- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ИМАМ НУЖДА ОТ СЪВЕТ
Не знам дали мястото на темата ми е тук но имам нужда от съвет. Имам хубав глас но ме е страх да го покажа. В смисъл че всвки път в които запея даже и само пред мама или татко, започвам да треперя да се потя и да пея тихо... искам да излезна на сцена и да спечеля състезание... но излезна ли на сцената мога да умра от притеснение...![]()
кажете ми как мога да го преодолея... моля ви
![]()
![]()
Преместена.
kalpazanka
Сценична треска![]()
Като ти идва от вътре, пей все едно не ти пука. Щом имаш хубав глас, няма от какво да се притесняваш, никой няма да те съди.
Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка!
"Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките не другите'!!!!!
Преди да почнеш да пееш изпий 2 бири или 50 грама ракия/уиски и бягай на сцената![]()
bez maitap
Ами за това е малко късно....направих я през март...Първоначално написано от chokolate4
![]()
![]()
Аз заради такова притеснение направих голяма глупост. Щях да излизам на сцена да пея и се отказах ,защото бях неуверена в себе си ! НЕ прави тази грешка!
хаха и го пи6е6 ти !!!!!!!!!!! мноъъъъ си сме6нъ![]()
![]()
направо си за триенна
![]()
познато чувство обаче според мен аз не мога да пея, а майка ми ме убеждава в противното.Първоначално написано от selenka112
за жалост не ти помагам мн
трябва да бъдеш вътрешно убедена в себе си, че си талантлива и има какво да покажеш изгледай този филм http://www.zamunda.net/details.php?id=135427&hit=1
Аз съм в горе долу същото положение.
Но смятам да започна да ходя на пеене.. Да ми дава съвети професионалист. И да започна да излизам на сцена.. макар, че и аз имам малко сценична треска да ПЕЯ на сцена.. да танцувам или нещо подобно .. свикнала съм, но да ПЕЯ не съм..
Просто отиди на пеене и ще се поуспокоиш .. тъй като ще има и други като теб!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Филмът изглежда - супер,тегля си го.Първоначално написано от ri41
По темата:
Бъди уверена в себе си. Както ти казаха: можеш да ходиш на частни уроци по пеене. Така ще вярваш в себе си.
Просто си кажи: "АЗ МОГА". И вярвай в това. И ще видиш,че няма нищо страшно.
Успех !!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Единствено като се изправиш срещу страха си може да го преодолееш.
Не се впрягай толкова.. И с хубав глас винаги ще има някои, които да не те харесват. Не се интересувай другите какво си мислят.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Според мен наистина е добре да ходиш на уроци.Щом имаш хубав глас там ще можеш да го усъвършенстваш, преподавателят ще ти покаже доста тънкости и тогава ще можеш да звучиш професионално.А и със сигурност ще изчезне притеснението - ще пееш пред преподавателя, пред други ако сте група, например, пред близки и приятели и така.Не пропилявай таланта си.
Желая ти успех!![]()
И аз съм горе-долу в същото положение.. До преди една-две години не можех да пея пред хора, просто почвах да треперя.. Ноо.. записах се в хор, е не точно хор.. да кажем вокална група в училище. Бяхве около 15 момичета.. и на репетициите отначало ме беше срам, но постепенно се отпусках все повече и повече.. и като дойде концерта, естествено, имаше притеснение, но като излязохме да пеем, то изчезна.![]()
![]()
![]()
Сега вече спокойно пея пред приятели, пред роднини по-рядко..
Но да, и мен все още ме е срам.. но по-малко
Опитай така -- запиши се в хор/вокална група или нещо подобно.![]()
![]()
![]()
По-редовно пеене ,за да свикнеш![]()
Нека спрем войната по пътищата заедно.
Никога не сме се поколебавали да станем избраните от съдбата.
Благодаря на всички ... вече се записах във вокалната група в училище и пея на микрофон, но все още се срамувам. Но мисля че с времето ще мине...още веднъж, благодаря на всички
Изправяй се срещу страховете си-пей пред хора и т.н. и с времето ще ти мине и няма да се притесняваш.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'