.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ

Не знам дали мястото на темата ми е тук но имам нужда от съвет. Имам хубав глас но ме е страх да го покажа. В смисъл че всвки път в които запея даже и само пред мама или татко, започвам да треперя да се потя и да пея тихо... искам да излезна на сцена и да спечеля състезание... но излезна ли на сцената мога да умра от притеснение... кажете ми как мога да го преодолея... моля ви

Преместена.
    kalpazanka

Сценична треска
    Като ти идва от вътре, пей все едно не ти пука. Щом имаш хубав глас, няма от какво да се притесняваш, никой няма да те съди.

Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка!
    "Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките не другите'!!!!!

Преди да почнеш да пееш изпий 2 бири или 50 грама ракия/уиски и бягай на сцената
    bez maitap

Цитирай Първоначално написано от chokolate4
    Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка!
    Ами за това е малко късно....направих я през март...

Guest

хаха и го пи6е6 ти !!!!!!!!!!! мноъъъъ си сме6нъ направо си за триенна

Супер фен Аватара на Me4encety
    Цитирай Първоначално написано от angel1

хаха и го пи6е6 ти !!!!!!!!!!! мноъъъъ си сме6нъ направо си за триенна
    Е да,тя поне може да пише...

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Re: ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ

Цитирай Първоначално написано от selenka112
    Не знам дали мястото на темата ми е тук но имам нужда от съвет. Имам хубав глас но ме е страх да го покажа. В смисъл че всвки път в които запея даже и само пред мама или татко, започвам да треперя да се потя и да пея тихо... искам да излезна на сцена и да спечеля състезание... но излезна ли на сцената мога да умра от притеснение... кажете ми как мога да го преодолея... моля ви

Преместена.
    kalpazanka
    познато чувство обаче според мен аз не мога да пея, а майка ми ме убеждава в противното.
    за жалост не ти помагам мн

трябва да бъдеш вътрешно убедена в себе си, че си талантлива и има какво да покажеш изгледай този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=135427&hit=1

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз съм в горе долу същото положение.
    Но смятам да започна да ходя на пеене.. Да ми дава съвети професионалист. И да започна да излизам на сцена.. макар, че и аз имам малко сценична треска да ПЕЯ на сцена.. да танцувам или нещо подобно .. свикнала съм, но да ПЕЯ не съм..
    Просто отиди на пеене и ще се поуспокоиш .. тъй като ще има и други като теб!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Алкохол!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    трябва да бъдеш вътрешно убедена в себе си, че си талантлива и има какво да покажеш изгледай този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=135427&hit=1
    Филмът изглежда - супер,тегля си го.

По темата:
    Бъди уверена в себе си. Както ти казаха: можеш да ходиш на частни уроци по пеене. Така ще вярваш в себе си.

Просто си кажи: "АЗ МОГА". И вярвай в това. И ще видиш,че няма нищо страшно.

Успех !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Единствено като се изправиш срещу страха си може да го преодолееш.
    Не се впрягай толкова.. И с хубав глас винаги ще има някои, които да не те харесват. Не се интересувай другите какво си мислят .

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Според мен наистина е добре да ходиш на уроци.Щом имаш хубав глас там ще можеш да го усъвършенстваш, преподавателят ще ти покаже доста тънкости и тогава ще можеш да звучиш професионално.А и със сигурност ще изчезне притеснението - ще пееш пред преподавателя, пред други ако сте група, например, пред близки и приятели и така.Не пропилявай таланта си.
    Желая ти успех!

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    И аз съм горе-долу в същото положение.. До преди една-две години не можех да пея пред хора, просто почвах да треперя.. Ноо.. записах се в хор, е не точно хор.. да кажем вокална група в училище. Бяхве около 15 момичета.. и на репетициите отначало ме беше срам, но постепенно се отпусках все повече и повече.. и като дойде концерта, естествено, имаше притеснение, но като излязохме да пеем, то изчезна.

Сега вече спокойно пея пред приятели, пред роднини по-рядко..
    Но да, и мен все още ме е срам.. но по-малко

Опитай така -- запиши се в хор/вокална група или нещо подобно.

По-редовно пеене ,за да свикнеш
    Нека спрем войната по пътищата заедно.

Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Представи си, че си сама и пееш пред огледалото

Благодаря на всички ... вече се записах във вокалната група в училище и пея на микрофон, но все още се срамувам. Но мисля че с времето ще мине...още веднъж, благодаря на всички

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Изправяй се срещу страховете си-пей пред хора и т.н. и с времето ще ти мине и няма да се притесняваш.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си