View Full Version : ще полудея
addic7edd
08-07-2011, 21:30
Просто трябва да го споделя .. .
Имам си приятел от 2 месеца (А.), който е невероятен, като характер, като отношение към мен. Всичко е идеално, обичаме се, той даже ми е първия (секс .. ) .
НО има едно момче (Б.), с което ходих през зимата 3 месеца (преди това бяхме близки приятели) и бях лудо влюбена в него, но неговите "приятели" се мъчеха да ни разделят и накрая успяха. Известно време той се държа като "п**ка", но малко след като тръгнах със сегашния ми започнахме отново да си пишем като приятели, рядко, но все пак.. И се държи нормално..
Проблема ми е, че на моменти се хващам да си мисля за Б., че не искам да е приключило.. и му пиша, за малко да излезна с него (той не знае за чувствата ми), а ме е страх, че ако това стане ще го целуна, а не искам...1 . не искам да изневерявам на А. ; 2. Б. прекалено много се прави на интересен като скъсахме ии ала-бала..
И това ме побърква... Обичам А., държа на него, той е уникален .. но някак си сякаш изпитвам нужда от Б. ... ;(
LambOfGod
08-07-2011, 21:35
А+Б=Х
Х=ПАСТЕТ
elysunny
08-07-2011, 21:40
емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..
А,Б чакаме В-то
scandalousLady
08-07-2011, 21:56
емиии ако искаш да си с А. спри всякаква комуникация с Б., но ако искаш да бъдеш с Б. кажи на А. колкото се може по бързо..
sasha_90
08-08-2011, 10:24
И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.
IceColDmaN
08-08-2011, 11:34
И аз съм на мнение,че щом искаш А. ,трябва да спреш всякакъв контакт с Б. Така ще е по-правилно и лесно за теб.
+1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!
DoublePleasure
08-08-2011, 12:18
Според мен трябва да помислиш и да избереш един от двамата :-)
TVDQueen
08-08-2011, 12:24
+1 Дам така е, ама жените често един мъж не им стига.. те даже често нищо никога не им стига - така, че много вероятно е и В да се появи при наличието на А и Б!
:D :D
DragonLady
08-08-2011, 12:25
+1
sasha_90
08-08-2011, 15:58
На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.
Викам да си намериш трети и да ги зарежеш и двамата, вместо да го мислиш толкова ;) В краен случай, като толкова го искаш, излез с него, прави каквото ти се прави и ще си усетиш с кой ти е повече кеф ;)
Maaggiiee
08-08-2011, 17:40
А. Б. В. :grin: По темата избери един и край А. е по-добрия вариант според мен. Незнам ама Б. ме съмнява щом се е държал като както каза пут*ка
На някои жени може да не им стига един мъж,но на други пък им стига един,но не го откриват.
Нема угодия, кака.
Абе ще ви еба вас путки такива писна ми от такива номера :)
Много гадно постъпваш така.
Стой си с момчето сега и това е.
Да еба тъпите шибани номера :)
Глей си живота никакво назад!
TVDQueen
08-08-2011, 20:39
''Вървя само напред!Понякога може да обръщам глава, но никога не се връщам назад!'' :)
знаеш ли ,винаги искаме това което нямаме ,или оценяваме нещо ,когато си отиде!незнам кое от 2-те описва дилемата ти,но не разигравай момчетата .мисля ,че А е ,по-доброто решение,новото начало,което не слуша приятелите си и не те прави по-ниска от тревата и после ,като види ,че си щастлива ,тича да разваля връзката ти.
Zaharinka
08-08-2011, 21:15
От 2 стола на земята,затова на 3 за по-сигурно 8-) :D
IceColDmaN
08-09-2011, 06:57
Абе ще ви е** вас п**** такива писна ми от такива номера :)
Много гадно постъпваш така.
Стой си с момчето сега и това е.
Да е** тъпите шибани номера :)
Глей си живота никакво назад!
Тва са сливи за смет бате - кво да ти кажа.. - :smt075 :smt064 :smt117 слагаш 2 капута - караш я да не те забрави и после изчезваш - така, както си се появил в живота и - внезапно тва заслужават такива..
sasha_90
08-09-2011, 12:15
Нема угодия, кака.
Случва се :D
chereshka7
08-09-2011, 15:23
върти ги и двамата :lol:
+1
След като приятелите на първото момче са ви разделили, ти сега си мислиш, че има нещо недовършено между вас и се чудиш какво ли би станало, ако бяхте останали заедно.
Дотук добре, обаче ти сама каза, че той се е държал гадно с теб, след като сте скъсали, пък и да не говорим, че след като те е зарязал, заради мнението на приятелите му, значи въобще не си струва. Остани си с момчето , което обичаш и въобще не се чуди за другия. Сега се държи мило, но ти си видяла и другата му страна, нали???
пфф , много букви станаха :(
И ти не знаеш какво искаш. По-добре не се занимавай с нито един от двамата.
TheNewReligion
08-10-2011, 23:03
Ама разбира се, че обичаш тоя, 'дето ходиш с него сега, чи кЪ иначИ..
Не знам какво да ти кажа...щяла да полудее. Реши какво искаш и не разигравай хората заради едната прищявка.
blo0dc0untess
08-11-2011, 19:06
Според мен са останали някакви остатъчни чувства към Б. Най-добре ще е да спреш всякакъв контакт с него ако не искаш да загубиш А
Б. е лошият вариант, затова те привлича... защото всичко около него е неправилно и знаеш, че той е грешка, защото с него ще ти е много по - трудно. нормално да те привлича това, но се откажи. имаш сигурна връзка и няма смисъл да я губиш заради интерес към бивша любов. :)
elysunny
08-11-2011, 21:14
ще полудея, баси майката, какъв живот живея
много си тъпа и не само ти, за тва всички заслужавате само да ви ебат и нищо друго!
Такива като теб са за разтрел ве !!!
annonimnna
08-12-2011, 01:12
История на 100% като моята :(
Ако бившият ти няма чувства към теб, по-добре да не губиш сегашния :) Само ти можеш да решиш какво да правиш . Изясни се със себе си! :-)