и да се разхождаш с 20годишен.
Sladurchoo
08-07-2011, 20:28
хахахах на 13 и на 20 намери си друг по-добре ;]
scandalousLady
08-08-2011, 09:43
Не се занимавай с този, иначе пак ще страдаш
SmilezZz
08-08-2011, 13:15
Не се занимавай с него. Та ти още не знаеш какво изпитваш към него,а си тръгнала да обясняваш глупости. Я не му обръщай внимание. Тази огромна разлика във възрастта ви - просто..... нямам думи.
А понякога просто се чудя какво ще търси едно 20 годишно момче в 13 годишно дете ?
Иска да се виждате с намерението да ти продупчи билета.
sweetpunk
08-08-2011, 14:06
Според мен е по - добре да не гледаш назад, а да си намериш някой, който е на твоята възраст и се интересува от същите неща като теб :) ... От личен опит ти го казвам, остави миналото да е такова, иначе ще има много да си патиш от такива връзки ;)
RainOfHope
08-08-2011, 14:11
На тая възраст и ти не знаеш какво искаш. Приеми факта, че разликата е такава, че ти си просто едно дете, а той е мъж. На неговата възраст момичетата не му обръщат внимание и се занимава с по-малки, в случая с теб, за да ти продупчи билета, както казаха преди мен. А и щом си го забравила няма смисъл да се връщаш на старото дередже.
sasha_90
08-08-2011, 14:17
По-горе го казаха:той е на 20 и иска секс,но ти не си му го дала.Затова си е тръгнал.Сего се връща с надеждата,че си си решила да му го дадеш.Ще му пуснеш ли?Не мисля,че си готова.Затова не се връщай при него,освен ако не искаш всичко между вас да се повтори,потрети...
Co0kieGirl
08-08-2011, 14:39
Разликата ви в годините е прекалено голяма. А и след като един път си го забравила недей се връща назаде! Единствената ( според мен ) причина е да започне пак да те търси, е че с тая по голямата не са се получили нещата, а на нашият човек му се е доебало.
И аз така мисля.По-добре не се занимавай с него :?
Е много странно как всички обляха тоя тип, без да го познават. Ти най-добре го познаваш, тъй че сама си преценяй дали иска кекс или да . Ква е гаранцията, че като си хване 16 годишен ще и се размине дупченето на билетО? :lol:
RainOfHope
08-08-2011, 15:21
Според теб един 20 годишен мъж какво общо може да има с 13 годишно дете? Най-вероятно тия на неговата възраст не му се връзват и се занимава с деца. В случая с какичката не са се получили нещата както той ги е искал и иска да се върне при авторката, като очаква нов резултат.
Сам е казал, че иска по-голяма.
Не знаех, че годините правят момчето - мъж :shock: иначе би треало да си седи на дупето девойката, ама желанията трудно се контролират :D , особено в тази крехка възраст. А и откъде сте сигурни, че е бил с другата само заради секса? Може да е искал да направи някаква съпоставка между двете, знам ли. Пък и през тая половин година заедно, кво му е пречело да и изневерява и да е с нея? Вие набързо го осъдихте. Хипотези има много, но ние можем само да гадаем. Има момчета на 20 и момчета на 20, тъй че е доста относително, а и авторката не е споменала нещо конкретно.
RainOfHope
08-08-2011, 15:58
Всеки е с различна гледна точка, но да и ти си прав :).
До авторката: Пак ще се повторя, но щом си го забравила вече, не се връщай назад.
Maaggiiee
08-08-2011, 17:36
Ехо миличка осъзнай се прочети написаното от теб в началото и повярвай ми по някое време ще избухнеш в луд смях. :D :razz: