View Full Version : Дали ме харесва?
TheFuckEr
08-09-2011, 14:21
Здравейте! Първо се извинявам ако темата не е в правилния раздел. Аз съм момче на 16 години. Уча в математическа гимназия . От 9ти клас започваме да учим 2ри език и аз се паднах в една група с едено момиче от другия клас, която е невероятно красива - харесвам я. Започнах да я заглеждам по продължително и така се резнесе по нейния и моя клас, че я харесвам. И по коридорите виняги я заговарям и в час също. ВЪпроса е, че като че ли я е срам от мене.... не точно срам, но не мога да се изразя по - конкретно. Когато я питам нещо леко се усмихва, отговаря и пак с лека, закачлива усмивка, се обръща на другата страна. Така е и когато се събереме компанията и отидеме на кафе. Просто като чели я е срам да ме погледне в очите или когато се опитам да хвана погледа и някак си с една такава закачлива усмивка ми избягва. Започнахме да си пишем и гледам, че нещо се изплезени имотикони праща и други подобни. Вие какво мислите дали ме харесва?
Verminaard
08-09-2011, 14:24
Абсолютно да,луда е по тебе,сваляй гащите,нахлузвай кондома и след десет минути да и звъниш на врата в тпя външен вид с кутия вазелин и парче шоколад в ръце.Междувременно аз отивам за пуканки и линейка.
а ти някъв хубав ли си :-o
LambOfGod
08-09-2011, 14:25
Измий си зъбите и няма да се обръща на другата страна, като и говориш.
malkotoo
08-09-2011, 14:28
според мен те избягва :)
TheFuckEr
08-09-2011, 14:33
Ми мога да кажа че съм най - хубавия от класа. (не искам да прозвучи самохвалсвено)
bettygeorgieva
08-09-2011, 14:35
Не си й безразличен. :) Поне според мен..
Ми мога да кажа че съм най - хубавия от класа. (не искам да прозвучи самохвалсвено)
разбира се че си и да щом си хубав значи те харесва
Verminaard
08-09-2011, 14:43
Пусни снимка,че поне да има нещо със субстанция на което да се подиграваме.
TheFuckEr
08-09-2011, 14:44
Въпроса е дали има някакъв шанс да ми върже. И да знам дали да се опитвам.
naQkataRaota
08-09-2011, 14:47
Притеснява се просто, което сиг е породено от това, че има нещо туй онуй към теб сеш' се ;)
btw грешен раздел
Абсолютно да,луда е по тебе,сваляй гащите,нахлузвай кондома и след десет минути да и звъниш на врата в тоя външен вид с кутия вазелин и парче шоколад в ръце.Междувременно аз отивам за пуканки и линейка.
И 2 часа по-късно може да я видим да пише тук тема от сорта на "правих го с презерватив, бременна ли съм? " :D
-----------------------
По темата:
Според мен те харесва, ама е адски срамежлива. Аз самата преди само се плезех когато си пишех с момчетата, които харесвам, само и само защото не знаех какво да кажа и как да постъпя. Опитай се по скайпа да си издействаш едно кафе само двамата и започнете да говорите за общи неща като за начало (само моля ти се недей за прогнозата за времето :D )
Нещата ще станат от само себе си ;)
bachacho
08-09-2011, 14:50
Абсолютно да,луда е по тебе,сваляй гащите,нахлузвай кондома и след десет минути да и звъниш на врата в тпя външен вид с кутия вазелин и парче шоколад в ръце.Междувременно аз отивам за пуканки и линейка.
Мнооооо си забавен. Ха ха ха.
Автора пита съвсем човешки. А ти някакъв гъзар ли си, щом така отговаряш?
Как ми иде да те напсувам мазно, ама не те знам кой, какъв си, пък и може да си някоя мишка.
Тцтцтцтц...
Maaggiiee
08-09-2011, 15:06
Ми мога да кажа че съм най - хубавия от класа. (не искам да прозвучи самохвалсвено) не изобщо не прозвуча така както си го представи :D :D
vikenceto555
08-09-2011, 15:35
Не си и безразличен. ;]]]
TheFuckEr
08-09-2011, 15:50
Мерси за отговорите. По - голямата част ми помогнахте. Сега съм решил да я поканя да излезнеме пък ще видим какво ще стане....
Тва не е ли за друг раздел?
Eclipsercho
08-09-2011, 18:46
не
TheFuckEr
08-09-2011, 21:55
А може ли да дадете някакви съвети сега как да продължавам, щото очевидно ако е срамежлива работата е деликатна, а не ми се изпуска момичето. :oops:
Eclipsercho
08-09-2011, 21:58
А може ли да дадете някакви съвети сега как да продължавам, щото очевидно ако е срамежлива работата е деликатна, а не ми се изпуска момичето. :oops:
А може би да отидеш в правилния раздел? :oops:
TheFuckEr
08-09-2011, 22:09
Нека модератора премести темата.
Kaто е по-срамежлива е по-добре,повярвай ми ;))
По-скоро се чуди как да избяга от теб :D
поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=HUvGgXxL0HY
По-скоро се чуди как да избяга от теб :D
поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=HUvGgXxL0HY
goldharz
08-10-2011, 06:30
Ще разбереш дали те харесва след като ти и признеш ,че я харесваш :)
Verminaard
08-10-2011, 07:11
Мнооооо си забавен. Ха ха ха.
Автора пита съвсем човешки. А ти някакъв гъзар ли си, щом така отговаряш?
Как ми иде да те напсувам мазно, ама не те знам кой, какъв си, пък и може да си някоя мишка.
Тцтцтцтц...
Да.Айде,колега,давай да те видим какво кафево яйце може да ти снесе мозъчето.Чакам с нетърпение.
jeezloxxy
08-13-2011, 21:27
Ами прозвуча точно САМОХВАЛСВЕНО :lol: :lol:
Show-off.
Fiction7577
08-13-2011, 21:35
Бе не знам какво си искал, ама това не блика от скромност.
Иначе за мен те има просто като приятел, това е.
SoloHaterWehrmacht1945
08-13-2011, 23:54
Измий си зъбите и няма да се обръща на другата страна, като и говориш.
OWND!!! :lol: :razz:
DarkTemplar
08-15-2011, 12:42
Според мен има симпатии към теб и явно е срамежливка.
RipTheChain
08-16-2011, 20:44
Не си и безразличен може да значи,че не го харесва.Така че стига спамихте и помогнете на човека,щото надали иска да свири на кожения кавал до четирсетака!А и да не те харесва,кво ти пука!Сега учи,пък после 100 като нея ще те искат.Знам,че може да ми отговориш,че си влюбен в нея,ама аз съм сигурен,че ако не и обръщаш внимание,в най-лошия случай ще я забравиш...
interista8
08-18-2011, 21:37
Не те харесва пич сорка 8)
TheFuckEr
08-18-2011, 21:44
щото надали иска да свири на кожения кавал до четирсетака!
ъъъ? Какво имаш в предвид?
Брат на 16 години си кфо ги гледаш толкова...жена не си ли виждал?
Представям си как си я гледал щом пускат слухове в даскало ,че я харесваш? :D
Какъв е втория език ако в френски е много добреее? :P :P :P
Бе ти хубаво я заговаряш по-коридорите ама нещо свястно ли и говориш или..имаме ли домашно по френски?кви коридори не е ли ваканция мамка му?
Срам..срам..като си пишете толкова ли я е срам от това като се видите и си говорите? Къде си пишете в фацебоок е едно ниво в скипе е друго..Компания ли...че ти с нея ли ще излизаш или с твойте приятелчета? Устей тези погледи намира бе... :lol: :lol:
Като и кажеш ,че е хубава тя какво ти казва? (ей тука ще разберем дал си най хубавия в класа)
Казвал ли си и ,че е хубава?
Дейставаи...млад си хубав си..харесал си си добро момиченце...какво чакаш? ТИ си гладен тигър ,а тя е твоята гъзела трябва да я разкъсашш...! :D
Ако си направиш да те възприема като приятел..така ще те възприема?
Трябва ли ти просто приятелка която харесваш? Хах....
Отговори ми на половината въпроси и ще ти кажа дали те харесва? :razz: :razz: :razz:
Притеснява се от теб, понеже е чула, че я харесваш, а ти го правиш още по-очевидно. Излезте двамата някъде и си поговорете.
Притеснява се от теб, понеже е чула, че я харесваш, а ти го правиш още по-очевидно. Излезте двамата някъде и си поговорете.
Това според мен е едно от най-точните +1 :)
mechetyy
08-19-2011, 12:12
не е относно зъбите дали си е мил сигурно момчето винаги си ги мие а може момичето да чувства малко наловко заради слуха може и тя да го харесва но да я срам да го каже покани я някой път на кафе само двамата да сте и си погооворете