View Full Version : ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
selenka112
08-08-2011, 14:14
Не знам дали мястото на темата ми е тук но имам нужда от съвет. Имам хубав глас но ме е страх да го покажа. В смисъл че всвки път в които запея даже и само пред мама или татко, започвам да треперя да се потя и да пея тихо... искам да излезна на сцена и да спечеля състезание... но излезна ли на сцената мога да умра от притеснение... :-o :-o кажете ми как мога да го преодолея... моля ви :-k :smt034 :smt102
Преместена.
kalpazanka
TheSickSickIrony
08-08-2011, 14:45
Сценична треска 8-)
Като ти идва от вътре, пей все едно не ти пука. Щом имаш хубав глас, няма от какво да се притесняваш, никой няма да те съди.
chokolate4
08-09-2011, 10:34
Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка!
Преди да почнеш да пееш изпий 2 бири или 50 грама ракия/уиски и бягай на сцената 8)
bez maitap
selenka112
08-09-2011, 11:24
Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка! Ами за това е малко късно....направих я през март... :-o :-o
Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка!
хаха и го пи6е6 ти !!!!!!!!!!! мноъъъъ си сме6нъ :lol: :lol: :lol: направо си за триенна :booooomb:
Me4encety
08-09-2011, 15:07
хаха и го пи6е6 ти !!!!!!!!!!! мноъъъъ си сме6нъ :lol: :lol: :lol: направо си за триенна :booooomb:
Е да,тя поне може да пише...
s0meb0dy
08-09-2011, 20:55
Не знам дали мястото на темата ми е тук но имам нужда от съвет. Имам хубав глас но ме е страх да го покажа. В смисъл че всвки път в които запея даже и само пред мама или татко, започвам да треперя да се потя и да пея тихо... искам да излезна на сцена и да спечеля състезание... но излезна ли на сцената мога да умра от притеснение... :-o :-o кажете ми как мога да го преодолея... моля ви :-k :smt034 :smt102
Преместена.
kalpazanka
познато чувство обаче според мен аз не мога да пея, а майка ми ме убеждава в противното.
за жалост не ти помагам мн
трябва да бъдеш вътрешно убедена в себе си, че си талантлива и има какво да покажеш изгледай този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=135427&hit=1
nepowtorima
08-11-2011, 11:01
Аз съм в горе долу същото положение.
Но смятам да започна да ходя на пеене.. Да ми дава съвети професионалист. И да започна да излизам на сцена.. макар, че и аз имам малко сценична треска да ПЕЯ на сцена.. да танцувам или нещо подобно .. свикнала съм, но да ПЕЯ не съм..
Просто отиди на пеене и ще се поуспокоиш .. тъй като ще има и други като теб!!
SmilezZz
08-11-2011, 13:59
трябва да бъдеш вътрешно убедена в себе си, че си талантлива и има какво да покажеш изгледай този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=135427&hit=1 Филмът изглежда - супер,тегля си го.
По темата:
Бъди уверена в себе си. Както ти казаха: можеш да ходиш на частни уроци по пеене. Така ще вярваш в себе си.
Просто си кажи: "АЗ МОГА". И вярвай в това. И ще видиш,че няма нищо страшно.
Успех !!
Единствено като се изправиш срещу страха си може да го преодолееш.
Не се впрягай толкова.. И с хубав глас винаги ще има някои, които да не те харесват. Не се интересувай другите какво си мислят ;).
zarzamora
08-14-2011, 13:17
Според мен наистина е добре да ходиш на уроци.Щом имаш хубав глас там ще можеш да го усъвършенстваш, преподавателят ще ти покаже доста тънкости и тогава ще можеш да звучиш професионално.А и със сигурност ще изчезне притеснението - ще пееш пред преподавателя, пред други ако сте група, например, пред близки и приятели и така.Не пропилявай таланта си.
Желая ти успех! :-)
И аз съм горе-долу в същото положение.. До преди една-две години не можех да пея пред хора, просто почвах да треперя.. Ноо.. записах се в хор, е не точно хор.. да кажем вокална група в училище. Бяхве около 15 момичета.. и на репетициите отначало ме беше срам, но постепенно се отпусках все повече и повече.. и като дойде концерта, естествено, имаше притеснение, но като излязохме да пеем, то изчезна. :grin: :grin: :grin:
Сега вече спокойно пея пред приятели, пред роднини по-рядко..
Но да, и мен все още ме е срам.. но по-малко
Опитай така -- запиши се в хор/вокална група или нещо подобно. :wink: :wink: :wink:
powerman
08-29-2011, 10:45
По-редовно пеене ,за да свикнеш :)
Leticcia
09-08-2011, 12:05
Представи си, че си сама и пееш пред огледалото :)
selenka112
10-30-2011, 15:17
Благодаря на всички ... вече се записах във вокалната група в училище и пея на микрофон, но все още се срамувам. Но мисля че с времето ще мине...още веднъж, благодаря на всички
cigarettekisses
10-30-2011, 15:50
Изправяй се срещу страховете си-пей пред хора и т.н. и с времето ще ти мине и няма да се притесняваш.