PDA

View Full Version : Хммм...

Slavityy
08-08-2011, 19:56
Ходя с приятеля си от 2 години. И не знам защо, но понякога ми се иска да правя секс с някой непознат мъж, дори той да е по възрастен от мен ( и под по - възрастен нямам предвид на 80 години!).. Искаме си да правя секс с някой потен, силен, мусколест мъж без никакво обвързване след това .. Това прави ли ме " лека жена " ? Лошо ли е, че имам такива желания.. ?

Isabelle
08-08-2011, 20:14
Това е фантазия, породена от еднообразието според мен.Направете нещо различно с приятеля ти.

marti93
08-08-2011, 20:28
нормално е ,както казва и предходната потребителка ...хормони!и един съвет,не се връзвай само с 1 момче ,млада си

08-08-2011, 20:37
нормално е ,както казва и предходната потребителка ...хормони!и един съвет,не се връзвай само с 1 момче ,млада си
да бееее вържи се по 2-3 може и 4...
нормално е да фантазираш или да имаш влечения, но ако тръгнеш да се нахвърляш на всеки срещнат потен пичага не е нормално... а и ако обичаш приятеля си едва ли ще го и направиш. но те разбирам аз ходя с моя от година и доста и почнах да имам влечения към негови приятелии, към разни познатии, но никога не бих му изневерила ..

the_man
08-08-2011, 20:42
Не те прави лека жена, прави те фетишистка :evil: :evil:

ПП: за значението на "фетишист" - Google It :D

Zaharinka
08-08-2011, 21:02
Абе и аз си мечтая за някой такъв,че сегашният много хилав :D

ubuntureload
08-08-2011, 21:13
Не знам колко тежиш, ама лека може да те направи тичането. Иначе в твоя случай те прави разгонена!

SisiStrange
08-08-2011, 21:17
Ако са само фантазии, няма проблем. Ако тръгнеш да ги изпълняваш вече би било.

.Направете нещо различно с приятеля ти.
Това! :)

CanisDirus
08-08-2011, 21:31
Доста тъп трол

malkotoo
08-08-2011, 22:14
определено ви трябва малко разнообразие във връзката...

Slynchiicee
08-08-2011, 22:17
Лека не .. ама е АДСКИ ТЪПО да имаш приятел 2 години вече и да си мислиш за глупости :)

NomNomNom
08-08-2011, 23:28
Лека не .. ама е АДСКИ ТЪПО да имаш приятел 2 години вече и да си мислиш за глупости :)
Адски тъпо е да се изказваш неподготвена.
Не знам , не трябва ли в училище да ви дават някакви основни знания по анатомия, психология като цяло, психоанализа и т.н. ?!

Maaggiiee
08-09-2011, 06:02
Ами все пак 2 години момиче мъжете бързо омръзват я пробвайте нещо различно идете на малка почивка примерно. :)

fenkaaa
08-09-2011, 07:58
Ако са само фантазии, няма проблем. Ако тръгнеш да ги изпълняваш вече би било.

.Направете нещо различно с приятеля ти.
Това! :)

Dollystar
08-09-2011, 08:00
Всеки си има някакви такива фантазии, нормално е :)

Inn0cenCe
08-09-2011, 19:39
Сега ми кажи, че искаш да си облечена в кожено костюмче на жената котка и вече с две ръце ще подкрепя:

Не те прави лека жена, прави те фетишистка :evil: :evil:

ПП: за значението на "фетишист" - Google It :D

IceColDmaN
08-09-2011, 19:41

От всички мнения - най-истинското! Моето е същото - и за мене авторката е бъдеща мивка - дано греша!.. но как хубаво си го е описала кво иска.. ше и хареса и само това ше иска от всеки втори потен язовец..

Slynchiicee
08-10-2011, 08:33

От всички мнения - най-истинското! Моето е същото - и за мене авторката е бъдеща мивка - дано греша!.. но как хубаво си го е описала кво иска.. ше и хареса и само това ше иска от всеки втори потен язовец..

+1 Благодаря :)

kyon
08-10-2011, 14:47
Аз не виждам нищо лошо да си фантазираш :D Амаа без изневериии
:shock:

AnzaRe
08-10-2011, 15:35
По тая логика като се омъжиш ще искаш да се ебеш и с други :)

08-10-2011, 16:31
това е друго. омъжиш ли се, поемаш отговорност за действията си и за другия човек, трябва да си достатъчно зрял и да си минал фазата с лапешките простотии "обичам него, ама ми се ебе с тоя, обаче другия има много дълъг "скиптър"(рофл)" ..

Darinella
08-10-2011, 16:31
Ами все пак 2 години момиче мъжете бързо омръзват я пробвайте нещо различно идете на малка почивка примерно.
+++

IceColDmaN
08-10-2011, 18:23

A бе тая - самия факт, че е допуснала въобще такова нещо да си мисли - начи рано или късно ше го направи - тя не просто си фантазира - тя го иска - и квото и да прави с оня докато не го направи - тва каде и е в главата и къде го иска - тя няма да се задоволи, ако ще гаджето да и купи вибратор тип "Кинг-Конг" .. и мъжа ше смени и пак ше си остане същата.. такива като авторката са склонни да го правят без угризеня и то не веднъж и не с един - самия факт, че има смелостта да си мисли такива неща, да фантазира за такива и да пише тука във форума такива неща - като си има гадже.. тва трее да си човек къде много много не му мисли и къде много не му пука - некоя мифка.. съжалявам, че те обиждам, ама такива, като тебе баш са си за обиждане!Ше ходи тя с някое момче - и ше си мисли такива неща.. нема лошо - всеки е свободен да прави каквото пожелае с живота си - ама тва е страшно жалката постъпка.! Както се казваше - Даже само помисъла за изневяра е изневяра.. шот ти щом си мислиш - някога и ше дръзнеш да го направиш ;) а и като гледам тебе нищо не те спира да го напраиш..

Slavityy
08-10-2011, 18:31

A бе тая - самия факт, че е допуснала въобще такова нещо да си мисли - начи рано или късно ше го направи - тя не просто си фантазира - тя го иска - и квото и да прави с оня докато не го направи - тва каде и е в главата и къде го иска - тя няма да се задоволи, ако ще гаджето да и купи вибратор тип "Кинг-Конг" .. и мъжа ше смени и пак ше си остане същата.. такива като авторката са склонни да го правят без угризеня и то не веднъж и не с един - самия факт, че има смелостта да си мисли такива неща, да фантазира за такива и да пише тука във форума такива неща - като си има гадже.. тва трее да си човек къде много много не му мисли и къде много не му пука - некоя мифка.. съжалявам, че те обиждам, ама такива, като тебе баш са си за обиждане!Ше ходи тя с някое момче - и ше си мисли такива неща.. нема лошо - всеки е свободен да прави каквото пожелае с живота си - ама тва е страшно жалката постъпка.! Както се казваше - Даже само помисъла за изневяра е изневяра.. шот ти щом си мислиш - някога и ше дръзнеш да го направиш ;) а и като гледам тебе нищо не те спира да го напраиш..

Извинявай IceColDmaN, но внимавай какви ги приказваш.. нито съм тръгнала да правя нещо с някои нито си и помислям наистина да го направя.. Просто исках да разбера далии и други хора изобщоо са се досещали за такова нещо.. Доколкото видях имаше едни точни коментари ( а не като твоите) че това е заради пубертета и всеки има такива мисли.. Това според теб какво означава, че всяко едно момиче, което се е замислило какво ли ще бъде със друго момче е " мивка" ами в голяма заблуда си... ! :-x

mrazqkindergarten
08-10-2011, 19:41
Еми глупаво е това, което правиш.

pisenceto90
08-10-2011, 19:58
Изобщо не е ненормално ,извратено или прочие.....Много е важно на колко години си? Друго важно нещо е, твоя приятел доставя ли ти удоволствие, все още.......Хораааа...човешки същества сме и ако някой почне да ми разправя ,че не е сънувал,представял и т.н. нещо подобно ,чисто и просто ще излъже....Разнообразието и удоволствието + фантазиите осмислят сексуалният живот на всеки...Споко мацка нито си глупава ,нито сбъркана ,но ако продължаваш да си предстаяш това...2-годишната ти връзка скоро ще е минало ;-)

IceColDmaN
08-10-2011, 20:01

Извинявай IceColDmaN, но внимавай какви ги приказваш.. нито съм тръгнала да правя нещо с някои нито си и помислям наистина да го направя.. Просто исках да разбера далии и други хора изобщоо са се досещали за такова нещо.. Доколкото видях имаше едни точни коментари ( а не като твоите) че това е заради пубертета и всеки има такива мисли.. Това според теб какво означава, че всяко едно момиче, което се е замислило какво ли ще бъде със друго момче е " мивка" ами в голяма заблуда си... ! :-x

Eдно е да си мислиш - друго е да ти личи, че ти се иска.. на тебе си ти личи.. и нз аз в пубертета също съм бил пък не съм си мислил никога докато съм с едно момиче за друго - нарочно си избивах тези мисли - шот на съблазата понякога лесно се потдава човек - а ти тука дажее тема си направила - и не забравяй всяко едно изречение говори много за това какво мислиш и до каква степен го мислиш, че ше се защитиш - тва ми е ясно, ама за мене си една бъдеща мивка!Не си правя предрасъдъци - просто между написаното винаги има и ненаписано и то се вижда - не от всеки.. ;) иначе дам всеки понякога фантазираа - това е приемливо, ама начина по-които фантазираш - не е приемлив! Ти вече имаш изградено желание изградена фантазия с какво момче ти се иска много да си легнеш и ако случайно срешнеш някое такова някъде - ти ше си толкова поддатлива, защото фантазията ти е пред тебе и може да се случии, че не можеш да си представиш и сега да не се засегнеш да ми се биеш в гърдите - "ама аз не съм такава" тва толкова пъти съм го чувал и след не много време разбирам как тая къде не е такава даже е по-долна и от тия къде са "такива".. ;)! И няма как да очакваш разбиране от мен от тоя от оня.. на такава абсурдна за разумния човек тема.. И пак ти казвам често самата помисъл за изневяра рано или късно води изневярата.. ;) може и след години да е с друго момче да си.. самия фактт, че тва ти седи в главата, че даже тема си направила за тва.. тояя фактт е как да го кажа.. леко е обезпокоителен

LambOfGod
08-10-2011, 20:12
Авторке, хрумна ми нещо затова ще ти задам един личен въпрос... В какви отношения си с баща си?

IceColDmaN
08-10-2011, 20:16
,но ако продължаваш да си предстаяш това...2-годишната ти връзка скоро ще е минало ;-)

Е за тва си говориме.. и самия факт, че е продължила да си го мисли - докато чак е решила и тема да пусне - сам говори за себе си - тя не е малумна да не знае, че не е редно - ама щом въпреки, че знае, че е нередно - го допуска, начи на нея и отърва да го допуска - кеф и е да си мисли за тва - и щом и е кеф да си мисли за тва... Дали немаа да и е кеф и да го направи? И дали ше се дърпа много на такова момче..Не мисля.. Па авторката нека си говори квото ще ;)! Може и да греша - разбира се, но шанса това да е така е няколко пъти по-малък от шанса да съм прав.. Иначе дам и аз като всички живи същества допускам грешки, но рядко греша! И щом говора с такава обеденост - не е от преднамереност, може би просто не е случайно!(въпреки, че не ще го разбереш - ама да си кажа)

pisenceto90
08-10-2011, 20:52
IceColdMan ,имам невероятно странното чувство ,че някоя такава "мивка" като авторката е оставила траен отпечатък върху разбиранията ти за правилно и неправилно ...морално и неморално (изв. ако греша ,макар че както и да е няма да си кажеш :D )....ноо Малиййййййй човек да не си споделя проблемите ,па макар и за това да са тия форуми ......Момичето е с нейния човек цели 2 години ,ееее ако тя е мивка ,значи света не отива на хубаво по твойте разбирания ...Значи другите да се отписват от сега ... 8-) 8-) 8-)

Slavityy
08-10-2011, 20:54
Авторке, хрумна ми нещо затова ще ти задам един личен въпрос... В какви отношения си с баща си?

какво общо има баща ми ??

Slavityy
08-10-2011, 20:57
IceColdMan ,имам невероятно странното чувство ,че някоя такава "мивка" като авторката е оставила траен отпечатък върху разбиранията ти за правилно и неправилно ...морално и неморално (изв. ако греша ,макар че както и да е няма да си кажеш :D )....ноо Малиййййййй човек да не си споделя проблемите ,па макар и за това да са тия форуми ......Момичето е с нейния човек цели 2 години ,ееее ако тя е мивка ,значи света не отива на хубаво по твойте разбирания ...Значи другите да се отписват от сега ... 8-) 8-) 8-)

Благодаря за подкрепата.. ! :)

LambOfGod
08-10-2011, 21:01

какво общо има баща ми ??

Казваш, че изпитваш влечение към по-голями мъже. Не е рядко срещано, когато моиче не е в добри отношения с баща си, не го познава или нещо подобно да търси бащина обич от по-възрастни мъже и да се опитва да получи внимание от тях дори и чрез секс.
Помисли дали в тези твои фантазии не търсиш баща вместо любовник ( било и на подсъзнателно ниво).

pisenceto90
08-10-2011, 21:16

Няма за какво :) Просто това са нормални неща,така мисля ,но хората обсебени от това да са "прави" са готови да отричат и заклемяват всичко.. Изкарахате "мивка" ,заради една фантазия,не дай си Боже друго ... 8-) Но това са безгрешните моралисти.. Не всеки може да е такъв ИдеАлист :D :D :D

IceColDmaN
08-10-2011, 21:40

Попринцип си в грешка(и не го казвам, защото премълчавам истина - дори и най-болезнените за мен грешки ги признавам - без да мисля, шото винаги мога да ви излъжа вас, но да излъжа себе си - никога, а и не обичам да лъжа!) Такам в грешка си защо - защото проблема не е в това, че някоя някакъв отпечатак е оставила - проблема е, че не е морално бе бате, не е хубавоо... да ходиш с някой и да мислиш за друга потна пишка... Супеер тъпото е..И това си е за мене - всеки е различен, но от морална гледна точка - дам както е при мене - така е и според морала.. не е морално!Иначее да си споделя проблемите, но това не смятам, че е проблем.. Защото проблема е проблем - само когато няма решение - тая няма проблем.. Тая незнае май кво е да остане без тва момче, което сигурно му пука за нея.. и незнае кво е да остане самотна,сама и да няма никого до себеси (просто ако знае, е забравила)"
Отделно - да мивка е за мене.Също така многоо момичета в днешно време се правят, че са свесни, че струват, а иначе толкова мърсотии са навършили и те са си мивки... Всички го правят - но никой не говори за това..И дам като казвам всички - изключвам себе си.. просто за мен нещо, като не е редно.. просто не е редно..А иначе огледай се.. света не просто не върви на хубаво.. върви на зловещо!

IceColDmaN
08-10-2011, 21:46

Няма за какво :) Просто това са нормални неща,така мисля ,но хората обсебени от това да са "прави" са готови да отричат и заклемяват всичко.. Изкарахате "мивка" ,заради една фантазия,не дай си Боже друго ... 8-) Но това са безгрешните моралисти.. Не всеки може да е такъв ИдеАлист :D :D :D

МНого правили разсъжденя, но за жалост грешни! Първо - нормални неща са - така е, но не е нормално да ги допускаш и да си ги мислиш!Изискват блокаж..! Иначе това , че отричам и заклемява - само и само да съм прав - боже това е присъщо само на страшно позорен човек!И начи пак казвам - тая за мене си е мивка и тва не го казвам с лоши чувства - при желание може да не е мивка + това може да е добър човек и тн ;) Но да имаш гадже 2 год и да мислиш такива работи - мифкарска работа!И дам стремя се да съм безгрешен и този ми стремеж носи много(по-малко в правописа ха, че като малак не се стремях да го ева) но иначее ми носи адски много!И дам не всеки може да е такъв идеалист - така е - въпрос на желание е - които се задоволява с малкото, с половинчати неща му стига и да не е идеалист.На мен не ми стига!

08-10-2011, 21:47
мм,, егати диксусията отворихте, а се съмнявам момичето да чете още...

IceColDmaN
08-10-2011, 22:42
мм,, егати диксусията отворихте, а се съмнявам момичето да чете още...

Ако ще бе бате..

Slavityy
08-11-2011, 06:29
IceColDmaN престани да ме наричаш " мивка" при положение, че изобщо не ме познаваш.. :-x :-x Много е обидно да те изкарват едва ли не най - долната курва ( с извинение) за това, че просто си помислил нещо... :@

IceColDmaN
08-11-2011, 13:04
IceColDmaN престани да ме наричаш " мивка" при положение, че изобщо не ме познаваш.. :-x :-x Много е обидно да те изкарват едва ли не най - долната к***а ( с извинение) за това, че просто си помислил нещо... :@

Ниикой не те изкарва - това си показала - това си за мене ;) шото повярвай ми мноого съм видял.. Щом се е стигнало до мометна тема да направиш за мене си си мивка.. па колко мивки съм видел къде като тебе си мислят, че са страшните ангелчета.. Аз съм сигурен, че досега през живота си била си с някого и си го направила с друг поне веднъж.. - верно ше го отречеш, ама 90% сигурен съм, че е така.. ! И ако е така - не се чуди шо ти викам мивка..

И отделно - не само аз съм на това мнение!

Slavityy
08-11-2011, 19:49
Жестоко се лъжеш.. Сегашното ми гадже е и първият човек с когото съм го правила.. И това, че съм направила такава тема не значи нищо.. разбери гоо.. написах го ей така да разбера дали има и друго хора, които понякога МИСЛЯТ ... И наистина ми е неприятно от такива хора, които само ме критикуват без да знаят нищичкоо.. !!!

08-11-2011, 20:47
Жестоко се лъжеш.. Сегашното ми гадже е и първият човек с когото съм го правила.. И това, че съм направила такава тема не значи нищо.. разбери гоо.. написах го ей така да разбера дали има и друго хора, които понякога МИСЛЯТ ... И наистина ми е неприятно от такива хора, които само ме критикуват без да знаят нищичкоо.. !!!
щом ти е първия и сте от много дълго време заедно е нормално да ти е интересно какво ще е с друг..