PDA

View Full Version : Обеждаване

NedYo
08-08-2011, 21:51
Здравейте , на 15 съм от Търговище и както всички тука имам проблем със родителите .. Моят проблем е вечерния час който ми поставят 00 : 00 и ограничението на компютъра .. От 1 година съм почнал да им врънкам да ме оставят до по-късно навън с приятели и колкото си искам на компютъра .. Е , те така и не разбраха , че вече не съм им 8 годишното лапе .. Баща ми : като вдигнеш още 20 кила и 2 сантиметра няма да те мисля.. относно компютъра като се прибера от вън ми прибира зарядното и телефона и съм откъснат от света .. много се дразня опитвал съм какви ли не работи за да ги убедя да ме оставят .. е нема ... Викам им другите деца ги оставят навън до късно защо ме делите от тях те викат : ами на другите деца родителите им не се интересуват от тях .. аз им казвам , че не е така , но те си знаят тяхното ... за компютъра им викам добре престанете да ми прибирате зарядното и телефона те : НЕ ! Не можем да те оставим да играеш по цели нощи (LOL ... прибирам се 00 : 00 и играя до 03 : 00 ако това е цяла нощ не знам..) . 1 цяла година мина в добри отношения и сякви такива глупости и пак не мога да ги накарам .. Има деца в моя град на по 13 - 14 седят до колкото си искат.. и това им казвам те не та не .. В Училище 8 клас завърших с 5.60 .. викам им уча , върша домакинска работа , не съм ви лъгал до сега , поемам ангажименти към къщата и извън нея .. отговорът е : НЕ !!
Е , моля ви се вече дайте ми някакъв съвет щото съм на 15 а се държат с мен като че ли съм на 10 ... ЗА 9 КЛАС СЪМ ПО ДЯВОЛИТЕ .. :@ не че съм много голям , но не съм и малък :Х 8-[

CupcakeKitty
08-08-2011, 22:00
Здравейте , на 15 съм от Търговище и както всички тука имам проблем със родителите .. Моят проблем е вечерния час който ми поставят 00 : 00 и ограничението на компютъра .. От 1 година съм почнал да им врънкам да ме оставят до по-късно навън с приятели и колкото си искам на компютъра .. Е , те така и не разбраха , че вече не съм им 8 годишното лапе .. 8-[

Ок аз като съм на 16 и ме карат да се прибирам в 22:00 ъмм.. 8 годишно лапе ли съм? :shock:

NedYo
08-08-2011, 22:03
Здравейте , на 15 съм от Търговище и както всички тука имам проблем със родителите .. Моят проблем е вечерния час който ми поставят 00 : 00 и ограничението на компютъра .. От 1 година съм почнал да им врънкам да ме оставят до по-късно навън с приятели и колкото си искам на компютъра .. Е , те така и не разбраха , че вече не съм им 8 годишното лапе .. 8-[

Ок аз като съм на 16 и ме карат да се прибирам в 22:00 ъмм.. 8 годишно лапе ли съм? :shock:
Виж ся .. не искам да обиждам никого .. просто тия които знаят какво е чувството ще ме разберат .. и ако имат някакви идеи да споделят ..

CupcakeKitty
08-08-2011, 22:06

Виж ся .. не искам да обиждам никого .. просто тия които знаят какво е чувството ще ме разберат .. и ако имат някакви идеи да споделят ..

Това прозвуча сякаш аз доброволно се прибирам даже в 20:00 и не знам какво е чувството? :lol: То вярно че тука и да ме пускаха до късно няма какво да се прави навън ама.... ии да.. пише се Убеждаване :-)

NedYo
08-08-2011, 22:09

Това прозвуча сякаш аз доброволно се прибирам даже в 20:00 и не знам какво е чувството? :lol: То вярно че тука и да ме пускаха до късно няма какво да се прави навън ама.... ии да.. пише се Убеждаване :-) Щом и при теб е същото можеше да напишеш +1 и да ги няма тия излишни коментари..

CupcakeKitty
08-08-2011, 22:10
Ми няма да напиша +1 пък бахти :-x такова си 8 годишно лапе значи.. аааамаха

NedYo
08-08-2011, 22:12
Ми няма да напиша +1 пък бахти :-x такова си 8 годишно лапе значи.. аааамаха Мен ми е се тая ..

TheBobqk
08-08-2011, 22:16
Щом 13-14 ги пускат и до по-късно, значи че вашия град е с особено странни хора. Аз също като Недьо съм на 16 и до 22;30 някъде се прибирам. Къв ти е проблема. Мислиш се за много голям, ама не си. Вече това с компютъра е гадно, но явно ти постоянно мрънкаш, а аз ако имам мрънкало за дете не бих му угодила. Също така тва, че се прибираш в 00 и играеш до три, еми да общо взето си е цяла нощ, защото сега нощта е малка. Просто дишай и преживей факта, че си на 15, не си голям гъзар или за какъвто се имаш (мнение от това, което прочетох) и родителите ти отговарят за теб.

CupcakeKitty
08-08-2011, 22:18
Щом 13-14 ги пускат и до по-късно, значи че вашия град е с особено странни хора. Аз също като Недьо съм на 16 и до 22;30 някъде се прибирам.

Ти също като кого? :shock:

NedYo
08-08-2011, 22:20
Щом 13-14 ги пускат и до по-късно, значи че вашия град е с особено странни хора. Аз също като Недьо съм на 16 и до 22;30 някъде се прибирам. Къв ти е проблема. Мислиш се за много голям, ама не си. Вече това с компютъра е гадно, но явно ти постоянно мрънкаш, а аз ако имам мрънкало за дете не бих му угодила. Също така тва, че се прибираш в 00 и играеш до три, еми да общо взето си е цяла нощ, защото сега нощта е малка. Просто дишай и преживей факта, че си на 15, не си голям гъзар или за какъвто се имаш (мнение от това, което прочетох) и родителите ти отговарят за теб. Ами тогава мисля че не сте от хората търсещи адреналин ..

CupcakeKitty
08-08-2011, 22:21
Щом 13-14 ги пускат и до по-късно, значи че вашия град е с особено странни хора. Аз също като Недьо съм на 16 и до 22;30 някъде се прибирам. Къв ти е проблема. Мислиш се за много голям, ама не си. Вече това с компютъра е гадно, но явно ти постоянно мрънкаш, а аз ако имам мрънкало за дете не бих му угодила. Също така тва, че се прибираш в 00 и играеш до три, еми да общо взето си е цяла нощ, защото сега нощта е малка. Просто дишай и преживей факта, че си на 15, не си голям гъзар или за какъвто се имаш (мнение от това, което прочетох) и родителите ти отговарят за теб. Ами тогава мисля че не сте от хората търсещи адреналин ..

Просто на наш'те им пука за мене представи си xD Пък и едва ли ще умра утре :shock: има време

TheBobqk
08-08-2011, 22:24
Първо да се поправя, че объркках никнейма ти с този на другото момиче.
И кво значи щом моеш да седиш до 00 или дори по-късно ти усещаш адреналина? Къв е "адреналина" да се кефиш, че е късно, а ти си навън? Тогава знаеш ли аз какъв адреналих усетих миналата вечер, когато бях на едно барче? :lol: Просто да ти имам логиката, а адреналина моеш да си го създадеш и в 16ч. следобед ;) Гъзарчетата ми те :lol: :lol:

NedYo
08-08-2011, 22:27
И кво значи щом моеш да седиш до 00 или дори по-късно ти усещаш адреналина? Къв е "адреналина" да се кефиш, че е късно, а ти си навън? Тогава знаеш ли аз какъв адреналих усетих миналата вечер, когато бях на едно барче? :lol: Просто да ти имам логиката, а адреналина моеш да си го суздадеш и в 16ч. следобед ;)) Гъзарчетата ми те :lol: :lol: Не е в тва да седя до късно имаме си занимание и затова ти казвам за адреналина щото заниманието ни е горе долу опасно.. а и прибирам се от танци 20 : 30 (отивам 17 : 00 ) докат изляза 21 : 00 и седя до 00 : 00 и трябва се прибера е добре аз кво точно мога напрая за 3 часа ? Гаджето ми седи повече от мен :D

TheBobqk
08-08-2011, 22:32
И кво значи щом моеш да седиш до 00 или дори по-късно ти усещаш адреналина? Къв е "адреналина" да се кефиш, че е късно, а ти си навън? Тогава знаеш ли аз какъв адреналих усетих миналата вечер, когато бях на едно барче? :lol: Просто да ти имам логиката, а адреналина моеш да си го суздадеш и в 16ч. следобед ;)) Гъзарчетата ми те :lol: :lol: Не е в тва да седя до късно имаме си занимание и затова ти казвам за адреналина щото заниманието ни е горе долу опасно.. а и прибирам се от танци 20 : 30 (отивам 17 : 00 ) докат изляза 21 : 00 и седя до 00 : 00 и трябва се прибера е добре аз кво точно мога напрая за 3 часа ? Гаджето ми седи повече от мен :D
И кви са ви опасните занимания? Да се наливате с алкохол и да пафкате цигари??? К'во кат гаджето ти стои до по-късно от теб?? Ако хората, с които се събираш са ти истински приятели няма да има пука кога се прибираш :) . И аз излизам за 3-4 часа и кво?? Нищо ли не може да се нарави за толкова време. Ти си обсебен от мисълта за тоя вечерен час бе момче. :?

NedYo
08-08-2011, 22:37
И кви са ви опасните занимания? Да се наливате с алкохол и да пафкате цигари??? К'во кат гаджето ти стои до по-късно от теб?? Ако хората, с които се събираш са ти истински приятели няма да има пука кога се прибираш :) . И аз излизам за 3-4 часа и кво?? Нищо ли не може да се нарави за толкова време. Ти си обсебен от мисълта за тоя вечерен час бе момче. :? Да , танцИОр съм и пуша .. добра логика (не че е забранено но има хора които държат на мен ) и не не пия :) Заниманието не го издавам .. поисках съвет ако може някак да ги обедя .. не исках да ми се четат лекции

TheBobqk
08-08-2011, 22:41
Ами имам позната, която ходи на народни танци и същевременно пуши като завод. И всеки човек с мозък би ти казал това, което ти казах и аз :) И ако си чел с внимание, щеше да забележиш, че съм намекнала да не си такова мрънкало пред вашите, а просо да ги слушаш още 3 годинки. След това си прави тайнствените, вълнуващи работи ;)

CupcakeKitty
08-08-2011, 22:42
Убедя се пише бе!!!

TheBobqk
08-08-2011, 22:48
Убедя се пише бе!!!
Заради ектремните неща, които той върши е забравил да отвори учебника по българси. 8-)

NedYo
08-08-2011, 22:55
Убедя се пише бе!!!
Заради ектремните неща, които той върши е забравил да отвори учебника по българси. 8-) 2 грешки общо .. за 1 буква скандал ли ще правим ?

TheBobqk
08-08-2011, 22:58
Навит ли си?

NedYo
08-08-2011, 23:03
Навит ли си? Не ми са слушат простотии

TheBobqk
08-08-2011, 23:11
Навит ли си? Не ми са слушат простотии
Ухаа момчето с вълнуващия живот се надува като пасенце по Коледаа. юпиии :grin: давай гъзарчее

Goddess
08-08-2011, 23:59
Адреналин вика... :lol: Щом имаш "опасни" занимания, значи часът ти даже е много.

Biskfitka
08-09-2011, 00:24
Ако вашите знаят за заниманията ти няма да те пускат и до 10 даже бе,лигльо... :?
На 15г. аз излизах до 10:30-11 и не мрънках,на приятелите ми ги пускаха до много по-рано.Ще ти дойде времето,спокойно.

SisiStrange
08-09-2011, 06:19
Бахти и смешния. :D Аз съм на 18 и гледам да се прибирам горе/долу по светло още, освен ако няма някакво събитие за по-късно. Никой не ме кара и не ми слага вечерен час. И всичките ми приятелки са така. За какво да си изнервям родителите? За да се правя на много оборотна и яка ли? Ценете ги малко тия хора бе. Един ден ще ревете като вече ги няма.

LambOfGod
08-09-2011, 06:28
Майка ми искаше да ми постави такива нелепи правила преди години. Аз станах, излязох си и й теглих една майна. Жената видя, че съм инат и след един кратък разговор видя, че няма защо да се притеснява за мен.
Ако не можеш да си заслужиш това доверие и не си инат от класа не се надявай в близките години да иаш свобода (нека не се бърка със свободия).
Но ти препоръчвам да поемеш по-цивилизован подход от моят.

someonerandom
08-09-2011, 06:43
Убедя се пише бе!!!
Заради ектремните неща, които той върши е забравил да отвори учебника по българси. 8-) 2 грешки общо .. за 1 буква скандал ли ще правим ?
Ем то 15 пъти да те поправят за тая 1 буква и ти пак да я пишеш...
На 15 да те пускат до 12 си е супер.Я ми обясни с какви точно опасни неща се занимаваш след 12 вечерта?
И стига си се правил на важен на всички в темата.Не му се слушали глупости,нямало да ни каже с какво се занимава,изобщо никаква връзка с отговорите на другите...още в началото ти пише човек в горе-долу същата ситуация и ти изтърсваш
просто тия които знаят какво е чувството ще ме разберат
Няма как да ги убедиш.Сега ние тук знаем,че си опасен таен агент,обаче вашите явно или не са наясно с нещата,или ги е страх да не срещнеш някой още по-опасен руски шпионин по нощите... 8-)

Inn0cenCe
08-09-2011, 21:05

Нях, аз съм на 15 и се прибирам в 21:30 :? ..

CupcakeKitty
08-09-2011, 21:26

Нях, аз съм на 15 и се прибирам в 21:30 :? ..

Амиии.. НОРМАЛНО Е! :)

babylofzz
08-09-2011, 21:35
На 15 си и искаш да се прибираш когато ти решиш?Родителите ти са прави,а и има много ненормални късно вечер.Относно това,че не са разбрали,че вече не си 8 годишното им лапе..те винаги ще те имат за лапе ти си тяхно дете.Дори когато станеш на 30 пак ще се притесняват за теб.Когато си живееш сам се прибирай когато ти скимне.

CupcakeKitty
08-09-2011, 21:51
Аз искам да попитам "големия батко" ако той имаше дете на 14-15 годишна възраст щеше ли да го оставя да не се прибира по цяла вечер вкъщи?

3oPuTy
08-09-2011, 21:54
Ей келеш малък ... Ти знаеш ли,че по закон вечерния ти час е 22ч.?!А и нямаш работа навън дори и до 00ч. :? Що се отнася до висенето на компа - играй си през деня,вечерта е за сън - все пак си подрастващ.

fenkaaa
08-10-2011, 08:03
Ха,ами виж сега.. аз нямам вечерен час,но ти си на 15 и е съвсем нормално да се прибираш в 12 ;)

php
08-10-2011, 21:00
И кво значи щом моеш да седиш до 00 или дори по-късно ти усещаш адреналина? Къв е "адреналина" да се кефиш, че е късно, а ти си навън? Тогава знаеш ли аз какъв адреналих усетих миналата вечер, когато бях на едно барче? :lol: Просто да ти имам логиката, а адреналина моеш да си го суздадеш и в 16ч. следобед ;)) Гъзарчетата ми те :lol: :lol: кво точно мога напрая за 3 часа ?
Прочети една книга ;)

elii94
08-10-2011, 21:54
Ами аз съм на 17 и се прибирам в 22:00 просто, защото не искам нашите да ме мислят.Пък и на 15 не си толкова голям. :)

Verminaard
08-10-2011, 22:22
wah wah wah[/size] 8-[
Ти си голям идиот бре.Тебе,момченце,вечерния част ти е 22:00 по закон.Чичко ушев като те хване да се хайманосваш по нощите вънка,знаеш ли мама и тате каква глоба ще отпорят,а?

FantaMen
08-11-2011, 00:36
Вижте сега всички са минали през тоя период...Аз какво да кажа че нашите не ме пускаха на плаж сам (с приятели) до 7 клас...а от миналата година работя в Слънчев Бряг ( и живеех там това и миналото лято) абсолютно самостоятелно...Живея на 20 километра от Слънчев Бряг а се прибрах за цяло лято 3 пъти...Сега вече се радвам на пълна свобода за излизания дискотеки и компютър... (макар да има доста чести спорове за PC-то но пак си е по моя начин) Та идеята ми е че ще дойде времето....искаш не искаш няма много начини все пак са те отгледали от 1 педя човек...

polssa
08-12-2011, 07:55
Боже, аз ако се прибера в 00.00 ч. ще ме изселят от нас бе !!
На 14 съм , от малък град, а вечерния ми час е 09.00 ... след това да седя на компа ми е лукс, пък не се оплаквам .. да не говорим , че вкъщи аз чистя и мия чиниите и още куп домашни работи ... вие сте някви много нагли бе .. съжалявам, ако прозвучи грубо, но всичко си има мярка.. ти си някъв нахален ... според мен :shock:

sasha_90
08-12-2011, 09:47
Мога да ти кажа,че си едно разглезено хлапе.Защо?Сега ще обесня.
Първо и най-важно-те са ти родители и имат право да те възпитават,както те си решат.Ти нямаш никакво прави да им противоречиш!И второ-не разбирам от какво си недоволен....Позволяват ти да се пребираш в полунощ,а след това до 3 през нощта пред компютъра.Знаеш ли,че аз,когато бях на 15 ме караха или по-точно аз сама се прибирах преди 22:00 часа?Нямаш никакво право да се сърдиш.Що се отнася до вкъщните задължения-аз също съм помагала доста,дори съм правила всичко,а майка като се пребереше почти нямаше какво да прави,но не съм се оплаквала като теб по форумите.Засрами се!И НА ТОВА МУ ВИКАШ ПРОБЛЕМ!Проблемите ти още не са започнали.

Fiction7577
08-12-2011, 14:45
Виж сега, големия.

Родителите ти ти позволяват много повече, отколкото на тях закона им дава право. Ти по принцип нямаш какво да правиш по улиците след 22:00, забранено е, и ако вашите ги хванат че те оставят до 12, ги чакат много глоби.

Мисля, че майка ти и баща ти са много разбрани хора и ти не заслужаваш това, което ти дават.
Какво значи "вече не съм 8-годишно лапе" ?? :lol: :lol: Тия на 8 се прибират в 6!

Смяташ, че като си на 15 и си за 9 клас си голям ли?? :lol: :lol: :lol:

Глупости момче, не е така, повярвай ми! И да, ако си мислиш сега "тая пък кво ми ги говори" - минах ти ги годините и знам, така че задръж! :wink:

Стой си на гъзето и трай. Игрането на компютъра до 3 също не е нормално. До 2 максимум, после в леглото. Споко, като станеш на 20 ако искаш скитай цяла седмица без да се прибираш.