Влез

View Full Version : ще полудея

addic7edd
08-07-2011, 21:30
Просто трябва да го споделя .. .

Имам си приятел от 2 месеца (А.), който е невероятен, като характер, като отношение към мен. Всичко е идеално, обичаме се, той даже ми е първия (секс .. ) .
НО има едно момче (Б.), с което ходих през зимата 3 месеца (преди това бяхме близки приятели) и бях лудо влюбена в него, но неговите "приятели" се мъчеха да ни разделят и накрая успяха. Известно време той се държа като "п**ка", но малко след като тръгнах със сегашния ми започнахме отново да си пишем като приятели, рядко, но все пак.. И се държи нормално..
Проблема ми е, че на моменти се хващам да си мисля за Б., че не искам да е приключило.. и му пиша, за малко да излезна с него (той не знае за чувствата ми), а ме е страх, че ако това стане ще го целуна, а не искам...1 . не искам да изневерявам на А. ; 2. Б. прекалено много се прави на интересен като скъсахме ии ала-бала..
И това ме побърква... Обичам А., държа на него, той е уникален .. но някак си сякаш изпитвам нужда от Б. ... ;(

LambOfGod
08-07-2011, 21:35
А+Б=Х
Х=ПАСТЕТ

elysunny
08-07-2011, 21:40
емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..

А,Б чакаме В-то

scandalousLady
08-07-2011, 21:56
емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..

sasha_90
08-08-2011, 10:24
И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.

HotLife
08-08-2011, 11:32
върти ги и двамата :lol:

IceColDmaN
08-08-2011, 11:34
И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.

+1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!

DoublePleasure
08-08-2011, 12:18
Според мен трябва да помислиш и да избереш един от двамата :-)

TVDQueen
08-08-2011, 12:24

+1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!

:D :D

DragonLady
08-08-2011, 12:25

+1

sasha_90
08-08-2011, 15:58

На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.

Minerva
08-08-2011, 17:00
Викам да си намериш трети и да ги зарежеш и двамата, вместо да го мислиш толкова ;) В краен случай, като толкова го искаш, излез с него, прави каквото ти се прави и ще си усетиш с кой ти е повече кеф ;)

Maaggiiee
08-08-2011, 17:40
А. Б. В. :grin: По темата избери един и край А. е по-добрия вариант според мен. Незнам ама Б. ме съмнява щом се е държал като както каза пут*ка

umri
08-08-2011, 17:49

На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.

Нема угодия, кака.

AnzaRe
08-08-2011, 18:25
Абе ще ви еба вас путки такива писна ми от такива номера :)
Много гадно постъпваш така.
Стой си с момчето сега и това е.
Да еба тъпите шибани номера :)
Глей си живота никакво назад!

bbadass
08-08-2011, 18:52
А. :wink:

TVDQueen
08-08-2011, 20:39
''Вървя само напред!Понякога може да обръщам глава, но никога не се връщам назад!'' :)

marti93
08-08-2011, 20:49
знаеш ли ,винаги искаме това което нямаме ,или оценяваме нещо ,когато си отиде!незнам кое от 2-те описва дилемата ти,но не разигравай момчетата .мисля ,че А е ,по-доброто решение,новото начало,което не слуша приятелите си и не те прави по-ниска от тревата и после ,като види ,че си щастлива ,тича да разваля връзката ти.

Zaharinka
08-08-2011, 21:15
От 2 стола на земята,затова на 3 за по-сигурно 8-) :D

IceColDmaN
08-09-2011, 06:57
Абе ще ви е** вас п**** такива писна ми от такива номера :)
Много гадно постъпваш така.
Стой си с момчето сега и това е.
Да е** тъпите шибани номера :)
Глей си живота никакво назад!

Тва са сливи за смет бате - кво да ти кажа.. - :smt075 :smt064 :smt117 слагаш 2 капута - караш я да не те забрави и после изчезваш - така, както си се появил в живота и - внезапно тва заслужават такива..

sasha_90
08-09-2011, 12:15

Нема угодия, кака.
Случва се :D

chereshka7
08-09-2011, 15:23
върти ги и двамата :lol:
+1

Nara
08-09-2011, 18:39
След като приятелите на първото момче са ви разделили, ти сега си мислиш, че има нещо недовършено между вас и се чудиш какво ли би станало, ако бяхте останали заедно.
Дотук добре, обаче ти сама каза, че той се е държал гадно с теб, след като сте скъсали, пък и да не говорим, че след като те е зарязал, заради мнението на приятелите му, значи въобще не си струва. Остани си с момчето , което обичаш и въобще не се чуди за другия. Сега се държи мило, но ти си видяла и другата му страна, нали???

peace95
08-10-2011, 19:44
пфф , много букви станаха :(

h47
08-10-2011, 22:03
И ти не знаеш какво искаш. По-добре не се занимавай с нито един от двамата.

TheNewReligion
08-10-2011, 23:03
Ама разбира се, че обичаш тоя, 'дето ходиш с него сега, чи кЪ иначИ..
Не знам какво да ти кажа...щяла да полудее. Реши какво искаш и не разигравай хората заради едната прищявка.

blo0dc0untess
08-11-2011, 19:06
Според мен са останали някакви остатъчни чувства към Б. Най-добре ще е да спреш всякакъв контакт с него ако не искаш да загубиш А

fuckme
08-11-2011, 21:03
Б. е лошият вариант, затова те привлича... защото всичко около него е неправилно и знаеш, че той е грешка, защото с него ще ти е много по - трудно. нормално да те привлича това, но се откажи. имаш сигурна връзка и няма смисъл да я губиш заради интерес към бивша любов. :)

elysunny
08-11-2011, 21:14
ще полудея, баси майката, какъв живот живея

tuzaro
08-11-2011, 21:15
много си тъпа и не само ти, за тва всички заслужавате само да ви ебат и нищо друго!

Torn
08-11-2011, 21:49
Такива като теб са за разтрел ве !!!

annonimnna
08-12-2011, 01:12
История на 100% като моята :(
Ако бившият ти няма чувства към теб, по-добре да не губиш сегашния :) Само ти можеш да решиш какво да правиш . Изясни се със себе си! :-)