View Full Version : след секс... (момчетата да пишат)
denzzityy
08-09-2011, 20:13
Момчета много ми е любопитно обичате ли гушкането след секс ? Досадно ли е или точно обратното ? :oops: :-)
Някои момчета го харесват други не а трети за определен брой то секунди/минути. :D
При мене е различно понякога ми се стои, понякога ми се пуши.
Предпочитам го...даже имаше анкета,в която най-голям процент е,че мъжете предпочитат гушкането след секс...сама си прецени! ;]
denzzityy
08-09-2011, 20:33
ами повечето пати след секс пуснем си филм и го гушна... за това се чудя дали му е приятно или просто пуска филми, за да се отърве от мен.. :(
Зависи от момента на денонощието... ако е вечер преди лягане обичам не гушкане, а да ме гушне и да си заспим :) ако е по обед.. абе и тогава бих си заспал... това е съвсем нормална физиология, всеки мъж след секс му е по-кротко да му е тихо и спокойно около главата, а жените стават, пушат, ядат, мърдат насам натам :D Има виц по темата:
Какво правят жените след секс? - Пречат :D
Зависи от момента на денонощието... ако е вечер преди лягане обичам не гушкане, а да ме гушне и да си заспим :) ако е по обед.. абе и тогава бих си заспал... това е съвсем нормална физиология, всеки мъж след секс му е по-кротко да му е тихо и спокойно около главата, а жените стават, пушат, ядат, мърдат насам натам :D Има виц по темата:
всъщност не :D при мене нещата са така - аз заспивам, той подскача нагоре надолу, пуши, яде, буди ме да си говорим или да излизаме навън..голям тормоз е :D
Аз съм женско ама да се изкажа.. обикновенно искам да правим още секс :D ии като се изморя,тогава ми се гушка..и огладнявам. :D
Eclipsercho
08-09-2011, 20:49
Ако сме го правили само веднъж.. искам още в повечето случаи..
Но да, обичам да я гушна докато е още задъхана и голичка.. :-)
denzzityy
08-09-2011, 20:57
ами вечер го правим :) веднага след като свърши първата му работа е да пуши, след това ляга пуска филми аз се сгушна до него.. понякога става да яде и до тоалетната, така че той е този който "пречи" след секс.. предишната му приятелка не му давала да гледат филми искала е непрекъснато да й се обръща внимание.. с нея сме пълни противоположности .. та искам да кажа тъй като е свикнал 1 година с такъв тип момиче, да не му стана безинтересна или вече ако не съм... :( :(
Downtown
08-09-2011, 21:28
ДА !!!
всъщност не :D при мене нещата са така - аз заспивам, той подскача нагоре надолу, пуши, яде, буди ме да си говорим или да излизаме навън..голям тормоз е :D
Ахахах от кога си търся момиче като теб... голяма сте рядкост, да знаеш... (поне според мен)
ubuntureload
08-09-2011, 21:57
Ако не мрънка че пръста ми е в пyтkaтa й и не мрънка като цяло . Иначе ставам, удрям цигара, душ и посочвам с пръст изходната врата!!!
NomNomNom
08-09-2011, 22:05
Гушкането е гей.
Eclipsercho
08-09-2011, 22:06
Гушкането е гей.
Со ар ю!!!
..wait
:(
Ако не мрънка че пръста ми е в пyтkaтa й и не мрънка като цяло . Иначе ставам, удрям цигара, душ и посочвам с пръст изходната врата!!!
Къде си бе, играч... бахти смешката заклевам се
Къде си бе, играч... бахти смешката заклевам се
няма такъв индивид просто, сигурно си мисли, че е оригинален :lol: аз вече не му и чета коментарите, то само идиотщини 8-)
ubuntureload
08-09-2011, 22:29
Eй дришльовци поне не аз си пускам снимките в оная тема, с надеждата някоя проскубана пикла да ме забележи и да ми пише! Ходете се факайте взаимно жалки завистливи чикиджии!
NomNomNom
08-09-2011, 22:32
Eй дришльовци поне не аз си пускам снимките в оная тема, с надеждата някоя проскубана пикла да ме забележи и да ми пише! Ходете се факайте взаимно жалки завистливи чикиджии!
Прекрасен си
:-)
Не бих могла да нахраня по-добре ;д
Гушкането е гей.
ем ти не ги пускаш, щото си грозен комплексар, ама иначе си търсач в темата и постиш яко току виж нещо се закачи....
Аз да не би да съм пускал снимки там ве Бай Х*й?
ShtrudeL
08-09-2011, 22:56
Обидите на ЛС.